- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.841
herkese selam...
bebislerinizin resimleri ile dunyami guzellestirdiniz...cok cok tesekkur ediyorum...
bir hafta on gun sonra TR'ye gitmeye kara verdim...sali gunu genetikci ile konusacagim...ve eger amniyo olursam TR'de olacagim, cunku burada esim benimle ilgilenemez...(amniyo sonrasi 3 gun risk diyorlar ama ben bir hafta surekli yatarim sanirim). bir de bizimkileri cok ozledim...ama buyuk htimal yaptirmam amniyo, orada bi ayrintili ultrasona gireyim de...bir de orda doktor yapacak ultrasonu, burda ultrason teknisyeni yanlis bilmiyorsam......
canim annemin evinde bilgisayar yok..laptobu da almayacagim, daha dogrusu yanima hicbirsey almayacagim flash diskim ve bikac camasir haricinde::))) bi iki ay kalirim en az...zaten okumalarim var cok, orda rahat rahat yaparim...bilgisayarlik ve kutuphanelik islerimin cogu bitti...bir de valizle sunla bunla ugrasmayayim...ablamin bilgisayarindan olabildigince yazacagim size...
ztra'cim....bir avazda bitecek insallah...sansin bol olsun canim...
iyi ki varsiniz arkadaslar...simdilik hoscakalin...
koko benim de uykuyla cok aram yoktur. yani yoktur derken uykucu bir insan degilimdir ama uykum geldigi an devriliveririm. benim esim geceleri basladi bir panikle yatmaya .. yatmadan hep diyorki hadi hemen uyuyalim zehra gelince uyuyamicaz. yahu diyorum sacmalama her bebek ayni olmaz. oyle diyorlar diyo. ben milletin demesine bakmiyorum illaki uykusuzluk olabilir de her bebek farkli yasamadan, bilmeden strese girdi adam.
birde diyorlarki bebek gece kalkmazsa uyandirip , emzirmeye gerek yok. dogrumudur bu
ben de kullandım braun diildi ama kulaktan ölçüyordu. kulaktan ölçenlerde sorun cihazı kulağa tam olarak ve doğru yerleştirmek gerekiyor. yoksa her seferinde farklı ölçüyor. ben de dijital koltukaltından ölçere döndüm geri.Okumakla kalmayip yazip selam verdigin icin tsk ederiz esravural:) taze kanlara hep ihtiyac var.
Kizlar bir sorum olacak; atesolcer olarak ne marka kullaniyorsunuz ve memnun musunuz? bende makat ve koltukaltindan olcen alet var ama pek memnun degiliz. olcmek zor oluyor bir de uzun surede olcuyor. Braun kulaktan olcerin yorumlari iyi ama kucuk bebeklerde kullanimi pek uygun degil diyorlar. Koko nosefrida tavsiyen cok iyi oldu bizde aldik ve cok memnunuz her seferinde senin kulaklarini cinlatiyoruz.
herkese selam...
bebislerinizin resimleri ile dunyami guzellestirdiniz...cok cok tesekkur ediyorum...
bir hafta on gun sonra TR'ye gitmeye kara verdim...sali gunu genetikci ile konusacagim...ve eger amniyo olursam TR'de olacagim, cunku burada esim benimle ilgilenemez...(amniyo sonrasi 3 gun risk diyorlar ama ben bir hafta surekli yatarim sanirim). bir de bizimkileri cok ozledim...ama buyuk htimal yaptirmam amniyo, orada bi ayrintili ultrasona gireyim de...bir de orda doktor yapacak ultrasonu, burda ultrason teknisyeni yanlis bilmiyorsam......
canim annemin evinde bilgisayar yok..laptobu da almayacagim, daha dogrusu yanima hicbirsey almayacagim flash diskim ve bikac camasir haricinde::))) bi iki ay kalirim en az...zaten okumalarim var cok, orda rahat rahat yaparim...bilgisayarlik ve kutuphanelik islerimin cogu bitti...bir de valizle sunla bunla ugrasmayayim...ablamin bilgisayarindan olabildigince yazacagim size...
nuraycim tahin helvasi
balıgın yanına en guzel tatlı sıcak helvaa soyle bir tarif var bilmem nasil olur kendim yapmadim
kokocum bu ilaclar konusunda supersin valla. su gaz ilacida kalsin aklimda 2.cide ise yarar alirim :)))
bu aralar benim canim kocacim!! basladi hadi 2.ci demeye yani tamam desem yolda olacak herhalde.. Kiz istiyomus illaki bitanede kiz olsun diyor ( sanki siparisler oluyor) kandiriyorum bakalim heray ne zamana kadar dayanicam :)))
herkese selam...
