Amerika'da Hamilelik

Hayirli olsun canim cok guzel bi haber. Darisi benim basima :) Bizimkiler de kiz istiyor ama bana hep erkek gibi geliyor. Rabbim sagliklisini versin en onemlisi o tabi.

Hayirli olsun canim cok guzel bi haber. Darisi benim basima :) Bizimkiler de kiz istiyor ama bana hep erkek gibi geliyor. Rabbim sagliklisini versin en onemlisi o tabi.

saol canimmm :)) ben ruyamda 3 kez erkek gormustum,genelde de tutar ruyalarim. esimin icine de erkek doguyordu. sonra gecen cuma doktorun normal randevusunda esim sanki bu kiz dedi. benim de icime son 3 haftadir kiz sanki diye dusmustu :)) hayirli,saglikli evlat olsunlar da..ama cinsiyeti soyleyince daha somut gelmeye basliyor insana bebek dusuncesi, cok ilginc..

cok saollll zaten bayilirim pembeler morlar falan, esim yandi

Hayirli olsun cnm, bir lady miz daha geliyormus masallah saglicakla kavusursun ins cnm...
Pembe pembe gonlum sende bosuna dememisler dimi :)) bende cok seviyorum..dogum guununde de soyle pembe biir tutu giyer bak o zaman nasil yenir o minik...

Hayirli olsun cnm, bir lady miz daha geliyormus masallah saglicakla kavusursun ins cnm...
Pembe pembe gonlum sende bosuna dememisler dimi :)) bende cok seviyorum..dogum guununde de soyle pembe biir tutu giyer bak o zaman nasil yenir o minik...

cook tesekkurlerrrr :))) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder prensesi insallah :))

Selam kizlar, first birthday mizi yaptik cok istedigim gibi gecmemis olsada olsun herseye ragmen bir yili devirdik cok sukur rabbime bu gunleride gosterdi bize...Darisi sizlerin basina ins..valla bizde degisen birsey olmamakla beraber oglum artik duvara tirmanacak hale geldi o derece haylaz velet oldu :)) basimin cok datlu belasi Mahir imi cok seviyorum ..rabbim kuzularimizi bizlerle daim etsn ins..tarifi cok zor ayni duygulari mutlaka sizlerde zamanla tadicaksiniz mutlaka ama her anin bir baska guzelligi var inanin..Agulamasi halan kulaklarimdan gitmiyor mesela ..o kadar sekerdi ki..kizlar bol bol videoyaya cekin ben simdi ozledikce izleyorum ve cok hos oluyor...Eminim buyudukce daha cok ozlenecek o eski halleri..

Ben bu hafta sonu tasiniyorum sonunda, kokocum sende tasincaktin umarim kolayca halledebilmissindir..darisi basima diyim ,gerci bu benim oglanla zor oluyor toparlanmak ama ne yapalim artik sayili gunler deyip dayanacaz ...

puhaa puhaa :))bende erkek diye tahmin etmistim..bu konuda Crazymom cok iyidi malum 4 . cocuk sahibi oldu yai tecrube konusuyordu :))

Ben kiz cocuklari omru uzatir olayina inaniyorum...kizlar insani daha cok mutlu ediyor galiba, daha cok sicak kanlilar ve daha uslu gibiler erkeklere oranla..arada istisnalarda vardir tabii ama ben cogunluga bakarim :)) dimi

Eva ve seni cok cok opuyoruz, ozlemimdesiniz kizlar bilesiniz..

7 aylık hamileyim haftaya eşimle miamiye geliyoruz doğum için ama aklımda yüzlerce soru var kimseden net cevap alamıyorum bilgisi olan varsa mesajımı yanıtlarsa çookk sevinirim. Bende burada devlet memuruyum yani amerikada ki sağlık hizmetlerini sigortam karşılayamayacak. ücretlerin çok yüksek olduğunu duydum ama çeşitli imkanlarda sunuluyormuş. bu hizmetlerden yararlanmak için nereye ne zaman başvurmam gerekiyor ? Oradaki doğumun Türkiyedeki doğumlardan bi farkı varmı? şuan aklıma gelmeyen ama bilmem gereken herhangi bir uygulama var mı? Bu korkularım yersiz mi?

hayirli olsun saglikla sihhatli bir kzi olur insallah.

Dun doktora gittik kilo alimi iyi dedi, doktora kalsa 2bucuk saatte bir emzir gecede 3bucuk saatte bir emzir uyandirma geceyi bilsin diyor, 2bucuk saat nasil dayansin yavrum zaten 10 dk bisey emip uyuya kaliyor, saat olayini biraktim hepten ne zaman araniyor tikiyorum memeyi agzina, gece de 1bucuk 2 saatte bir felan kalkiyor kendiliginden zaten, kalkansiz emzirmeye calistim arada ama anliyor kerata:) biraz daha guclensin cenesi daha cok zorlicam simdi kiyamiyorum, tesekkur ederim yardimlarin icin:)

geceleri bazen uyurken cok kivraniyor gazdan, uyuyor ama sesler cikara cikara, altini acinca daha rahat yapiyor kakasini, altini acip bekliyorum yapsin diye artik, bacaklarini hareket ettiriyorum falan, hatta bazen tam bez degistirirken yapiyor ustumu basimi yeri gogu batiriyor kerata, erkek bebegin altini degistirmek cok zormus menzil genis tabi :)) altini degistirirken buyuk yatak pedlerinden seriyorum altina baska nasil basa cikilir bilmiyorum :)

Kizlar kizimin son hazirliklarinida bitirmek uzereyim.Eve ziyaret edecekler icin kurabiyeler ve badem sekerlerini susledik.

