Amerika'da Hamilelik

Tesekkurler canim. Darisi sana ins. Bebegin kiyafetlerini yikamaya basladik. Ben hastane icin herseyi tamamlamistim ama canta hazirlamamistim annem yapmaya basladi saolsun.
Senin ki ne zaman gelecekti ?

benim anne de doguma 3-4 hafta kala gelebilecek canim. hangi deterjani kullaniyorsun bebis camasirlarina? bir de kac defa duruluyorsun canim ben acaba deterjan kalintilari ya da kokusu zarar verir mi diye korkuyorum fazla mi ayrinticiyim ne

Anladim canim ben de problem yok o zaman o konuda Karnim icin ben de palmers kullaniyorum, hatta gogus catlaklari icin olan kremini de kullanmaya baslamistim. Simdi gogus icin kakao yagina gectim. Benim de daha catlak yok ama, son haftaya kadar olmayip, son hafta catlayan var. Aman olursa da olur onu da dert edemicem Allah razi olsun canim, hepimiz icin inş.

benim anne de doguma 3-4 hafta kala gelebilecek canim. hangi deterjani kullaniyorsun bebis camasirlarina? bir de kac defa duruluyorsun canim ben acaba deterjan kalintilari ya da kokusu zarar verir mi diye korkuyorum fazla mi ayrinticiyim ne

Anneme Haci sakir saf sabun getirttim onunla yikadi annem canim elde. 1 kere duruladi sabun ya problem olmaz heralde. Sen de iste bence sabunun kokusu bile guzel oluyor. Ama hep elde yikayamayacagimiz icin makina deterjani da gerekli tabi. Forumun eski sayfalarini okuyorum firsat buldukca orada hep su deterjan tavsiye edilmis linki bu Pamper your baby with Dreft 2x Ultra For Babies Liquid Laundry Detergent at Walmart.com. Save money. Live better.. Bir de benim Baby R us ta su dikkatimi cekmisti sen de bi incele istersen linki su BabyGanics Loads of Love Unscented Detergent - 64 Loads - BabyGanics - Babies "R" Us

Kızlar benim bir sorum var . Normalde Turkiyede son Haftalara kadar alttan muayene etmiyorlarmis. Daha 7.haftam dayım 2 hafta sonra Dr la randevu var alttan muayene edicem dedi.Erken değil mi hatta sıkıntı da cikarabiliyor diye duymuştum Türkiye'de kafam karıştı canım da sıkıldı acikcasi:/

Son düzenleme:
Ben yine tecrubelerinize dayanarak bir soru soracagim, 13. haftamin icindeyim, baslardan beri agiz kurulugum ve cok su icme istegim vardi ama artik dayanilmaz bir halde, dilim damagim birbirine yapisiyor, su cok iciyorum dolayisiyla lavabo ihtiyacim da cok fazla.. asiri olmasi seker belirtisi olabiliyormus, asiri agiz kurulugu yasayan olmus muydu aranizda?
Herkese cevaplari icin tesekkur ederim, sigorta isini cok arastirdik fakat bu eyalette boyle imis.. Obamacare den biraz umitliyim, Ocak ayinda kapsamaya baslayacak diyorlar..
ve asagidan muayene konusunda, beni de Turkiye dekiler uyardi, 'aman asagidan baktirma' diye ama 7 haftalikken kanamam oldugunda asagidan epey birsey yapildi. Yarin da doktor randevum var ve smear testi yapilacak.. Burada boyle sanirim, Allah'a emanet bebeklerimiz..

Anneniz gelmis gozunuz aydin, bununla da ilgili bir sorum olacak, benim annemin epey bir saglik problemleri var, gelmesi halinde mutlaka sigorta yaptirmamiz gerek, siz boyle birsey yaptirdiniz mi anneniz icin?

Gecmis olsun ins. onemli bir durum degildir. Hamileligin baslangicinda boyle durumlarla karsilasanlar epey oluyor sanirim. Ama sen yine de akintilarini takip et. Hepimiz Allaha emanetiz canim

çok şükür kasık ağrılarım rahatsız etmiyor artık. sanırım bitti.vücudumdaki değişimler yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. bazen midem bulanıyor ama istifra etmiyorum. ve ilginçtir hani 50-60 mekik çekersinizde karnınız sıkışır ağrır ya, öyle bir hafif ağrı oluyor bazen. gülüyorum. dikkat çalışma var diyorum

Aynı sıkıntı bende de var aksama kadar su ic sabaha kadar wc.agiz kuruluğu dudaklarıma kadar çıktı . Ama o şeker olayını bilmiyordum bak korktum bende simdi:)

Eger alttan muayeneden kastin cati muayenesi ise son haftalarda yapiliyor canim, benim ki daha yeni oldu mesela. Ilk haftalarda yapilan bisey degil burada da. Belki alttan muayeneden kasit bakteri icin faln ornek almaktir ben anlayamadim acikcasi.

