- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
- 73
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.381
3615 doğdu canım...Eminegul senin minik pasa kac kilo dogdu ?
Benim 12. ve 13. haftalarda kirmizi renkli akintim oldu ama 5-6 damlayla kesildi hemen.... Doktora gittim ultarsonla muayene etti, hersey yolunda gorunuyor, hala ilk trimesterde sayilirsin ve ilk trimesterda bunlar normal dedi... Ama eger devam ederse yatak istirahati gerekir dedi... Su anda 16. haftama girdim, cok sukur bir sikinti yok simdilik.... Acil disinda kendi doktoruna da muayene oldun mu? Bir de hangi sehirdesin? Umarim en kisa zamanda biter sikintilarin....
aslında hiç ayrıntılı sormadım canım sadece bizimkini yaptırmadığımızı görünce şaşırdı ve iyi ki yaptırmışız hemen iyi oldu dedi. bi sıkıntı olmamış ama.Evet canim oglum olacak insallah. Ya arasirmaya calisiyorum hani buradakiler sanki bilmezmis gibi geliyor cahilce bi dusunce ama :)
Peki o arkadasin amerikada mi yaptirdi cok kucuk oldugu icin bir sikinti oldu mi acaba? Bir de hangi yontemle yapiyorlar lazer falan mi merak ediyorum nasil uyusturuyorlar bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
aslında hiç ayrıntılı sormadım canım sadece bizimkini yaptırmadığımızı görünce şaşırdı ve iyi ki yaptırmışız hemen iyi oldu dedi. bi sıkıntı olmamış ama.
başka bir arkadaştan duymuştum burda 2 çeşit sünnet olduğunu, birinde az kestiklerini ve biraz derinin kaldığını söyledi. onun oğlunu öyle yapmışlar oda şaşırmış başta sanki sünnetli gibi değildi dedi. bazılarından da erkenden sünnet yaptırınca derinin sonradan tekrar uzadığını duyduk. dediğin gibi buraya da fazla güvenemedik gibi olduen iyisi memleketimizde yaptııralım dedik sen yaptıracak mısın peki?
canım yaşadıklarına çok üzüldüm ama çok şükür ki bebeğin iyiymiş. burada da böyle doktora her istediğinde ulaşamama gibi bir sıkıntı var ama böyle acil bir durumda hemen çağırmalılar seni.bu tür şeylere öncelik veriyorlar aslında. plesenta previa da forumda okuduğum kadarıyla dikkat etmen gerekiyor. kendini hiç zorlama ve dua et.. inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin bize.. dualarım seninle...Thanksgiving nedeniyle her yer kapali oldugundan kendi doktoruma gidemedim zaten guvenmiyorum da oraya. Pazar gecesi sol yumurtalik taraflarinda siddetli bir agriyla uyandim, hemen gittik acile. Bir daha ultrason yapildi, bebek iyiydi. Kan tahlili idrar tahlili derken, ufak bir idrar yollari enfeksiyonum oldugunu soylediler. Antibiyotik ve agri kesiciyle eve gonderdiler, bu enfeksiyonun bu agriyi yapabileceginden emin degildim, dile getirdim ama bir ise yaramadi. Eve geldikten sonra agrim cok siddetlendi ve butun sol tarafima yayildi. Hayatimda yasamadigim birseydi. Bir daha gittik, odaada tam 2 saat kivrandiktan sonra tesrif ettiler, bir daha tahliller, bobrek tasim oldugunu soyledi. Radyasyondan dolayi bakamayacaklarini soylediler ama Turkiye'de bobrek tasina ultrasonla da bakiliyor, bakmadilar.. Ben kusmaktan ve sancidan kendimde degildim, bir kac doz morfin, serum vs verildi.. Bebege zararsiz dendi. Eve gelip uyusmus bir sekilde uyudum haliyle.. Bu sabah uyanip lavaboya gittim. Birden bire icimde kan dolu posetler patliyor gibi heryerim kan oldu. Parcalar da vardi. Haliyle bebegin gittigini dusundum acile gittik. Doktor dusuk yapiyorsun dedi, ultrason yapildi, bebeginiz iyi dediler. Hamd olsun.. Sonra 'PLESENTA PREVIA' teshisi koydu, plesenta rahme degil de rahim agzina tutunmus, cok asagida agizda olunca, ani ve siddetli kanamalar olabilirmis. Yine olursa gel, eve git hep yat dedi.. Doktorunla da irtibata gec, seni bu hafta gorsun dedi. Donuste doktora ugradik, ancak ebeyle konusturdular, yapilacak birsey yok, randevunu one alamayiz, git yat dedi.. Randevu 19 unda, kanama hala devam ediyor. Doktoru degistirme sansim yok malesef. Insallah randevumda doktor meseleleri ogrenince daha dikkatli davranir. Yavrular Allah'a emanet.. Uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. Insan paylasacak birilerini ariyor..
