- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.181
Sagol canım amin hepimizikinkine inşallah:) evet son aylarda yonlendırme oluyomus bakalım heryerın degısık hayırlı doğumlar olsun ınsallah da:) gozun aydın catı ve aşını olmusun bendede smear alındıgında ılk zaman korktum kasıldım kanama oldudoktor bıdaha gerek olmucak buna korkma dedi ama yıne bısey alıyor galıba dımı? Bı alet takıp sonramı aldılar smeardekı gıbı oyleyse ben ondan nefret edıyorumm catı neysede yıne parmaklaymiş oda korkunc ama rahat korkulcak bısey yok dıyosun yanı
Kizlar ya sizde de oluyor mu. Ben sanki yillardir karnim boyle sismis gibi hissediyorum. Karnimin duz oldugu, hoplayip, ziplayip rahat rahat hareket ettigim zamanlari unuttum :) O rahatligi hatirlayamiyorum :)
korkma canım inşallah kolay bir doğumun olur. benim doğumum aynı annemin ilk doğumu gibi oldu. sende sor annene nasılmış onun doğumu. hayırlısıyla az kalmış bakalım..Guzel oldu da ben artik korkmaya basladim sanki
wanilla bana arkadaşım "little remedies for tummys gas relief drops" adında bir damla hediye getirmişti onu kullanıyorum işe de yarıyor. 1 kutu bitmek üzere 2. yi hemen aldım bitmeden. doğal bişey galiba. ben walgreens den aldım. sende bi deneyebilirsin. umarım işe yarar.Tecrubeli anneler,nerdesiniz ?...gaz problemi yasiyoruz,bi fikriniz varmi nasil gecircez
bu son zamanda aldıkları örnek enfeksiyon iltihap var mı diye alınıyor canım. en azından benim öyleydi.Dikkat ettin ya kendine bu sefer cok almamissindir bence. Sorulari not almak iyi evet.Ben de unutuyordum soracagim seyleri doktorun oraya gidinceye kadar. Telefona not aliyorum soracagim seyleri. Ultrasonu 38.haftada yapicaz dedi doktor. Ne kadar cok kasiyolar su ultrasonda yaaa ne kilosunu biliyoruz bebeklerin ne boylarini. Turkiyede milletin her hafta haberi oluyo bebegin kilosundan boyundan
Az once bugunku muayenemden geldim cati muayenemden :) Canim simdi internet oratminda cok ayrintili yazamicam. Ilk once benden yine sample aldilar alttan sanirim yine smear testi gibi bisey. Sonra bu cati muayenesini iki parmagiyla yapti, biraz bastirip kontrol ediyor alttan canin yanmiyor ama biraz basinc hissediyorsun, cok hizli yapiyor zaten korkucak hicbir sey yok icin rahat olsun. Normal doguma uygunmusum hersey yolunda dedi.Sonrasinda biraz kanama olabilir endiselenme dedi, oldu da. Ben internette bu cati isiyle boy uzunlugunun alakasi oldugunu okumustum sacma gelmisti inanmadim. Ama bugun doktor da muayeneye baslamadan once boyumu sordu. Soracaktim birbiriyle iliskili mi diye unutmusum
Bugun kan da verdim, ayrica tdap asida oldum :) Bugun epey yogunduk anlayacagin.
Sonuc olarak internette abarttiklari kadar degil cati muayenesi, korkulacak bisey yok ok, icin rahat olsun :)
sonradan karnının şiş olduğu günleri özleyip onun hareket ettiği anları hatırlıyorsun canımKizlar ya sizde de oluyor mu. Ben sanki yillardir karnim boyle sismis gibi hissediyorum. Karnimin duz oldugu, hoplayip, ziplayip rahat rahat hareket ettigim zamanlari unuttum :) O rahatligi hatirlayamiyorum :)
hoşgeldin ve hayırlı olsun arkadaşım baya bi az kalmış. sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşursun inşallah...Kızlar merhaba. Ben de 36+4 haftalık hamileyim Virginia Beach'deyim. Foruma yeni katıldım baştan okumaya calıştım bitecek gibi değil ama :) Virginia eyaletinden kimse var mı acaba?
Kızlar merhaba. Ben de 36+4 haftalık hamileyim Virginia Beach'deyim. Foruma yeni katıldım baştan okumaya calıştım bitecek gibi değil ama :) Virginia eyaletinden kimse var mı acaba?
korkma canım inşallah kolay bir doğumun olur. benim doğumum aynı annemin ilk doğumu gibi oldu. sende sor annene nasılmış onun doğumu. hayırlısıyla az kalmış bakalım..
wanilla bana arkadaşım "little remedies for tummys gas relief drops" adında bir damla hediye getirmişti onu kullanıyorum işe de yarıyor. 1 kutu bitmek üzere 2. yi hemen aldım bitmeden. doğal bişey galiba. ben walgreens den aldım. sende bi deneyebilirsin. umarım işe yarar.
bu son zamanda aldıkları örnek enfeksiyon iltihap var mı diye alınıyor canım. en azından benim öyleydi.
sonradan karnının şiş olduğu günleri özleyip onun hareket ettiği anları hatırlıyorsun canım
hoşgeldin ve hayırlı olsun arkadaşım baya bi az kalmış. sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşursun inşallah...
