- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.701
Gecmis olsun Marlin cim .Deden insallah sagligina kavusur. Annem gidince zor olacak ama ustesinden gelirsin.
Biz 2 hafta once anneannemi kaybettik. Bana soylediler.Bizde esimle 2 saat evin icinde dolandik durduk nasil soyleriz diye. Bir sekilde soyledik iste.Anneannemde cok yasliydi.89 yasindaydi ama iste ne kadar yasli olursa olsun anne .
Ben anneme istersen hemen biletini degistirip gonderelim seni dedik.Gitsemde defnedilmeye yetisemicem dedi kaldi. Bekletebilirlerdi ama dayim hemen defnedilsin istedi.Orasida ayri hikaye . Boyle durumlarda aile icinde olusun sacma kirizlerden.
Kimse gelmiyor artik buralaraArada bir ugrayin kizlar.Aylarca bu kadar cok sey paylastiktan sonra insanin gozu hepinizi ariyor.
esra basiniz sagolsun ananeni kaybetmissiniz,,
marlin insaallah deden sifa bulur bir an evvel..
koko gaz telasinda, cemre ders, bende de cok degisik psikolojiler basgosteriyor . gelip kontrol ediyorum surekli ama yazamiyorum keyfim olmuyor. siz nasil olmustunuz son gunlerde ? annemlerin gelmesine de az kaldi. her bir eksigimiz tamam cok sukur bir tek kizimiz eksik kaldi. bakalim insaallah hayirla, saglikla, kolay, rahat bir dogumla kavusuruz pitirciga..
ben nasildim biliyormusun ? surekli halsiz ve uykulu.cok uyumustum ben :))
ya bende cok halsizim ama psikolojik acidan bahsediyorum ya. cok tuhaf oldum ben. uzerimde gerginlik stres degisik haller, kafamda bir ton tilki at kosturuyor. fiziki acidan hakikaten cok tembellestim. yemek bile yapmak istemiyorum. yarin misafirim oldugu icin mecburen evi toparliyorum . falan boyle birseyler iste..:26:
Ztar cim bugunlerin tadini cikar.Canan in dedigi gibi tilkiler dolasmasin aklinda.Dua et yeter. Sende bir sekilde Allah in izniyle doguracaksin. Bugunlerin tadini cikar dedim cunku asil stres,evham ,bebek icin surekli endiseli olmak dogumdan sonra basliyor.
Halsizlik yoktu bende ama canim hicbir sey yapmak istemiyordu son haftalar neredeyse surekli disaridan yedik.
Koko annem gidince o mutfak islerinde bende cok zorlanacam. Annem geldiginden beri ne bulasik yikiyorum ne de yemek yapiyorum.Diger ev islerini arada yapiyorum ama anneme hepsini yuklemek istemiyorum.
Babalarin cogu boyle .Ayni problemler bizde de var .Cok yardimci ama bazi seyleri durtmeden yapmaz :) Dedigin gibi benimde durtecek ugrasacak halim olmuyor bazen. Bir de bizim baba acliga hic dayanamiyor adam 180 derece donuyor acken :) kendi basinin caresine bakiyor yemek yokken ama dirdirlaniyor :) Kizida ona cekmis. Mama yada meme biraz geciksin kiyamet kopuyor.Oyle bir agliyorki sanki cimcikliyoruz bir yerinden.Ne zaman meme yada biberon agzina giriyor anindan susuyor.
Yine de yardimcilar iste .Better than nothing.
Canan biz kutluyorduk her sene .Oyle abartmadan basbasa yemek filan ama bugun ne olur bilmem :) Su saate kadar bir atraksiyon yok :) Aklimdan neler geciyor o ayri.Lara yi anneme 2 saat satsak, disari ciksak ama olmaz.Annem aksamlari Lara ya bakmiyor dukkani kapatiyor anlayacagin :)
Dogumdan sonra kaptim hediyemi ben :) Begendigim bir saat vardi Emporio Armani unutmamis onu almis bana.
canancim mailine bak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?