Canım allah yardımcın olsun bende cok üzüldüm ama bebişin iyi ona sevındım bende cok dikkat etmen lazım kendını zorlama uzan doktora kadar inşallah güzel haberlerini alırız canım aynen dualarımız seninle güzel habetlerini bekliyoruz:)Thanksgiving nedeniyle her yer kapali oldugundan kendi doktoruma gidemedim zaten guvenmiyorum da oraya. Pazar gecesi sol yumurtalik taraflarinda siddetli bir agriyla uyandim, hemen gittik acile. Bir daha ultrason yapildi, bebek iyiydi. Kan tahlili idrar tahlili derken, ufak bir idrar yollari enfeksiyonum oldugunu soylediler. Antibiyotik ve agri kesiciyle eve gonderdiler, bu enfeksiyonun bu agriyi yapabileceginden emin degildim, dile getirdim ama bir ise yaramadi. Eve geldikten sonra agrim cok siddetlendi ve butun sol tarafima yayildi. Hayatimda yasamadigim birseydi. Bir daha gittik, odaada tam 2 saat kivrandiktan sonra tesrif ettiler, bir daha tahliller, bobrek tasim oldugunu soyledi. Radyasyondan dolayi bakamayacaklarini soylediler ama Turkiye'de bobrek tasina ultrasonla da bakiliyor, bakmadilar.. Ben kusmaktan ve sancidan kendimde degildim, bir kac doz morfin, serum vs verildi.. Bebege zararsiz dendi. Eve gelip uyusmus bir sekilde uyudum haliyle.. Bu sabah uyanip lavaboya gittim. Birden bire icimde kan dolu posetler patliyor gibi heryerim kan oldu. Parcalar da vardi. Haliyle bebegin gittigini dusundum acile gittik. Doktor dusuk yapiyorsun dedi, ultrason yapildi, bebeginiz iyi dediler. Hamd olsun.. Sonra 'PLESENTA PREVIA' teshisi koydu, plesenta rahme degil de rahim agzina tutunmus, cok asagida agizda olunca, ani ve siddetli kanamalar olabilirmis. Yine olursa gel, eve git hep yat dedi.. Doktorunla da irtibata gec, seni bu hafta gorsun dedi. Donuste doktora ugradik, ancak ebeyle konusturdular, yapilacak birsey yok, randevunu one alamayiz, git yat dedi.. Randevu 19 unda, kanama hala devam ediyor. Doktoru degistirme sansim yok malesef. Insallah randevumda doktor meseleleri ogrenince daha dikkatli davranir. Yavrular Allah'a emanet.. Uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. Insan paylasacak birilerini ariyor..
