- Konu Sahibi citaknuray
-
- #6.861
kızlar meraba uzun süredir cemreden bi haber yok,genelde burda oluyo,bi bilğiniz var mı nasıl,ne yapıyo?
Selam kizlar,
Bizim kiz iki gundur yeni huy gelistirdi, gunduz uykularinda yerine yatirdigim gibi aciyor gozunu, istedigin kadar pispisla uyumuyor. Cok kucakci oldu, emzirme yastiginda yatsin istiyor, yan yatmayi sevdi belki de sirtustunu istemiyor, bilemedim. Esir aldi beni ya! Kiyamiyorum da, uykusuz kalmasin diye oturup kaliyorum. Yok ya boyle alismasin, dur ben biraz daha dalinca parkyataga koyayim.
Artik newbornlara sigmiyoruz, 3 ayliklara gectik :). Hey allahim, hastaneye goturdugumuz mincik newbornlarin bile icinde kayboluyordu bu bicirik.
hanimlar iyi aksamlar,
dpo 10..esim toplantidan gec cikacak diye dedim dolu wondfo var yapayim bir tanesini. (esim dpo 14'ten once yapma diye bekletiyordu beni gecen hamileligin o civar cikti cunku) iki gundur de elim ayagimdan alevler firliyor sanki ve acayip yorgunum. grip gibi halim var,uyuyakaliyorum koltukta. ilk hamileligiminden de oyle suphelenmistik,gecmeyen yorgunluk,hastalik hali ve sonra el ayak yanmasi... 3-4 gun once de 2 damla kahverengi akintim geldi,dusuk yapanlar forumuna da yazdim hatta. testi yaptim ve cok hafif bir ikinci pembelik cikti..fotosunu cekeyim diyorum da parliyor tam cikmiyor acik pembe diye..wondfo'nun testlerinden. simdi ne yapacagimi sasirdim,hani negatif testi de biliyorum bunda acik pembe cizgi var,elime ayagima ter basti heyecandan. kocam toplantida,ailem, arkadaslarim Turkiye'de uykuda. netten baktim wondfo hatali cikartabilir mi diye (evap falan). wondfo kullandiniz mi?
yarin tekrar edecegim testi tabii ki.
canim ben kullanmadim ondan ama pembe cizgi gorenlerde hep poztif cikti ay bak ben de heyecanlandim simdi; insallah guzel bir haber verirsin bize merakla bekliyoruz
hanimlar iyi aksamlar,
dpo 10..esim toplantidan gec cikacak diye dedim dolu wondfo var yapayim bir tanesini. (esim dpo 14'ten once yapma diye bekletiyordu beni gecen hamileligin o civar cikti cunku) iki gundur de elim ayagimdan alevler firliyor sanki ve acayip yorgunum. grip gibi halim var,uyuyakaliyorum koltukta. ilk hamileligiminden de oyle suphelenmistik,gecmeyen yorgunluk,hastalik hali ve sonra el ayak yanmasi... 3-4 gun once de 2 damla kahverengi akintim geldi,dusuk yapanlar forumuna da yazdim hatta. testi yaptim ve cok hafif bir ikinci pembelik cikti..fotosunu cekeyim diyorum da parliyor tam cikmiyor acik pembe diye..wondfo'nun testlerinden. simdi ne yapacagimi sasirdim,hani negatif testi de biliyorum bunda acik pembe cizgi var,elime ayagima ter basti heyecandan. kocam toplantida,ailem, arkadaslarim Turkiye'de uykuda. netten baktim wondfo hatali cikartabilir mi diye (evap falan). wondfo kullandiniz mi?
Ben wondfo ile ogrendim! Genelde guvenilir, ben aylarca kullandim hic sorun yasamadim. ama bazi batchlerinde sorun olabiliyormus. Temkinli olmakta fayda var. esin gelirken bir first response early results alsin, o da teyid eder.
