- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.821
Merhaba kizlar, dun ikili test ultrasonumuza girdik. doktor cinsiyeti ogrenmek istiyor musunuz dedi,biz de evet dedik, pek beklemiyordum bir yandan ABD'de gec soyluyorlar diye ama icimden ogrenecegiz diye gecmisti. bu haftada yuzde 85 dogru tahmin ediyoruz ve it's a girl! dediDDDD yani buyuk ihtimal kukulumuz geliyor insallah. bana herkes erkek dogurursun sen diyordu herkes cok sasirdi ve anneanne ile babaanne kiz istiyorlardi delirdiler tabii :)
Hayirli olsun canim cok guzel bi haber. Darisi benim basima :) Bizimkiler de kiz istiyor ama bana hep erkek gibi geliyor. Rabbim sagliklisini versin en onemlisi o tabi.
cok saollll zaten bayilirim pembeler morlar falan, esim yandi
Hayirli olsun cnm, bir lady miz daha geliyormus masallah saglicakla kavusursun ins cnm...
Pembe pembe gonlum sende bosuna dememisler dimi :)) bende cok seviyorum..dogum guununde de soyle pembe biir tutu giyer bak o zaman nasil yenir o minik...
Oleyy! bir kızımız daha oluyor:)) ne kadar çok prenses oldu ya maşallah. Bana da herkes erkek doğurursun demişti, kız dediğimde bile inanmayanlar oldu:)) bir arkadaşımın hatta sesi soluğu kesildi, kızın nasıl diyemiyor:) adını söylüyor ne alaka anlamadım.Biraz erkek takıntılı bir aileden geliyor.Kendisi daha yeni evlendi ben doğurursam erkek olacak biliyorum diyor:)) ay ne takıntıymış anlamadım.
Anneanne ve babaanne tabiki kız ister:)) alışverişin eğlenceli kısmı ayol.Geçenlerde gazetede bir yazı okudum Osman Müftüoğlu amcam demişki:" Çocuk sahibi olmak ömrü uzatıyor.Kız çocuk sahibi olmak daha da uzatıyor.Kız torun mucize yaratıyor!"
Şimdi erkek anaları bana kızmasın ben bu görüşte değilim:) her bebek bence mucize ve yaşam kaynağı.Oğlum olsa da aynı duyguları yaşayacaktım.İnsan kucağına alınca cinsiyeti neymiş hiç önemsemiyorki.Bence zaten ilk bebeğin cinsiyeti çok öenmli değil ama ilerde birtane daha olursa erkek olsun isterim.Bu kız babasına aşık gözünün içine bakıyor,bir oğlan doğurup onu da kendime aşık edeyim isterim yani:)))
Tebrikler canım! isim hemen düşünmeye başla:)
Merhaba kizlar, dun ikili test ultrasonumuza girdik. doktor cinsiyeti ogrenmek istiyor musunuz dedi,biz de evet dedik, pek beklemiyordum bir yandan ABD'de gec soyluyorlar diye ama icimden ogrenecegiz diye gecmisti. bu haftada yuzde 85 dogru tahmin ediyoruz ve it's a girl! dediDDDD yani buyuk ihtimal kukulumuz geliyor insallah. bana herkes erkek dogurursun sen diyordu herkes cok sasirdi ve anneanne ile babaanne kiz istiyorlardi delirdiler tabii :)
Esra, bugun ztar'a yazdiklarimi Oku lütfen, daha yolun basindasin, ideal olmayan durumlardan kacinabilirsin. O silikon ucu hemen bırakmaya başla, hemen olmasa da uğraş. Saatle değil talebe göre emzir. Omega3 al. İki haftalık daha, nonstop emecek. Zor biliyorum, uykusuzluk meme ucu acısı... Geçecek, İnan. Ama bu aralar kendini en feda edeceğin zamanlar. İyi ki annen var. Sen -ztarinkini aksine- gece en geç 3 saatten sonra uyandırıp emzirmelisin bu donemde. Yavaş yavaş uyku süreleri ve gece emzirme araları açılacak, bir süre sabret.