Tabii ki yazacaksin dertlerine ortak olmaktan baska elimizden bir sey gelmiyor bari manevi destek olalim birbirimize.Thanksgiving nedeniyle her yer kapali oldugundan kendi doktoruma gidemedim zaten guvenmiyorum da oraya. Pazar gecesi sol yumurtalik taraflarinda siddetli bir agriyla uyandim, hemen gittik acile. Bir daha ultrason yapildi, bebek iyiydi. Kan tahlili idrar tahlili derken, ufak bir idrar yollari enfeksiyonum oldugunu soylediler. Antibiyotik ve agri kesiciyle eve gonderdiler, bu enfeksiyonun bu agriyi yapabileceginden emin degildim, dile getirdim ama bir ise yaramadi. Eve geldikten sonra agrim cok siddetlendi ve butun sol tarafima yayildi. Hayatimda yasamadigim birseydi. Bir daha gittik, odaada tam 2 saat kivrandiktan sonra tesrif ettiler, bir daha tahliller, bobrek tasim oldugunu soyledi. Radyasyondan dolayi bakamayacaklarini soylediler ama Turkiye'de bobrek tasina ultrasonla da bakiliyor, bakmadilar.. Ben kusmaktan ve sancidan kendimde degildim, bir kac doz morfin, serum vs verildi.. Bebege zararsiz dendi. Eve gelip uyusmus bir sekilde uyudum haliyle.. Bu sabah uyanip lavaboya gittim. Birden bire icimde kan dolu posetler patliyor gibi heryerim kan oldu. Parcalar da vardi. Haliyle bebegin gittigini dusundum acile gittik. Doktor dusuk yapiyorsun dedi, ultrason yapildi, bebeginiz iyi dediler. Hamd olsun.. Sonra 'PLESENTA PREVIA' teshisi koydu, plesenta rahme degil de rahim agzina tutunmus, cok asagida agizda olunca, ani ve siddetli kanamalar olabilirmis. Yine olursa gel, eve git hep yat dedi.. Doktorunla da irtibata gec, seni bu hafta gorsun dedi. Donuste doktora ugradik, ancak ebeyle konusturdular, yapilacak birsey yok, randevunu one alamayiz, git yat dedi.. Randevu 19 unda, kanama hala devam ediyor. Doktoru degistirme sansim yok malesef. Insallah randevumda doktor meseleleri ogrenince daha dikkatli davranir. Yavrular Allah'a emanet.. Uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. Insan paylasacak birilerini ariyor..
Thanksgiving nedeniyle her yer kapali oldugundan kendi doktoruma gidemedim zaten guvenmiyorum da oraya. Pazar gecesi sol yumurtalik taraflarinda siddetli bir agriyla uyandim, hemen gittik acile. Bir daha ultrason yapildi, bebek iyiydi. Kan tahlili idrar tahlili derken, ufak bir idrar yollari enfeksiyonum oldugunu soylediler. Antibiyotik ve agri kesiciyle eve gonderdiler, bu enfeksiyonun bu agriyi yapabileceginden emin degildim, dile getirdim ama bir ise yaramadi. Eve geldikten sonra agrim cok siddetlendi ve butun sol tarafima yayildi. Hayatimda yasamadigim birseydi. Bir daha gittik, odaada tam 2 saat kivrandiktan sonra tesrif ettiler, bir daha tahliller, bobrek tasim oldugunu soyledi. Radyasyondan dolayi bakamayacaklarini soylediler ama Turkiye'de bobrek tasina ultrasonla da bakiliyor, bakmadilar.. Ben kusmaktan ve sancidan kendimde degildim, bir kac doz morfin, serum vs verildi.. Bebege zararsiz dendi. Eve gelip uyusmus bir sekilde uyudum haliyle.. Bu sabah uyanip lavaboya gittim. Birden bire icimde kan dolu posetler patliyor gibi heryerim kan oldu. Parcalar da vardi. Haliyle bebegin gittigini dusundum acile gittik. Doktor dusuk yapiyorsun dedi, ultrason yapildi, bebeginiz iyi dediler. Hamd olsun.. Sonra 'PLESENTA PREVIA' teshisi koydu, plesenta rahme degil de rahim agzina tutunmus, cok asagida agizda olunca, ani ve siddetli kanamalar olabilirmis. Yine olursa gel, eve git hep yat dedi.. Doktorunla da irtibata gec, seni bu hafta gorsun dedi. Donuste doktora ugradik, ancak ebeyle konusturdular, yapilacak birsey yok, randevunu one alamayiz, git yat dedi.. Randevu 19 unda, kanama hala devam ediyor. Doktoru degistirme sansim yok malesef. Insallah randevumda doktor meseleleri ogrenince daha dikkatli davranir. Yavrular Allah'a emanet.. Uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. Insan paylasacak birilerini ariyor..
