- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.221
Herkese tesekkurler :) Benim gibi biraz hamileligin biraz daha baslarinda olan var mi?
Bir de hepinizin sigortasi var mi bunu merak ettim.. Ben ogrendigim zamanlardan beri kasik agrilarim var, bazen geceleri bile uyandiriyor, 6.haftamda kanamam oldu doktor bir problem gozukmuyor dedi. Calisiyordum isi biraktim mecburen. Boyle baslarda da kasik agrilari yasayan oldu mu acaba?
selamlar. 5-6 haftalık hamileyim ama henüz dr a gitmedim. medical başvurumuz onaylandı. hangi hastane ve dr konusu oldukça kafa karıştırıcı ve sıkıcı. burada türk arkadaşların gittiği dr lar belli. haftaiçi medical i kabul edip etmediklerini soracağız inşallah. olası doğum tarihim 9 temmuz gözüküyor. burada 7-8 arkadaşa söyledim ama çok heyecan yaparlar diye daha annemlere kardeşlerime bile söyleyemedim :26: 10haftalık olsun diye düşünüyorum...
Herkese tesekkurler :) Benim gibi biraz hamileligin biraz daha baslarinda olan var mi?
Bir de hepinizin sigortasi var mi bunu merak ettim.. Ben ogrendigim zamanlardan beri kasik agrilarim var, bazen geceleri bile uyandiriyor, 6.haftamda kanamam oldu doktor bir problem gozukmuyor dedi. Calisiyordum isi biraktim mecburen. Boyle baslarda da kasik agrilari yasayan oldu mu acaba?
Ya biri aydinlatsin ben anlamiyorum kesi mi dogal yirtik mi hangisi daha iyi? Doktor biz dogal yirtiktan yanayiz diyor. Ama bi cok kisi de dogal yirtigi kontrolsuz bi sekilde oldugu icin (dikisleri de kotu oluyormus bu yuzden) istemiyor. Eee kesi ye de yine karsi olan bi cok kisi var. Kafam karisti iyice
selamlar. 5-6 haftalık hamileyim ama henüz dr a gitmedim. medical başvurumuz onaylandı. hangi hastane ve dr konusu oldukça kafa karıştırıcı ve sıkıcı. burada türk arkadaşların gittiği dr lar belli. haftaiçi medical i kabul edip etmediklerini soracağız inşallah. olası doğum tarihim 9 temmuz gözüküyor. burada 7-8 arkadaşa söyledim ama çok heyecan yaparlar diye daha annemlere kardeşlerime bile söyleyemedim :26: 10haftalık olsun diye düşünüyorum...
Hosgeldin sekerim. Benim de ilk 3 ay kasık ağrım oldu bayagı regl sancısı gibiydi iki kere hafif kanamam da oldu ama çok sukur bir sıkıntı yok demişti doktor. Meraklanacak bir sey yok normal karsıladı sadece rengini ve miktarını takip et demişti.
Telas yapma sakın rahat ol.
Hosgeldin ve hayirli olsun hamileliginBen hamileligimi cok erken ogrenmistim ve biz de ailelerimize soylemek icin bir sure beklemistik nolur nolmaz diye. Ama tabi zor tuttuk kendimizi :) Bu arada hangi eyalettesin ?
Doktoruna danis bence ağrilarini. Kanimca ciddi degildir, cok ayakta kalmamaya ve kendini yormamaya calis, ilk haftalar dinlenmek onemli. Benim baslarda kasik agrilarim olmamisti ama mide problemi yasadim 3 ay kadar.
Kizlar annem geldi , cok mutluyum :) swan ezoemo darisi basiniza sekerler:)
Bu topige kanada da yaşayan hamile bayanlar da dahil mi acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?