- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
kizlar benim de bir sorum olacak
daha bebek arabasini almadik.. acaba car seat carrier mi alsam yoksa stroller mi????
kafam cok karisik.. car seat carrier'da diyorum yazin onla kolay rahat olur tasinmasida kolay, obur taraftanda stroller alayim diyorum nasil olsa alicam iyi bisi alayim , cift yonlu bebiste rahat eder. sizce hangisi. esime soruyorum ben ne bileyim diyor.. hangisini istersen al diyor. birde bildiginiz guzel bir stroller var mi??
ben ebaydan sunu buldum guzel biseye benziyor ama karar veremiyorum
Graco Trekko All Terrain On Hand Fold 3 Wheel Single Baby Stroller Metropolis | eBay
daha bebek arabasini almadik.. acaba car seat carrier mi alsam yoksa stroller mi????
kafam cok karisik.. car seat carrier'da diyorum yazin onla kolay rahat olur tasinmasida kolay, obur taraftanda stroller alayim diyorum nasil olsa alicam iyi bisi alayim , cift yonlu bebiste rahat eder. sizce hangisi. esime soruyorum ben ne bileyim diyor.. hangisini istersen al diyor. birde bildiginiz guzel bir stroller var mi??
Graco Trekko All Terrain On Hand Fold 3 Wheel Single Baby Stroller Metropolis | eBay
kizlar crazymoma katiliyorum Allahin izniyle hic bisi olmayacak. siz bebisleri dusunun, onlarla gecirecegimiz keyifli ve uykusuz zamanlariinsallah rabbim saglikla verecek kucagimiza..
ablacim oyle yaa temizlik yapiyorum, camasir attim oldum ama ..offff
artik vucudum cok agir geliyor cok yoruluyorum..
aksamada mutfak alisverisine cikicaz, haftasonu cikamadik. dolap bombos.. karpuzdan baska bisi yok.. deli gibi karpuz yiyorum bu arada :))))
dunde yuruyus yaptim yarim saat ama bebis okadar bastirdi ki tuvaletimi zor tuttum valla
annem geliyoooooor yarin:18::18::18::18::18: inslah sagsalim gelir cooook heyecanliyim anlatamam
sanki yarin bebisim gelecekmis gibi... sezeryan gunun almis gibi Ahahahaha :))))))))))))
kizlar sizler nasilsiniz? ne var ne yok? heerkes calisiyor tabi isler bastan askin..
canani bende merak ettim.. umarim hersey yolundadir
ablacim sen nasilsin?
kizlar suan icin bende bi degisiklik yok sali gunu kalp doktoru icin randevu alinacak. doktora gittgimizde sizi haberdar edecegim merak etmeyin.
Ayni dertten bende muzdaribim cnm yaa.
Esim tutturdu carseat carrier alalim ilk bir sene bu daha rahat diye,bende diyorum ki travel system alalim,zaten onun carseat'ini belli bir aya kadar kullanabiliyosun 10-11 aya kadar sonra carseat'i degistirmen gerekiyo daha buyugune gecmek gerekiyo.
Gecen bi arkadsla konustum oda kafami karistirdi,travel system alma cok hantal dedi.oda senin bu yolladigindan yolladi bana Nuraycim.Link asagida senin attiginin aynisi galiba ya da baska bi arkadas atmis.
quinny buzz stroller - Product Details
P6AonqgAfUk_FG&ved=0CH4Q8wIwAg
Kisacasi su anda kafam karisik ne alsam kararsizim.Ben sunlara bakiyodum ama simdi once 1 yil icin carseat carrier'a mi gecsem.
chicco keyfit 30 travel system - Product Details
Siz ne dersiniz?
selamlar,
ya ne guzel seylerden bahsediyorsunuz, ben iyilesiyim de kendimi sephora'ya atiyim derdindeyim :) car seat carrier'i sizden duydum bu arada ama sevmedim o mantigi. basit ve hafif bi stroller alirim galiba. bu arada stroller'la ucaga binebilir miyiz acaba? gormustum oyle seyler ama emin degilim..
bu chicco keyfit 30'un yorumlarinda birkac kisi birden cocuklara rash yaptigindan, cocuklari cok terlettiginden ve daha 1 yasini doldurmadan stroller'in kendisinin kucuk gelmeye basladigindan bahsetmisler. ben daha 1 yasina gelmemis bebeye kucuk gelecek stroller nasil bir seymis sasirdim, biri de arabanin arkasina koyunca baska seye yer kalmiyor diyor ustelik!!!
quinny buzz ise sirf stroller icin biraz pahali geldi bana valla, ucuza bulabiliyor musun?
gecen gun bi yerde flat head syndrome diye bisey okudum, crazymom sen tecrubeli bi annesin o yuzden sormak istiyorum; yani cocugun kafasi yatis seklinden dolayi duzlesir mi? nasil engelliycez bunu ve ozel yastiklar var onlardan mi alsak?
