Amerika'da Hamilelik

teşekkür ederim,hem tavsiye hem de geçmiş olsun dilekleri için

Canım bu medi-cal sanırım hamile kaldıktan sonra yapılan sigortamı peki başvurduğun sigorta şirketleri hangileriydi. şubat ayında bostan'a gideceğiz de gider gitmezsigorta yaptırmak istiyorum hamilelikten önce yaptırmış olmak için.

Beaden nasil gidiyor annelik ? Bebegin nasil ? Uyku duzeniniz nasil ?

Canim iste alismaya calisiyoruz yeni hayatimiza. Turkiye'ye donduk saat farkina yatagina falan alismaya calisio bebis.
Genelde cok problem yok uyumada ama gunu gunune de tutmuyor bazen. Siz nasilsiniz nasil gidiyor?

Canim iste alismaya calisiyoruz yeni hayatimiza. Turkiye'ye donduk saat farkina yatagina falan alismaya calisio bebis.
Genelde cok problem yok uyumada ama gunu gunune de tutmuyor bazen. Siz nasilsiniz nasil gidiyor?

Dondunuz mu ne zaman? Cabuk hallettiniz o zaman dogum sertifikasi, pasaport islerini . Bebekle yolculuk nasil gecti ? Yolculuk icin tavsiye edecegin seyler var mi ? Biz de birbirimize alismaya calisiyoruz :) Bizim de oyle bazen cok guzel uyuyor, arada bir uyumuyor. Ama uykusuz bi bebek diyemem Allaha sukur.

Kizlaar ben geldim nasilsiniz, anne adaylari nasil, taze anneler nasil, bebisler nasil????
kontrolumuz vardi bugun.bildiginiz gibi gecen haftalarda yolculuktan dolayi sismistim geri inmistim ama evel gun temizlik yapinca ayaklarim tekrar sismisti. doktora sordum doktorum vucud sisligimi kontrol etti tansiyon normal idrara da bakti protein de yok. bu sismeler normal dedi ayaklarini yukari koy sol tarafina uzan dedi...
oglusum gecen hafta geriye dusmustu ama bu hafta haftasini yakalamis tekrardan :) bu arada kizlar doktorum alabildigince naturalci cikti, epidural ya da suni sanci ister misin dedi bu hafta bana. ben suni olmazsa iyi olur ama epidural e hayir demem dedim herseyin dogali guzel ama sen bilirsin diye nutuk cekti hatun bana icimden dedim ki kahramanlik yapmaya hiiiiicc gerek yok
bu araada Ezoemo sen sormustun demi canim emergency medicaid, epidurali karsiliyormus bizim burada. ekstra para odemeyecekmisim ben canimm.
sirtimdaki karnimdaki regl agrilarina da normal dedi cati muayenesi falan bahsetmedi hic sanirim yapmayacak. bizden haberler bu kadar.
Beaden donmusun Turkiyeye, hayirli olsun canim jetlag oldunuz mu bebis yolculukta nasildi agladi mi yoksa sevdi mi ucagi?
Keepsmiling sigorta isini halledeildin mi canim?
Hnesli bebisin takvimi cok guzel olmuuss op bizim icin Durucugu
ve diger kizlar siz nasilsiniz bebisi karninda olanlar neler yaparsiniz? bebisini kucagina almislarin ne yaptigi belldir zaten, bebisle ugrasiyorlar her daim :)

Iyıyız canım sagol senın ve bebişin ıyı olmasına sevındım ben demıştım sana normale döner diye gözun aydın demek orda karsılıyo sevındım canım senın ıcın bızımki direk kağıdı verdiler işte epidural yapılmadan verılcek dıyo cunki doğum sonrası acil medicaid basvuruluyomus bılmıyom artık gercı bızımde bu ay sonu tadınma durumu gıbı bısey var iş degısıkliği esımın oyuzden olursa oraya donucek kontrol doğum orda olabılır oranın nadıl onuda bılmıyorum belki orada daha rahat olur buarada amerika içi uçuşlarda 36. Haftaya kadarmı arastrıyoruz bakalım karıstı biraz yani hayırlısı artık senin annen gelmedimi canım? Senmi gıdıceksn doğumdan sonra Beaden buarada hayırlı olsun dönmüşün nasıl geçti bizede anlat uçak deneyımlerını

canim tasiniyor musunuz? hayirli olsun, inss gittigin yerde epidurali karsilarlar.. 36.haftadan sonra ucak sknti oluyor diye biliyorum canim. annem malesef gelemiyor biz turkiyeye gdince anneme gelme dedim. annem cok gelmek istedi ama dedim anne beni gordun az da olsa ozlem giderdin biz orada bebise bakariz sorun olmaz sen de ucaklarda birsey olursun uzulurum gelme dedim. (daha once bahsetmistim annemin vertigo rahatsizligi var diye kulaktaki basincla ilgili ucak tehlikeliydi yani) dogumdan sonra da buradayim ben canim mayis gibi, belki hazirani da bulur, donecegim. babamizla bakacagiz bebise babamizin okulu da rahat bu donem, idare ederiz ins... uykusuz geceler bekle bizi geliyooozz

Canim ucakta asiri bir zorluk yasamadik cok sukur.
Hnesli, dogum belgesini postayla istemedik bizzat gidip aldik biraz cabuklastirdi durumu tabii. Pasaport icin de expedite yaptik ucak biletini gosterirsen ucus oncesine mutlaka yetistiriolar.

