Amerika'da Hamilelik

kizlar crazymoma katiliyorum Allahin izniyle hic bisi olmayacak. siz bebisleri dusunun, onlarla gecirecegimiz keyifli ve uykusuz zamanlari insallah rabbim saglikla verecek kucagimiza..

ablacim oyle yaa temizlik yapiyorum, camasir attim oldum ama ..offff
artik vucudum cok agir geliyor cok yoruluyorum..
aksamada mutfak alisverisine cikicaz, haftasonu cikamadik. dolap bombos.. karpuzdan baska bisi yok.. deli gibi karpuz yiyorum bu arada :))))
dunde yuruyus yaptim yarim saat ama bebis okadar bastirdi ki tuvaletimi zor tuttum valla
annem geliyoooooor yarin:18::18::18::18::18: inslah sagsalim gelir cooook heyecanliyim anlatamam
sanki yarin bebisim gelecekmis gibi... sezeryan gunun almis gibi Ahahahaha :))))))))))))

kizlar sizler nasilsiniz? ne var ne yok? heerkes calisiyor tabi isler bastan askin..

canani bende merak ettim.. umarim hersey yolundadir

ablacim sen nasilsin?

kizlar suan icin bende bi degisiklik yok sali gunu kalp doktoru icin randevu alinacak. doktora gittgimizde sizi haberdar edecegim merak etmeyin.

kizlar benim de bir sorum olacak

daha bebek arabasini almadik.. acaba car seat carrier mi alsam yoksa stroller mi????

kafam cok karisik.. car seat carrier'da diyorum yazin onla kolay rahat olur tasinmasida kolay, obur taraftanda stroller alayim diyorum nasil olsa alicam iyi bisi alayim , cift yonlu bebiste rahat eder. sizce hangisi. esime soruyorum ben ne bileyim diyor.. hangisini istersen al diyor. birde bildiginiz guzel bir stroller var mi??

ben ebaydan sunu buldum guzel biseye benziyor ama karar veremiyorum

Graco Trekko All Terrain On Hand Fold 3 Wheel Single Baby Stroller Metropolis | eBay

Nuray cim car seat i zaten almak zorundayiz .Biliyorsun onsuz hastaneden cikartamayiz bebisleri.Istersen stroller icin biraz bekle acele etme .Belki daha degisik daha hosuna giden bisey alirsin o zamana kadarda car seat carrier ile idare edersin .Ben oyle yapmayi dusunuyorum.

Ayyyy pardon canim yaa car seat carrier ile car seat i karistirdim :)))) nasil belli acemilgim bak.Ogrenecem insallah :))) cevap veriyorum :))) stroller al bence Nuray cim sanki daha kullanisli.Ben car seat le tasirsin diye dusundum.Benim bazi arkadaslarim ilk 3 ay oyle yapiyorlar.

Ben de Esra gibi dusunuyorum, bir car seat carrier al da sonra strolleri alirsiniz, ilk 6 ay strollerin kendisine oturamiyor zaten.

Benim forumlarda, customer reviewlarda gordugum bir sey var, anneler alengirli strollerlar almaya cok hevesli oluyorlar (ne yalan soyleyeyim bende de var o heves). O hevesle cok ozellikli ama pek kullanisli olmayan seyler aliyorlar. Bir strollerdan beklentin ne onu dusun. Mesela tek elle katlanabilmesi, hafif olmasi, katlayinca arabanin bagajina sigacak ve cok isgal etmeyecek kadar kuculmesi bence bir "cupholder"i olmasindan daha onemli :)) Benim esim bu B.O.B'lara takti mesela, cocugu ona koyup kosuya cikacakmis. Halbuki bana super hantal ve kullanissiz geliyor onlar -kosu icin cok uygun olsa da. Belki ona istedigi gibi bir bob aldirir, bir de daha kullanisli cinsten ("umbrella" tipi mi diyorlar ne) pratik bir tane alirim. Bu arada, diyorum ya hevesliyim diye, piyasada ne strollerlar var, bin kusur dolara, orbit stokke falan. Dizaynlari entersan ama bin dolar da verilir mi bir stroller'a ayol?

ben diyordum ya online shoppingciyim dukkan sevmiyorum diye. stroller icin dukkana gidecegim kesin, oradaki modelleri cekistirip itistirecegim katlamayi kaldirmayi deneyecegim.

ha bir de maclaren mi ne bir marka var, bayagi bir skandali olmus, maclaren usa'den uzak durun derim!

ay anne gelince ne guzel yemekler yapar, oy oy oy! yakin olsaniz davetsiz damlardim vallahi, anne yemegi gibisi yok!

