- Konu Sahibi citaknuray
-
- #7.941
Epidural normal dogum yapan varmi aranizda arkadaslar turkiyeden kime soruyorsam kesinlikle yaptirma diyorlar bel agrisi kaliyormus sonradan burada sorduklarimda cok memnunlar hic bir sorun yok diyolar kafam cok karisik ne yapicagimi bilmiyorum ve son 2 hafta icindeyim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim ..
Epidural normal dogum yapan varmi aranizda arkadaslar turkiyeden kime soruyorsam kesinlikle yaptirma diyorlar bel agrisi kaliyormus sonradan burada sorduklarimda cok memnunlar hic bir sorun yok diyolar kafam cok karisik ne yapicagimi bilmiyorum ve son 2 hafta icindeyim bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim ..
Canım hayırlı olsun gule gule buyut bebısını:) ben bişey sormak istemiştim sen gece sancısıyla gıtmısım ve sonra epıdural yapılmıs epidural yapıldıktan sonra sen sabaha dogum yapmısım anladıgım kadarıyla pekı buladar sure de epıduralın etkısı gecmedımı yanı merak ettıgım cogu kısı epıduralle hıc acısız dogum uaptık dıyolar senın dogumda dogum anında messela dıkıs var dıyosun bunlarda hıc agrı duydunmu yoksa sadece bası hıssımı oldu yoksa acı oluyomu yanı en korktugumdabuarada bende daha fol yok yumurta yok:)) denemeler var sadece sımdıdıen korkuyorum bende oyuzden dogum yapmış kişilerin bilgilerini almak rahatlatıyo bırazda olsa:)
Epudral etkisi geciyor bana tekrardan verdiler dusuk dozda ve ayrica aneljezik birkac farkli ilacta verdiler gece 4 gibi .Dikis hic hisstemedim bebisin bas kismini hayal meyal bir his olustu o kadar.agri hic olmadi .ilk bir hafta dikisler agriyor ama advil alarak agriyi dindiriyorsun .korkmani gerektirecek bir durum yok :)
Epudral etkisi geciyor bana tekrardan verdiler dusuk dozda ve ayrica aneljezik birkac farkli ilacta verdiler gece 4 gibi .Dikis hic hisstemedim bebisin bas kismini hayal meyal bir his olustu o kadar.agri hic olmadi .ilk bir hafta dikisler agriyor ama advil alarak agriyi dindiriyorsun .korkmani gerektirecek bir durum yok :)
Supermiş canım ya oylesıne can feda:)) sonradan agrı olsun o halledılırde o an kabus gelıyo bana ama anlattıgında cok rahatlatıyo ınsanı sagol canım paylasım için:) allah isteyen herkeze versın ınsallah hamiş olanlarda bı avazda dogursunlar rahatca:)
Merabalar bende virginia dc de yasiyorum ve hamileligimin 39 haftasi icindeyim dogumu bekliyoruz artik varmi virginia da olan arkadaslar ?
kizlar idrar yolumda hassasiyet hissediyorum yaparken agri sizi yok simdilik ama. Alt bolgemde az agri var. Geciren oldu mu idrar yol enf falan?
bir de gebelik boyunca seffaf ve bulutumsu beyaz akintiniz var mi?
marlin cok teseekkur ederim..evi tasidigimiz icin cok yogunduk hic girmeye vaktim olmadi.haftaya orda olacagim insallah ve gider gitmez tricare e gorusecegim dr ve hastane durumu icin...
insallah senin hastaneye gitme imkanim olur...
rica ederim, kolay gelsin buarada.taşınmak çok yorar insanı.
Bizde uzun zamandir haber alamiyoruz en son tasiniyoruz dedi ve bir daha gelemedi..Crazymom bizim 4 cocuklu annemizdi bizede zamaninda cok yarari oldu fakat yogun olmasi ve buraya ugrayamayisinida cok iyi anliyorum cunku benim bir yasindaki tek cocukla dahi basa cikamazken 4 taneyi dusununce insan hayli hayli hakvermiyor degil..
Burdan Nuray arkadasimizla iletisimi olabilir, istersen onunle iletisime gecebilirsin cnm..
kizlar selam herkese topik bosalmis herkes bebisleriyle dimi yazda geldi ohhh :)))
bir arkadas crazymom sormus. canim o Orlando'da yasiyor e suan turkiyede tatilde .. zaten artik girmiyordu buraya.. 4 cocuklu bi anne masallah ama ozel bir sorun varsa ben iletirim sana doner belki bilmiyroum Turkiyede internet kullaniyormu? hayirli gunler diliyorum canim
kizlar bizde yurumeye basladik.. dgununu yaptiktan 3 gun sonra yurudu kuzum artik evin icinde fildir fildir geziyor emeklemek yok yani ama yine dusmeler basladi cok dikkatli olmak lazim allah korusun yavrularimizin hepsini
herkesi cok opuyorum
cogunluk bebeklerin pesinde tabii.. biz hamileler de gobek buyutuyoruz :)
biz de bugun facebook'tan konusuyorduk cemrecik noldu acaba diye??? bu aralar dogum yapacak ya da yapmis olabilir diye...
dusmeler normal nuray, olur yurumeye basladiklarinda.Allah kazasiz belasiz yurutsun hep, minimum dusmeyle alissin yurumeye.
kizlar selam herkese topik bosalmis herkes bebisleriyle dimi yazda geldi ohhh :)))
bir arkadas crazymom sormus. canim o Orlando'da yasiyor e suan turkiyede tatilde .. zaten artik girmiyordu buraya.. 4 cocuklu bi anne masallah ama ozel bir sorun varsa ben iletirim sana doner belki bilmiyroum Turkiyede internet kullaniyormu? hayirli gunler diliyorum canim
kizlar bizde yurumeye basladik.. dgununu yaptiktan 3 gun sonra yurudu kuzum artik evin icinde fildir fildir geziyor emeklemek yok yani ama yine dusmeler basladi cok dikkatli olmak lazim allah korusun yavrularimizin hepsini
herkesi cok opuyorum
sirada cemrecik vardi dimi
sende baya buyutmussun gobisi masallah
Amin ins cok sagol neslee sizinkileride gormek nasip olur ins
oooo maşallah esta bey yürümeye başlamış:) pıtı pıtı yürüyordur düşe kalka, bayılıyorum o ilk adımlara, bende bizimki yürürse yandım anam diye şimdiden düşünüyorum
seninki anlattigin kadariyla yurumeye basladiginda biraz dikkat gerektirebilirDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?