Amerika'da Hamilelik

sagol canim ydisi forumu cok olmayinca buraya yazdim ydisinda olunca durumlar biraz farkli oluyor sonucta buradaki tecrube ve deneyimleri almak icin, sizler nasil yaptiniz/yapacaksiniz diye..

Ingiltere neresi cnm, bende ingilteredeyim ve bu topigin nerde ise ilk zamanlarindan beri uyesiyim ayni dedigin sebeblerden dolayi burayi kesfettim ama sonra arkadaslarin sicacik yaklasimlari ile uzun suredir son zamanlari saymazsak devamli burada bulunmaya calistim..umarim seninde devamliligin olur...hosgeldin aramiza

Hayirli olsun bebegin cnm, rabbim guzel alin yazisi yazsin ins..bahti guzel ve sansi bol olur umarim..tebrik ederim seni, minik kizin ve sanada cok gecmis olsun

Bizde uzun zamandir haber alamiyoruz en son tasiniyoruz dedi ve bir daha gelemedi..Crazymom bizim 4 cocuklu annemizdi bizede zamaninda cok yarari oldu fakat yogun olmasi ve buraya ugrayamayisinida cok iyi anliyorum cunku benim bir yasindaki tek cocukla dahi basa cikamazken 4 taneyi dusununce insan hayli hayli hakvermiyor degil..
Burdan Nuray arkadasimizla iletisimi olabilir, istersen onunle iletisime gecebilirsin cnm..

Aynen canım katılıorum dort cocuk hakkaten herkezın harcı degıl:) ondan gıremıyodur tasınmısta zaten kısmet belkı denk gelır bıgun ben ozel yazmamıyorum ıste yenı oldugumdan anca burdan nurdan hanım gorurse yazar belkı sagol canım bılgıler ıcın tesekkur ederım:)

kizlar tetanoz asisi TRde yapiliyor bizim burda hic bahsedilmiyor yapmiyorlar sanirim siz de yaptiran var mi yapiliyor mu ABD de? olmadan da dogum yapan var mi???

canim selam ozelden yazdim sana:)

kizlar tetanoz asisi TRde yapiliyor bizim burda hic bahsedilmiyor yapmiyorlar sanirim siz de yaptiran var mi yapiliyor mu ABD de? olmadan da dogum yapan var mi???

Benim doktorum önermişti ve yaptırmıştım, belli bir aydan sonra yapılıyor sanırım 5. yada 6.ayda olabilir.Grip için de aşı olmuştum.

Benim doktorum önermişti ve yaptırmıştım, belli bir aydan sonra yapılıyor sanırım 5. yada 6.ayda olabilir.Grip için de aşı olmuştum.

Iki gun sonra kontrolum var gittigimde sorucam bende tetonoz asisini,grip asisini hamile oldugumu ogrenir ogrenmez yaptirmisti dr.
Marlin sen hangi hastanede dogum yaptin ? Memun kaldin mi ?

Iki gun sonra kontrolum var gittigimde sorucam bende tetonoz asisini,grip asisini hamile oldugumu ogrenir ogrenmez yaptirmisti dr.
Marlin sen hangi hastanede dogum yaptin ? Memun kaldin mi ?

baltimore downtown da mercy medical center yaptım, çok memnun kaldım.Yenilenmiş zaten kadın doğum bölümü çok yeni temiz, çalışanlar ilgi yemekler falan gayet iyiydi:)Doğum odası kendi odam süperdi:) benim dr orayla anlaşmalı olduğu için orda oldum.

evet canim sanirim yapilmiyor tr de oluyorlarmis da ondan merak ettim..

Selam kizlar tetanoz ası gebelikte yapılmıyor .fakat benim dogum dan sonra gelip sordular daha önce tetanoz aşısı son 10!yilda yapıp yaptirmadigimi ben geren kart aldığımda yaptırdığım icin tekrar gerek duymadılar .yaptirmamis olsaydım yapacaklardi.eyalete gore degisiyormu onu bilemiyorum .bizim uykusuz gecelerimiz başladı :)) yatak dışında hiçbirlerde eskiden uyuyamazdim simdi nereyi bulsam resmen ayakta bile uyuyorum :)))

Marlincim selam dr oraya anlaşmalı dıyınce kafama bısey takıldı yıne sana soracagım:)) burda bızım arkadas dedıkı green card oldugu ıcın burdakı polıkılınık gıbı yerler varmıs oraya gıdıyosun bı doktrun olmuyo hangısı denk gelırse galıba dedı bıde orası senı anlasması olan hastaneye gonderıyo ordda hangı doktor denk gelırse o dogum yaptırıyo dedı senın gıbı özel gibiymiş süper nasıl bı hızmet alıyo green cartlılar yanı onu merak ettım sadece kafam kaıstı buarada daha bısey yok bızde devam yanı

ilk ben sigortaya basvururken öyle bir kliniğe gitmiştim ama orda vizesi olanlara, kaçak göçmenlere bakıyoruz demişti, senin greencard var sigortaya başvurma hakkın var demişlerdi.Benim gittiğim klinik özeldi, 4 kadın dr vardı kontrollerde hepsini tanıyorsun, ayrıca o drlar doğum yaptığım hastanede de çalışıyorlar, doğum, ameliyat gibi durumlar için o hastaneyle anlaşmalılar. doğum zamanı zaten kendi doktorlarından biri denk geliyor.Hastanede diğer doktorlar değil benim kendi gittiğim kliniğin dr geliyor.Ben öğlene doğru gitmiştim hemen hastanede bulunan kendi doktorumu çağırdılar, akşama nöbet değişimi oldu diğer doktorum geldi.Ben bu kliniği araştırıp beğenmiştim, tek doktor seçme imkanımda vardı.Değişmesin hep aynı dr gelsin diyorsan öyle de bir seçim yapabiliyorsun.Sizin orda durumlar nasıldır bilemem ama bizim eyalette böyleydi:))

Supermşş canım ya inşallah burdada oyledır bılgıler için sağol tekrardan tesekkurler

Hmm anladim,benim esim asker oldugu icin ben burda askeri hastanesine gidiyorum.Simdi gidecegimiz yerde sanirim bize yakin bir askeri hastane yok o yuzden disariya yonlendiriceklerdir beni diye dusunuyorum..Senin gittigin hastane bize ne kadar mesafede olucak bilemiyorum ama insallah yakinsa ben de oraya gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…