- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.901
Hayir ikili test dedigine gore burada boyun kalinligi falan olcmuyorlar sadece kan aliyorlar ve onda da zaten % 99 her sey cikarmis. Neyse beklemedeyim. Bu arada hamileliginiz boyunca toplamda kac kere ultrasona girdiniz bayanlar ?
Aman ne guzel kokar o simdi:) Epidural vurduklarinda canin acidi mi? Igneyi cok hissettn mi? Anladigim kadariyla sanci degilde diger olaylar canini acitmis
Canim cok tesekkurler .zilli kucaktan hic inmiyor mis gibi kokuyor ablası :)) sende inşallah az kaldi bu güzel duyguyu tarif edilemeyen :)) yaşayacaksın .
Epudral yapılırken hasta yatağında dik sekilde oturttular.onde bir hemşire elimi tuttu .arkada doktor iğneyi yaptı .acisi normal iğne acısı kadar di.epudral oldum tan sonra oturma kaldırma yapmıyorlar benim bundan dolayı kas spazmi oluştu .herkeste olmuyor .ama yapmani öneririm dogum anını cok güzel yasadım ağrısız .sen newyork taydın degilmi newjerseyde ben yaptim
Aman ne guzel kokar o simdi:) Epidural vurduklarinda canin acidi mi? Igneyi cok hissettn mi? Anladigim kadariyla sanci degilde diger olaylar canini acitmis
bana epidurali cok rahat vurmuslardi cok az hissetim, suni sancidan dolayi canim cok yanmisti epiduralden sonra dunyalar benim oldu resmen :) bi sikintida yasamadim cok sukur epiduralden dolayi, hic korkmana gerek yok, dogumdan sonra bel agrisi yapti bi hafta kadar ama dogum sancisinin yaninda hic kalir
Aman ona raziyim:) Epidural ignesi korkutuyor ve bu epidural vurulduktan sonra sifir sanci hic birsey mi hissetmiyorsunuz yoksa baski falan hissetiniz mi bebek cikarken.Bi de ikinamamk beni urkutuyor hani sanci hissetmeden nasil ikincam:)
Hayir ikili test dedigine gore burada boyun kalinligi falan olcmuyorlar sadece kan aliyorlar ve onda da zaten % 99 her sey cikarmis. Neyse beklemedeyim. Bu arada hamileliginiz boyunca toplamda kac kere ultrasona girdiniz bayanlar ?
Ahahahaha:) Tirsiyorum napiyim:) Evde ikinma egsersizi yapsak yanlislikla ben bebegi doguruyormusum:))))dogum yaklasti ya bilgi topluyor birileriyaa ama benim de aklimda o var, sancisiz ikinabilecek miyim acaba diye
Aman ona raziyim:) Epidural ignesi korkutuyor ve bu epidural vurulduktan sonra sifir sanci hic birsey mi hissetmiyorsunuz yoksa baski falan hissetiniz mi bebek cikarken.Bi de ikinamamk beni urkutuyor hani sanci hissetmeden nasil ikincam:)
Umarim anlattığın gibi rahat bir doğum bana da kısmet olur serra:)
Kızının adını ne koydun? Merak ettim:)
Canım cok teşekkürler .insallah sende cok güzel yasarsın doğumunu acaip his sanirim dünyada Esi benzeri olmayan bir duygu heranin sevincini yasa sancilar in dahil sonunda kucağına sana verdikleri mınicik bir mucize allahim sana verdigi hediye dunyada bundan daha guzel bir duygu yok.Kizimin ismini SARA koyduk ablası gecenin saat 5 ve ben onun icin ayaktayim anne olmadan önce fosur fosur uyurdum şimdi onun basında kokusunu almak herseye bedel oluyor.