Evet yine son zamanlarinda bi sample alicaklar o tarz bi aletle degil, kulak cubugu gibi ucu pamuklu bir cubukla aliyorlar sample. Yani soyle soliyim parmakla yapiyor muayeneyi o sirada biraz basinc oluyor. Biraz canin yaniyor tabi ama azcik minnacik :) Kasilirsan canin yanar rahat olmalisin.Korkma bundan korkarsan dogumu nasil yapicaz. Dogumun yaninda bunlar hic bisey degil
korkma canım inşallah kolay bir doğumun olur. benim doğumum aynı annemin ilk doğumu gibi oldu. sende sor annene nasılmış onun doğumu. hayırlısıyla az kalmış bakalım..
wanilla bana arkadaşım "little remedies for tummys gas relief drops" adında bir damla hediye getirmişti onu kullanıyorum işe de yarıyor. 1 kutu bitmek üzere 2. yi hemen aldım bitmeden. doğal bişey galiba. ben walgreens den aldım. sende bi deneyebilirsin. umarım işe yarar.
bu son zamanda aldıkları örnek enfeksiyon iltihap var mı diye alınıyor canım. en azından benim öyleydi.
sonradan karnının şiş olduğu günleri özleyip onun hareket ettiği anları hatırlıyorsun canım
hoşgeldin ve hayırlı olsun arkadaşım baya bi az kalmış. sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşursun inşallah...
Ayy canım kıyamam vallaha ben acı elma yagını duydum karnını ve ayaklarını ovuyomusun anneme soyledım getrııryo ama burda varmı bılmıyorum bı arastır ıstersen bırde hındıstan cevızı rendelenıp verılıyo cay kasıgı onu bılıyorum bide Zınco gaz ıcın bı ıki damla mamadan once veya maya halı mamaya koyuyomusun bunuda duymustum belkı bı faydası olur canım
canim kolay mi kac aydir boyleyiz dogunca kim bilir nasil hafifleyecegiz :) ben de dun gymde benzer seyleri dusundum 3 hizda kaplumba misali yuruyordum millet kosuyor zipliyor hopluyor. bir zamanlar bu gym in tozunu attirirdim esime dedim bebis dogsun buraya geliyoruz sen bebisle ilgilen ben de soyle bi hoplayip ziplayayim. bir de her taraf aynalarla cevrili butun aynalarda koca gobekli ben, ama seviyorum ben bu gobusumu yaaa
Kızlar merhaba. Ben de 36+4 haftalık hamileyim Virginia Beach'deyim. Foruma yeni katıldım baştan okumaya calıştım bitecek gibi değil ama :) Virginia eyaletinden kimse var mı acaba?
Ayy canım elımde degılkı ama rahat olmaya calısırım tabi aynen dogumda ne yapcam bılmıyom bı tesellım epidural onu alırsam sonrası cok rahat dıyo paylasan yasayan arkadaslar sadece badın oluyomus ne kesı ne dıkıs ne agrı hıcbısey anlamıyomusun ınsallah bızımkılerde rahat acılır sonrada epiduralle rahat rahat doğururuz:) sancıdını anlatan bı arkadasım hıc korkma adet sancısı kadar zaten gelıp gıdıyo defı oda o ara 4 kafar acılmıs sonrada epıdural verdıler cok kolay oldu dedı allah herkeze kolay bı avazda doğumlar nadip etsin insallah bızlerede:)
Hnesli cok tesekkur ederim. Evet bana Turkiye'de 11 aralik demislerdi, buradakiler 9 aralik dedi bir haftadan az var aramizda:)Merhaba Beaden aramiza hosgeldin. Hamileligin de hayirli olsun. Benden tam bir hafta ondesin. Benim due date 15 Aralik seninde 8 Aralik falan olmali. Ikimizinde cok az kaldi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Nasil gidiyor hamileligin ? Bebeginin cinsiyeti nedir ?
Ben West Virginia'dayim, bildigim kadariyla Virginiadan kimse yok.
Hnesli cok tesekkur ederim. Evet bana Turkiye'de 11 aralik demislerdi, buradakiler 9 aralik dedi bir haftadan az var aramizda:)
Hamileligim iyi gidiyor cok sukur tabii son zamanlar oldugu icin biraz zorlaniyorum ama buyuk bir sıkıntım olmadi. Bebegim erkek senin?
West virginia derken hangi sehir? Hastane hangisi? Cunku benim hastanem norfolk'ta.
Allah tum hamisleri bir nefeste kurtarsin insallah
Gercekten bu seferde o hafif durum garip gelir bir sure :) Ben de seviyorum gobegimi :) Bu arada ben her gun yurumuyorum yaa, yurumedigim zaman kendimi kandirabilecek bahanelerim oluyo :) Sonra da vicdan azabi cekiyorum
Insallah canim ya. Beni de bu epidural isi rahatlatiyor ama ins. bunu alabilecek durumda oluruz. Eskiden epidural mi varmis, millet o sancilarla doguruyormus, helal olsun annelerimize.
canim dun bi arkadasla karsilastim 5 aylik bebisi var, biraz sohbet ettik. epidurl almayi dusunuyor musun dedi. cok sicak bakmadigimi ama sancilara dayanamazsam almak istedigimi soyledim. o da dayanamayip almis epidural ama hic faydasi olmamis tum sancilari yine de hissetmis.epidural alinca sancilari hissetmeyecegim diye kendini hazirlama dedi ne olacagi belli olmuyor dedi. ben de hic olmadi epidural alirim rahatlarim diyordum kalakaldim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?