Amerika'da Hamilelik

tesekkur ederim canim hayirlisi olsun en azindan kafam rahatladi :) evet bizim de az kaldi korku sardi beni kalan arkadaslarla inss hepimiz kolayca saglikla dogururuz

canim dualarimdasin Rabbim buyuk ona sigin, insallah bebisin saglikla buyur ve dogar canim. malesef burada duzen boyle. saglik sektorunde neden boyle yapiyorlar anlamiyorum keske biraz daha ilgili olsalar modern olsalar...

kizlar, bu arada benim belimde agrilar oluyor duzenli degil ama agriyor bazen. tipki adet oncesi agrilari gibi... daha da vaktimiz var bebisim daha cok kucuk gelmesin daha sizce bunlar yalanci dogum kasilmalari mi? bir de cok kotu grip olmusum agiz burun tikali vucudum da kiriliyor acaba hastaliktan mi agriyor belim?

Canim dogum oncesi yalanci sancar olabilir veya yavas yavas acilma oluyordur bebek asagiya iniyorsa ama hastaliktan degildir bence.
Sen bir an once iyilesmeye bak dogum zamani cok dinc olman lazim Allah korusun ates falan olmasin.

ben hamileliğimi türkiyede geçirip doğumumu amerikada yapmayı istiyorum,hangi eyalette doğumu önerirsiniz.doğumu nerede yaparsak çocuğumuz o eyaletin vatandaşı olacak diye biliyorum.

Merhaba hosgeldin. Eyaletin onemi sadece odedigin hastane ve doktor masrafinin ve verginin en az oldugu yer ile alakali bence. Cunku eyaletten eyalete fark ediyor ucretler.

bir de orada sadece biz istediğimiz için sezaryen olabiliyor muyuz ? eğer olabiliyorsak fiyatları hakkında bilginiz var mı ?

Sanirim doktorla anlasirsan sezeryan yapiyorlar ama doktorlarin neredeyse hepsi normal dogum yanlisi. Neden sezeryan istiyorsun normal dogum gibi muhtesem bi hadiseyi bilerek kacirmak istedigini sanmiyorum bence her kadin bebegin cikis aninin ve kucagina gelisinin tadini cikarmali.
Fiyatlara gelince normal dogumun iki kati para aliyorlar genelde ayrica hastaneye de yatis ve ameliyathane icin daha fazla para odeniyor

Son düzenleme:
Aynen canım burdaki sistem malesef böyle ve ilkel genelde canını sıkma moralli yüksek tut allah yardımcın olsun canım senınde bebeğınınde inşallah ii haberler verirsin allah rast getırsın

Vallaha canım masallah gidip gelmişin bile neyse sag salım gecmiş bitmiş aklında kalmamış oldu ağrın yalancı sancı olabılır kontrolum var dıyodun bugun degılmıydı doktor ne dedi? Bide bişey sorucam canım sana sen acil medicaide basvurucam dıyodun son aylar onla ılgılı bı gelışme oldumu healty centara mı gidiyosun halsğa kontrola ben sordum son zamana kadar hep buraya gelıceksın doğumda acile gıdıceksın dedıler bağlı oldukları hastane var ona öyle bide bızede kagit verdıler hastaneyle ilgili gidip gezıyomuşun kızlarda bahsetmiştiya bılgıler var doldurup faxlıyosun falan bide epiduralle ılgılı evrak var bin dolar alıyolarmış ogün eyer istıyosan ben oda ücretsiz sanmıstım bide o cıktı basımıza( onsuzda yapamam galiba kotürkuyorum cok öyle canım sanada bunları verdilermi bilgi olarak merak ettim

Bizimki 3.700gr ve 52 cm dogdu. Epidural nimet gercekten ben tavsiye ederim. Mamayi hastaneden veriyorlar ama sen yine de yanin da gotur. Bize hastaneden similac vermislerdi. Hatta eve donerken de mama bebek bezi vs. verdiler. Hastaneye kucuk bavulla gittim, icinden cok az sey kullandim. Hastaneden bi cok seyi temin ediyorlar. Babamiz doguma girdi iyiki de girmis bana ebe kadar yardimi oldu. Yaniniz da 2 kisiye doguma girmesi icin izin veriyorlar. Evrak islerini de bekliyoruz birth certificate mizi. O olmadan pasaporta ve konsolosluga basvurulmuyor.

canım o anlar okadar güzelki insan hiç bir anını unutamıyor değil mi, hele de göğsüne bıraktıkları anı anlatırken tekrar yaşar gibi oluyor insan. güzel geçmiş sevindim senin adına..

