- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.421
Bugun beni high risk pregnancy doktorlarindan birine sevk ettiler, plesenta previa icin bakacakti ki cok daha kotu seyler soyledi.. Size sormak istedigim, burada yapilan genetik ozurleri arastiran free fetal dna denen test, Turkiyedeki 3 lu testle ayni sey mi? Bir bilgisi olan var mi?
6 gun once gayet iyi olan bebegim bu ultrasonda tum vucudu su toplamisti,
kendiliginden gecebilir,
kalp problemi olabilir ya da
genetik bir ozru olabilir dedi.. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin, iyi degilim.. Rabbim herkesleri saglikla hayirlarla kavustursun bebeklerine..
merhaba canım. biraz geç oldu ama bu ara hep okuyup çıkabildim.Eminegul slm canim bisi sorucam bebek dogunca doktorlar agzina sekerli su gibi bisi damlatiyolarmis boyle bisiler duyduk asli var mi? Bir de gobek bagini babaya kestirecegimizi onceden bildirmemiz gerekiyor mu ?
kızlar olduğunuz yerde Türk marketi yok mu? bizim orda var onun dışında arap ve indian marketi de var onlardada bizim çoğu malzeme bulunabiliyor. bi araştırın belki vardır..Hurma ayrica sut yapiyormus kizlar, dogumdan sonra da yemeye devam etmek lazim. Beaden eger hurma yemek isteyip bulamazsan biz internetten siparis ettik gayet guzel hurmasi linki bu Istanbul Food Bazaar - Hesapli Alisveris - Turkish Grocery with Free Shipping Turkish Food / Turkish Music / Turkish Delight / Turkish Products / Turkish Cofee / Evil Eye . Epey bisiler siparis ettik hatta buradan istediginiz bi cok seyi de bulabilirsiniz. Tulumba.com dan daha ucuz geldi bize.
ben de çok sevindim. teşekkürler canım seninde bebişin maşallah büyümüş. ben brookline dayım ya sen?cok sevindim:) bebisin hayirli olsun ayrica. boston un neresindesin?
canım Allah yardımcın olsun, sağ salim oğluna kavuşmak nasip etsin inşallah..Bugun beni high risk pregnancy doktorlarindan birine sevk ettiler, plesenta previa icin bakacakti ki cok daha kotu seyler soyledi.. Size sormak istedigim, burada yapilan genetik ozurleri arastiran free fetal dna denen test, Turkiyedeki 3 lu testle ayni sey mi? Bir bilgisi olan var mi?
kendiliginden gecebilir,
genetik bir ozru olabilir dedi.. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin, iyi degilim.. Rabbim herkesleri saglikla hayirlarla kavustursun bebeklerine..
canim bu testi hic bilmiyorum. kan alip mi bakacaklar yoksa amniyon sivisindan mi alacaklarmis? insallah doktorlar yaniliyordur canim, dur bakalim bebisin sagliklidir insallah. belki ultrasonda gorulen su toplama olayi degildir de senin kanaman sonucu olusan pihtilardir. bebisinde insallah birsey yoktur canim cok dua ediyorum senin icin Allahim sana ve bebegine saglik sihhat versin insallah bu zor gunleri saglikla tez zamanda atlatirsinz.
merhaba canım. biraz geç oldu ama bu ara hep okuyup çıkabildim.
bu şekerli sudan hiç haberim olmadı verdiler mi bilmiyorum ama zannetmem. ne içinmiş bu peki sen biliyor musun?
bebeğin kordonunu kesmeyi önceden söylemedik biz, zaten eşim istemedi kesmek kıyamadı oğluna ve bana canımız acırsa diyeacımaz dedim ama yapmadı doktorumuz o anda sordu eşime o istemeyince anneme sordu biz de doktorumuz kessin dedik onun da çok emeği oldu sonuçta önceden bildirmeye gerek olmaz diye düşünüyorum çünkü hazırlık gerektirecek bişey yok bence. sen yine de bi ara sor için rahat etsin diyorsan..
nasılsın var mı hareket 4 güncük kalmış
Allah razi olsun, ben de baktim internetten, ayni test. Evet kandan bakiliyor.
Doktor emindi ki, onceki problemlere dair hicbirsey demedi. Rabbim buyuk, duanin acamadigi kapi yok.. nolur sizler de duanizi eksik etmeyin.. Dogum yapacak arkadaslar dogum aninda duada bizi de hatirlarlarsa cok mutlu oluruz..
