- 1 Mayıs 2013
- 151
- 7
- 48
- 43
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.441
bi sey daha :)..
yarin new moms sport group basliyorum..yeni annelerin bilgi alisverisi 8 hafta boyunca ,haftada bir gun bulusucaz...ogrenecegim cok sey olacak onlardan.benim doula bahsetmisti bu gruptan,kendisi de gitmis zamaninda ve orda tanistii annelerle hala goruyorlarmis falan..bir de breastfeeding group var ama ona yetisebilirmiiym bilmem...
Saol canim guzel dileklerin icin. Yuruyus isi zorlasti benim buraya surekli kar yagiyor dusarisi buz gibi. Ama hurma ananas falan yiyorum bakalim hayirlisi artik. Burada yaptiklari da belki senin dedigin gibi kan sekerini dengelemek icindir bugun soracaktim doktora unutmusum. Bu arada sen kac haftalik oldun canim takviminde yok goremiyoruz? Bi takvim yapsana kendine
Doğru canım kar kıs dimi var biizm burası masallah 30 derce bana fenalık geldı bende heryerı bıyle sanarak yazmısım bıan karı unuttumdedıgım gıbı kesın kan sekerını duzenlemek ıcın sekerlı su hıc bı zararıda olmaz yanı aslında yapmak lazım sorup ben 28 giricem canım ya ben o takvimi yapamadım bi turlude ondan cıkmıyo bıdaha deneyeyım bakalım cıkıcakmı
Yapmissin takvimi guzel olmus. Hem her gun degisik bilgiler yaziyor okursun. Benimki bitecek artik :)
Evet canım tarıhte yanlışlık yapmışım ondan olmamış gecen:) ayy az kaldı yarın son senınde allah kurtarsın canım bı avazda hiç hareket yokmu? Yarın gelsın mınnoş artık:) baden dendende ses yok acaba geldimi onun minnoşuda
canım ben birth plan yapmamıştım bilmiyordum da zaten yapıldığını. o an sordular bize kordon kesmek isteyip istemediğimizi ve ayna ister misiniz diye.Bu arada kizlar birth plan yaptiniz mi ? Eminegul sen yapmis miydin canim? Nasil oluyor yaptiysaniz neler yazdiniz merak ediyorum.
Ya aslinda hafif agrilarim var ama belimden gelmiyo gercek sancilar belden gelirmis. Ah keske kendi gelse de suni falan olmasa ama hayirlisi olsun diyelim artik. Beaden bence dogum yapti :)
Supermis.. Bu doula'larla ilgili biraz bilgi alabilir miyim?? Buralarda da var ama gerekip gerekmeyecegiyle ilgili pek bir fikrim yok...
kızın ne kadarlık oldu canım. benim oğlum 3 ayına 1 hafta varken gaz açısından rahatlamaya başladı çok şükür. böylece gece uykusuda daha iyi oldu eskiye nazaran. sabah 5 civarı olan gaz ve kaka yapma zamanı değişmedi ama en azından ağlamıyor. 4te de yatsa 5 te uyanıyor gazını çıkarmak için. daha önce yazmıştım gaz ilacını ben hep onu kullandım hala da günde 1-2 damla veriyorum. bide rezene, anason- rezene karışımlı çaylar içtim ara ara ama farketmedim açıkçası işe yarayıp yaramadığını. anason-rezene uyku açısından baya işe yaradı amaeminegul uyku duzeni geceleri fena degil miranin..off ama gunduzleri bir colic tutuyor iste o cok zor geciyor...yedigim herseye dikkat ettigim halde mira acaip gaz problemi yasiyor
hersey denedim ve denemeye devam ediyorum ama kesin cozumu yok ...iki gunde bir kolik krizimiz tutuyor...
swing acaip kullanisli,play mat de oyle...birde bouncer var o da kullanisli ama bebek hareketlenmeye baslayinca daha faydasini gorucez sanirim..
ya bi de bi itirafta bulunayim,eskiden boyle carsafa battaniyeye cocuklari koyup sallayanlari gorunce ben,ayyy bu ne yaa oyle sey mi olur,ne kotu bi goruntu ,ben cocugumu boyle sallamicam derdim hep...:S
annemle salliyoruz valla ,hatta annem esime bile ogretti turk usulu herseyi yapiyor garibim o da :)
Meger sallayinca bebegin bagirsaklari calisiyormus ve rahatlama geliyormus...
Kızlar pazar gunu dogum yaptim. Minik kuzum due date inde normal dogumla dunyaya geldi. Ikimizde iyiyiz Allaha sukur. Firsat buldugumda detaylari anlatirim ins. :)
Kızlar pazar gunu dogum yaptim. Minik kuzum due date inde normal dogumla dunyaya geldi. Ikimizde iyiyiz Allaha sukur. Firsat buldugumda detaylari anlatirim ins. :)
Kızlaaarr merhaba. Benım oglum da 12 sınde normal dogumla dunyaya geldı. Ilk 3 gun sutum gelmedı cok zorluk cektım ama sımdı ıyıyız cok sukur. Buraya yazacak vaktım olmadı sonra detaylı yazarım. Allah herkesın yavrusunu bagıslasın cokkk guzel bır duyguuymus
Hneslı sana da tebrıkler Allah analı babalı buyutsun ınsallah
kızın ne kadarlık oldu canım. benim oğlum 3 ayına 1 hafta varken gaz açısından rahatlamaya başladı çok şükür. böylece gece uykusuda daha iyi oldu eskiye nazaran. sabah 5 civarı olan gaz ve kaka yapma zamanı değişmedi ama en azından ağlamıyor. 4te de yatsa 5 te uyanıyor gazını çıkarmak için. daha önce yazmıştım gaz ilacını ben hep onu kullandım hala da günde 1-2 damla veriyorum. bide rezene, anason- rezene karışımlı çaylar içtim ara ara ama farketmedim açıkçası işe yarayıp yaramadığını. anason-rezene uyku açısından baya işe yaradı ama
az kalmıştır seninkide geçer yakın zamanda hareket etmeye başladıkları zaman gaz problemi de zamanla geçiyor. biraz daha sabır...
sallayınca bağırsaklar çalışıyormuş evet ben biyerde okumuştum bunu, eskiden tahta beşiklerde sallanırmış bebekler ve sanırım bu şekilde gaz olmazmış. annem biz gaz maz bilmezdik, yeni moda oldu diyorsallama bitti gaz ortaya çıktı şimdi galiba :44:
Kızlaaarr merhaba. Benım oglum da 12 sınde normal dogumla dunyaya geldı. Ilk 3 gun sutum gelmedı cok zorluk cektım ama sımdı ıyıyız cok sukur. Buraya yazacak vaktım olmadı sonra detaylı yazarım. Allah herkesın yavrusunu bagıslasın cokkk guzel bır duyguuymus
Hneslı sana da tebrıkler Allah analı babalı buyutsun ınsallah
Evet şükür büyüdü sımdı de baska zorlukları var tabı:) bende brıghton da oturuyorumben de çok sevindim. teşekkürler canım seninde bebişin maşallah büyümüş. ben brookline dayım ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?