- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.261
Tesekkurler canim. Darisi sana ins. Bebegin kiyafetlerini yikamaya basladik. Ben hastane icin herseyi tamamlamistim ama canta hazirlamamistim annem yapmaya basladi saolsun.
Senin ki ne zaman gelecekti ?
Canım gözün aydın benım annemde geldi pazar günü allah herkezı kavustursun inşallah:)
cok tesekkur ederim canim. gogus uclarima bakti ve gogus uclarimin ice donuk olduguna karar verdi zaten dista gogus ucu filan yok bende :) gogus masajini ayrintili anlatmadi nette var izle dedi bir dahaki kontrolde ayrintili anlatacakmis simdi erken dedi cunku gogus uclarinin fazla uyarilmasi dogumu baslatabiliyormus. ben netten baktigim kadariyla gogus basininin yantaraflarini asagi yukari saga sola biraz canin aciyana kadar gerdirerek gogus ucunu cikarmaya yarayan hareketler canim. ben palmers markasindan cacao butter almistim. hamileler icin. muthis rahatlatiyor kasinma istegini azaltiyor. sukur catlamadim ama daha 10 hafta var :) cok dua ediyorum sana canim hayirlisiyla en kolayindan en normalinden bebis ve senin icin en sagliklisindan dogum olsun inss...
benim anne de doguma 3-4 hafta kala gelebilecek canim. hangi deterjani kullaniyorsun bebis camasirlarina? bir de kac defa duruluyorsun canim ben acaba deterjan kalintilari ya da kokusu zarar verir mi diye korkuyorum fazla mi ayrinticiyim ne
Aramiza hosgeldinHamileligin hayirli olsun.
Anneme Haci sakir saf sabun getirttim onunla yikadi annem canim elde. 1 kere duruladi sabun ya problem olmaz heralde. Sen de iste bence sabunun kokusu bile guzel oluyor. Ama hep elde yikayamayacagimiz icin makina deterjani da gerekli tabi. Forumun eski sayfalarini okuyorum firsat buldukca orada hep su deterjan tavsiye edilmis linki bu Pamper your baby with Dreft 2x Ultra For Babies Liquid Laundry Detergent at Walmart.com. Save money. Live better.. Bir de benim Baby R us ta su dikkatimi cekmisti sen de bi incele istersen linki su BabyGanics Loads of Love Unscented Detergent - 64 Loads - BabyGanics - Babies "R" Us
Gecmis olsun ins. onemli bir durum degildir. Hamileligin baslangicinda boyle durumlarla karsilasanlar epey oluyor sanirim. Ama sen yine de akintilarini takip et. Hepimiz Allaha emanetiz canim
Ben yine tecrubelerinize dayanarak bir soru soracagim, 13. haftamin icindeyim, baslardan beri agiz kurulugum ve cok su icme istegim vardi ama artik dayanilmaz bir halde, dilim damagim birbirine yapisiyor, su cok iciyorum dolayisiyla lavabo ihtiyacim da cok fazla.. asiri olmasi seker belirtisi olabiliyormus, asiri agiz kurulugu yasayan olmus muydu aranizda?
Herkese cevaplari icin tesekkur ederim, sigorta isini cok arastirdik fakat bu eyalette boyle imis.. Obamacare den biraz umitliyim, Ocak ayinda kapsamaya baslayacak diyorlar..
ve asagidan muayene konusunda, beni de Turkiye dekiler uyardi, 'aman asagidan baktirma' diye ama 7 haftalikken kanamam oldugunda asagidan epey birsey yapildi. Yarin da doktor randevum var ve smear testi yapilacak.. Burada boyle sanirim, Allah'a emanet bebeklerimiz..
