Amerika'da Hamilelik

Hayirli olsun kararin. Sana tavsiyem bur tablet edinmen eger yoksa. Okumalarin ve internet ihtiyacin icin hafif cozum. Pdfleri tabletten okumaya alisiyorsun bir yerden sonra. Uzerlerine not bile albiliyorsun, altlarini cizebiliyorsun. Simdiden iyi yolculuklar. Neler neler yersin sen simdi :))

merhabalar canım. bebekleri tr de her 3 saatte bir emzirin diyor doktorlar. ben ne gerek var diyodum, uyuyosa uyusun diyodum ama öle diilmiş. farkettim ki eğer bebekte doğum sarılığı varsa, bebek sersem oluyo, ondan da uyanamıyo. aç bile olsa uyanamıyo. o yüzden ben ilk 2ay 3-4 saatte bir emzirdim. sonra bıraktım, uyuduğu kadar uyudu.

ben de kullandım braun diildi ama kulaktan ölçüyordu. kulaktan ölçenlerde sorun cihazı kulağa tam olarak ve doğru yerleştirmek gerekiyor. yoksa her seferinde farklı ölçüyor. ben de dijital koltukaltından ölçere döndüm geri.
hastanede acilde bile bir keresinde braun la yanlış ölçmüştü hemşire, olmadı diye farkedip tekrar ölçtürmüştüm kadına.

Senin herseyin en guzeli olur ins..kararin banada cok ic acici geldi valla ne yalan soyluyum..bence iyi tercih ve umarim hersey gonlune gore olur...bizim icinde tadini cikar Tr nin,,optum simdiden iyi yolculuklar dilerim

nuraycim tahin helvasi
balıgın yanına en guzel tatlı sıcak helvaa soyle bir tarif var bilmem nasil olur kendim yapmadim

Karnim acikti birden, evt kesinlikle balik sonrasi helva ...benim rahmetli annem cok guzel yapardi, ama tarifini inan bilmiyorum ..

Erkeklere gore hersey hava hos... bizimki de oyle ama ben hicc tinmiyorum..zaten sezeryan oldugu icin 2 yil beklememde fayda var ama benim sorunum oda degil, benim olayin ikinci bize iyi gelirmi olayi..

Senin herseyin en guzeli olur ins..kararin banada cok ic acici geldi valla ne yalan soyluyum..bence iyi tercih ve umarim hersey gonlune gore olur...bizim icinde tadini cikar Tr nin,,optum simdiden iyi yolculuklar dilerim

nuraycim tahin helvasi
balıgın yanına en guzel tatlı sıcak helvaa soyle bir tarif var bilmem nasil olur kendim yapmadim

Karnim acikti birden, evt kesinlikle balik sonrasi helva ...benim rahmetli annem cok guzel yapardi, ama tarifini inan bilmiyorum ..

Erkeklere gore hersey hava hos... bizimki de oyle ama ben hicc tinmiyorum..zaten sezeryan oldugu icin 2 yil beklememde fayda var ama benim sorunum oda degil, benim olayin ikinci bize iyi gelirmi olayi..

Bende de durumlar ayni.Bekleyemeye zaman yok simdi ikinciyi dusunmeye cesaretim yok ama bu kuzulara kardes lazim.Koko gel biz bu senenin sonunda birbirimize cesaret verip gozumuzu karartip calismalara baslayalimmi? :))
Nuray cim siz madem Tr.ye geri doneceksiniz ben esini dinle ikinciyi hemen yap derim.Ikiside Amerikan vatandasi olsun.Biri olur digeri olmazsa buyudugunde hesap sorar vallahi :)

baligin ardindan en guzel sicak helva gider oyooooyy uzarine bir de cikolata sosu...helva sut de yapar istanbulda tarabyada yuzer tekneler vardi sevgiliyken kocamla gider baligi yer ardindan sicak helvayi gotururdukkkk

Oyy oyy oyy marlin varya sen agzinin tadini iyi biliyorsun :)) Bak istanbul dedin de ahh yine bir seyler debresti icimde,ah su gurbet yokmu gozu ciksin hemi..

Evt cnm bizim usten 4 disimiz ve alttanda iki disimiz var artik..ustler cikana kadar benim anamda aglamistir kesin dersem yeri olur ..gercekten cok zor cnm, ustler altdakilerde daha agir oluyor..gece 10 kez kalkmak mumkun bizimde halan suruyor sik sik uyanmalarimiz umarim iler duzelirle yoksa cildirmak icten degil yahu..

Bir arkadasta gece uyuyan bebegi kaldirma konusuna deginmis, bende bir kac sey soylemek isterim..bebeklerin ilk zamanlarinda sarilik tehlikesi oldugu icin en az 3 veya 4 saatte bir emzirmek gerekiyor...fakat bana kalirsa uc aydan sonra bebek gece uyanmadikca kesinlikle uyandirilmamali diye dusunuyorum..cunku uyumakta bebek icin cok gerekli..atalarimiz ne demis uyusunda buyusun..birde uyuma esnasinda ozelikle saat 10 ile 3 arasi buyume hormonun salgilanma miktarinin max oldugu zamanki bu yuzden uyusun bebisler ve buyusunlerde ins

ben plansiz hamile kalip, bebegimi kaybettikten sonra cok dusundum bunu...insallah sagsalim birinciye hamile kalip dogurursam ikinciye cok ara vermemeyi dusunuyorum. ne olacagi belli olmuyor cunku, hamile kalmadan once dusuk olur falan diye hic dusunmuyordum tabii,sanki ne zaman canim istese hamile kalirim hemen de dogar diye salak salak dusunmusum. dedigin gibi kismet biraz bu isler.

canim iyi yolculuklar! vallahi sen simdi neler yersin orda mmmmmm :) insallah cok iyi gelir Turkiye sana. iyi haberlerle donusunu bekliyoruz :) kendine ve fasulyelere iyi bak!

