Amerika'da Hamilelik

Merhaba arkadaslar,
Konsoloslukta isimiz oldugu icin esimle Chicago'ya gittik, sali gecesi yola ciktik carsamba sabah ordaydik. Ben genelde yatar pozisyondaydim, gezme planlarimiz vardi.. Carsamba oglen gibi kahverengi bir akintim oldu, aksama kadar tekrar tekrar olunca acile gittik. Hem alttan hem ustten epey uzunnnn bir ultrason yaptilar. Bebek iyiymis, cerviksim kapali normal durumdaymis ama plesentamin iki yerinde kanama varmis. Dusuk tehliken var, yatacaksin dediler.. Kendimi uzmemeye calisiyorum, Allah buyuk insallah hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza..
Boyle bir durum yasayan olmus muydu aranizda? Bir de hep yatmak ne demek? Yani esim yogun, mutlaka birseyler yapmam gerekiyor.. Kimsemiz yok burada, Turk de yok.. Zaten simdiye kadar hep kilo verdim midem yuzunden, kendime dikkat etmem lazim ama nasil olacak bilmiyorum.........

arkadasim cok gecmis olsun,cok buyuk bir sikinti olsaydi zaten hastanede tutarlardi diye dusunuyorum,uzme kendini..hep yaticaksin diyorsa dr,yani ayakta kalmiycaksin ,ev isleri alisveris bunlari bir sureligine unut...dr zaten sana tekrar eski aktivitelerine donecegin zamani soyler...

inşallah arkadaşım hepinize kolay doğumlar diliyorum hnesli,ezoemo,swan,beaden günü yaklaşıp aklıma gelenler ve diğer arkadaşlar...
bir avazda kurtulun inşallah

Beklemedeyiz canim hayirlisi ile ins bakalim. Siz ne durumdasiniz oglusun iyi mi?

arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın bu durumu.. bebek iyiyiymiş bak kendine dikkat edersen geçer inşallah..

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Cok sagol ins hepimiz kolayca atlatiriz. Ah keske bi gitsek doktora acilmalar coktan baslamis olsa

Beklemedeyiz canim hayirlisi ile ins bakalim. Siz ne durumdasiniz oglusun iyi mi?
güzel haberleri bizde bekliyoruz.. oğlum iyi çok şükür 1 hafta sonra 3 aylık oluyor inşallah.. onunla oynuyoruz, sürekli ilgi istiyor yanında biri olsun istiyor. annem gidince biraz zorlandık ama alışıyoruz... senin annen ne kadar kalacak?

Gecmis olsun canim. Kendine dikkat etmelisin ev isi falan yapma.

Masaallah minik pasaya.Anneler nasil buyuk nimet dimi canlarim yaa, bana hic birsey yaptirmiyor geldiginden beri. Benim annemde 3 ay kalacak ama duruma gore eger bebek gazli, zor bir bebek olursa 4 aya da cikarabiliriz bu sureyi.

Masaallah minik pasaya.Anneler nasil buyuk nimet dimi canlarim yaa, bana hic birsey yaptirmiyor geldiginden beri. Benim annemde 3 ay kalacak ama duruma gore eger bebek gazli, zor bir bebek olursa 4 aya da cikarabiliriz bu sureyi.
annelerin hakkı ödenmez diye boşa dememişler. benim de annem geldi geleli herşeyi yaptı ev işinden yemeğe kadar. benim oğlan güne erken başlıyor sabah 4.30-5 gibi ben onu emzirirdim annem sonra alır hadi sen yat derdi canım benim.. şimdi annemle görüşürken hani nerdesin oğlum seni soruyor sabahları diyorum
seninde annen baya kalacakmış iyi bari rahat geçirirsin lohusalık dönemini. burda tek başına doğum yapıp yanına kimse gelmeyen 2 arkadaşım var hemde sezeryanla yaptılar. onlara hep sizi ayakta alkışlıyorum iyi başarmışsınız diyorum. ben annem olmasaydı napardım bilmem gaz için resmi ekliyorum canım ben bunu kullanıyorum memnun kaldım aklında bulunsun. inşallah böyle bir sıkıntınız olmazda gerek kalmaz ama yine de bil. ben walgreens den aldım.

cok buyuk gecmis olsun canim... kahverengi akintidan korkma daha once olan bir kanamanin disa atilmasi demekmis. ama dikkat et kendine ki kanaman devam etmesin... seni cok iyi anliyorum surekli yatmak zor hele bir de yardim eden kimse olmayinca. ben de 13. haftada benzer bir durum yasamistim 3-4 hafta kendime dikkat ettim yattim sonra bir daha tekrar etmedi.. uzme kendini dinlenince birseycik olmaz Allahin izniyle. esin ise gitmeden once sana yakin bir yere yiyecek birseyler hazirlasa meyve cerez aparatif yiyecekler falan. sen en az birkac hafta mutfak isleriyle filan da ugrasma canim sonrasinda yavas yavas ayaklanirsin zaten. tekrar gecmis olsun bebise de sana da saglikli gunler dilerim

kizlar selamlar,miradan yetisemiyorum buraya…
masallah sohbet koyu burda :) ne guzel…cok az kalmis cogu kisinin ,hic kafaniza takmayin dogum baslar baslamaz zaman cabucak geciyor ve bebeginiz kucaginizda oluyor :)

wanilla bebisle kolaylilar diliyorum... Mira yi op bizim icin :)

Eminegul resim icin tesekkurler :) dogduktan sonra is bitmeyecek gaziydi emmesiydi sutuydu beziydi derken tecrubeli anneleri soru yagmuruna tutacagiz haberiniz olsun

Ezoemo nerelerdesin, bebis ve seni merak ettik iyisiniz demi??? Beaden senin de senin cikmiyor bebis mi geldi yoksa :) bu arada Beaden Hnesli siz bana gore daha tecrubelisiniz bu aralar midem daima sis ve doluymus gibi hissediyorum hic birsey yiyemiyorum oglumun ayaklari orada galiba sizlerde de ayni seyler olmus muydu?

Yalniz basina gurbette bebek buyutenleri ben de tebrik ediyorum gercekten sapka cikartilir.
Saol canim ilac bilgisi icin hemen kaydedeyim ismini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…