Kızlar benim bir sorum var . Normalde Turkiyede son Haftalara kadar alttan muayene etmiyorlarmis. Daha 7.haftam dayım 2 hafta sonra Dr la randevu var alttan muayene edicem dedi.Erken değil mi hatta sıkıntı da cikarabiliyor diye duymuştum Türkiye'de kafam karıştı canım da sıkıldı acikcasi:/
Ben yine tecrubelerinize dayanarak bir soru soracagim, 13. haftamin icindeyim, baslardan beri agiz kurulugum ve cok su icme istegim vardi ama artik dayanilmaz bir halde, dilim damagim birbirine yapisiyor, su cok iciyorum dolayisiyla lavabo ihtiyacim da cok fazla.. asiri olmasi seker belirtisi olabiliyormus, asiri agiz kurulugu yasayan olmus muydu aranizda?
Herkese cevaplari icin tesekkur ederim, sigorta isini cok arastirdik fakat bu eyalette boyle imis.. Obamacare den biraz umitliyim, Ocak ayinda kapsamaya baslayacak diyorlar..
ve asagidan muayene konusunda, beni de Turkiye dekiler uyardi, 'aman asagidan baktirma' diye ama 7 haftalikken kanamam oldugunda asagidan epey birsey yapildi. Yarin da doktor randevum var ve smear testi yapilacak.. Burada boyle sanirim, Allah'a emanet bebeklerimiz..
Anneniz gelmis gozunuz aydin, bununla da ilgili bir sorum olacak, benim annemin epey bir saglik problemleri var, gelmesi halinde mutlaka sigorta yaptirmamiz gerek, siz boyle birsey yaptirdiniz mi anneniz icin?
Canim biz gelirken anneme yaptirdik 3 aylik 80 tl falan kesinlikle yaptirin saglik problemi olmasa bile Allah korusun acil bir sey olur diye.Cok tesekkur ederim. Yok canim yaptirmadik biz. Seyahat sigortasi diye bir sey duymustum, tam emin degilim ama sanirim boyle durumlarda yaptiriliyor bir arastirin isterseniz.
Cok tesekkur ederim. Yok canim yaptirmadik biz. Seyahat sigortasi diye bir sey duymustum, tam emin degilim ama sanirim boyle durumlarda yaptiriliyor bir arastirin isterseniz.
Evet gittim rutin kontroldu bugunku. Bakteri testim temiz cikmis. Benim 1 gun surmustu canim kanama. Bana normal dogum icin uygun gorunuyor dedi, acikligim falan yoktu 36 haftadaydim o zaman.Canim biz gelirken anneme yaptirdik 3 aylik 80 tl falan kesinlikle yaptirin saglik problemi olmasa bile Allah korusun acil bir sey olur diye.
Hnesli doktora gittin mi nasil gecti? Bu arada ben de yeni geldim cati muayenesi yapti bakteri testi yapti simdiye kadar da bi kanama olmadi cok sukur.
1cm aciklik da varmis :)
Sana ne demisti muayenede?
Oh maasallah canm temiz cikmasina sevindim insallah benim de temiz cikar. Heyecan dorukta insallah hepimiz kolayca dogururuz.Evet gittim rutin kontroldu bugunku. Bakteri testim temiz cikmis. Benim 1 gun surmustu canim kanama. Bana normal dogum icin uygun gorunuyor dedi, acikligim falan yoktu 36 haftadaydim o zaman.
Dogum yaklisiyor canim acikligin baslamis, ins sanci cekmeden yavas yavas biraz daha acilir.
Bizim haftaya ultrasonumuz var, kuzuyu gorcez ins.
Tesekkur ederim canim. Senin de gozun aydin. Senin ki erken geldi ne guzel. Kacinci haftadaydin ?
Canim biz gelirken anneme yaptirdik 3 aylik 80 tl falan kesinlikle yaptirin saglik problemi olmasa bile Allah korusun acil bir sey olur diye.
Hnesli doktora gittin mi nasil gecti? Bu arada ben de yeni geldim cati muayenesi yapti bakteri testi yapti simdiye kadar da bi kanama olmadi cok sukur.
1cm aciklik da varmis :)
Sana ne demisti muayenede?
ikinizinde gözü aydın kızlar, sizin adınıza sevindimama ben annemi cumartesi gönderdim artık oğlumla yalnızız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?