- 1 Mayıs 2013
- 151
- 7
- 48
- 43
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.321
Ben varimmm virginia beach. Sen neredesin? :)
Merhaba arkadaslar,
Konsoloslukta isimiz oldugu icin esimle Chicago'ya gittik, sali gecesi yola ciktik carsamba sabah ordaydik. Ben genelde yatar pozisyondaydim, gezme planlarimiz vardi.. Carsamba oglen gibi kahverengi bir akintim oldu, aksama kadar tekrar tekrar olunca acile gittik. Hem alttan hem ustten epey uzunnnn bir ultrason yaptilar. Bebek iyiymis, cerviksim kapali normal durumdaymis ama plesentamin iki yerinde kanama varmis. Dusuk tehliken var, yatacaksin dediler.. Kendimi uzmemeye calisiyorum, Allah buyuk insallah hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza..
Boyle bir durum yasayan olmus muydu aranizda? Bir de hep yatmak ne demek? Yani esim yogun, mutlaka birseyler yapmam gerekiyor.. Kimsemiz yok burada, Turk de yok.. Zaten simdiye kadar hep kilo verdim midem yuzunden, kendime dikkat etmem lazim ama nasil olacak bilmiyorum.........
inşallah arkadaşım hepinize kolay doğumlar diliyorum hnesli,ezoemo,swan,beaden günü yaklaşıp aklıma gelenler ve diğer arkadaşlar...kizlar guzel dilekleriniz icin tesekkurler sanirim gitmeyecegim Turkiyeye... bebisimin sagligi herseyden daha onemli :) bu arada Hnesli Beaden iyice gununuz yaklasti kizlar :) sinyaller de basladi hadi bakalim bir avazda kolayca kurtulun insss darisi bizlerin basina.. Eminegul un ki gibi olsa bi gitsek doktora 6 cm aciklikk yupppi :) kizlar guzzel haberlerinizi bekliyoruz merakta birakmayin biziii...
canım son zamanlarda oluyordu sanki adet oldum olacakmışım gibi kasıklarım ve belim ağrıyordu, normal yani, eee artık ne kalmış kibenim oğlum tam gününde geldi sayılır 9 eylül demişlerdi 1saat gecikmeyle 10 eylülde doğmuştu kızlar genelde erken geliyorlar sanırım belki de dediğin gibi beklemeyebilir sen her an hazır ol yine de...
hoşgeldin hilal, bende Boston dayımBende yaklaşık 2 yıldır Amerika'da yasıyorum 10 aylık bir oglum var nette araştırma yaparken sayfayı görüp koşa koşa geldim:) Boston'dan kimler var?
arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın bu durumu.. bebek iyiyiymiş bak kendine dikkat edersen geçer inşallah..Merhaba arkadaslar,
Konsoloslukta isimiz oldugu icin esimle Chicago'ya gittik, sali gecesi yola ciktik carsamba sabah ordaydik. Ben genelde yatar pozisyondaydim, gezme planlarimiz vardi.. Carsamba oglen gibi kahverengi bir akintim oldu, aksama kadar tekrar tekrar olunca acile gittik. Hem alttan hem ustten epey uzunnnn bir ultrason yaptilar. Bebek iyiymis, cerviksim kapali normal durumdaymis ama plesentamin iki yerinde kanama varmis. Dusuk tehliken var, yatacaksin dediler.. Kendimi uzmemeye calisiyorum, Allah buyuk insallah hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza..
Boyle bir durum yasayan olmus muydu aranizda? Bir de hep yatmak ne demek? Yani esim yogun, mutlaka birseyler yapmam gerekiyor.. Kimsemiz yok burada, Turk de yok.. Zaten simdiye kadar hep kilo verdim midem yuzunden, kendime dikkat etmem lazim ama nasil olacak bilmiyorum.........
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Cok sagol ins hepimiz kolayca atlatiriz. Ah keske bi gitsek doktora acilmalar coktan baslamis olsakizlar guzel dilekleriniz icin tesekkurler sanirim gitmeyecegim Turkiyeye... bebisimin sagligi herseyden daha onemli :) bu arada Hnesli Beaden iyice gununuz yaklasti kizlar :) sinyaller de basladi hadi bakalim bir avazda kolayca kurtulun insss darisi bizlerin basina.. Eminegul un ki gibi olsa bi gitsek doktora 6 cm aciklikk yupppi :) kizlar guzzel haberlerinizi bekliyoruz merakta birakmayin biziii...
güzel haberleri bizde bekliyoruz.. oğlum iyi çok şükür 1 hafta sonra 3 aylık oluyor inşallah.. onunla oynuyoruz, sürekli ilgi istiyor yanında biri olsun istiyor. annem gidince biraz zorlandık ama alışıyoruz... senin annen ne kadar kalacak?Beklemedeyiz canim hayirlisi ile ins bakalim. Siz ne durumdasiniz oglusun iyi mi?