Ay hadi hayirlisi, ugurlu topic burasi :). Haberleri beklioruz bizi merakta birakma!
arkadaslar herkese guzel dilekleri icin cok tesekkur ediyorum...pazartesi bir ayligina gidiyorum...bilgisayar olayini da hallettim sayilir, anlam bana verecek laotibunu oradayken, cunku kendisne buradan bir i-pad hediye gidiyor:))
genetikci ile konustuk, birbir anlatti tum olasiliklari...muhtemelen yaptirmayacagim amniyo, ense kalinligi vs. cok anormal gelmedikce...
leyla, beni merak ettigin icin cokcok tesekkur ediyorum..bebisin insalah yakinda seninle olacak...
neslee, ben de 10 dpo'da wondfo ile ogrenmistim...hatta buraya eklemistim herkesin fikrini sormak icin, ozellikle koko uzmandir bu konuda...gerci wondfo icin 10 dpo erken, frer ile yapsan daha iyi olurdu...eger istersen parlak da olsa ekle sen resmi, inverse denilen islemi yapariz...o sekilde gercekten birseyler olup olmadigi cikiyor...insallah pozitifdir ama olur da yanlis gormussen hiccc uzulme kuzum...
Ben wondfo ile ogrendim! Genelde guvenilir, ben aylarca kullandim hic sorun yasamadim. ama bazi batchlerinde sorun olabiliyormus. Temkinli olmakta fayda var. esin gelirken bir first response early results alsin, o da teyid eder.
Ay hadi hayirlisi, ugurlu topic burasi :). Haberleri beklioruz bizi merakta birakma!
canim iyi yolculuklar. bize haber et oralardan da :)
ben de ilk hamileligimi frer ile ogrenmistim. yarin gene boyle acik cikarsa frer alirim olmadi cikip esimden gizlice ;;
olmadi yarin da yapar fotograf makinesiyle yakalamaya calisip,koyarim. insallah canim, uzulmemeye calisirim, kendimi kaptirmamaya calisiyorum zaten daha ilk regliden sonraki ilk ay,olmazsa olmaz canim diye...sutten agzi yanan hesabi.
bir avazda dogurursun insallah canim...kizlar ben geldim,,
annemler geldiler cok sukur. dun geldiler. bugun de dr randevum vardi. ve henuz hic acilmam yokmus .. doktor da bebegin iri oldugnu soyledi. tombik olacak sanirim bizim kuzu. saglikli olsun da.
haftaya tekrar randevu ve ultrason verdiler ve bol bol yurumemi soylediler. eger dogum kendiliginden baslamazsa diye de ne olur ne olmaz diye 10 marta hastaneye yer ayirtti suni sanci icin.
ne dusunuyorsunuz.:26::26:
hayirlisi olsun insaallah yaa.. bu kadar bekledik.. saglicakla kavussak bir gerisi teferruat ne yapalim
hanimlar iyi aksamlar,
bir avazda dogurursun insallah canim...
bir yanda gebelik testi yapanlar, bir yanda dogum yapacaklar olanlar...bense dokuz ayin ortasina yaklasmak uzereyim....bu dokuz ayin orta kisimlari da pek bi heyecansiz yahu
Canim, Benim ilk test yaptığımda hiçbirşey çıkmamıştı, en ucuz testlerden biriydi kullandığım
Umudum da biraz kırıktı açıkçası... Testi çöpe attım ve dışarı çıktım
1-2 saat sonra eşimle eve döndüğümüzde tuvalete gittim ve içimden
bir ses teste tekrar bakmamı söyledi:)) teste baktım ve çok zor görülebilen
yavrumun ilk pembe resmini gördüm:))))
İnanamadım gözlerimi açıp kapatıp tekrar tekrar baktım
ışığın altında tekrar baktım hayal mi görüyorum diye düşünüp:))
Sonra testi lavabonun köşesine bırakıp, sevinç gözyaşlarımı silip tuvaletten çıktım
eşimin benden sonra görmesi için:))
Vs vs... Yani bence bebişin yolda:)) inşallah Allah gönlüne göre verir.
Eğer birşey yoksa testte hiçbirşey gözükmüyor bunu 10larca yaptığım
testlerden deneyimledim... En hassas testi de denedik en ucuzunu da...
Ve benim yaptığımda reglime 5 gün vardı düşün...
Yani kısacası hayırlı olsun diyorum:)))
kizlar ben geldim,,
annemler geldiler cok sukur. dun geldiler. bugun de dr randevum vardi. ve henuz hic acilmam yokmus .. doktor da bebegin iri oldugnu soyledi. tombik olacak sanirim bizim kuzu. saglikli olsun da.
haftaya tekrar randevu ve ultrason verdiler ve bol bol yurumemi soylediler. eger dogum kendiliginden baslamazsa diye de ne olur ne olmaz diye 10 marta hastaneye yer ayirtti suni sanci icin.
ne dusunuyorsunuz.:26::26:
hayirlisi olsun insaallah yaa.. bu kadar bekledik.. saglicakla kavussak bir gerisi teferruat ne yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?