Eklentiler

• $12.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 38

maşallah oğluşuna, istediği zaman emsin annesi. bak benim kız 4 aylık oldu hala geceleri 2 saatte bir kalkıyor! erkek bebenin alt değiştirme olayı ayrı bir maceradır:) zaten azıcık büyüyüp hareketlensin yerinde durmuyorki popoları bezi değiştiresin.

meleğim mahir paşanın sizlerle birlikte güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olsun.nice güzel yıllara

Kizlar bu catlak kremleri goguslere de suruluyor mu ? Mesela Palmer's cocoa butter ?

Bende ayni markayi kullanmistim ve surdum cnm, bence sorun olmaz...zaten kremin uzerinde tum vucudu gosteren bir resim var gibi hatirliyorum, birde uzerinde mutlaka yaziyordur..

Merhaba hanimlar ben bugun hem mutlu hem mutsuz garip bi haldeyim.Gecen seker yuklemesi oncesi yedigim nutella sekerimi 1 birim yuksek cikarmis diye dusunmustum ve doktorum testi tekrar etmemi istedi bu sabah bisey yemeden ictim o zimbirtiyi ve 1 saat sonra kan vermeye gittim ogledeb sonra 188 yada 1.88 cikmis ustunde O kadar yedigime ictigime dikkat ettim olaba bakNormalde tatliyi hic aramam o gun canim cok istemisti hamile kaldigim gunden beri meyve suyu bile icmedim cay gunde 1 kucuk bardak o da sadece kahvaltida Doktor mesaj birakmis biz tekrar aradik bize donecekti dana donmedi nutrition sistemem mi ne sokcaz demis ahize agzina sokarak konustugu icin pek anlamadim.Bende moraller pek iyi degil anlayacaginiz hic.mi guzel bisey olmadi derseniz annem Turkiyeden taaa buralara Erik yollamis:) Ruyamda gormustum

Selam arkadaslar..

Biz tr ye geldik cok sukur. Nasil bir yolculuktu dersenix her zamanki gibi uzun ve yorucu. Zehra cok sukur sasirtti brni yavrum gayet iyi geldik masallah donuse de ayni performansi bekluyorum kendisinden.

Dun cok iyi bir dr a gittik. Zehranin olcumlerinebakti ve kilo almadigii donem normal degil burda bir problem var defi ve mama takviyesi verdi. Gunde 3-4 sefer mama takviyesi yapicam artik daha sonra tekrar kontrole gidecez. Ve size sunu soyleyim ben bu cocugu gazi var diye agliyor ve huzursuz saniyordu ama Asil sebebi sutun yetersiz olmasiymis. Cocuk mamadan sonra degisti resmen. Bir de salak gibi gazi oluyor cok emerdr aglior diye ilk 15-20 dk dan sonta cekiyordim mememi.

Bizde durumlar bu..

Merhaba kurabiye öncelikle iyi yolculuklar ve hayırlı dogumlar dılerım:) bende burda green card la kalıyorum ve mıamı ye bır saat uzaklıkta oturuyorum benımde bu konularda aklıma cok sey takılıodu arkadaslar sag olsun ellerınden geldıkce bana bılgı sundular:) yanlız burda her eyaletın faklı kanunları oldugundan kımse net bısey soylıyemıyo haklı olarak yanı soyle dusun ızmırde farklı uygulama aydında farklı gıbı benım kartım olmasına ragmen ben korktum ama sag olsun marlin ıcımı rahtlattı senın durumunda gelen kısılerın anlatımlarını bu sıteden okuyabılırsın ve sorabılırsın cok guzel bılgıler var ozellıkle mıamı dekı hastane ve doktar adı var:) Amerika’da doğum « Annece.org bu lınke gırebılırsın normalde herkez ozel saglık sıgortasıyla gelmıs yada ucret vermıs burda sadece son dogum anında acıle gıdersen bı ucret olmuyo dıye bılıyorum ama sen kontrol yaptırmak ıstıceksın sonucta bu ucretsız saglayan bıyer yok dıye bılıyorum ha bu sıtede cocugun pasaport ıslemlerı ve vatandaslıgı hakkındada bılgılere ulasabılırsın umarım yararı olur:)

Uzme cnm tatli canini bende hamile iken gebelik sekeri vardi sadece dikkatli yiyip icmen gerekecek, bu bazende iyi olabiliyor ben mesela diyet yapmak zorunda oldugum icin toplam 9 kilo ile hamileligi bitirdim birde su yemen icmenle alakali degil gebelik sekeri bazen bunyenin yaptigi durum olabiliyor..

Annene helal olsun sirf kizi ruyasinda gormus diye taaaa oralardan sana Erik gondermis, ellerinden opuyoruz teyzemizin sagolsun varolsun

Cok saol Melegim insan endiseleniyor bebege bisey olmasinda yemek icmek sorun degil ben zaten cok kilo almadim geceb kontrolden bu kontrole 1-1, 5 kilo almisim.Dedigin gibi bunye ile alakali sanirim saglikla bebegimi kucagima alayimda baska bisey istemiyorum Sacma bi ruh halindeyim zaten (ah bu hormonlar)dokunsalar aglayacak durumdayim.Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…