Amerika'da Hamilelik

Hadi gözün aydın canım cok sevınfım ii gecmrsıne acılmanda baslamış süper 2 olur o zaten bı haftaya sonrada allah kerım4-5 kadar dayansak yeter zaten ınsallah rahat olsunda benim arkadsdım 6 ya kadar acılmıştı halağa regli gibi dedi zaten dediğin gibi girip cıkıyo sürekli olmuyo dedi sonrada epidural inşallah hoop hayırlı doğumlar:) vallaha dediğin gibi ben cok kasıyorm kendımı cekıyorum ondan acıyo zaten inşallah kendımı rahat bırakayım olduğunca tavsıye için sagol canım bizde tadınıcaz bakalım baska eyaley bu seferde belki bizi medicaid de öyle olur inşallah ya öyle olursa cok sevınıcem new york albany gıdıcez bızde belkı oralarda cardır bızım buradı sıkı biraz cunki bakalım hayırlusı zaten esım iş degıstırdıgınden işsizde gözükücek heralde rahat alırız dıye düşünüyorum son kontrolum burda olucam 30 unda sonra son ay orda hemen badvurcaz bızde acile bakalım hayırlısı allah radt getırır inşallah öyle canım güzel ii haberletını beklıyoruz doğum deneyımınıde yaz lütfen unutma ben bekliyo olucam sonrada ben anlatırım inşalkah hayırlısıyla

Hadi bakalim cok az kaldi gelsin artik Yusufcuk:) ( yanlis hatirlamiyorum umarim)
) oh ne guzel acikligin baslamis en az 3 cm olur bence doguma gidene kadar. Bizim de bugun kirkimiz. Duru hanima kirk bici bicisi yaptircaz az sonra :)

Ezoemocum ben forumda ve bazi yerlerde epidural icin 5 cm ye kadar bekleniyo diye okumustum. Doktoruma sormustu
Yok oyle bir sey ne zaman istersen alirsin sadece 9 da 10 cm de olmaz dogum basliyo cunku o zaman demisti. Ve oyle de oldu benim dogumda epidural icin su cm de olacaksin demedi kimse kan sonuclarimi bekledik bunun icin. Canim 4 cm 5 cm sancisi hicbisey degil zaten oyle hep degil arada gelecek ama duzenli bir sekilde.
Dogumdan once de sancilar illa belden gelecek diye bisey yok ki ben yazmistim buraya benim dogumdan once baslayan sancilarim hep karin agrisiydi hic belimden gelmedi. Ben de o yuzden daha zamanim oldugunu dusunuyordum meger oyle degilmis. Ve suyumun gelip hastaneye gittigimiz aksam bile benim belimden gelmiyordu. Regl agrisi gibi hafif sancilar vardi ama tabi duzenliydi artik ayni dakikalar icerisinde gelip gidiyordu. Boyle iste canim Allah hepinizin yardimcisi olsun.

tasiniyor musunuz? hadi hayirli olsun caniiimmm tasinma isleriyle kendini cook yorma yavas yavas halledilir hersey. newyorkta belki medicaid in kapsami farkli olabili r canim her eyalette farkli bir sistem var inss epidurali karsilar medicaid.
benim nisan da geldi Ezoemo, gunum yaklasti galiba iyice :) ama sancilar ayni yani bi artma filan yok. bakalim bebis ne zaman isterse o zaman gelecek dogum tecrubemi yazarim canim. Allah bizlere de kolay dogumlar nasip etsin inssssssssss...

Hadi bakalim cok az kaldi gelsin artik Yusufcuk:) ( yanlis hatirlamiyorum umarim)
) oh ne guzel acikligin baslamis en az 3 cm olur bence doguma gidene kadar. Bizim de bugun kirkimiz. Duru hanima kirk bici bicisi yaptircaz az sonra :)

evet canim dogru hatirliyorsun Yusufcuk kusu oglumun adi :) bekliyoruz bakalim, bu arada canim, benim nisanim da geldi senin nisanin dogumdan ne kadar once gelmisti?

oyy masallah Duru prensese. koccaman oldu artik :) prensesi bizim yerimize de op annesi olur mu

Ayy yerim durucuğu 40 cıktı ha maşallah sıhhatler olsun durucuğa bakalım bizim için kokla annesi miss:) evet bende epiduralı öyle biliyodum çünki ne kadar gec alırsan okadar ıyıymış açılmayı yavşlatada biliyomuş oyüzden 5-6 kadar dayanabilirsenız dayanın diyolar benımde bıldıgım 7 den sonra yapmıyolar sanıyodum şimdi sen onuda yazmısın sevındım canım sağol bilgiler için allahın izniyle dediğin gıbı dayanırız zaten regli sancısı ben hep işk gunden berı olmusumdur cok cektım yani oyüzden biliyorum ağrısını tanıdık senın gıbı kolay doğumlar olsun canım inşallah:) hepimize aminn:)