Evet canim coook guzel ve unutulacak gibi degil, gogsume biraktiklari zaman babasi da ben de agliyorduk mutluluktan :)

Sen umidini kesme canim, dualarimizdasin..

Hayirlisi olsun canim hakkinda, iyi cesaret etmissin onca yolu :) Gecmis olsun bu arada ins, hafif atlatirsin gribi.

Sancilar duzenli degilse korkma canim. Hastaligindan da olabilir. Gecmis olsun cok, istirahat et bol bol...

Kızlar hepinizin yeni yılını kutlarım yenı yıl sağlık,mutluluk,huzur,bereket ve bol para getırsın:) bebişlerine kavuşanlar yılbaşı hediyelerini aldı:) yeni yılda bızde alıcaz kısmetse yeni yıl bize meleklerimizi getiriyo herkeze sevgiler öpüyorum

Herkese mutlu yillaaarrrr huzurlu saglikli basarili bir yil olsun insallah

tesekkur ederim canim simdi iyiyiz sukur :) evet cok az kaldi bakalim bebis ne zaman gelecek, agrilar sizilar baya bir artti ins canim guzel ve kolay dogum olsun kalan kizlarin ve benim :)

Canim dogum oncesi yalanci sancar olabilir veya yavas yavas acilma oluyordur bebek asagiya iniyorsa ama hastaliktan degildir bence.
Sen bir an once iyilesmeye bak dogum zamani cok dinc olman lazim Allah korusun ates falan olmasin.

meyve corba sicak icecek takviyeleri ile bir an once iyilesmeye calisiyorum doktor ilac vermedi canim malesef kendi cabalarimizla artik. ates yok da halsizlik burun bogaz agrisi var az kaldi ama biraz daha iyiyim ins.

canim cok sukur gittim geldim biraz delilik oldu ama sag salim geldik :) kontrole gittim doktor normal bu sancilar dedi. bir de vucudum yol yorgunlugundan su toplamisti, tansiyona filan baktilar normal cikti, sislik indi kalmadi artik ama felaket sismistim doktoru baya bir korkuttum :) ama bebisim haftasindan ufk cikti hani karnimizi olcyorlar kac cm diye 34 cm cikti normalde 35. haftadaydik haftaya bir daha randevu verdi yine ufak cikarsa ultrason isteyebilirmis. annemin o kadar yedirdikleri yaramamis bebisime sanirim yollar ve hastalik yuzunden bebisimi besleyemedim ben health center a devam ediyorum canim medicaid e henuz basvurmadim hastaliktan dolayi disari cikip da basvurmaya gidemedik. gerci medicaid ciksa bile kontrollere yine health center a devam edecekmisim sadece doguma anlasmali 2 hastane var onlardan birine gidebiliyormusum. evet bana da dediler hastaneleri gezebilirsin evraklari doldurabilirsin diye. ancak benim Turkiye isi cikinca gidip gezemedik bu hafta ici ya da haftaya gidecegiz bakmaya. doktorum bana epudural i tavsiye etti ama ondan para alinacagini soylemedi canim ya ben medicaid onu da karsilar diye bilyordum bi dahaki kontrole sorayim inss karsiliyordur.

Cevaplar için teşekkür ederim.Bel fıtığım olduğu için normal doğum yasak bana.Orada bunu söylersem tekrar bir sürü tetkik,MR vs. isteyecekler,beyin cerrahisi görecek falan,bunlar da ek masraf olacak.O yüzden direk sezeryan diye anlaşayım diyorum hem zaman hem para kaybım olmaz.2 katı ücret olacak ama normal denersem belime bi şey falan olur,zaten farklı bir ülkede ve hastanede olucam,onu göze alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…