Kizlar aklim karisti:)) car seat carrier,car seat i uzerine koydugumuz tekerlekli,iteklenebilen seymi?Car seat carrier stroller olarak geciyor adi sanirim.Sayet oyleyse kullanimi bana gore pek pratik degil.Ben car seat olarak dusunmustum elde tasinabilir sekilde.O da ilk 2 ay icin.Bende kokopelli ye katiliyorum .Kesinlikle cok pratik,hantal olmayan,hemen katlanabilen stroller tercih edecem.Arabanin bagajina ve mumkunse her yere :) rahatca sigmali.

stroller demisken (hevesliyim demistim di mi?): moduler seyler oluyor, ben onlar nasildir merak ediyorum kullanislilik acisindan. Bunlarin bir frame oluyor -car seat carrierlar gibi- kucukken bassinet ya da car seat takiyorsun, buyuyunce koltuk seklindeki parcayi. frame ayni kaliyor ustundeki degisiyor. mesela car seat tasirken bosuna koltugun agirligini cekmiyorsun. biraz bakindim soyle bir sey var bu model: http://www.amazon.com/Britax-B-Ready-Stroller-2012-Black/dp/B007CTPWYQ/ref=pd_bxgy_ba_img_b ama goreceginiz uzere pek pahali. bunun daha butceye uygun versiyonu olsa ne guzel olur.

Allah yardimcin olsun cnm, cok yorma kendini sen teksin bide ben evde is bolumu yapip oyle temizlik yaptiricam:)))
Bende hic yurumuyorum bile bebek yerlesmesin diye cumartesi ablam gelene kadar sabredeyim:)))

Bende senin gibi karpuza taktim acayip sulu ve soguk guzel geliyo,dogramayi hic sevmem karpuzu esim sagolsun karpuzcubasim:)))) her dakka soruyo karpuz istermisin diye bendd hic hayir demiyorum:))))

Dur kiz annecigin gelsin once bi jetlack'i atlatsin kadincagiz sonra dogur bari:)))
Simdi sen bi sure giremezsin topige biraz hasret giderin annisinle ama bizi de ihmal etme arada kendinden haber ver olur mu?
Ben cok sukur iyiyim ayniyim seninle,ayni agrilar ve ayni bekleyis hayirlisi bakalim az kaldi.
Carsamba dr randevumuz var yeni haberleri yazarim ins.

Ayni dertten bende muzdaribim cnm yaa.
Esim tutturdu carseat carrier alalim ilk bir sene bu daha rahat diye,bende diyorum ki travel system alalim,zaten onun carseat'ini belli bir aya kadar kullanabiliyosun 10-11 aya kadar sonra carseat'i degistirmen gerekiyo daha buyugune gecmek gerekiyo.
Gecen bi arkadsla konustum oda kafami karistirdi,travel system alma cok hantal dedi.oda senin bu yolladigindan yolladi bana Nuraycim.Link asagida senin attiginin aynisi galiba ya da baska bi arkadas atmis.

quinny buzz stroller - Product Details
P6AonqgAfUk_FG&ved=0CH4Q8wIwAg

Kisacasi su anda kafam karisik ne alsam kararsizim.Ben sunlara bakiyodum ama simdi once 1 yil icin carseat carrier'a mi gecsem.

chicco keyfit 30 travel system - Product Details

Siz ne dersiniz?

selamlar,
ya ne guzel seylerden bahsediyorsunuz, ben iyilesiyim de kendimi sephora'ya atiyim derdindeyim :) car seat carrier'i sizden duydum bu arada ama sevmedim o mantigi. basit ve hafif bi stroller alirim galiba. bu arada stroller'la ucaga binebilir miyiz acaba? gormustum oyle seyler ama emin degilim..

bu chicco keyfit 30'un yorumlarinda birkac kisi birden cocuklara rash yaptigindan, cocuklari cok terlettiginden ve daha 1 yasini doldurmadan stroller'in kendisinin kucuk gelmeye basladigindan bahsetmisler. ben daha 1 yasina gelmemis bebeye kucuk gelecek stroller nasil bir seymis sasirdim, biri de arabanin arkasina koyunca baska seye yer kalmiyor diyor ustelik!!!

quinny buzz ise sirf stroller icin biraz pahali geldi bana valla, ucuza bulabiliyor musun?

gecen gun bi yerde flat head syndrome diye bisey okudum, crazymom sen tecrubeli bi annesin o yuzden sormak istiyorum; yani cocugun kafasi yatis seklinden dolayi duzlesir mi? nasil engelliycez bunu ve ozel yastiklar var onlardan mi alsak?

Selam cnm,
Burda urun yelpazesi cok genis,herkes gonlune gore biseyler bulur bence.
Stroller'i ucaga aliyorlar cnm, ucaga binerken kapisinda birakiyosun onlar iceri aliyolarlar,sonra iniste sen inerken gene ucagin cikis kapisindan hemen aliyorsun stroller'i,diye biliyorum arkadaslardan.

Vala bunu kullanan cok arkadas var cnm.
Evt biraz buyuk ve agirligindan bahsediyorlar ama 4-5 yasina kadar kullanilabiliyo bildigim kadariyla oyle 1 yasina kadar diye fazla abartilmis sanki.Ben hic okumadim commentleri bende bi bakayim.
Valla ucuza bulamadim cnm ya,aslinda ablam craigslistten de bak dedi cok temiz az kullanilmis travel systemler var.Baktim da gercekten temiz gozukuyo ama onlara da tek tek gidip bakmak lazim,ayy kafam cok karisik cnm yaa.
Hangisi kesemize kafamiza uygun gelirse onu alicaz ins. vakitte kslmadi zaten mecbur kisa zamanda karar vermek lazim.