Sagol koko inş hemen edinicem bitane bende.
Misafirimi ağırladım kızlar şimdi gittiler. Tabi eşim sayesinde balık planım suya düştü . Misafirin yAnında balık yapılamazmış kokarmış. Bende başka menü yaptım çok memnun kaldılar . Erken uyuyan oğlumda misafir var diye 11 de uyudu sıpa:)))
Ama denicem o sıcak helvayı sagolun kızlar fikirler için.
2. Bebişte benim için çok erken diye düşünüyorum ama Rabbim verirse bişi diyememde bakalım birazcık daha beklesin .
Cemrecik hayırlı yolculuklar bolbol ye ama kilo alma tamam mı :))))
Meleğim evet canıma okuyo bugünlerde eski formuna geri döndü sanki inş hemen geçer, geçicidir .maşallah mahir beye .esatla aralarında ne kadar var?
İyigeceler kızlar mutfagıda topladım uyku vakti yorgunuö öptüm

gunaydin Nuray , bugunde bende misafir var.sabah sabah basladik bakalim aksama kadar umarim biter :) valla menu belirlemek yapmaktan daha zor .

Cemrecik iyi yolculuklar keyifli guzel zamanlar gecirirsin insallah.ailenin yaninda olmasi bile cok guzel bir duygudur
ocaktaki yemek beni cagiriyor :)

evet Serra sanada kolay gelsin dedigin gibi belirlediysen gerisi kolay olur ins..

oglumla dun hic ilgilenemedim babasi ilgilendi Allahtan..bebekliyken mutlaka pazar gunu agirlamak lazim misafir onu anladim..

Esracim nasilsin?

yakalamisken bisi sorucam .. hani bu yatagin yanina apistirilan stickerlar varya onlari nerden aliyosun.. bende pooh almak istiyorum ama nerden alabilirim?

Valla ben dogum kontrolu icin oyle spiral mpiral bile taktirmadim, oyle kararttim gozumu, the clock is ticking. Benim tek cekincem su gecis donemimiz. Is guc durumlari, nerede olacagimiz nerede oturacagimiz biraz kesinlesse...

Valla ben dogum kontrolu icin oyle spiral mpiral bile taktirmadim, oyle kararttim gozumu, the clock is ticking. Benim tek cekincem su gecis donemimiz. Is guc durumlari, nerede olacagimiz nerede oturacagimiz biraz kesinlesse...

doktor banada cok israr etti'' illa taktir benim ablamla aramda 11 ay var'' falan dedi...bende kesin cevapla hayir dedim..Kokocum oyle yerimiz belli olsa 1, 2.cisi bize su greencard mi ne karin agrisiysa bi ciksada rahat etsek.. ben evde tikiliyorum boyle iste misafirim agirliyorum yada ben gidiyorum bolbol :)))

Esracim dedigin gibi ins 2.ci cok beklemez bizde .. 2014ten itibaren calismalara baslariz.. Oglusum bi emsinde daha cok kucuk kiyamam ona ...10 ayim var :)))

evdede dunden baya yemek kaldi bugunde bosbos oturuyorum banyo yaptim nasilmi? Esati mama sandalyesine oturttum koydum banyo kapisinin onune , elinede oyuncaklar girdim banyoya.. zaten 10 dk ciktim ohh rahatladim ..

evet Serra sanada kolay gelsin dedigin gibi belirlediysen gerisi kolay olur ins..
;-0
oglumla dun hic ilgilenemedim babasi ilgilendi Allahtan..bebekliyken mutlaka pazar gunu agirlamak lazim misafir onu anladim..

sukur bitirdim evi bilem soyle bir ustten sildim supurdum ama bende bittim :) bir tek tatli kaldi onuda suffle yapacagim yemekten kalkinca artik yine mutfak bana gozukecek.kiz bir gelsin ben hepten ev hanimligindan istifa edecegim ( zaten pek alistigimida soyliyemiyecegim :) sadece kiz ile ilgilenirim babada bize yemek yapar umudum oyle :)

Nuray cim onlar uyku setinin icinden cikti ama sizin orada home depots varsa orada winnie the pooh nun duvar icin border i var yada party icin dukkanlar oluyor orada da cizgi film kahramanlarinin yapistirmalari oluyor .

kızlar meraba uzun süredir cemreden bi haber yok,genelde burda oluyo,bi bilğiniz var mı nasıl,ne yapıyo?

Bugun aylik doktor kontrolumuz vardi.sukur bebis iyi ama ben son iki gundur cok kotu durumdayim.mide agrisindan iki buklum durumdayim .tipik hamilelik agrilari mide agrisi tum vucutta kasinti burundan ve genizden kan gelmesi kabizlik yani yok yok bende bugunlerde malak modunda iki buklum sekildeyim anliyacaginiz doktor ilaclar verdi bakalim aldim ama henuz faydalarini goremedim bakalim ise yarayacakmi sabredecem yapacak birsey yok .Bebis dizlerini mideme kick yapip duruyormus.bunlar kotu olanlar.doktorumdan izin gelsi saclarimi boyatabilirim :) Newjersey de yasamaktan daha guvenliymis saclarimi boytamak .simdi guzel bir guvenilir kuafor bulup boyatmak.Kadin olmak zor o kadar agriya ragmen okey verince doktor esim bana herseyi unuttun bakiyorum saclarini boyatabilecegini ogrenince diyor .bide su mide agrisi gecse biraz /Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…