İnis kalkista emzirmeye dikkat ettim ama kalkista uyuyordu ne yapsak uyanmadi kulagi agrisa uyanir dedik ne yapalim.
Bebekli koltuklari isteyin mutlaka yatiriosunuz cok rahat oluo hem o raha uyuyo hem de sizin kollariniz bos kalio. Ama o orda olunca sesini duymam die hic uyuyamadim esimel nobetlese bekledik uyanir da duymazsak die cunku size gore yukarda kalio gorunmuo.
Ustune cok kalin giydirin ama altini cabuk degistrebilecek sekilde ornegin tulum falan. Ucak cok soguk oluo haberiniz olsun usutmeyelim. Ben altini da pusetin icinde degistirdim tuvalet daha zahmetli ve pis geldi bana.

Canım ilgine çok teşekkür ederim ilgine kaç haftalık hamilesinn sanırım doğum yakın...Malesef halledemedim hala arayış içindeyim:/

Hnesli, dogum belgesini postayla istemedik bizzat gidip aldik biraz cabuklastirdi durumu tabii. Pasaport icin de expedite yaptik ucak biletini gosterirsen ucus oncesine mutlaka yetistiriolar.

Canım bısey sorucam ben uçak kalkış ve inişde emzirmek cok önemli bunu bılıyorum ama nasıl oluyo onu sormak istedım cunki kalkış ve ınusde baglanıyosun ve bebekte baglanmıyomu o an nadıl emzırıyosun yani bişey demiyolarmı yoksa kemer ikaz ışıgı sondukten sonramı emzırıyodun hemen gercı ozamanda bi ile yaramaz galiba tam kalkarken ve ıberken emzırmek önemli olan nadıl ysptınız anlatırsan sevınurım canım sagol şimdiden

Canim bebek zaten senin kucaginda senin kemerine bagli baska bir kemerle baglaniyor. İnce bir ortu gotur yaninda gogsunu kapstirsin bebegin kafasiyla beraber veya emzirme onlukleri var onlardan varsa kullanirsin. Yani yerinden kalkmiyorsun bebis de kucakta olacak zaten. Onemli olan bebisin emmesi uyumadan :)

Iyi olmaniza cok sevindim canim. Biz hep bebekle ugrasiyoruz, minicik sey hepimizi pervane etti etrafinda :) Optum senin icin Durucugu :)
Sen nasil hissediyorsun cok az kaldi ?

Nereye tasiniyorsunuz canim ? Kolay gelsin zordur bu tasinma isleri, ama annen var yardim eder ne guzel.

Canim cok sagol bilgiler icin. Puset dedigin carseat mi canim ? Onu ucaga sokmaya izin veriyorlar yani ? Bebekle yolculuk epey zor olacak anlasilan. THY ile mi dondunuz ?

Nereye tasiniyorsunuz canim ? Kolay gelsin zordur bu tasinma isleri, ama annen var yardim eder ne guzel.

Sağol canım bilgiler için ben pusette bağlanıyo sanıyodum:) şimdi anladım evet taşınıcaz %90 canım saratoga springs albany ye soğuk havlara yani evet allahtan annem var yoksa hakkaten zır ama. Daha karar veremedık doğumdan sonramı öncemi tabı tum belgeler oraya tasınıyo bılıyosun bı suru iş biizi. Bızdık tam zamanına gelıyo bı turlu ayarlayamadıö bakalım hakkımızda hayırlısı artık bellı olucak onumuzdekı gunler bizde annemle alısverılerdeyız buara mınnak ayakkabılar aldık dayanamadık cokta ındıırm vardı bebek kıyafetlerınde zaten uygun tr gore baya bı bıde ındırım olmus yarı fıyat süper oldu anannesı dayanamıyo alıyo lazımları öyle canım

Canim cok sagol bilgiler icin. Puset dedigin carseat mi canim ? Onu ucaga sokmaya izin veriyorlar yani ? Bebekle yolculuk epey zor olacak anlasilan. THY ile mi dondunuz ?
Hayir canim carseat degil ucakta veriolar zaten onemli olan bebeklere ozel koltuklarda oturmak.Bileti alirken talep edin kalmayabilir baska bebek varsa. Evet Thy ile donduk.

Iyi olmaniza cok sevindim canim. Biz hep bebekle ugrasiyoruz, minicik sey hepimizi pervane etti etrafinda :) Optum senin icin Durucugu :)
Sen nasil hissediyorsun cok az kaldi ?

korkuyoruuumm, tedirginim, saskinim, karmakarisik duygular icindeyiimmm belime bir agri saplaniyor karnima kasiklara yayiliyor regl agrisi gibi, ustelik bacaklarim kollarim da agriyoor dayanilmaz degil ama her tarafim agriyor gunlerim soluk soluga agrilarla geciyor buna da sukur agrimin olmasi sanirim acilmanin basladigini gosteriyor degil mi? ustelik daha iyilesemedik benim burun tikanikligim esimin gribi aynen devam yapmadigimiz sey kalmadi ama gecmiyor bebisimin kiyafetlerini hazirladim ev hazir. yufka alip biseyler yapip dolaba atacagim dogumdan sonra elimin altinda hazir olsun diye. iste ufak tefek islerle ugrasiyoruz canim.

canim ucak yolculugunun iyi gecmesine sevindim ucak bileti olayi aklimda olsun olur da turkiyeye erken gitmem gerekirse kullanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…