Bu arada demin ne dusunuyordum biliyomusun,senin her attigin msj da bi pozitif enerji var cnm ya supersin:))
Diger arkadaslar alinmayin sakin herkes cok sicak burda,ama belki sizlerde farketmissinizdir kokopellinin farkli bir enerjisi tarzi var degil mi?

gecen gun bi yerde flat head syndrome diye bisey okudum, crazymom sen tecrubeli bi annesin o yuzden sormak istiyorum; yani cocugun kafasi yatis seklinden dolayi duzlesir mi? nasil engelliycez bunu ve ozel yastiklar var onlardan mi alsak?

Canim bahsettigin sey bebegi hep bir yone yatirdiginda oluyo gercekten,kafasinin o kismi duzlesiyo ve uzuyo gibi oluyo.Hep ayni yone yatirmamak lazim,ben benimkiler bebisken her uyudugunda farkli yone yatirmaya calisiyodum.
Ilk dogduklarinda zaten yastik kullanmayin diyolar,sonrasinda da ince hafif bi yastik yeterli oluyo.
Kafani cok takma boyle seylere gulum,bebislerin ilk zmnlar kafa kemikleri tam sertlesmedigi icin boyle olabilio,kacinci aydan sonra bilmiyorum sertlesme tmmlaninca zaten boyle bir sorun da kalmiyo.

Cok sukur uzun bi yolculugun ardindan attim kendimi eve :) Ya bizim araba olmadigi icin otobusle gittik mecburen... 1 gun kalip geri geldik... Zor oldu ama gitmemiz gerekiyordu konsolosluga.. Sirtim falan cok agridi. Bide surekli oyle oturunca bebek mideme dogru vuruyo cok kotu oluyorum.. Nese cok sukur geldik umarim bi problem olmaz...

Epidural konusunda benim inanilmaz igne korkum var. Bu yuzden esim epidural ignesi yapilirken duramazsin sen hareket edersin, tehlikeli olabilir diyo- ki haklida aslinda... O yuzden pek dusunmuyorum ama bakalim sanci geldigi zaman ne dusunucem :) Allah yardimcimiz olsun insallah yaa :18:

Cok sukur cok sevindim,gidip gelmissin bir sure iyice dinlen kendini cok yorma bari.Hemde otobusle gitmissiniz cnm cok fazla dik oturunca bebis rahatsiz olmustur normal yani.Bundan sonra Allahin izniyle bisey olmaz korkma sen.

Bende almayi dusunmuyorum epudrali cnm,diger 3 cocukta da almamistim zaten.
Benimde belimde problem var disklerde ve kemiklerim cok ince o yuzden istemiyorum almak hayirlisi bakalim.
Ama burda korkma cok uzmanlasmislar bu konuda,zaten almak istiyomusun diye 4 cm aciklik olunca sormaya basliyolarmis.eger alicam dersen 4 cm de direk kabul et cunku o aciklikta cok fazla sanci olmuyo rahat oluyosun.7-8 cm oldugunda agir olmaya basliyo.

kokopelli ayni bu dusuncedeyim bende, yani rahat olsun,kolay tasinsin, esim olmadigi zaman rahat kullanabileyim.. aman okadar cok cesit varki kafa karismayacak sekilde degil.. ben hrhalde karar veremicem car seat carrier alip cikicam.. stroller icinde seneye bahari beklicem artik..

linkini attigin stroller harika ama cok pahali... cokta kullanisli biseye benziyor..ben zaten karar veremedigim icin bu zamana kaldi.. esiminde bisi bildigi yok.. bgun walmarta gittim boylecar seat ile takim olan strollerlar var. aman okadar dandik geldiki.. benim galiba biraz arastirmam lazim. ama sizde biryerde gorurseniz uygun bisi (nette) bana soylersiniz olurmu :))))

annecik insallah 4 saat sonra ucaga binecek. esimde onun hayalini kuruyor.. ohh yemekler,yemekler diye.. ayy ne guzel olurdu valla zaten ben devamli cagirirdim hadi gel hadi gel diye bikardiniz benden..kalabalik sofrada yemenin tadi bir baska oluyor..

esracim car seat carrier su sekilde
Graco - SnugRider Infant Car Seat Carrier Stroller Frame - Walmart.com

car seat carrier aslinda cok kullanisli canim. sadece iskelet var ve ona car seat'i yerlestiriyosun , is bitmis oluyor..cota kolay yer kaplamiyor , fiyatida uygun..
gecen ay toys r us ta gormustum fiyati $40 'di ama esim almadi.. cunku ozamanda kararsizdim alsam almasam mi diye.. indirimide bitmistir kesin..
bakalim rahay bi stroller bulursam belki onu alirim. kokopellinin dedigi gibi gidip bakmak elle secmek daha mantikli sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…