Amerika'da Hamilelik

Canim senin icin sadece dua edebiliyorum keske elimizden baska seyler de gelse... Yasadiginiz butun olumsuzluklara daha minicik olmasina ragmen oglusun direniyor annesi, eminim cok cok zordur ama sen de sabirli olmak zorundasin. Ne guzel karamsar degilsin ben de inaniyorum hepsini atlatacaginiza ins. Allah acil sifalar versin.

Evet rahatladim :) Oraya kordon gelebiliyormus o yuzden bisey gorunmuyormus yani erkegi kiz zannedebiliyorlarmis ben bundan korkmustum :) Sen zaten gordugun icin suphen olmamis :) Kendi kendine uyuyan bebek cok utopik farkindayim ama olsun dedim ya hayali bile guzel :) Umut fakirin ekmegi iste :))
Tesekkur ederim paylasim icin guzelmis oyun haliniz, ben de Fisher Price nin bir kac modelini begenmistim. Amazonda daha uygun evet oradan almak lazim.

Ayy canım ıyı olmuş tr doktorunkada konusman ıcın rahatlamıstır barı inşallah iyi haberlerinide alırız canım senın ve oğluşunun

Eminegul slm canim bisi sorucam bebek dogunca doktorlar agzina sekerli su gibi bisi damlatiyolarmis boyle bisiler duyduk asli var mi? Bir de gobek bagini babaya kestirecegimizi onceden bildirmemiz gerekiyor mu ?

Hnesli, ben buradayim da kimsecikler yok sen nasilsin iyi misinz bebisle? beaden sen nerdesin canim? bebis mi geldi yoksa

Herkesler nerelerde ya kimseden ses cikmiyor ???

Canım bı sen bır de ben varım galıba. Bugun benım due date'imdi doktor randevum da vardı. Acıklık 1,5 cm olmus bası da cok asagıdaymıs ama ıste sancım falan yok. Gelmeye nıyeti de yok sanırım keratanın. Bır hafta daha bekleyecekmısız olmazsa sunı sancıyla mudahale edeceklermıs:26::18::2:

Sen nasılsın ne zaman randevun doktor ne dıyor merak edıyorum. Bır de cagırdıgında ne gıbı ıslemler yapıyor? Benım karnımı olcuyor bebegın kalbını dınlıyor kıloma bakıyor bır de acılma var mı dıye alttan muayene edıyor.

Hnesli, ben buradayim da kimsecikler yok sen nasilsin iyi misinz bebisle? beaden sen nerdesin canim? bebis mi geldi yoksa

Iyiyiz canim Allaha sukur bekliyoruz iste hanimefendiyi :) Sen nasilsin her sey yolunda mi ? Yusuf Ali iyi mi annesi? Herkes biranda ortaliktan kayboldu dimi kalabaliklasmistik halbuki.

Bizimkiler tembel cikti hic aceleleri yok. Benim randevum carsamba gunu canim. Doktor bana da ayni seyleri yapiyor ve ayni seyi soyledi gecen hafta 1 hafta fazladan bekleriz sonra suni sanci. Bakalim bu hafta ne dicek ? Yazarim gelince doktordan. Benim due date 15 Aralik daha var yani.

Iyiyiz canim Allaha sukur bekliyoruz iste hanimefendiyi :) Sen nasilsin her sey yolunda mi ? Yusuf Ali iyi mi annesi? Herkes biranda ortaliktan kayboldu dimi kalabaliklasmistik halbuki.

hadi bakalim saglikla gelsin guzel kizimiz :) biz iyiyiz bugun kontrole gittik hersey iyi cok sukur, breastfeeding class a katildik tuyolar aldik sonra evimize geldik. evet kizlar yaziyordu iyiydi ama herkes yogun galiba canim.

Beaden canim, hurma bulabilirsen gunde 10-15 hurma ye dogal oksitosin acilmayi hizlandirir sanciyi baslatir.ananasi da tavsiye ediyorlar bir de comelme hareketleri yapabilirsin, her gun ilik dus da iyi gelir bir de nefes teknikleri ile tum vucudunu rahatlatabilirsin. ayrica bebisinle konusabilirsin bebegim herseyin hazir seni beklemekteyiz gibi...

beaden bir de adacayi rezene cayi da rahmi uyariyormus. kizlar reyhan yagi ile karanfil yagi duydunuz mu hic bunlarin da dogum aninda koklanmasi dogumu kolaylastiryormus almanyada ebeler gebelere koklatiyormus sanci aninda... videolarda izlemistim kadinlar kokluyordu arastirdim boyle birsey varmis ilginc... acaba burdakiler biliyor mu ki bunlari, dogumda dogl seyler kullaniyorlar mi ki?

Hurma ayrica sut yapiyormus kizlar, dogumdan sonra da yemeye devam etmek lazim. Beaden eger hurma yemek isteyip bulamazsan biz internetten siparis ettik gayet guzel hurmasi linki bu Istanbul Food Bazaar - Hesapli Alisveris - Turkish Grocery with Free Shipping Turkish Food / Turkish Music / Turkish Delight / Turkish Products / Turkish Cofee / Evil Eye . Epey bisiler siparis ettik hatta buradan istediginiz bi cok seyi de bulabilirsiniz. Tulumba.com dan daha ucuz geldi bize.

Ben dedigin yaglari ilk defa duydum canim. Burada bulunabilir mi emin degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…