Ve unutmadan dogum anında dua cok ise yarıyor herkesciklere dua etmeyi unutma canının acısını baskalarını tam düşündüğünde unutuveriyorsun.ozellikle doğacak bebisin icin güzel duygularını söyle beni cok rahatlatmıştı.simdilik bu kadar zilli uyanıyor.
kizlar ben de yurtdisinda yasiyorum. Annem ve babama da calisinca bir yolunu bulup izin alip gelip en az 1 ay falan destek olmak istiyorlar dogum sirasinda. Ydisi olunca gelince biraz kalip destek olayim diyor, kayinvalidemlerde sirayla gelelim diyorlar sonucta ev kalabalik iyi olmaz. Makul olani da bu.
Neyse sorum su ki simdi annemler gelip 1-1.5 ay kalmasi normal degil mi? Yani kv ler boylece geldiginde bebek 1.5 aylik gibi olcak yani anormal bi durum degil demi? Annemler de sirayla gelinecek diye azcik kalip gitmesi de icime sinmez sonucta vize su bu epey ugrastiriyor.
benim annem ogretmen olunca yil ici izin almasi zor diye sanirim kv kafasinda anca 1 hafta gelir diye dusundu.( kisa surede gelmek nerden bilecek dogum hangi gun nasil denk gelecek?) gecen gun konusurken annem halletcek izini yoksa uzun sure gelemez dedim. uzun sure deyince sakayla biz de yasgunune geliriz ozaman bebegin dedi. Ben de taktim kafaya. esim de diyor takilcak bir sey yok ciddi anlamda dememistir diyor daha hic bir sey net degil diyor.
yok mu fikri olup destek olacak? takmam gereken bir durum var mi?
Salla gitsin ya ne takican kafana tabi ki annen gelecek dogum bu dikisin olacak zartun zurtun olacak 1 bardak suyu annenden daha rahat istersin.1 hafta mi kalacagini dusunuyormus haaa hayy:) Ayni sehirde yasayanlar 40 i cikana kadar yardim ediyor kaldiki annen okyanus asacak bunun jetlag i var ne kadar kalacagina annen karar verir ben kendi anneme bile demedim gel su kadar kal .Kendi ne kadar istiyorsa o kadar kalsin.Sen fazla konuyu acma kayinvaliden sorarsada ben evime gelenlere su kadar kal bu kadar kal diyemem de sizde kismet olursa geleceksiniz 1 hafta sonra gidin demem olur mu torununuza doymadan dersin
canim cok sagol yanitin icin destege ihtiyacim vardi. Ben Ingilteredeyim ama yine de bura da Avrupanin en uzagi:) sagol canim tekrar
Rica ederim ezdirme kendini:)
kizlar ben de yurtdisinda yasiyorum. Annem ve babama da calisinca bir yolunu bulup izin alip gelip en az 1 ay falan destek olmak istiyorlar dogum sirasinda. Ydisi olunca gelince biraz kalip destek olayim diyor, kayinvalidemlerde sirayla gelelim diyorlar sonucta ev kalabalik iyi olmaz. Makul olani da bu.
Neyse sorum su ki simdi annemler gelip 1-1.5 ay kalmasi normal degil mi? Yani kv ler boylece geldiginde bebek 1.5 aylik gibi olcak yani anormal bi durum degil demi? Annemler de sirayla gelinecek diye azcik kalip gitmesi de icime sinmez sonucta vize su bu epey ugrastiriyor.
benim annem ogretmen olunca yil ici izin almasi zor diye sanirim kv kafasinda anca 1 hafta gelir diye dusundu.( kisa surede gelmek nerden bilecek dogum hangi gun nasil denk gelecek?) gecen gun konusurken annem halletcek izini yoksa uzun sure gelemez dedim. uzun sure deyince sakayla biz de yasgunune geliriz ozaman bebegin dedi. Ben de taktim kafaya. esim de diyor takilcak bir sey yok ciddi anlamda dememistir diyor daha hic bir sey net degil diyor.
yok mu fikri olup destek olacak? takmam gereken bir durum var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?