Amin canım rahat kolay bi avazda inşallah sağlıkla doğumlar olsun inşallah:) evet canım tasınıyoruz ben bişey yapmam pek annemde var zaten eşimde evde olucak cok ıvır zıvırımız yok öyle yeni tarafa yerleştirmesi işte oda yavaş yavaş artık yaparız hayırlısıyla atlatalımda şu tasınmayı yolu bakalım kısmet doğum oraya olcakmış demekki inşallah karsılarlar herseyı bakalım yusufçuk erken mi gelcek yoksa annesi) nişanda gelmiş maşallah demekki açılman devam ediyo kimi yerde 2 gün kimi yerde nişan geldikten bı hafta içşnde doğum oluyomuş diyolar demekki değişiyo herkeze göre canım hayırlısı dediğn gıbı nezman isterse ozman gelicekler aryık ne diyelim hayırlısı:) evet kızlar sizin nişanınız nezman geldi doğumdan ne kadar önce geldi? Öğrendiğimiz iyi oldu ben gelse panik yapardım hemen demekki panik yapmaya gerek yok doğal bı surec önemli olan suyun gelmesi bildiğim geçikmeden gitmek lazım sende suyunu takip et canım geliyomu diye o önemli hayırlısı bakalım

Bende nisan gelmedi canim. Suyum geldi oyle gittik hastaneye. Nisanin da gelmis o zaman yusufcuk kusu bekletmicek seni fazladan. Cantan hazir mi ? Suyun gelirse 1 saat falan evde oyalanabilirsin acele etme, dus alirsin sicak su iyi olur senin icin. Ayy ne guzel bir bebek daha geliyo :)
Buyudu Durucuk teyzesi :) Ellerinizden oper :)

valla yusufcuk tum belritileri gosteriyor ama bi cikip da gelmiyor teyzesi :) ddgin gibi bazen nisandan 1 hafta sonraya kalabiliyormus dogum. panige gerek yok canim ben de nisan gelince aksamina oglumu kucagima alirim sanmistim ama oyle olmadi bakalim bekliyoruz :) suyumu takip ediyorum evet o onemliymis su gelmedi hic daha, bazisinda sznti seklinde gelebiliyormus ama sukur gelmedi bende.
hersey halledilir sag salim tasinirsiniz canim, ucakla gideceksiniz degil mi yol uzak.

cantam hazir canim, inss bekletmesin artik teyzesi sag salim gelsin ins :) evet sicak dus acilmayi hizlandiriyormus bakalim her an tetikteyiz canim :)
biz de durucugun gozlerinden yanaklarindan opuyoruz yakin olsak oglusumla oyun arkadasi olurlardi ne guzel olurdu

Ayy evet cok guzel olurdu oyun arkadasi olmalari :)

Gelir annesi gelir oyy yerım onu ben maşallah :) sen suyunu takip et dediğn gibi hayırşısıyla gelir :) önce uçaktı ama doktor karayı tercih ederim ben dedi bide bi gün otelde kalıcaz yami dinlene dinlene ayaklarımı uzatıcam öyle gidicez kısmetse bide dediğim gıbı yol yarısında otelde kalıcaz bi gün inşallah hayırlısıyla zaten kontrolum var sonra cıkıcaz yola şükür hersey iyi

Ezoemo teyzesi senin de ellerinden operiz :) Canim panik yapacak bisey yok. Bana o gece bi cesaret geldi esim daha heyecanliydi ben sakinlestirdim dusun :) Nisanda bazilarinin 1 haftayi falan buluyormus ama su geldigi zaman dogum baslamis demektir. bana doktor suyun geldigi zaman 1 saat falan evde oyalanabilirsin demisti acele etmeyin dusunuzu alin. Epidural konusunda da ne kadar erken alirsan o kadar iyi bana gore , acilman yavassa zaten suni sanci vereceklerdir. Bir de diyorlar ya epidural ikinma suresini uzatir diye ben sormustum dogumda ebeye o konuda kesin bisey yok belki dogrudur belki de yanlis dedi. Telden yazdim yazdiklarimi butun olarak goremiyorum da umarim duzgun yazabilmisimdir :)

Oyy el öpen ellerini yerim onun maşallah el öpenleri çok olsun:) inşallah canım allah kolaylığını verırı inşallah takmamamya çalısıyorum sizinde paylaşımlarınız cok ii gelıyo bizler rahatlatıyosunuz sağ olun düzgün yazmısın ben hep hızlı yazıyorum bı baksam hem yanlıs yazmısım sonradan:))) dediğn gibi yapalım canım bişey fark etmıyomuş zaten bian önce allaım ozman boşver etkiside geçmez heralde gectıkce verıyolar zaten yıne ilacı önemli olan o hissetmeyelimde cıkısı dikişi buarada dua için sağol kaydetttim yazıcam bi yerede okuyalım hep allah kabul etsin

Eminegul sen nerelerdesin canim, her sey yolunda mi ?