Allah razi olsun, ben de baktim internetten, ayni test. Evet kandan bakiliyor.
Doktor emindi ki, onceki problemlere dair hicbirsey demedi. Rabbim buyuk, duanin acamadigi kapi yok.. nolur sizler de duanizi eksik etmeyin.. Dogum yapacak arkadaslar dogum aninda duada bizi de hatirlarlarsa cok mutlu oluruz..
Hareket, kasilmalar faln iste ama 2 cm acikligim olmus canim, bir ustte yazdim durumu kafam karisti biraz. Senin de dusunceni ogrenmek isterim.
Valla biz birinden duyduk o bebegin agzina damlattiklari seyi, o an sormamisim sonrada merak ettim. Belki de ilactir bilmiyorum ki.
Turk marketi bizim burada yok canim. Arap market var ama onda da yok Turk malzemeleri. Daha once yasadigimiz eyalette Irakli marketler vardi onlarda epey Turk malzemeleri vardi ama burada yok malesef. O yuzden internetten aliyoruz bizde.
Canım bı sen bır de ben varım galıba. Bugun benım due date'imdi doktor randevum da vardı. Acıklık 1,5 cm olmus bası da cok asagıdaymıs ama ıste sancım falan yok. Gelmeye nıyeti de yok sanırım keratanın. Bır hafta daha bekleyecekmısız olmazsa sunı sancıyla mudahale edeceklermıs:26::18::2:
Sen nasılsın ne zaman randevun doktor ne dıyor merak edıyorum. Bır de cagırdıgında ne gıbı ıslemler yapıyor? Benım karnımı olcuyor bebegın kalbını dınlıyor kıloma bakıyor bır de acılma var mı dıye alttan muayene edıyor.
Saol canim guzel dileklerin icin. Yuruyus isi zorlasti benim buraya surekli kar yagiyor dusarisi buz gibi. Ama hurma ananas falan yiyorum bakalim hayirlisi artik. Burada yaptiklari da belki senin dedigin gibi kan sekerini dengelemek icindir bugun soracaktim doktora unutmusum. Bu arada sen kac haftalik oldun canim takviminde yok goremiyoruz? Bi takvim yapsana kendineHnesli az kaldı maşallah inşallah vakinde gelir minnoş kendı doktronu idtiyosan bence dedıgı gıbı yap sunı sancı alırsın acılma artıncada epiduralle devam edersin dpğum baslayıp bı yerde acımadı yavaslayanlarada verıyolar o an sancıyı sonucta bişey fark etmıyo yani hiç olmassa kendı doktorun doğumu yaptırmış olur belkide hiç gerek kalmaz inşallah vaktınde gelir canım yürüyüş yap buara faydası olur hurmayı bende duymustum onuda ye bence hayırlısışekerli su burda verıyolarmı bılmıyorm ama ben doğdugumda vermişler mesela o an kan sekerıni dengelıyomuş bebeğin kan sekeri düşmüyo yani hemen ememediğindrn ve yoruldugundan düşebiliyo buda tehlikeli benım kyzenımın bebegı oyle oldu kan sekerı düşmüş ememedi hemen mama basladılar düzeldi oyüzden eskiden veriliyomuş zaten hep dediğim gıbı banada vermiş annemler
Bugun beni high risk pregnancy doktorlarindan birine sevk ettiler, plesenta previa icin bakacakti ki cok daha kotu seyler soyledi.. Size sormak istedigim, burada yapilan genetik ozurleri arastiran free fetal dna denen test, Turkiyedeki 3 lu testle ayni sey mi? Bir bilgisi olan var mi?
kendiliginden gecebilir,
Yasadiklarina cok uzuldum ama icini rahat tutman lazim,sen ne kadar umutlu huzurlu olursan bebeginde bunu hisseder ve senden guc alir...burdaki doktorlar pireyi deve ,deveyi pire yapiyorlar...baska baska doktorlara da git imkanin varsa eger...
cok yipratici anliyorum ama bebegin ve kendin icin dayanmalisin ,umarim hersey gecicek ve bebegini saglikla kucagina alicaksin...
Dualarimiz seninle...
Bu arada kizlar birth plan yaptiniz mi ? Eminegul sen yapmis miydin canim? Nasil oluyor yaptiysaniz neler yazdiniz merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?