Amerika'da Hamilelik

Evet yine son zamanlarinda bi sample alicaklar o tarz bi aletle degil, kulak cubugu gibi ucu pamuklu bir cubukla aliyorlar sample. Yani soyle soliyim parmakla yapiyor muayeneyi o sirada biraz basinc oluyor. Biraz canin yaniyor tabi ama azcik minnacik :) Kasilirsan canin yanar rahat olmalisin.Korkma bundan korkarsan dogumu nasil yapicaz. Dogumun yaninda bunlar hic bisey degil

Kizlar ya sizde de oluyor mu. Ben sanki yillardir karnim boyle sismis gibi hissediyorum. Karnimin duz oldugu, hoplayip, ziplayip rahat rahat hareket ettigim zamanlari unuttum :) O rahatligi hatirlayamiyorum :)

Kizlar ya sizde de oluyor mu. Ben sanki yillardir karnim boyle sismis gibi hissediyorum. Karnimin duz oldugu, hoplayip, ziplayip rahat rahat hareket ettigim zamanlari unuttum :) O rahatligi hatirlayamiyorum :)

canim kolay mi kac aydir boyleyiz dogunca kim bilir nasil hafifleyecegiz :) ben de dun gymde benzer seyleri dusundum 3 hizda kaplumba misali yuruyordum millet kosuyor zipliyor hopluyor. bir zamanlar bu gym in tozunu attirirdim esime dedim bebis dogsun buraya geliyoruz sen bebisle ilgilen ben de soyle bi hoplayip ziplayayim. bir de her taraf aynalarla cevrili butun aynalarda koca gobekli ben, ama seviyorum ben bu gobusumu yaaa

Kızlar merhaba. Ben de 36+4 haftalık hamileyim Virginia Beach'deyim. Foruma yeni katıldım baştan okumaya calıştım bitecek gibi değil ama :) Virginia eyaletinden kimse var mı acaba?

Guzel oldu da ben artik korkmaya basladim sanki
korkma canım inşallah kolay bir doğumun olur. benim doğumum aynı annemin ilk doğumu gibi oldu. sende sor annene nasılmış onun doğumu. hayırlısıyla az kalmış bakalım..

Tecrubeli anneler,nerdesiniz ?...gaz problemi yasiyoruz,bi fikriniz varmi nasil gecircez
wanilla bana arkadaşım "little remedies for tummys gas relief drops" adında bir damla hediye getirmişti onu kullanıyorum işe de yarıyor. 1 kutu bitmek üzere 2. yi hemen aldım bitmeden. doğal bişey galiba. ben walgreens den aldım. sende bi deneyebilirsin. umarım işe yarar.

bu son zamanda aldıkları örnek enfeksiyon iltihap var mı diye alınıyor canım. en azından benim öyleydi.

sonradan karnının şiş olduğu günleri özleyip onun hareket ettiği anları hatırlıyorsun canım

Kızlar merhaba. Ben de 36+4 haftalık hamileyim Virginia Beach'deyim. Foruma yeni katıldım baştan okumaya calıştım bitecek gibi değil ama :) Virginia eyaletinden kimse var mı acaba?
hoşgeldin ve hayırlı olsun arkadaşım baya bi az kalmış. sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşursun inşallah...

Hayırlı kolay doğumlar olsun canım cok az kalmiş bizimlede paylas sonra deneyımlerını:) hayırlusyla sag salım al bebısını kucagına hosgeldın:)

Cok tesekkur ederimmm

Ayy canım elımde degılkı ama rahat olmaya calısırım tabi aynen dogumda ne yapcam bılmıyom bı tesellım epidural onu alırsam sonrası cok rahat dıyo paylasan yasayan arkadaslar sadece badın oluyomus ne kesı ne dıkıs ne agrı hıcbısey anlamıyomusun ınsallah bızımkılerde rahat acılır sonrada epiduralle rahat rahat doğururuz:) sancıdını anlatan bı arkadasım hıc korkma adet sancısı kadar zaten gelıp gıdıyo defı oda o ara 4 kafar acılmıs sonrada epıdural verdıler cok kolay oldu dedı allah herkeze kolay bı avazda doğumlar nadip etsin insallah bızlerede:)

Cok sagol cnm , ona benzer tummy calm buldum bayagi ise yaradi,o bu gaz ne kadar yorucu hem bebek hem anneler icin

