Amerika'da Hamilelik

geceyi nasil gecirdin.yinemi uykusuzsun ?

Dun ben isteyken ne babasi ne anneannesi uyutamamis.Eve bir gittimki uykusuzluktan bayilmis ama inatci uyumamis.Beni gorunce sarildi koala gibi bana soktu burnunu boynuma .Canan 10 dakika sonra uyudu .Ne yalan soyleyim bir hosuma gidiyor bende uyumasi mizmizlik yapmamasi :)

Yatirdim hemen 1 saat sonra kalkti saat 6 gibi.o uyurken ben yemek dus isini hallettim.6 da emzirdim anne kiz cilvelestik 7 de tekrar yatirdim hemen bende uyudum 10 da yine kalkti .3-4 saat araliklarla uyanmasa iyi uyucaz ama kalkinca altini temizle doyur meme ,mama tekrar uyut her seferinde 1 saat bazen fazla suruyor.O uyuduktan sonra ben hemen dalamiyorum uykuya.Araliklarla olsada 6 saat uyuttu dun beni.Bunada cok sukur 3 saatten iyidir.

bende kiskaniyorum sen boyle dedikce.bizim kiz bi agladiginda bende ssuyor.ya bu kiz daha farkinda degil heralde benim annesi oldugumun.birde hastanede yatarken o gele eli elimde uyudu.yoksa umru degil (

su anda okuduklarimdan ve diger arkadaslarimdan da gordugum kadariyla hamile kalip dogurana kadar bol bol yapmam gereken sey sanirim: uyumak,uyumak,uyumak :))))

doktorun verdigi prenantali kullanmistim bende ama fazla kullanmadim daha sonrada hic bi ilac icmedim.. ama benim saclar felaket cok dokuldu yazmistim zaten bi kere banyoda agladim diye.. esat 2-3 aylikti sanirsam.. sonra duzeliyo ama 3 ay kadar dokuluyo..hormonlarla alakali ..

bende pampers kullaniyorum ama hangi modeli bu.. ben sensitive kullanmistim, son gittigimde yoktu bizim numaradan baby dry aldim. o cizgili olan hangisi??

canan , berfinin kilo durumu nasil? kontrole gittiniz mi?

yok gitmedik.gercek kilo belli olmaz ki alci varya.. asilari erteliyoruz .esim bugun arayacakti berfinin kendi doktoruna bakalim ne zamana randevu verecekler.

Kesin her kiz cocugu gibi ilerde babaci olacak Canan cim.Simdi memeler bende yaa :)Isi bitsin memeyle hele birde herseyin tam farkinda olsun. Keyfini suruyorum bende iste bu zamanlarin.

Bir arkadasimizin kizi 4 yasinda.Babasina annem gitsin bu evden ikimiz beraber kalalim diyormus.Babasida o zaman kim yapacak yemege utuyu diyince tamam o zaman kalsin ama seninle ben uyuyum diyormus :)))))) bak iste besle buyut emzir anneyi bir dakikada satsinlar :)))) cok tatli oluyorlar ama :)

Neslee sen simdiden basla uyumaya cook uyu ama tamammi :))

Nuray pampers kullaniyoruz.Sanirim bir cesidi var yada ben yaniliyorum.

benim icin boyle derse ben cok uzulurum.ciddi ciddi uzulrum hemde.

benim icin boyle derse ben cok uzulurum.ciddi ciddi uzulrum hemde.

Sende dogurursun birtane pipican o da anneci olur :)))))

Ben kucukken babaciydim.Rahmetli babam askerdi .Tatbikada giderlerdi 1 hafta butun gun balkonda yolunu gozlerdim.Yemezmisim dogru duzgun gelene kadar.Kucagindan inmezdim tv seyrederken.Itiraf edeyim ben babami kaybettigimde 14 yasindaydim.O yasa kadar alisverise bile babamla giderdim.Annemle paylastigim hicbir seyi hatirlamiyorum.Hafizamda hep babam var.

Benimkisi duskun olursa ben uzulmem. Benim gibi cok sevsin isterim babasini.Beni de sevsin ama :)) Allah bizleri babalarini baslarindan eksik etmesin. Zaten 15-16 dan sonra herseyi anneyle paylasiyorlar.Ozel durumlar basliyor :)

esra babani cok erken yasta kaybetmissin. acini anlayabiliyorum.bende babama cok duskunumdur. Allah basimdan eksik etmesin annemide babamida

berfin umarim ikimizide cok sever.duana da cok icten amin diyorum :)))

valla ben de ozellikle belli bir yasa kadar babaciydim. (benim de babam rahmetli oldu) 6 yasina kadar tek cocuktum,annemle babam beni kiskandirmak icin bana bakarak dansederlerdi,annemi iter babama sarilip dansederdim :) ama ergenlik gecince annemle paylasmaya basladim her seyimi. bir de ilk cocugum,hep dost olduk annemle. annem hala der sansli kadinin kizi olur,insallah bir kiz dogurursun diye :)) erkekler farkli duskun oluyorlar annelelerine,hem esimden hem erkek kardesimden goruyorum fakat kizlarla annelerin de fakrli bir yoldasliklari,dostluklari oluyor.

Ya kizlar benim iki gundur karnim agriyor gaz gibi degil regl agrisi gibi korkmalimiyim bilemedim annem ayaklarini sicak.tutmuyorsun ondan diyor ayin 11 inde randevum var dr a sorayim

Ya kizlar benim iki gundur karnim agriyor gaz gibi degil regl agrisi gibi korkmalimiyim bilemedim annem ayaklarini sicak.tutmuyorsun ondan diyor ayin 11 inde randevum var dr a sorayim

Benimde hamileligimin ilk aylarinda reglime yakin gunlerde sancim olurdu.Sanki olacakmisim gibi.Doktoru aramistim .Normal korkma demisti.
Sen yinede sor doktoruna ama korkma .

Benimde hamileligimin ilk aylarinda reglime yakin gunlerde sancim olurdu.Sanki olacakmisim gibi.Doktoru aramistim .Normal korkma demisti.
Sen yinede sor doktoruna ama korkma .
Kimisi dusukle sonuclaniyor kimisi normal rahim genisliyor yazmis:/Allah korusun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…