Valla canim sen kendini daha iyi bilirsin kaldirabilirmisin yolculugu 4 saat git 4 saat gel biraz uzun ama ne bileyim arkada yatarim arada mola verip dinleenirim diyosan sen bilirsin.Eger mecbursaniz bisey diyemrm de ama mutlaka arkada yat cnm arada cunku dik cok oturunca bu haftalarda bebek cok kasiliyo malesef.Hakkini helal felaket tellalcisi gibi gozunu korkutmadim ins.
Gelelim normal doguma hepimiz normal doguum yapip elimize alicaz bebislerimizi ins. Burda epudral secenegi var hic korkma cokkk kolay oluyormus herkes oyle diyor guzel dusun guzellikle gelsin bebisin ins.
Cok sukur uzun bi yolculugun ardindan attim kendimi eve :) Ya bizim araba olmadigi icin otobusle gittik mecburen... 1 gun kalip geri geldik... Zor oldu ama gitmemiz gerekiyordu konsolosluga.. Sirtim falan cok agridi. Bide surekli oyle oturunca bebek mideme dogru vuruyo cok kotu oluyorum.. Nese cok sukur geldik umarim bi problem olmaz...
Epidural konusunda benim inanilmaz igne korkum var. Bu yuzden esim epidural ignesi yapilirken duramazsin sen hareket edersin, tehlikeli olabilir diyo- ki haklida aslinda... O yuzden pek dusunmuyorum ama bakalim sanci geldigi zaman ne dusunucem :) Allah yardimcimiz olsun insallah yaa :18:
kokopelli ayni bu dusuncedeyim bende, yani rahat olsun,kolay tasinsin, esim olmadigi zaman rahat kullanabileyim.. aman okadar cok cesit varki kafa karismayacak sekilde degil.. ben hrhalde karar veremicem car seat carrier alip cikicam.. stroller icinde seneye bahari beklicem artik..Ben de Esra gibi dusunuyorum, bir car seat carrier al da sonra strolleri alirsiniz, ilk 6 ay strollerin kendisine oturamiyor zaten.
Benim forumlarda, customer reviewlarda gordugum bir sey var, anneler alengirli strollerlar almaya cok hevesli oluyorlar (ne yalan soyleyeyim bende de var o heves). O hevesle cok ozellikli ama pek kullanisli olmayan seyler aliyorlar. Bir strollerdan beklentin ne onu dusun. Mesela tek elle katlanabilmesi, hafif olmasi, katlayinca arabanin bagajina sigacak ve cok isgal etmeyecek kadar kuculmesi bence bir "cupholder"i olmasindan daha onemli :)) Benim esim bu B.O.B'lara takti mesela, cocugu ona koyup kosuya cikacakmis. Halbuki bana super hantal ve kullanissiz geliyor onlar -kosu icin cok uygun olsa da. Belki ona istedigi gibi bir bob aldirir, bir de daha kullanisli cinsten ("umbrella" tipi mi diyorlar ne) pratik bir tane alirim. Bu arada, diyorum ya hevesliyim diye, piyasada ne strollerlar var, bin kusur dolara, orbit stokke falan. Dizaynlari entersan ama bin dolar da verilir mi bir stroller'a ayol?
ben diyordum ya online shoppingciyim dukkan sevmiyorum diye. stroller icin dukkana gidecegim kesin, oradaki modelleri cekistirip itistirecegim katlamayi kaldirmayi deneyecegim.
ha bir de maclaren mi ne bir marka var, bayagi bir skandali olmus, maclaren usa'den uzak durun derim!
ay anne gelince ne guzel yemekler yapar, oy oy oy! yakin olsaniz davetsiz damlardim vallahi, anne yemegi gibisi yok!
esracim car seat carrier su sekildeKizlar aklim karisti:)) car seat carrier,car seat i uzerine koydugumuz tekerlekli,iteklenebilen seymi?Car seat carrier stroller olarak geciyor adi sanirim.Sayet oyleyse kullanimi bana gore pek pratik degil.Ben car seat olarak dusunmustum elde tasinabilir sekilde.O da ilk 2 ay icin.Bende kokopelli ye katiliyorum .Kesinlikle cok pratik,hantal olmayan,hemen katlanabilen stroller tercih edecem.Arabanin bagajina ve mumkunse her yere :) rahatca sigmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?