nuraycim tahin helvasi
balıgın yanına en guzel tatlı sıcak helvaa soyle bir tarif var bilmem nasil olur kendim yapmadim
kokocum bu ilaclar konusunda supersin valla. su gaz ilacida kalsin aklimda 2.cide ise yarar alirim :)))
bu aralar benim canim kocacim!! basladi hadi 2.ci demeye yani tamam desem yolda olacak herhalde.. Kiz istiyomus illaki bitanede kiz olsun diyor ( sanki siparisler oluyor) kandiriyorum bakalim heray ne zamana kadar dayanicam :)))
Ben de arada dusunuyorum ikinciyi dusuneyim mi diye. Dusuneceksek fazla bekleyemeyiz, yasim aldi basini gidiyor, bunu zar zor tutturduk zaten, ikinciyi istesek de olacagi supheli. Neyse iste, su anda cesaret edemiyorum, o ilk haftalarin perisanligi aklimda taze hala. Bicir 6-7 aylik olup sefasi cefasini katlamya baslayinca cesaret geleblir. Kesin olan su ki, ikinci olacaksa birinciyle arasi cok fazla olmayacak bizde. Bakalim, kader kismet.
baligin ardindan en guzel sicak helva gider oyooooyy uzarine bir de cikolata sosu...helva sut de yaparistanbulda tarabyada yuzer tekneler vardi sevgiliyken kocamla gider baligi yer ardindan sicak helvayi gotururdukkkk
kizlar nasilsiniz?
ben direk su burun olayina giricem. Esat her sabah burnu tikali uyaniyor hastaliktan sonra atamadicocuk kesinlikle burnuna dokundurmuyor. ama zor nefes aliyor. dun kolay almistim ama bugun okadar direndi ve agladiki alamadim bu hastanenin verdigi mavi pompa ile.. hala oyle duruyor emmeside zorlasiyor.. boyle sivi degil ama sert olanindan
bende nosefrida alayim dedim cok memnunsunuz diye ins pahali biside degil zaten ama bu solution varmis koko sen yazmissin ama 20$ yaziyo amazonda dogrumu o mu anlamadim..mutlaka benimde yumusatmam lazimki oyle alayim..
kizlar bebisleriniz uyuyorsa kaldirip emzirmeyin derim cunku gece emmeye alisiyor ve sonra devamli uyaniyor(Ornek: Ben) sabaha kadar yapisik uyuyorsunuz benim gibi. dun gece tahminim 10 kere kalkti daha sayamadim yani..ama galiba bizimde ustdisler geliyror iyi diyodum ogluma bu ara yine sapitti.. dun nerdeyse kucagimda yemek yaptim..
Ben de arada dusunuyorum ikinciyi dusuneyim mi diye. Dusuneceksek fazla bekleyemeyiz, yasim aldi basini gidiyor, bunu zar zor tutturduk zaten, ikinciyi istesek de olacagi supheli. Neyse iste, su anda cesaret edemiyorum, o ilk haftalarin perisanligi aklimda taze hala. Bicir 6-7 aylik olup sefasi cefasini katlamya baslayinca cesaret geleblir. Kesin olan su ki, ikinci olacaksa birinciyle arasi cok fazla olmayacak bizde. Bakalim, kader kismet.
herkese selam...
Sagol koko inş hemen edinicem bitane bende.
Misafirimi ağırladım kızlar şimdi gittiler. Tabi eşim sayesinde balık planım suya düştü . Misafirin yAnında balık yapılamazmış kokarmış. Bende başka menü yaptım çok memnun kaldılar . Erken uyuyan oğlumda misafir var diye 11 de uyudu sıpa:)))
Ama denicem o sıcak helvayı sagolun kızlar fikirler için.
2. Bebişte benim için çok erken diye düşünüyorum ama Rabbim verirse bişi diyememde bakalım birazcık daha beklesin .
Cemrecik hayırlı yolculuklar bolbol ye ama kilo alma tamam mı :))))
Meleğim evet canıma okuyo bugünlerde eski formuna geri döndü sanki inş hemen geçer, geçicidir .maşallah mahir beye .esatla aralarında ne kadar var?
İyigeceler kızlar mutfagıda topladım uyku vakti yorgunuö öptüm
gunaydin Nuray , bugunde bende misafir var.sabah sabah basladik bakalim aksama kadar umarim biter :) valla menu belirlemek yapmaktan daha zor .
Cemrecik iyi yolculuklar keyifli guzel zamanlar gecirirsin insallah.ailenin yaninda olmasi bile cok guzel bir duygudur
ocaktaki yemek beni cagiriyor :)
Bende de durumlar ayni.Bekleyemeye zaman yok simdi ikinciyi dusunmeye cesaretim yok ama bu kuzulara kardes lazim.Koko gel biz bu senenin sonunda birbirimize cesaret verip gozumuzu karartip calismalara baslayalimmi? :))
Nuray cim siz madem Tr.ye geri doneceksiniz ben esini dinle ikinciyi hemen yap derim.Ikiside Amerikan vatandasi olsun.Biri olur digeri olmazsa buyudugunde hesap sorar vallahi :)
Valla ben dogum kontrolu icin oyle spiral mpiral bile taktirmadim, oyle kararttim gozumu, the clock is ticking. Benim tek cekincem su gecis donemimiz. Is guc durumlari, nerede olacagimiz nerede oturacagimiz biraz kesinlesse...
evet Serra sanada kolay gelsin dedigin gibi belirlediysen gerisi kolay olur ins..
;-0
oglumla dun hic ilgilenemedim babasi ilgilendi Allahtan..bebekliyken mutlaka pazar gunu agirlamak lazim misafir onu anladim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?