Canim sagol iyiyim. Evde net yok bi suredir teldende yazmak zor geldi, hergun okuyorum, kizlarin heyecanli bekleyisini takip ediyorum😄
Carsamba oglumun 4 aylik asilari vardi onlari oldu dun gunduz ve gece biraz atesi vardi ama gecti sukur. Popodan 38 dereceyi gorduk ama simdi iyi masallah. Bende hastaneye gitmisken sifayi kaptim nezle oldum galiba insllah ogluma gecmez. Benden haberler boyle 😃
Zaman nekadar hizli geciyor 40 iniz cikmis masallah, 40 ucurmaya bekleriz artik😃😃 Duru cuk napiyor? Gaz sikintiniz yoktur insallah. Sallamadan uyutabilmeyi basardin mi merak ettim:))
Swan ve ezoemo sizde heyecanla bekliyorsunuz az kaldi baya. Swan nisanin gelmis hadi bakalim hayirli haber gelir yakin zamanda insallah. Hnesli demis zaten suyum gelirse hic telas etme. Benim oglen 12 de gelmeye baslamisti aksam 8,30 da hastanedeydik daha da sancim olmasaydi sabah 9 da cagirmislardi. Rahat ol yani hayirlisiyla atlatirsin insallah.
Ezocum sende sanci ve epidural isini cok telas etme hersey bianda olup bitecek merak etme. Annenin yaninda olmasi buyuk avantaj. 6 cm e kadar dayanabilecegin bi agri oluyor(benim ole olmustu) 6 da da zaten bunun artik dogum sancisi oldugunu anliyorsun:))) epidurali de alirsin rahat edersin insallah. Bide iyi tasinmalar cok yorma kendini.
Elime telefonu alip yazmaya baslamisken herkese bisey yazasim geldi, cenem dustu anlayacaginiz:)))

Bana doktor makas gibi bisey degdirdi kesiyi yapmadan once hissediyormusun dedi birazcik hissettim evet dedim, sonra sanirim igne yapti ondan sonra kesi yapti, hic bir sey hissetmedim. Korkma bi sey hissetmiceksin.
Canim bak burada da dualar var, ben bunlari hep okumustum incele istersen linki http://www.sorularlaislamiyet.com/a...iken-ve-dogum-aninda-okunacak-dua-var-mi.html

Hosgeldiiin :)
Yaziiiik kiyamam yaa, bizim ufakligin da topugundan kan almislardi nasil feryat figan, ben zor tuttum kendimi aglamamak icin. Bakalim asilarda napicaz. En korktugumda ateslenmesi. Doktor ates dusurucu veriyor heralde dimi ? Bir de 2 aylikken hangi asilari olmustunuz canim ?
Gercekten ne hizli gecti 40 olduk bile Keske yakin olsak gelirdim 40 ucurmaya:) Biz iyiyiz canim gaz skintimiz bi kac kere oldu ama artik cikariyor gazini hem alttan hem ustten :) Cok sukur diyim, ayyy anne olunca kakasi gazi her biseyi onemli oluyormus yawww :)
Ay bu bizim kiz o kadar nazli ki odum kopuyor agzinda pamukcuk falan olacak diye, eger oyle bir sey olursa dunyamizdan bezdirir bizi inanki :)
Canim o sallamadan uyutma isi bende coook guzel bir hayal olarak kaldi :)) Sallamak hem de ne sallamak :) Uyutmak icin benim ayri bir sallama stilim, babasinin ayri, annem de ayaklarinda salliyor. Ayrica bouncer imiz var onda da sallaniyor hanimefendi. Bir de soyle bir ozelligimiz var uyuyacak diyelim, bouncer da salliyoruz bir sure onda skiLyor hanimefendi bu sefer geciyoruz diger stillere bu uyuyana kadar boyle devam ediyor :)) Annem gidince kayinvalidemler gelecek ins o da annem kadar yardimci olur.
Boyle iste canim senin minik pasa buyudu uykulariniz duzenlidir heralde artik.

Sağol canım paylaşımın için:)) inşallah atkatırız hayırlısıyla ilk doğum ilk heyecan oluyo biraz sizede geçmiş olsun minnoşa neyse atlatmış şükür ateş olmadında gerisi kolay sağol canım taşınma içinde inşallah hayırlısyla tasınırız bişey yapmamaya çalışıcam bakalım aynen annem avantaj allah razı oldun vallaha uzun ömürler versin anne gibisi yok böyle canım sizin bebişlet buyuyo maşallah darısı bize doğsun bu sefer onlarl ılgılı deneyımlerınuzı alırız inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…