Saol canim guzel dileklerin icin.inşallah arkadaşım hepinize kolay doğumlar diliyorum hnesli,ezoemo,swan,beaden günü yaklaşıp aklıma gelenler ve diğer arkadaşlar...
bir avazda kurtulun inşallah
Bende yaklaşık 2 yıldır Amerika'da yasıyorum 10 aylık bir oglum var nette araştırma yaparken sayfayı görüp koşa koşa geldim:) Boston'dan kimler var?
Gecmis olsun canim. Kendine dikkat etmelisin ev isi falan yapma.Merhaba arkadaslar,
Masaallah minik pasaya.Anneler nasil buyuk nimet dimi canlarim yaa, bana hic birsey yaptirmiyor geldiginden beri. Benim annemde 3 ay kalacak ama duruma gore eger bebek gazli, zor bir bebek olursa 4 aya da cikarabiliriz bu sureyi.güzel haberleri bizde bekliyoruz.. oğlum iyi çok şükür 1 hafta sonra 3 aylık oluyor inşallah.. onunla oynuyoruz, sürekli ilgi istiyor yanında biri olsun istiyor. annem gidince biraz zorlandık ama alışıyoruz... senin annen ne kadar kalacak?
annelerin hakkı ödenmez diye boşa dememişler. benim de annem geldi geleli herşeyi yaptı ev işinden yemeğe kadar. benim oğlan güne erken başlıyor sabah 4.30-5 gibi ben onu emzirirdim annem sonra alır hadi sen yat derdi canım benim.. şimdi annemle görüşürken hani nerdesin oğlum seni soruyor sabahları diyorumMasaallah minik pasaya.Anneler nasil buyuk nimet dimi canlarim yaa, bana hic birsey yaptirmiyor geldiginden beri. Benim annemde 3 ay kalacak ama duruma gore eger bebek gazli, zor bir bebek olursa 4 aya da cikarabiliriz bu sureyi.
Merhaba arkadaslar,
kizlar selamlar,miradan yetisemiyorum buraya
masallah sohbet koyu burda :) ne guzel cok az kalmis cogu kisinin ,hic kafaniza takmayin dogum baslar baslamaz zaman cabucak geciyor ve bebeginiz kucaginizda oluyor :)
annelerin hakkı ödenmez diye boşa dememişler. benim de annem geldi geleli herşeyi yaptı ev işinden yemeğe kadar. benim oğlan güne erken başlıyor sabah 4.30-5 gibi ben onu emzirirdim annem sonra alır hadi sen yat derdi canım benim.. şimdi annemle görüşürken hani nerdesin oğlum seni soruyor sabahları diyorum
seninde annen baya kalacakmış iyi bari rahat geçirirsin lohusalık dönemini. burda tek başına doğum yapıp yanına kimse gelmeyen 2 arkadaşım var hemde sezeryanla yaptılar. onlara hep sizi ayakta alkışlıyorum iyi başarmışsınız diyorum. ben annem olmasaydı napardım bilmemgaz için resmi ekliyorum canım ben bunu kullanıyorum memnun kaldım aklında bulunsun. inşallah böyle bir sıkıntınız olmazda gerek kalmaz ama yine de bil. ben walgreens den aldım. Eki Görüntüle 878039
Bende yaklaşık 2 yıldır Amerika'da yasıyorum 10 aylık bir oglum var nette araştırma yaparken sayfayı görüp koşa koşa geldim:) Boston'dan kimler var?
Yalniz basina gurbette bebek buyutenleri ben de tebrik ediyorum gercekten sapka cikartilir.annelerin hakkı ödenmez diye boşa dememişler. benim de annem geldi geleli herşeyi yaptı ev işinden yemeğe kadar. benim oğlan güne erken başlıyor sabah 4.30-5 gibi ben onu emzirirdim annem sonra alır hadi sen yat derdi canım benim.. şimdi annemle görüşürken hani nerdesin oğlum seni soruyor sabahları diyorum
seninde annen baya kalacakmış iyi bari rahat geçirirsin lohusalık dönemini. burda tek başına doğum yapıp yanına kimse gelmeyen 2 arkadaşım var hemde sezeryanla yaptılar. onlara hep sizi ayakta alkışlıyorum iyi başarmışsınız diyorum. ben annem olmasaydı napardım bilmemgaz için resmi ekliyorum canım ben bunu kullanıyorum memnun kaldım aklında bulunsun. inşallah böyle bir sıkıntınız olmazda gerek kalmaz ama yine de bil. ben walgreens den aldım. Eki Görüntüle 878039
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?