Cok sagol ezoemo, elma yagini biliyordum ve burda aramadigim yer kalmadi, yok hicbiyerde. Simdilik tummy calm die bisey bulduk ama senin soyledigin digerlerini de denicem ihtiyac olursa

Gercekten bu seferde o hafif durum garip gelir bir sure :) Ben de seviyorum gobegimi :) Bu arada ben her gun yurumuyorum yaa, yurumedigim zaman kendimi kandirabilecek bahanelerim oluyo :) Sonra da vicdan azabi cekiyorum

Merhaba Beaden aramiza hosgeldin. Hamileligin de hayirli olsun. Benden tam bir hafta ondesin. Benim due date 15 Aralik seninde 8 Aralik falan olmali. Ikimizinde cok az kaldi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Nasil gidiyor hamileligin ? Bebeginin cinsiyeti nedir ?
Ben West Virginia'dayim, bildigim kadariyla Virginiadan kimse yok.

Annemin dogumlari cok kolay olmus ve cok kisa surede. Hamilelik surecim hic benzemedi ona ama Insallah dogumum benzer.
Evet dedigin gibi enfeksiyon icin almis olmalilar.
Ya zaten icimizdeki bu hareketler o kadar guzel ki, esim soruyor nasil bisey diye ama tarif edilecek gibi bisey degil, anlatasamda yetersiz kaliyor bence, sonradan ozlenmicek gibi degil gercekten.
Senin minik nasil bu arada ? Adi ne oglunun ?

Insallah canim ya. Beni de bu epidural isi rahatlatiyor ama ins. bunu alabilecek durumda oluruz. Eskiden epidural mi varmis, millet o sancilarla doguruyormus, helal olsun annelerimize.

Hnesli cok tesekkur ederim. Evet bana Turkiye'de 11 aralik demislerdi, buradakiler 9 aralik dedi bir haftadan az var aramizda:)
Hamileligim iyi gidiyor cok sukur tabii son zamanlar oldugu icin biraz zorlaniyorum ama buyuk bir sıkıntım olmadi. Bebegim erkek senin?
West virginia derken hangi sehir? Hastane hangisi? Cunku benim hastanem norfolk'ta.
Allah tum hamisleri bir nefeste kurtarsin insallah

Allah kolaylik versin ben de zorlaniyorum artik, yataktan kalkmak bile zorlasmaya basladi. Benim bebegim kiz. Canim Virginianin westi degil, eyaletin ismi West Virginia, herkes Virginia zannediyor sanirim sende yanlis anladin. Sana 6 saat falan uzaklikta benim eyaletim. Cok ta uzak sayilmayiz :)
Ne kadar oldu Amerikaya geleli?

Gercekten bu seferde o hafif durum garip gelir bir sure :) Ben de seviyorum gobegimi :) Bu arada ben her gun yurumuyorum yaa, yurumedigim zaman kendimi kandirabilecek bahanelerim oluyo :) Sonra da vicdan azabi cekiyorum

yuruyus yapinca sanki hemen pirt diye dogum yapacakmisim gibi hissediyorum sirf dogum korkumdan dolayi meczuplar gibi dag bayir yuruyesim var :) gecen annem de kizdi otur dinlen diye ama yok bi dk otursam pisman oluyorum

hosgeldin canim Allah bir nefeste dogum nasip etsin. forumumuz cok uzun okunacak gibi degil :) ben de Utahdayim. virginiada kim var bilmiyorum.

Insallah canim ya. Beni de bu epidural isi rahatlatiyor ama ins. bunu alabilecek durumda oluruz. Eskiden epidural mi varmis, millet o sancilarla doguruyormus, helal olsun annelerimize.

canim dun bi arkadasla karsilastim 5 aylik bebisi var, biraz sohbet ettik. epidurl almayi dusunuyor musun dedi. cok sicak bakmadigimi ama sancilara dayanamazsam almak istedigimi soyledim. o da dayanamayip almis epidural ama hic faydasi olmamis tum sancilari yine de hissetmis.epidural alinca sancilari hissetmeyecegim diye kendini hazirlama dedi ne olacagi belli olmuyor dedi. ben de hic olmadi epidural alirim rahatlarim diyordum kalakaldim valla :)

Eline bir alet veriyorlarmis, epiduralin etkisi gecmeye baslayinca ona basip cogaltiyormussun, acaba onu mu ayarlayamadi arkadasin. Zaten hic hissetmiyor degilsin epiduralde sanirim yine biraz sanci cekiyorsun. Amaan ben de bilmiyorum yaa iste bi umut denize dusen yilana sarilir misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…