Kizlar kizimin son hazirliklarinida bitirmek uzereyim.Eve ziyaret edecekler icin kurabiyeler ve badem sekerlerini susledik.
Dun doktora gittik kilo alimi iyi dedi, doktora kalsa 2bucuk saatte bir emzir gecede 3bucuk saatte bir emzir uyandirma geceyi bilsin diyor, 2bucuk saat nasil dayansin yavrum zaten 10 dk bisey emip uyuya kaliyor, saat olayini biraktim hepten ne zaman araniyor tikiyorum memeyi agzina, gece de 1bucuk 2 saatte bir felan kalkiyor kendiliginden zaten, kalkansiz emzirmeye calistim arada ama anliyor kerata:) biraz daha guclensin cenesi daha cok zorlicam simdi kiyamiyorum, tesekkur ederim yardimlarin icin:)
geceleri bazen uyurken cok kivraniyor gazdan, uyuyor ama sesler cikara cikara, altini acinca daha rahat yapiyor kakasini, altini acip bekliyorum yapsin diye artik, bacaklarini hareket ettiriyorum falan, hatta bazen tam bez degistirirken yapiyor ustumu basimi yeri gogu batiriyor kerata, erkek bebegin altini degistirmek cok zormus menzil genis tabi :)) altini degistirirken buyuk yatak pedlerinden seriyorum altina baska nasil basa cikilir bilmiyorum :)
Kizlar kizimin son hazirliklarinida bitirmek uzereyim.Eve ziyaret edecekler icin kurabiyeler ve badem sekerlerini susledik.
Kizlar bu catlak kremleri goguslere de suruluyor mu ? Mesela Palmer's cocoa butter ?
7 aylık hamileyim haftaya eşimle miamiye geliyoruz doğum için ama aklımda yüzlerce soru var kimseden net cevap alamıyorum bilgisi olan varsa mesajımı yanıtlarsa çookk sevinirim. Bende burada devlet memuruyum yani amerikada ki sağlık hizmetlerini sigortam karşılayamayacak. ücretlerin çok yüksek olduğunu duydum ama çeşitli imkanlarda sunuluyormuş. bu hizmetlerden yararlanmak için nereye ne zaman başvurmam gerekiyor ? Oradaki doğumun Türkiyedeki doğumlardan bi farkı varmı? şuan aklıma gelmeyen ama bilmem gereken herhangi bir uygulama var mı? Bu korkularım yersiz mi?
Merhaba hanimlar ben bugun hem mutlu hem mutsuz garip bi haldeyim.Gecen seker yuklemesi oncesi yedigim nutella sekerimi 1 birim yuksek cikarmis diye dusunmustum ve doktorum testi tekrar etmemi istedi bu sabah bisey yemeden ictim o zimbirtiyi ve 1 saat sonra kan vermeye gittim ogledeb sonra 188 yada 1.88 cikmis ustundeO kadar yedigime ictigime dikkat ettim olaba bak Normalde tatliyi hic aramam o gun canim cok istemisti hamile kaldigim gunden beri meyve suyu bile icmedim cay gunde 1 kucuk bardak o da sadece kahvaltida Doktor mesaj birakmis biz tekrar aradik bize donecekti dana donmedi nutrition sistemem mi ne sokcaz demis ahize agzina sokarak konustugu icin pek anlamadim.Bende moraller pek iyi degil anlayacaginiz hic.mi guzel bisey olmadi derseniz annem Turkiyeden taaa buralara Erik yollamis:) Ruyamda gormustum
Uzme cnm tatli canini bende hamile iken gebelik sekeri vardi sadece dikkatli yiyip icmen gerekecek, bu bazende iyi olabiliyor ben mesela diyet yapmak zorunda oldugum icin toplam 9 kilo ile hamileligi bitirdim birde su yemen icmenle alakali degil gebelik sekeri bazen bunyenin yaptigi durum olabiliyor..
Annene helal olsun sirf kizi ruyasinda gormus diye taaaa oralardan sana Erik gondermis, ellerinden opuyoruz teyzemizin sagolsun varolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?