Amerika'da Hamilelik

Canim ben mide problemlerini senin haftalarinda yasamadim ama Bu haftalardan itibaren mide problemleri bir cok kisi de olabiliyor. Ins senin ki kisa surelidir. Maden suyu icmeyi dene, siskinligi giderir eger bebegin ayaklarindan degilse baski.

Canım cok gecmıs olsun arkadasların da dedıgı gıbı onemlı bır durum olsaydı hastaneye yatırırlardı sen doktorun soyledıklerını yapmaya devam et ıyı seyler dusun ıyı olsun ınsallah.

Kızlar bebiş henuz gelmedı beklemedeyız :) benım 34. Haftada bır ıkı hafta mıdem yanmıstı ayaklarıyla basınc yapıyordu reflu gıbı olurdu ama bır veya ıkı hafta surdu. Cok ac kalmamaya calıs ogunlerın arasını acma hıcbır sey bulamazsan meyve ye ben muz yıyordum bastırıyordu elma falan daha asıtlı ondan ıyı gelmıyor.
Hepsı gececek ınsallah hayırlısıyla bebısı kucagımıza sag salım alınca :)

Beaden ben de dogum yaptigini dusunmeye baslamistim :) Bizi habersiz birakma bakalim hangimiz once dogurucaz :)

Gecmiş olsun canım demekki hassasdı yola gıdınce ortaya cıktı dikkat et doktorun dedıkletını dınle uzan hep iş yapma allah yardımcın olsun kimsesizlik cok zor bılırım ılk zamanlar bende cok cektım bulantılardan ınsallah bugunlerde gecer saglıkla alırsın bebısını kuxagına olumlu düşün canım

Sagol canım cok şükğr iyiyiz siz nasılsınız annem geldiya hasret gıdermektem gıremuyorum esımde ızınlıydı 2 gun alısverıs o bu bıtmıyo işler ondan anca bugun gırebıldım:) baya konysmalar olmus:) yenı gelen arkadslar hos geldınız buarada:) son aylarda oluyomus canım öyle kesın ayaklardandır mınısın bıde buyuyolar tabi normal az sık ye bari canım

cok iyi olmus canim iyi gezmeler iyi alisverisler size :) bi dogsun bidik ayaklarini yiyecem ben onun :)

hayirli haberlerini bekliyoruz canim :) ogunleri sklastirdim bakalim biraz daha hafifledi gibi

Canim ben mide problemlerini senin haftalarinda yasamadim ama Bu haftalardan itibaren mide problemleri bir cok kisi de olabiliyor. Ins senin ki kisa surelidir. Maden suyu icmeyi dene, siskinligi giderir eger bebegin ayaklarindan degilse baski.

maden suyunu da deneyeyim canim oyle ki oglumun tekmelerini midemde hissediyorum resmen :) midemin orasi iniyor kalkiyor benim oglan cok mu hareketli bilemedim :)

maden suyunu da deneyeyim canim oyle ki oglumun tekmelerini midemde hissediyorum resmen :) midemin orasi iniyor kalkiyor benim oglan cok mu hareketli bilemedim :)
Ben hamileligimin ilk zamanlarinda mide problemleri yasadim, maden suyu rahatlatiyordu beni. Bu arada maden suyu kasilmalara da iyi geliyor aklinizda bulunsun kizlar kasilmalar ozellikle son zamanlarda cok fazla olabiliyor. Benim ufakligin ayaklari hep yanda hic midemde hissetmedim

son haftalarda olan arkadaslar nasil heyecanlisinizdir simdi :)...cok guzel bir duygu yaa ,bebisler gelmeden heyecanlari basiyor ya o bile harika bir duygu...

son haftalarda olan arkadaslar nasil heyecanlisinizdir simdi :)...cok guzel bir duygu yaa ,bebisler gelmeden heyecanlari basiyor ya o bile harika bir duygu...

Aynen hem heyecan hem korku. Her seyi hazir gel artik diyorum :) Uyku konusuna gelince ya bu bebekler kacinci aydan sonra annelerini dogru duzgun uyutmaya basliyorlar acaba ;( ??

Aynen valla cok heyecanlı ve endıselıyım basımıza ne gelecek acaba dıye. Bu arada benım cok agrım kasıklarımda regl agrım gıbı normal mı kı yanı kasılma degıl boyle sızım sızım kasıklarım agrıo

Benimde kasiklarimda agri var canim evet normal artik bebekler asagida oldugu icin ve dogum yaklastigi icin baskilar oluyor. Birde farkettim ki ayakta cok durunca artiyor bu kasik agrilari.

Herkese tesekkurler insallah atlatacagiz hayirlisiyla, simdilik yatmaya calisiyorum, ufak ufak kalkiyorum vs. Gunu yaklasmis olanlar var, Allah sizlerin de yardimcisi olsun, insallah darisi basimiza. Hepimize saglikla sihhatle kucaklara almak nasip olsun

Kizlar gittim doktora hala 1 cm acikliktaymis bir degisiklik yok, bebis de iyiymis karnimi olctu kalbini dinledi cok sukur bir sorun yok gununu bekleyecegiz artik dediler. Randevum da tam due date te bakalim zaman neler gosterecek.
Hnesli sen nasilsin ne yaptin gittin mi doktora?

Evet gittim ben de ultrason vardi bizim sonra doktor yine cati muayenesi yapti. Dogum kanalina girmis ama erken olmaz hatta belki 1 hafta bekleriz fazladan dedi.

Evet gittim ben de ultrason vardi bizim sonra doktor yine cati muayenesi yapti. Dogum kanalina girmis ama erken olmaz hatta belki 1 hafta bekleriz fazladan dedi.
Olsun canim sagsalim gelsin de :) Bana hic oyle bir tahminde bulunmadilar aslina bakarsan bir bakima iyi olmus senin icin en azindan erkenden beklemede olmayacaksin erken gelirse de surpriz olur strese girmeden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…