- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.281
Aynı sıkıntı bende de var aksama kadar su ic sabaha kadar wc.agiz kuruluğu dudaklarıma kadar çıktı . Ama o şeker olayını bilmiyordum bak korktum bende simdi:)
İnsallah canm sagol hepimizin kolay olur insallah.Az kalmıs canım senınde baslamıs bıle acılma masallah rahat bı doğum olur ınsallah agrısız acılsın acıldıgı kadar buarada bısey sorucam canım bu saglık sıgortası ne annene yaptırdıgınız nerden yapılıyo o 3 aylık 80 tl hangı sıgortadan yani benımde annem rahatsız normalde ılaclarını falam alıp geldı ama sıgortayı bılmıyodum uygunmusda bıdahakıne bızde yaptırıtız olmassa gercı amerıkada aciller ne olursa olsun bakıyo allah korusun ama dedıgın daha mantıklı
Eger alttan muayeneden kastin cati muayenesi ise son haftalarda yapiliyor canim, benim ki daha yeni oldu mesela. Ilk haftalarda yapilan bisey degil burada da. Belki alttan muayeneden kasit bakteri icin faln ornek almaktir ben anlayamadim acikcasi.
Merak etmeyin benımde ilk zamnlar özellıkle hep içim yanıyodu gece ıcıyodum sabah kalkınca halaga bıle soğuk su içiyorum ama gectı o kuruluklar gercı test olmadı benım daha ama bence herkezde oluyo genelde hamıleleıkten o ıcımız yanıyo korkmayın
İnsallah canm sagol hepimizin kolay olur insallah.
Garanti bankasinin seyahat saglik sigortasi canim gec degil yaptirdigin gunden itibaren gecerli olur oncesini kapsamaz o kadar. Annene de gecmis olsun canm
Canim acil durumlari kapsiyor,kaza falan veya acilde yapilan tum mudahaleler yine de policeye bakmak lazim bir suru bsy yaziodu internetten falan da bakabilirsin sanirim.Süpermiş canım ya sağol bilgi için hiç bilmiyodum annem geldı artık ılacları falam aldı kontrolunude oldu sukur artık bıdahakıne yapalım öyle gelırken cok ıyımıs o ama neleri kapsıyo acaba burda bılgın varmı canım yanı o sıgortayla burda hastaneye gıdıp bakılabılıyomusun hangı duurumlarda yararı var acaba?
Oh maasallah canm temiz cikmasina sevindim insallah benim de temiz cikar. Heyecan dorukta insallah hepimiz kolayca dogururuz.
:)
Sagol canım evet erken geldı benımkı ben 25 deyım ama ben istedım cunki marta doğum kusmetse mayıs badı berBer gıdıcez tr ınsallah yazın orda olalım dıye bızım bursının tam guzel zamanları kıs olmuyo annemde kalp sorunu var burası ıı gelır ınsallah kıs gecırmesınd edım hem agırlasıcam zaten az kaldı sonrada doğum eh işte anca bizimde kıyafetler geldıbaby shower yapıcaz kısmetse onun ıcın bıseyler sectık. Yazdık onlarla uğrasıyoruz ıste:)
Buarada bende kontrole gıttım hafataya kan tahlılımız var seker için yanlız kızlar bıde doktor benden güğüs röntgeni istedi ben anlamadım hiç istenedımı sızden bızde sormamısız nıye dıye şimdide kafama takıldı hıc duymadım ben cunkı radyasyondan korktum ama çelik yelek gıydırıyolarmıs bıde bınde bır cok az bı ısın alıyomusun zararsızmıs ama yınede ne gerek var anlamadım kafama takıldıtetenoz asısıda yapılmadı ben bu seferde yaparlar sandım ama 24 bıttı cunkı 25 gırdık ama bılmıyorum bazı yerler yapmıyomusda galıba bıdahakıne sorucam zaten bakalım
Herkese tesekkur ederim cevaplari icin. Cuma gunu kontrolum vardi, smear testi yapildi, kasik agrim vs. ne sorduysam herseye normal dedi. Ultrasonsuz ya da birseye bakmadan etmeden nasil anlasiliyor herseyin normal oldugu diye dusunsem de Allah'a emanet diyorum.. Doktor degistirmek gibi bir sansim yok.
Sizlere bir sorum daha olacak, muhtemelen duymussunuzdur yeni doganlarda ya da bebeklerde ucaga binmenin kulaklara verebilecegi zarari, kalkis ve inislerde emzirildigi taktirde korudugu soyleniyor fakat sizin dusunceleriniz nelerdir? Buradan bir arkadasin dogumdan sonra Turkiye'ye gidecegini okumustum, kendisi ne kadar bekleyecek mesela?
Biz de annemleri yormamak icin, hem cok ozledigimden dogumdan sonra gitmek istiyoruz fakat bu kulak meselesi cok dusunduruyor beni..
Kızlar benim bir sorum var . Normalde Turkiyede son Haftalara kadar alttan muayene etmiyorlarmis. Daha 7.haftam dayım 2 hafta sonra Dr la randevu var alttan muayene edicem dedi.Erken değil mi hatta sıkıntı da cikarabiliyor diye duymuştum Türkiye'de kafam karıştı canım da sıkıldı acikcasi:/
Benim de testler normal cikmis cok sukur.Ins sen de guzel sonuclar alirsin canim ve ins herkesinki kolay olur. Var mi bel agrilarin, kasik ağrilarin falan. Bebek dogum kanalina girmeye baslamistir sende kasiklarinda basinc hissediyormusun ?
Erken gelmesi iyi anneni bol bol gezdirirsin hem, daha yorulmazsin bizim gibi cabucak. Ben de 38 deyim ama kac gundur annemle mallerde geziyorum, dun bi cok yoruldugumu hissettim bugun, yarin evdeyiz biraz dinleneyim dimi :) Cevren varsa baby shower fikri super, hem alacaklarinin maddi yukunu biraz azaltmis olursun
Burada boyle canim benim doktor da her seye It,s normaaallll diyor :) Ben alistim artik. Bu kulak olayini hic bilmiyordum, biz de benim ki 6 aylik falan oldugunda Turkiyeye gidicez ins. ben de arastirayim bari.
Burada boyle canim benim doktor da her seye It,s normaaallll diyor :) Ben alistim artik. B
Bu arada Swan nerelerdesin kac gundur sesin cikmiyor, her sey yolundadir umarim.
Benim de testler normal cikmis cok sukur.
Kasik agrim var canm ara ara oluyor boyle regl olmadan oncr oldugu gibi ama dogumla alakali mi bilemiyorum ki daha once yasamadigim icin her seyi de buna yormayayim diyorum. Nasil baslar sancilar, neye benzer bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?