- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.741
Sagol Marlin cim. Ister tabi yaninda olmak. Bende kal diyemezdim yerinde olsam.Benim anneannem hasta degildi sadece yasliligin verdigi unutkanlik vardi. Bir gecede hastalanmis 2 saat icindede sessizce vefat etmis.
Bizim doktor 6.aya kadar su yok dedi.
Bana da annem hatirlatti.ben sadece Anne sutu veriyorm ama buyudu artik ver dedi.biraz arastirinca ic gudulerimde ver dedi.bende dedigim sekilde kac Damla aldigini bilmiyorum ama veriyorum.nuray 3 ayliga kadar kilo alimi cok iyiydi suan tartilmiyor bilemiyorum .sutumdende sutumun kalitesindende cok memnunum acele etmiycem bende senin gibi yavas yavas basliycamesracim sen bilirsin yinede ama mama kullaniyosan Lara ya su vermelisin bence. Turkiyedeki bir dr oyle demis arkadasima. Esat ta hem meme hem mama aliyodu. su veriyomusun diyes sordu bir arkadas yok hic vermedim dedim .. sen mama kullaniyosun cocugu icini yakmissin dedi bana. gunde 5 cay kasigi kadar vermeye basladim sonra. tabi sana kalmis canim yine canim.
benim ogrendigimde sadece anne sutu alirsa, kilosu boyu yerindeyse ek gidaya gerek kalmadan su bile vermeye gerek yok.benim oglanin kilo sorunu vardi zaten bende 5 aylik basladim ek gidaya ama sadece yogurt ve meyve ile.
Toysrus
Bizimki bundan ama tam yatmiyor, carseatte oturur gibi. Acaba zararli midir? Cokta rahat etti gibi ama..
Fisher-Price Deluxe Monkey Bouncer - Free Shipping - Rightstart.com
Yanlis link gondermisim bizimkidi bunun baska rengi.Sanmiyorum silgi sadece 4 . aya kadar oturur vaziyette olmayacak.Car seat gibiyse tamamdir.Yazar sanirim kitapciginda da kac aylik bebekler icin
Bizde de bu tur bouncer var, yatirdigimiz oldu kucukken de. Kafayi tutamadiklari icin yamuluyorlar tabii kucukken. Bazi modellerde biraz daha kafa destegi oluyor galiba bizde yok. Gunduz onda yatirir uyuturuz diyorduk ama lounger yastikta uyutur olduk cunku kundakla bouncera oturtamiyoruz ve loungerda daha yatay, kafa yamulmuyor. Bebek agirlastikca daha fazla arkaya yatiyordur bouncer, bizim minnak pek yatiramiyordu :). Ileriki aylarda oncaklariyla falan da oynayacak gibi oldugunda daha cok kullaniriz.
Koko gunduzleri hala kundak yapiyormusun?Ben kiyamiyorum ya .Kollarini bacaklarini oynatsin istiyorum.Uzun uzun ellerini seyrediyor son 2 haftadir:)
Canan cok iyin yapmissin kestirmekle gulue gule kullan ben de bir an once kestirmek istiyorum..foto yolla da gorelim:)
Koko disariya cikmak gercekten iyi geliyor evdeki o emzirme kaka uyku rutinlerinden sonra bir degisiklik oluyor. Bizim kiz gunduzler artik hic uyumadigindan daha zor geciyor; memede devamli olmak istiyor arada mamada verdigimiz icin biberona alisti hemen.biberondan sonra memeye gecis bizde zor olmuyor. bizimki de 1 aylik oldu ilk gunlere gore buyudugunu goruyor insan; hareketler degisti gulucukler falangece uykulari daha duzenli olmaya basladi bizde ama gunduz uyku yok! ayrica aksam olunca kesinlikle yatmiyor besiginde bile durmuyor...aktif bir sekilde aksami gecirmek istiyor sanirim.
Melegim siz hamaratsiniz hergun bir farkli seyler hem bebege hem kendinize pisiriyorsunuz; ben napcam o kisimlari bilemiyorum
annemden bol bol tarifler almali ve uygulamaliyimmm
Canan yeni sacinla fotograf cekip yollasana! Gule gule kullan.
Biz de dun derya'yi da alip bir restorana gittik oglen yemegi icin. Cuma aksami da arkadaslara caya gitmistik aksam. Bunlar bana ne iyi geldi anlatamam. Cok iceride tikildigimi hissediyordum. Disari cikmaya korkuyorum bebekle. Esim olmada cikmaya hala da cesaret edemem ya neyse. Artik kirki cikti, biraz daha rahatlariz herhalde.
Simdi biberon tanitmanin vakti geliyor. Insallah reddetmez ve insallah biberon normal emzirmemize sekte vurmaz. Bakalim deneypi gorecegiz. Bebisi babasiyla birakabilme luksum olur o zama gozum arkada kalmadan, aman acliktan agliyor mudur diye meraklanmadan.
Bizim haftasonu boyle pinekleyerek gezerek gecti. Herkese iyi haftalar!
Hastaneden geldim simdi kalbini dinledik sincabin:) Sorun yok dedi doktor yalniz bebek cok hareketli dedi kadin kalp atislarini zor buldu.4hafta sonra ultrasona girecekmisim cinsiyet falan belli olacakmis 7tup kan almislardi onlarda sorun yokmus yalniz haftaya tekrar kan vericem down sendromu icin allahim saglikla bitsin su hamilelik.Bunlar tarama testlerini ne zaman yapicak
bende sabahlari bulamac veya kahvalti yaptiriyorum. labne peyniri, yada tuzsuz peynir, pekmez, biraz ceviz, rice cereal ve 1-2 tane bebe biskuvisi koyuyorum
sen etleri nasil veriyosun ben hala veremedim . kiyma kullaniyorum ama eti nasil kullanacam bilmiyorum. bugunde birazdan tavuklu sehriye corbasi yapicam.. oglen meyve veriyorum. yogurduda yemek yaninda veiyorum iste bi sekilde halletmeye calsiyorum cok bildigimden degil iste
bende bundan almayi dusunuyorum umarim rahat ederiz bizde oturma odasindayken bizimle durmasi icin gunduz uykulari icin istiyorum
aciklamasinda Newborn and older, or up to 25 pounds yaziyordu, amazondaki yorumlarda 3 haftalik bebegim cok rahat etti falan yaziyordu zarari olmaz heralde surekli orda yatmadiktan sonra
Koko gunduzleri hala kundak yapiyormusun?Ben kiyamiyorum ya .Kollarini bacaklarini oynatsin istiyorum.Uzun uzun ellerini seyrediyor son 2 haftadir:)
kizlar bugun benim kiz yine pek bi sessizlesti. uzun zamandir boyle olmuyordu. kick counting yapamadim bu saate kadar dusunun ve artik doktorlar surekli her gittigimde hareketlerini soruyorlar. demekki onemi var yani bu olayin. bu aksam da yapamazsam ne yapim ya ne tavsiye edersiniz ?
ara sira miyir kiyir bi dokunuyor gibi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?