Amerika'da Hamilelik

Selam Hanimlar,
Araniza yeni katildim,17 haftalik hamileyim.Suan Tx dayiz ama 3 haftaya Maryland tasiniyoruz.Amerikada da cok yeni sayilmam..Tecrubelerinizin cok faydasini gorecegimden eminim.
Sevgiler :)

Selam Hanimlar,
Araniza yeni katildim,17 haftalik hamileyim.Suan Tx dayiz ama 3 haftaya Maryland tasiniyoruz.Amerikada da cok yeni sayilmam..Tecrubelerinizin cok faydasini gorecegimden eminim.
Sevgiler :)

Hoşgeldin, bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.Bende maryland yaşıyorum.

Son düzenleme:

Anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar... Benim ilk anneler günüm! kızım kucağımda emerken yazıyorum:) seneye daha coşkulu kutlarız sanırım anne diyebileceği için:)
Hamile arkadaşlar inşallah seneye sizde kucağınızda bebeğinizle bu günü kutlayacaksınız. Sevgiler

Ben de kutluyorum anneler gününüzü hepinizin. Gecen sene bu zamanlar hamileydik biz, ikinci anneler gunümüz sayılır!

Derya kök sokturuyor bu aralar bize. 4.ay büyüme şenlikleri çerçevesinde her türlü numarayı yapıyor. Uyku düzeni cok bozuldu, memede uyurdu, onu da yapmaz oldu. Kafaları yiyeceğim artık. Neyse, olur oyle, saglıgı yerinde ya, sorun değil.

Yalnız kızlar bir şey soracağım: benim uzuuuun uzuuuun emen kızım bu aralar 5 dakika emip bırakıyor. Gözü hep dışarıda. Memenin doluluğu azalıyor ama yetiyor mu bilmiyorum. Uğraşsam da almıyor daha. Normal deniyor, bir de size sorayım bebislerin emme süresini. Marlin? Silgi?

Son düzenleme:

bizimki de eskisi gibi uzun emmiyor dedigin gibi hep etrafi gozetliyor;mesela babasi yanimzdaysa emiyor bir firt cekip ona bakiyor guluyor numara yapiyor ama genel anlamda doyuyor diye dusunuyorum ac oldugu zamanki hallerinde hemen yapisiyor cunku.bence normal

Kakalar nasıl gidiyor Marlin? Süt ürünlerini kesmek sonunda ise yaradı mı?

Kakalar nasıl gidiyor Marlin? Süt ürünlerini kesmek sonunda ise yaradı mı?

yok ya hala aynı az-çok her bezde var mukus..yumurtayı da kestim 1 haftadır. fayda etmedi pek. Yarın dr kontrolünde soracağım ben 2 aydır neredeyse süt ürünleri yemiyorum aynı. başka birşey kesin dokunuyor ama ne. Kaka dışında belirtide olmadıği için boşuna mı yemeden içmeden kesildim onuda bilmiyorum:))

Marlincigim valla ben gormemislik yapip bu seneden kendimi kutlattim kocama hahahah :))) kutlu olsun gecmis anneler gununuz canlar.

Marlincigim valla ben gormemislik yapip bu seneden kendimi kutlattim kocama hahahah :))) kutlu olsun gecmis anneler gununuz canlar.

kutla kutla, simdi kutla. bebek gelince kutlayamiyorsun, yok beziydi yok uykusuydu derken arada kayniyor siradan bir gun gibi. tek fark kucaginda melek gibi uyurken icinin yaglarinin erimesi. deliye her gun anneler gunu belki, belki o yuzden pek siradan geldi bana bu anneler gunu.

herkes nerelerde ya?

melegim tasinmissin sonunda, nasil guzel mi yeni ev? biz daha tasinmadik, sanirim haziran sonu/temmuz basi tasiniyoruz. tasima sirketi tasiyacak ama 1-2 hafta cocuk ve kediyle biraz sefalet cekecegiz malesef... Ayni sehir icinde olsa kolay da, ulkenin bir ucundan bir ucuna...

Esra, Silgi yogun mu calisiyorsunuz? Arada bir ses verin. Esra Silgi fotograf yasagi yemis, bari sen yolla arada :)

4.ay aşısını oldu bugün bizim kız içine enerji içeceği falan mı koydular tum gece ayaktayız:) ateş yok ama huzursuzluk var bir de çok enerjik.aşı sonrası çok ağlamadı yorulmadı tüm gün uyumadığı gibi gecede karşılıklı gülüşmeler içinde geçiriyoruz arada benim cinlerim tepeme çıkıyor! saat 4.30.. 2 saattir oturuyoruz öncesinde her saat başı kalktı bugün bitmez bizeee

Tesadüf mu yoksa alakalı mı bilmiyorum, o randevudan sonra bizde uyku düzeni falan kalmadı. Normalde güzel uyurdu bütün gece olmasa da, şimdi bayağı kötü. Bu gece hele rezaleti. 2:40tan beri uyumadım. O uyuyor kucağımda, yerine yatirinca yarım saat icinde hemen tam uyanıyor. Perişan oldum bayağı. 4th month sleep regression denen bir olay var, belki odur. Umarım geçicidir ve normale doner.

bu arada doktor demir ilacı vermedi gerek yok dedi d vitamini vermeyi ihmal etme dedi

Bize vitamin de Demir de verdi doktor ama ben vermemeye karar verdim. Her gün kolları bacakları çıplak bahçeye çıkarıyor babaannesi güneş görüyor yani. Benim prenatallerde de d vitamini var. Demir katılarlar beraber başlayabilirim. Bir kan tahlili falan yapmadan dayiyorlar Demiri falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…