- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.241
Canım gözün aydın ınsallah bızımde guzel çıkar:) dualarımız senınle bı avazda ınsallah:)kizlar dun kontrolumuz vardi. glikoz testinden sonra aramamislardi megerse sonuc iyiymis ondan aramamislar 3 haftadir merakla bekliyordum :) vee sadece 1 libre almisim. bebisim de zayif degilmis iyi bir bebekmis. doktorumla baya muhabbet ettik bebisimin durusunu sordum. donmus bebisim. kafasi asagida poposu solumda ayaklari sagimdaymis ama daha cok doner yeri genis dedi. anne karninda ters bebisleri dondurme olayini sordum birkac video izlemistim bununla ilgili. eger bebis 36. haftaya kadar donmez ise uyguluyorlarms bebisi donduruyorlarmis. agrisiz acisiz elle disardan yapilan bi uygulama ama olsun insallah hicbirimize gerek kalmaz bebislermiz kendi yolunu bulur :) epizyoyu sordum doktorum yapmiyorum dedi ama eger cok gerekli ise bebis butun push lar a ragmen cikmamis ise yaparim dedi. skin to skin i sordum ben bunu cok istiyordum vee doktorum elbette bu rutindir dedi her dogumda bebegi hemen annenin kucagina veriyorlarmis cok az bi ihtimal saglik sorunu var ise veremeyiz dedi.kordonun gec kesilmesini sordum buna da tamam dedi. sonra emzirme olayini sordum ve malesef sinifta kaldimbenim en buyuk kabusum bu zaten. nipple lar i doktor check etti ve gogus masajina baslamalisin dedi. bakalim ise yarar ins. gerci breastfeeding ile ilgili sorun olursa anne ile bebisi 3 gun hastanede misafir ediyorlarmis emzirme isini anne ogrenene kadar. yani anladigim kadarriyla mumkun oldugunca natural birth taraftaridi. insallah hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz. bu arada artik 2 haftada bir kontrole gidecegim uyyyy zaman azaliyor... dogumu yaklasan arkadaslar her an aklimdasiniz dua ediyorum sizden de dua bekliyorum :)
Hoşbulduk, teşekkür ederim:) Yurtdışı psikolojisi var üzerine bir de hamilelik duygular selale:))hosgeldin missmondy. elbette isteyen herkes dahil :)
Canım gözün aydın ınsallah bızımde guzel çıkar:) dualarımız senınle bı avazda ınsallah:)
Hoşbulduk, teşekkür ederim:) Yurtdışı psikolojisi var üzerine bir de hamilelik duygular selale:))
ahh ahh bu gurbetligin gozu kor olsun. :) Turkiyedeki gebeler rahat valla istedikleri zaman kontrole giderler doktor begenmeyip degistirirler daha bir de saglik sistemini elestirirler :)
Cok tesekkur ediyorum cevaplar icin. Biz multeci ya da vatandas olmadigimiz gerekcesiyle medicaid e basvuramiyormusuz bu eyalette. Oyle olunca uygun fiyatli bir yer aradik, sadece 3 ayi kapsayan bir sigortadan bahsetti bir yer, 12. haftamda baslatti, ocak sonu bitecek. bittikten sonra da kontrolleri gelirimize uygun olarak odeyecekmisiz. ilk randevumu 12. haftaya verdiler, saka gibi.. kanamam oldugunda gittim, 'cocuk sagliksizsa zaten dusecektir ilk 3 ay icinde, kanaman cok cok artarsa acile git, randevunu one alamayiz' gibi mantiksizlik ornegi birsey soylediler ama ben yine de acile gittim. cok sukur ki hersey normal gozukuyor dendi..
toplamda 2 ultrason hakki varmis -bu da ayri bir sacmalik- ilkini ilk randevumda yapmalari gerekirken acilde ultrasonla da bakildigi icin yapamayacaklarini soylediler. sadece hemsire gordu, bir de dopler le kalp atislarini dinletti bu kadar......
ultrason 20. haftada olacakmis ve bir daha olmayacakmis. bu sacmaliklari gordukce canim ulkemi daha da ozluyorum..
dolayisiyla agrilarim icin sadece ebe normaldir dedi. bakmadan etmeden.. sadece Allah'a siginabiliyorum..
baska doktorlar arastirdik fakat bir muayene icin 785 dolar dediler.. bunu karsilayabilecek durumda da degiliz..
