- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.921
sagol canim ydisi forumu cok olmayinca buraya yazdim ydisinda olunca durumlar biraz farkli oluyor sonucta buradaki tecrube ve deneyimleri almak icin, sizler nasil yaptiniz/yapacaksiniz diye..
Kızlarr aranızda carzymom rumuzlu arkadasımızı tanıyan yada özelden gorusen varmı acaba o florıdadaymıs daha onceden hep yazmış ben özel mesajda atamıyorumda ondan soruyorum zaten bayadırda gırememiş sanırım konusan varsa kendısıde bıze cok yakın yasadıgından bılgıler alabılırım o geldı aklıma tanıyan varsa yazarsa cok sevınırım
Bizde uzun zamandir haber alamiyoruz en son tasiniyoruz dedi ve bir daha gelemedi..Crazymom bizim 4 cocuklu annemizdi bizede zamaninda cok yarari oldu fakat yogun olmasi ve buraya ugrayamayisinida cok iyi anliyorum cunku benim bir yasindaki tek cocukla dahi basa cikamazken 4 taneyi dusununce insan hayli hayli hakvermiyor degil..
Burdan Nuray arkadasimizla iletisimi olabilir, istersen onunle iletisime gecebilirsin cnm..
Ingiltere neresi cnm, bende ingilteredeyim ve bu topigin nerde ise ilk zamanlarindan beri uyesiyim ayni dedigin sebeblerden dolayi burayi kesfettim ama sonra arkadaslarin sicacik yaklasimlari ile uzun suredir son zamanlari saymazsak devamli burada bulunmaya calistim..umarim seninde devamliligin olur...hosgeldin aramiza
kizlar tetanoz asisi TRde yapiliyor bizim burda hic bahsedilmiyor yapmiyorlar sanirim siz de yaptiran var mi yapiliyor mu ABD de? olmadan da dogum yapan var mi???
kizlar tetanoz asisi TRde yapiliyor bizim burda hic bahsedilmiyor yapmiyorlar sanirim siz de yaptiran var mi yapiliyor mu ABD de? olmadan da dogum yapan var mi???
Benim doktorum önermişti ve yaptırmıştım, belli bir aydan sonra yapılıyor sanırım 5. yada 6.ayda olabilir.Grip için de aşı olmuştum.
Iki gun sonra kontrolum var gittigimde sorucam bende tetonoz asisini,grip asisini hamile oldugumu ogrenir ogrenmez yaptirmisti dr.
Marlin sen hangi hastanede dogum yaptin ? Memun kaldin mi ?
canim bize de yapilmiyor yaptirmiyorlar diye biliyorum ilk basta grip asisi yapmislardi bana
evet canim sanirim yapilmiyor tr de oluyorlarmis da ondan merak ettim..
baltimore downtown da mercy medical center yaptım, çok memnun kaldım.Yenilenmiş zaten kadın doğum bölümü çok yeni temiz, çalışanlar ilgi yemekler falan gayet iyiydi:)Doğum odası kendi odam süperdi:) benim dr orayla anlaşmalı olduğu için orda oldum.
Marlincim selam dr oraya anlaşmalı dıyınce kafama bısey takıldı yıne sana soracagım:)) burda bızım arkadas dedıkı green card oldugu ıcın burdakı polıkılınık gıbı yerler varmıs oraya gıdıyosun bı doktrun olmuyo hangısı denk gelırse galıba dedı bıde orası senı anlasması olan hastaneye gonderıyo ordda hangı doktor denk gelırse o dogum yaptırıyo dedı senın gıbı özel gibiymiş süper nasıl bı hızmet alıyo green cartlılar yanı onu merak ettım sadece kafam kaıstıbuarada daha bısey yok bızde devam yanı
ilk ben sigortaya basvururken öyle bir kliniğe gitmiştim ama orda vizesi olanlara, kaçak göçmenlere bakıyoruz demişti, senin greencard var sigortaya başvurma hakkın var demişlerdi.Benim gittiğim klinik özeldi, 4 kadın dr vardı kontrollerde hepsini tanıyorsun, ayrıca o drlar doğum yaptığım hastanede de çalışıyorlar, doğum, ameliyat gibi durumlar için o hastaneyle anlaşmalılar. doğum zamanı zaten kendi doktorlarından biri denk geliyor.Hastanede diğer doktorlar değil benim kendi gittiğim kliniğin dr geliyor.Ben öğlene doğru gitmiştim hemen hastanede bulunan kendi doktorumu çağırdılar, akşama nöbet değişimi oldu diğer doktorum geldi.Ben bu kliniği araştırıp beğenmiştim, tek doktor seçme imkanımda vardı.Değişmesin hep aynı dr gelsin diyorsan öyle de bir seçim yapabiliyorsun.Sizin orda durumlar nasıldır bilemem ama bizim eyalette böyleydi:))
baltimore downtown da mercy medical center yaptım, çok memnun kaldım.Yenilenmiş zaten kadın doğum bölümü çok yeni temiz, çalışanlar ilgi yemekler falan gayet iyiydi:)Doğum odası kendi odam süperdi:) benim dr orayla anlaşmalı olduğu için orda oldum.
Umarim anlattığın gibi rahat bir doğum bana da kısmet olur serra:)
Kızının adını ne koydun? Merak ettim:)
Canım cok teşekkürler .insallah sende cok güzel yasarsın doğumunu acaip his sanirim dünyada Esi benzeri olmayan bir duygu heranin sevincini yasa sancilar in dahil sonunda kucağına sana verdikleri mınicik bir mucize allahim sana verdigi hediye dunyada bundan daha guzel bir duygu yok.Kizimin ismini SARA koyduk ablası gecenin saat 5 ve ben onun icin ayaktayim anne olmadan önce fosur fosur uyurdum şimdi onun basında kokusunu almak herseye bedel oluyor.
Ve unutmadan dogum anında dua cok ise yarıyor herkesciklere dua etmeyi unutma canının acısını baskalarını tam düşündüğünde unutuveriyorsun.ozellikle doğacak bebisin icin güzel duygularını söyle beni cok rahatlatmıştı.simdilik bu kadar zilli uyanıyor.
Canım hayırlı olsun gule gule buyut bebısını:) ben bişey sormak istemiştim sen gece sancısıyla gıtmısım ve sonra epıdural yapılmıs epidural yapıldıktan sonra sen sabaha dogum yapmısım anladıgım kadarıyla pekı buladar sure de epıduralın etkısı gecmedımı yanı merak ettıgım cogu kısı epıduralle hıc acısız dogum uaptık dıyolar senın dogumda dogum anında messela dıkıs var dıyosun bunlarda hıc agrı duydunmu yoksa sadece bası hıssımı oldu yoksa acı oluyomu yanı en korktugumdabuarada bende daha fol yok yumurta yok:)) denemeler var sadece sımdıdıen korkuyorum bende oyuzden dogum yapmış kişilerin bilgilerini almak rahatlatıyo bırazda olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?