- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.801
ne kadar az kalmis ya, saglikla alirsin insallah kucagina, annenleri beklesin yeter bebis :)
Selam hanımlar topic gerçekten de pek bir sessiz... Ben normalde okuyucuyumdur:) düşündüm ki, belki bir taze kana ihtiyaç vardır:)) bir iki kelam edeyim, selam vereyim istedim.. Ztar çok az kalmış yavruna kavuşmana heyecanını paylaşan birileri daha var burada unutmaçok kolay hayırlı doğumlar diliyorum sana. Benim de bugün pıtırcığım kendini iyice hissettirdi bana çok keyiflendim ağzım kulaklarım da:))
Okumakla kalmayip yazip selam verdigin icin tsk ederiz esravural:) taze kanlara hep ihtiyac var.
Kizlar bir sorum olacak; atesolcer olarak ne marka kullaniyorsunuz ve memnun musunuz? bende makat ve koltukaltindan olcen alet var ama pek memnun degiliz. olcmek zor oluyor bir de uzun surede olcuyor. Braun kulaktan olcerin yorumlari iyi ama kucuk bebeklerde kullanimi pek uygun degil diyorlar. Koko nosefrida tavsiyen cok iyi oldu bizde aldik ve cok memnunuz her seferinde senin kulaklarini cinlatiyoruz.
Marlin ben de ztarin verdigi linktekimden aldim hizli olcuyor kulaktan. Totodan vb olctugunu bilmiyodum :) gerci pek kullanmadim. Hastaneden verdiklerini sevmedim mesela.
Nosefrida gercekten iyi ama sonrasinda temizlemesi zor, kulak cubugu sokup temizliyorum. Bi de benucundaki sungeri hep degistirmiyorum, degistirmem mi gerek?
Bu arada, emzirirken sac boyatilir mi?
Ztar az kalmis hadi push push push :)
Canan bugununuz insallah guzel gecer..
evet bende braunun bu aletini her yerde iyi oldugunu duydum; evet pahali ztarcim ama insan bebek ateslendi mi acaba atesolcer dogrumu ay su bebe dursa da bir duzgun olcsem diye dertlenince daha iyisini ariyor hep:) silgide de varmis; diger kizlar ne diyecek ona gore bende siparis edeyim:)
silgicim nosefridanin kalin tupunu ben suyla yikiyorum:) ama hortumu yikamayin diyorlar sanirim onun temizligi zor; o filteriyi bende her seferinde degistirmiyiroum yedek epey filtre aldim ama hemen degistirmeye gerek yok gibi gordum:)
emzirirken sac boyanir bence:) millet hamilelegin son ayinda boyatiyor; bende kestirip boyatmak istiyorum
koko ben de sen soyledikten sonra little remedies aldim amazondan, burnuna koyuyorum ama kac damla gidiyor gormuyorum ki sanki cok gidiyor bir anda. cocuk yutuyor bir de o suyu, zararli midir diye aklima takildi. anne sutunu bilmiyordum, onu da denerim ama yapis yapis sanki o da.
kizlar bizim bebis kaka yaparken hala zorlaniyor. kabiz degil kesinlikle, gunde birkac kez yapiyor ufak ufak ama bir defa bol yapacagi zaman saatlerce ikiniyor, kipkirmizi oluyor, uykudan uyaniyor ve devamli alttan gaz cikariyor. sonunda yapiyor ama yapana kadar o da ben de cok yoruluyoruz. sizde durumlar nasil, normal mi bu acaba ve ne kadar surer? doktor o bolgedeki kaslar bebeklerde gelismemistir vb vb bildigim hikayeyi anlatti ama ben ablamin cocuklarinda boyle bisey gormedim. bizim oglan hala ogrenemedi mi sizce kolayca kaka yapmayi?
Esra, lara ile annenin yildizlarinin sonunda barismis olmasi super haber, arada kaynamis :). Insallah daha da iyi olur ve annengeri gelir.
Benim de kayinvalide geliyor martta, ondan daha umitliyim. Esime ben bebegi alirim siz uyursunuz falan demis, oyyy oy oy.
Bizimki ucuncu aya girdiginde gece beslenmelerini azaltmaya baslayacagim. Insallah masallah. Oyle olursa tavuk gibi yatmama gerek kalmaz, kayinvalide ile 3-4 saat uyusa ben de uyusam yeter bile. Hey gidi gidi, bana dort saat uykuya sukredeceksin deseler asla inanmaz, hadi leeen ben uykuma duskunum derdim. Ben yine iyiyim gerci, asil esra sen uykusuzsun, daha duzgun uyuyabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?