Agiz kurulugu yasamadim fakat ben de cok su iciyorum ve susayarak iciyorum yani kendimi zorlamiyorum. Seker testi yaptirana kadar ayni senin gibi acaba sekerim mi var diye endiselenmistim fakat bir sey cikmadi cok sukur. Hamilelik herkeste benzer yanlari oldugu kadar ayni zamanda farkli seyreden bir surec o yuzden daha simdiden kendini korkutma, ins. onemli bir sey degildir.
Smear testi de korkulacak bir sey degil, hatta yapilmasi senin yararina. Genelde 1 sene icerisinde smear testi yapilmadiysa bu testi yapiyorlar. Bu testten sonra belki hafif kanaman olabilir bunu doktoruna sor endiselenmemek icin.
Kolay gelsin...

Anneniz gelmis gozunuz aydin, bununla da ilgili bir sorum olacak, benim annemin epey bir saglik problemleri var, gelmesi halinde mutlaka sigorta yaptirmamiz gerek, siz boyle birsey yaptirdiniz mi anneniz icin?

Cok tesekkur ederim. Yok canim yaptirmadik biz. Seyahat sigortasi diye bir sey duymustum, tam emin degilim ama sanirim boyle durumlarda yaptiriliyor bir arastirin isterseniz.

Cok tesekkur ederim. Yok canim yaptirmadik biz. Seyahat sigortasi diye bir sey duymustum, tam emin degilim ama sanirim boyle durumlarda yaptiriliyor bir arastirin isterseniz.
Canim biz gelirken anneme yaptirdik 3 aylik 80 tl falan kesinlikle yaptirin saglik problemi olmasa bile Allah korusun acil bir sey olur diye.

Hnesli doktora gittin mi nasil gecti? Bu arada ben de yeni geldim cati muayenesi yapti bakteri testi yapti simdiye kadar da bi kanama olmadi cok sukur.
1cm aciklik da varmis :)
Sana ne demisti muayenede?

Evet gittim rutin kontroldu bugunku. Bakteri testim temiz cikmis. Benim 1 gun surmustu canim kanama. Bana normal dogum icin uygun gorunuyor dedi, acikligim falan yoktu 36 haftadaydim o zaman.
Dogum yaklisiyor canim acikligin baslamis, ins sanci cekmeden yavas yavas biraz daha acilir.
Bizim haftaya ultrasonumuz var, kuzuyu gorcez ins.

Oh maasallah canm temiz cikmasina sevindim insallah benim de temiz cikar. Heyecan dorukta insallah hepimiz kolayca dogururuz.
:)

Tesekkur ederim canim. Senin de gozun aydin. Senin ki erken geldi ne guzel. Kacinci haftadaydin ?

Sagol canım evet erken geldı benımkı ben 25 deyım ama ben istedım cunki marta doğum kusmetse mayıs badı berBer gıdıcez tr ınsallah yazın orda olalım dıye bızım bursının tam guzel zamanları kıs olmuyo annemde kalp sorunu var burası ıı gelır ınsallah kıs gecırmesınd edım hem agırlasıcam zaten az kaldı sonrada doğum eh işte anca bizimde kıyafetler geldı baby shower yapıcaz kısmetse onun ıcın bıseyler sectık. Yazdık onlarla uğrasıyoruz ıste:)

Buarada bende kontrole gıttım hafataya kan tahlılımız var seker için yanlız kızlar bıde doktor benden güğüs röntgeni istedi ben anlamadım hiç istenedımı sızden bızde sormamısız nıye dıye şimdide kafama takıldı hıc duymadım ben cunkı radyasyondan korktum ama çelik yelek gıydırıyolarmıs bıde bınde bır cok az bı ısın alıyomusun zararsızmıs ama yınede ne gerek var anlamadım kafama takıldı tetenoz asısıda yapılmadı ben bu seferde yaparlar sandım ama 24 bıttı cunkı 25 gırdık ama bılmıyorum bazı yerler yapmıyomusda galıba bıdahakıne sorucam zaten bakalım

Az kalmıs canım senınde baslamıs bıle acılma masallah rahat bı doğum olur ınsallah agrısız acılsın acıldıgı kadar buarada bısey sorucam canım bu saglık sıgortası ne annene yaptırdıgınız nerden yapılıyo o 3 aylık 80 tl hangı sıgortadan yani benımde annem rahatsız normalde ılaclarını falam alıp geldı ama sıgortayı bılmıyodum uygunmusda bıdahakıne bızde yaptırıtız olmassa gercı amerıkada aciller ne olursa olsun bakıyo allah korusun ama dedıgın daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…