Amerika'da Hamilelik

kizlar nasilsiniz?

ben direk su burun olayina giricem. Esat her sabah burnu tikali uyaniyor hastaliktan sonra atamadicocuk kesinlikle burnuna dokundurmuyor. ama zor nefes aliyor. dun kolay almistim ama bugun okadar direndi ve agladiki alamadim bu hastanenin verdigi mavi pompa ile.. hala oyle duruyor emmeside zorlasiyor.. boyle sivi degil ama sert olanindan

bende nosefrida alayim dedim cok memnunsunuz diye ins pahali biside degil zaten ama bu solution varmis koko sen yazmissin ama 20$ yaziyo amazonda dogrumu o mu anlamadim..mutlaka benimde yumusatmam lazimki oyle alayim..

kizlar bebisleriniz uyuyorsa kaldirip emzirmeyin derim cunku gece emmeye alisiyor ve sonra devamli uyaniyor(Ornek: Ben) sabaha kadar yapisik uyuyorsunuz benim gibi. dun gece tahminim 10 kere kalkti daha sayamadim yani..ama galiba bizimde ustdisler geliyror iyi diyodum ogluma bu ara yine sapitti.. dun nerdeyse kucagimda yemek yaptim..

Marlincim cok sagol ya iste firsat buldukca yapmaya calisiyorum bisiler yarin yine misafirim var..

BAlik yapicaz bakalim ama baligin yanina hangi tatli gider bulamadim.. fikri olan varsa paylasabilirmi lutfen :)))

neslee ins gelir bu ay bebisin oyle beklemeyi bende bilirim ins cok bekletmeden gelir :)))

baligin ardindan en guzel sicak helva gider oyooooyy uzarine bir de cikolata sosu...helva sut de yapar istanbulda tarabyada yuzer tekneler vardi sevgiliyken kocamla gider baligi yer ardindan sicak helvayi gotururdukkkk

pizza siparisi verdim oturuyorum. bugun yuruyuse de cikmicam sanirim. hic halim yok. kendimdeki herseyden killaniyorum acaba dogurcammi diye

baligin ardindan en guzel sicak helva gider oyooooyy uzarine bir de cikolata sosu...helva sut de yapar istanbulda tarabyada yuzer tekneler vardi sevgiliyken kocamla gider baligi yer ardindan sicak helvayi gotururdukkkk

canim sicak helva dedigin irmik helvasimi? ahh orda yemek bi baska guzel Turkiyemin gozunu seveyim

pizza siparisi verdim oturuyorum. bugun yuruyuse de cikmicam sanirim. hic halim yok. kendimdeki herseyden killaniyorum acaba dogurcammi diye

Ztarcim cantan hala hazir degilse gelip ben hazirlicam valla. Kiz 39+0 olmussun daha ne bekliyon.. ben 39+1 de dogurdum..

helva mi

Allah'im sana geliyorum

ben cok severim irmik helvasini. anam gelsin de yaptirayim adam igbi bi helva yiyim

Ztarcim cantan hala hazir degilse gelip ben hazirlicam valla. Kiz 39+0 olmussun daha ne bekliyon.. ben 39+1 de dogurdum..

hala hazir degil ya ufak cantami cikarmadim bile yerinden annemi bekliyorum heralde ama kiz bekler mi bilmem :44: bu bendeki de neyin kafasi anlamis degilim :18:

Canim ins bekledigin gibi gec gelir hayirlisi olsun ama erken gelirse seni macera bekliyo haberin olsun..o panik aniyla insan ne yapacagini sasiriyor.. ben sanciyla aglayarak gitmistim yani gozunu korkutmak gibi olmasin canim ama en azindan 1-2 zibin kendiede bi pijama koy bari :)))

gec beklemiyorum da nasil diyim beni neyin bekledigini bilmedigimden heralde bu kafalardayim. annemler sali gelcek insaallah. bir de hastane eve cok yakin ona guveniyorum sanirim. ne bileyim.

oh yedim kendime geldim gozum acildi

Nerdeee koko cum 4 ten sonra hic uyku yok bazen 3.30 .
Bende tavuk gibi en gec 7 de uyuyorum.

herkese selam...
bebislerinizin resimleri ile dunyami guzellestirdiniz...cok cok tesekkur ediyorum...
bir hafta on gun sonra TR'ye gitmeye kara verdim...sali gunu genetikci ile konusacagim...ve eger amniyo olursam TR'de olacagim, cunku burada esim benimle ilgilenemez...(amniyo sonrasi 3 gun risk diyorlar ama ben bir hafta surekli yatarim sanirim). bir de bizimkileri cok ozledim...ama buyuk htimal yaptirmam amniyo, orada bi ayrintili ultrasona gireyim de...bir de orda doktor yapacak ultrasonu, burda ultrason teknisyeni yanlis bilmiyorsam......

canim annemin evinde bilgisayar yok..laptobu da almayacagim, daha dogrusu yanima hicbirsey almayacagim flash diskim ve bikac camasir haricinde::))) bi iki ay kalirim en az...zaten okumalarim var cok, orda rahat rahat yaparim...bilgisayarlik ve kutuphanelik islerimin cogu bitti...bir de valizle sunla bunla ugrasmayayim...ablamin bilgisayarindan olabildigince yazacagim size...
ztra'cim....bir avazda bitecek insallah...sansin bol olsun canim...
iyi ki varsiniz arkadaslar...simdilik hoscakalin...

Son düzenleme:
kokocum bu ilaclar konusunda supersin valla. su gaz ilacida kalsin aklimda 2.cide ise yarar alirim :)))

bu aralar benim canim kocacim!! basladi hadi 2.ci demeye yani tamam desem yolda olacak herhalde.. Kiz istiyomus illaki bitanede kiz olsun diyor ( sanki siparisler oluyor) kandiriyorum bakalim heray ne zamana kadar dayanicam :)))

Ben de arada dusunuyorum ikinciyi dusuneyim mi diye. Dusuneceksek fazla bekleyemeyiz, yasim aldi basini gidiyor, bunu zar zor tutturduk zaten, ikinciyi istesek de olacagi supheli. Neyse iste, su anda cesaret edemiyorum, o ilk haftalarin perisanligi aklimda taze hala. Bicir 6-7 aylik olup sefasi cefasini katlamya baslayinca cesaret geleblir. Kesin olan su ki, ikinci olacaksa birinciyle arasi cok fazla olmayacak bizde. Bakalim, kader kismet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…