oyle iste, dert anlattim hakkinizi helal edin :)
Bu topige kanada da yaşayan hamile bayanlar da dahil mi acaba:)
biz sigorta konusunda geç kaldık malesef. medical e başvurduk. kabul oldu. bekliyoruz. daha kan testi bile yaptırmasık. kasık ağrısına gelince, adet olmam gereken tarihten bir hafta önce başladı iki gün önceye kadar sürekli ağrım vardı. hele son olan gün gece uykularımı bölüyordu. ertesi gün akıntımda kırmızılık vardı ama o kadar. iki gündür ağrım yok çok şükür. bende eşimde de acaip bir rahatlık var. Allah a emanetiz
Gozun aydınnn
canim gozun aydinn :) senin adina cok sevindim. darisi basimiza insallah
kizlar dun kontrolumuz vardi. glikoz testinden sonra aramamislardi megerse sonuc iyiymis ondan aramamislar 3 haftadir merakla bekliyordum :) vee sadece 1 libre almisim. bebisim de zayif degilmis iyi bir bebekmis. doktorumla baya muhabbet ettik bebisimin durusunu sordum. donmus bebisim. kafasi asagida poposu solumda ayaklari sagimdaymis ama daha cok doner yeri genis dedi. anne karninda ters bebisleri dondurme olayini sordum birkac video izlemistim bununla ilgili. eger bebis 36. haftaya kadar donmez ise uyguluyorlarms bebisi donduruyorlarmis. agrisiz acisiz elle disardan yapilan bi uygulama ama olsun insallah hicbirimize gerek kalmaz bebislermiz kendi yolunu bulur :) epizyoyu sordum doktorum yapmiyorum dedi ama eger cok gerekli ise bebis butun push lar a ragmen cikmamis ise yaparim dedi. skin to skin i sordum ben bunu cok istiyordum vee doktorum elbette bu rutindir dedi her dogumda bebegi hemen annenin kucagina veriyorlarmis cok az bi ihtimal saglik sorunu var ise veremeyiz dedi.kordonun gec kesilmesini sordum buna da tamam dedi. sonra emzirme olayini sordum ve malesef sinifta kaldimbenim en buyuk kabusum bu zaten. nipple lar i doktor check etti ve gogus masajina baslamalisin dedi. bakalim ise yarar ins. gerci breastfeeding ile ilgili sorun olursa anne ile bebisi 3 gun hastanede misafir ediyorlarmis emzirme isini anne ogrenene kadar. yani anladigim kadarriyla mumkun oldugunca natural birth taraftaridi. insallah hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz. bu arada artik 2 haftada bir kontrole gidecegim uyyyy zaman azaliyor... dogumu yaklasan arkadaslar her an aklimdasiniz dua ediyorum sizden de dua bekliyorum :)
Canım gözün aydın benım annemde geldi pazar günü allah herkezı kavustursun inşallah:)
Canim valla sanirim korkuyla karisik heyecan merak vs var :) senden naber randevun ne zaman? Ben bu cuma gidecegim alttan muayene falan yapacakTesekkur ederimmmmAyy gunlerimiz azaliyor beaden korku var mi
Hoşbulduk, teşekkür ederim:) Yurtdışı psikolojisi var üzerine bir de hamilelik duygular selale:))
Canim valla sanirim korkuyla karisik heyecan merak vs var :) senden naber randevun ne zaman? Ben bu cuma gidecegim alttan muayene falan yapacak
Kizlar annem geldi , cok mutluyum :) swan ezoemo darisi basiniza sekerler:)
ikinizinde gözü aydın kızlar, sizin adınıza sevindimCanım gözün aydın benım annemde geldi pazar günü allah herkezı kavustursun inşallah:)
ikinizinde gözü aydın kızlar, sizin adınıza sevindimama ben annemi cumartesi gönderdim artık oğlumla yalnızız
Cok tesekkur ediyorum cevaplar icin. Biz multeci ya da vatandas olmadigimiz gerekcesiyle medicaid e basvuramiyormusuz bu eyalette. Oyle olunca uygun fiyatli bir yer aradik, sadece 3 ayi kapsayan bir sigortadan bahsetti bir yer, 12. haftamda baslatti, ocak sonu bitecek. bittikten sonra da kontrolleri gelirimize uygun olarak odeyecekmisiz. ilk randevumu 12. haftaya verdiler, saka gibi.. kanamam oldugunda gittim, 'cocuk sagliksizsa zaten dusecektir ilk 3 ay icinde, kanaman cok cok artarsa acile git, randevunu one alamayiz' gibi mantiksizlik ornegi birsey soylediler ama ben yine de acile gittim. cok sukur ki hersey normal gozukuyor dendi..
toplamda 2 ultrason hakki varmis -bu da ayri bir sacmalik- ilkini ilk randevumda yapmalari gerekirken acilde ultrasonla da bakildigi icin yapamayacaklarini soylediler. sadece hemsire gordu, bir de dopler le kalp atislarini dinletti bu kadar......
ultrason 20. haftada olacakmis ve bir daha olmayacakmis. bu sacmaliklari gordukce canim ulkemi daha da ozluyorum..
dolayisiyla agrilarim icin sadece ebe normaldir dedi. bakmadan etmeden.. sadece Allah'a siginabiliyorum..
baska doktorlar arastirdik fakat bir muayene icin 785 dolar dediler.. bunu karsilayabilecek durumda da degiliz..
oyle iste, dert anlattim hakkinizi helal edin :)
Sekerinin iyi cikmasina cok sevindim ve kilo almamana masaallah azimlisinDoktor neye gore gogus masajina karar verdi ve nasilmis gogus masaji ? Annem gelirken kakao yagi getirmis ondan kullanmaya basladim. Turkiye de bir cok kisi bunu kullaniyormus, yara catlak vs olmamasi icin, sen de iste annenden gelirken.
ins. canim birbirimiz icin dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?