Ayy bılmıyorum kıı yardım ıstıyorum ıste sızlerden karar verebılmek ıcın
3615 doğdu canım...
Thanksgiving nedeniyle her yer kapali oldugundan kendi doktoruma gidemedim zaten guvenmiyorum da oraya. Pazar gecesi sol yumurtalik taraflarinda siddetli bir agriyla uyandim, hemen gittik acile. Bir daha ultrason yapildi, bebek iyiydi. Kan tahlili idrar tahlili derken, ufak bir idrar yollari enfeksiyonum oldugunu soylediler. Antibiyotik ve agri kesiciyle eve gonderdiler, bu enfeksiyonun bu agriyi yapabileceginden emin degildim, dile getirdim ama bir ise yaramadi. Eve geldikten sonra agrim cok siddetlendi ve butun sol tarafima yayildi. Hayatimda yasamadigim birseydi. Bir daha gittik, odaada tam 2 saat kivrandiktan sonra tesrif ettiler, bir daha tahliller, bobrek tasim oldugunu soyledi. Radyasyondan dolayi bakamayacaklarini soylediler ama Turkiye'de bobrek tasina ultrasonla da bakiliyor, bakmadilar.. Ben kusmaktan ve sancidan kendimde degildim, bir kac doz morfin, serum vs verildi.. Bebege zararsiz dendi. Eve gelip uyusmus bir sekilde uyudum haliyle.. Bu sabah uyanip lavaboya gittim. Birden bire icimde kan dolu posetler patliyor gibi heryerim kan oldu. Parcalar da vardi. Haliyle bebegin gittigini dusundum acile gittik. Doktor dusuk yapiyorsun dedi, ultrason yapildi, bebeginiz iyi dediler. Hamd olsun.. Sonra 'PLESENTA PREVIA' teshisi koydu, plesenta rahme degil de rahim agzina tutunmus, cok asagida agizda olunca, ani ve siddetli kanamalar olabilirmis. Yine olursa gel, eve git hep yat dedi.. Doktorunla da irtibata gec, seni bu hafta gorsun dedi. Donuste doktora ugradik, ancak ebeyle konusturdular, yapilacak birsey yok, randevunu one alamayiz, git yat dedi.. Randevu 19 unda, kanama hala devam ediyor. Doktoru degistirme sansim yok malesef. Insallah randevumda doktor meseleleri ogrenince daha dikkatli davranir. Yavrular Allah'a emanet.. Uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. Insan paylasacak birilerini ariyor..
