- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.821
baligin ardindan en guzel sicak helva gider oyooooyy uzarine bir de cikolata sosu...helva sut de yaparistanbulda tarabyada yuzer tekneler vardi sevgiliyken kocamla gider baligi yer ardindan sicak helvayi gotururdukkkk
pizza siparisi verdim oturuyorum. bugun yuruyuse de cikmicam sanirim. hic halim yok. kendimdeki herseyden killaniyorum acaba dogurcammi diye
Ztarcim cantan hala hazir degilse gelip ben hazirlicam valla. Kiz 39+0 olmussun daha ne bekliyon.. ben 39+1 de dogurdum..
Canim ins bekledigin gibi gec gelir hayirlisi olsun ama erken gelirse seni macera bekliyo haberin olsun..o panik aniyla insan ne yapacagini sasiriyor.. ben sanciyla aglayarak gitmistim yani gozunu korkutmak gibi olmasin canim ama en azindan 1-2 zibin kendiede bi pijama koy bari :)))
nuraycim tahin helvasi
balıgın yanına en guzel tatlı sıcak helvaa soyle bir tarif var bilmem nasil olur kendim yapmadim
Esra, lara ile annenin yildizlarinin sonunda barismis olmasi super haber, arada kaynamis :). Insallah daha da iyi olur ve annengeri gelir.
Benim de kayinvalide geliyor martta, ondan daha umitliyim. Esime ben bebegi alirim siz uyursunuz falan demis, oyyy oy oy.
Bizimki ucuncu aya girdiginde gece beslenmelerini azaltmaya baslayacagim. Insallah masallah. Oyle olursa tavuk gibi yatmama gerek kalmaz, kayinvalide ile 3-4 saat uyusa ben de uyusam yeter bile. Hey gidi gidi, bana dort saat uykuya sukredeceksin deseler asla inanmaz, hadi leeen ben uykuma duskunum derdim. Ben yine iyiyim gerci, asil esra sen uykusuzsun, daha duzgun uyuyabiliyor musun?
kokocum bu ilaclar konusunda supersin valla. su gaz ilacida kalsin aklimda 2.cide ise yarar alirim :)))Bahsettigim bu evet. 20 dolar olan neymiş ki? 3 4 tane birarada mı satıyorlar yirmi dolarliklari acaba?
Bu little remedies in little tummysi var bir de, gaz cok canımızı bellediginde veriyorum bir doz, rahatlıyor yavru. Tr da sab simplex diye gecen şeyle aynı.
kokocum bu ilaclar konusunda supersin valla. su gaz ilacida kalsin aklimda 2.cide ise yarar alirim :)))
bu aralar benim canim kocacim!! basladi hadi 2.ci demeye yani tamam desem yolda olacak herhalde.. Kiz istiyomus illaki bitanede kiz olsun diyor ( sanki siparisler oluyor) kandiriyorum bakalim heray ne zamana kadar dayanicam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?