Thanksgiving nedeniyle her yer kapali oldugundan kendi doktoruma gidemedim zaten guvenmiyorum da oraya. Pazar gecesi sol yumurtalik taraflarinda siddetli bir .agriyla uyandim, hemen gittik acile. Bir daha ultrason yapildi, bebek iyiydi. Kan tahlili idrar tahlili derken, ufak bir idrar yollari enfeksiyonum oldugunu soylediler. Antibiyotik ve agri kesiciyle eve gonderdiler, bu enfeksiyonun bu agriyi yapabileceginden emin degildim, dile getirdim ama bir ise yaramadi. Eve geldikten sonra agrim cok siddetlendi ve butun sol tarafima yayildi. Hayatimda yasamadigim birseydi. Bir daha gittik, odaada tam 2 saat kivrandiktan sonra tesrif ettiler, bir daha tahliller, bobrek tasim oldugunu soyledi. Radyasyondan dolayi bakamayacaklarini soylediler ama Turkiye'de bobrek tasina ultrasonla da bakiliyor, bakmadilar.. Ben kusmaktan ve sancidan kendimde degildim, bir kac doz morfin, serum vs verildi.. Bebege zararsiz dendi. Eve gelip uyusmus bir sekilde uyudum haliyle.. Bu sabah uyanip lavaboya gittim. Birden bire icimde kan dolu posetler patliyor gibi heryerim kan oldu. Parcalar da vardi. Haliyle bebegin gittigini dusundum acile gittik. Doktor dusuk yapiyorsun dedi, ultrason yapildi, bebeginiz iyi dediler. Hamd olsun.. Sonra 'PLESENTA PREVIA' teshisi koydu, plesenta rahme degil de rahim agzina tutunmus, cok asagida agizda olunca, ani ve siddetli kanamalar olabilirmis. Yine olursa gel, eve git hep yat dedi.. Doktorunla da irtibata gec, seni bu hafta gorsun dedi. Donuste doktora ugradik, ancak ebeyle konusturdular, yapilacak birsey yok, randevunu one alamayiz, git yat dedi.. Randevu 19 unda, kanama hala devam ediyor. Doktoru degistirme sansim yok malesef. Insallah randevumda doktor meseleleri ogrenince daha dikkatli davranir. Yavrular Allah'a emanet.. Uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. Insan paylasacak birilerini ariyor..
3615 doğdu canım...
aynı şeyleri bizde düşündük canım.. hem güvenememe hemde daha dünyaya adapte olmaya çalışırken başka birşeyi de araya sokmak istemedik..Beaden benim de oglum olacak pek yaptirma taraftari degilim ne bileyim guvenemiyorum bunlara, ne olur ne olmaz yanlis birsey yaparlar ileride oglum bi daha sunnet olmak zorunda kalir diye dusunuyorum hem de kiyamiyorum daha minicik olacak zaten gobek bagi ile ugrasacagiz bir de sunnetten dolayi sknti yasarsak cok aglarsa aci cekerse...
masallah kuzucuga bizim icin de kokla annesi kuzucugu :)
sağolun kızlar.. bakalım sizinkiler nasıl olacaklar..Masaallah iyi bir kilo ile dogmus.
sağolun kızlar.. bakalım sizinkiler nasıl olacaklar..
swan seninki biraz tosuncuk olacakmış galiba okuduğum kadarıylabana doktorum son kontrolde çok iri bir bebek değil demişti eliyle kontrol ettiğinde öyle de oldu...
hnesli sen ultrasona girdin galiba bu hafta dimi yanlış mı hatırlıyorum acaba :44:kilosunu söylediler mi?
sağlıkla gelsinde prenses kilo falan önemli değil zaten.. ben 18. haftada öğrenmiştim cinsiyeti herşey ortadaydı tam takımEvet canim ultrasonum vardi. Doktor good size dedi gorucez bakalim dogunca. Benim asil merak ettigim hala cinsiyetinin ayni olup olmadigiydi :) Cunku 7. aydan sonra cinsiyetinin farkli oldugunu ogrenenleri duydum burada ultrasona cok az girildigi icin yanilmalar da epey olabiliyormus :) Cok sukur ki benim ufaklik hala kiz :) Boyle son anda oglan olsaydi pembeleri giyerdi artik alana kadar :)
Swing ben dogduktan sonra duruma gore alirim diyorum canim belki kendini sallatirmadan uyur ( Boyle bir bebek olabilir mi bilmiyorum tabi, ama hayali bile guzel hahaha :) )
Oyun halisini ben de almayi dusunuyorum cok hosuma gidiyor. Seninki hangisinden varsa linkini paylasabilirmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?