Amerika'da Hamilelik

Ayy canım sayılı gün kaldı allah bi avazda kurtarsın inşallal buarada tüm kızların ve sizin kandili mübarek olsun agrılar basladımı canım korkma yavas yavas olması daha ii birden olmasından inşallah zamanında acılır rahat doğumlar olur sonra sıra bende bende heycan basladı hafıfden bakalım allah kolaylık versın hepimize daha zaman var ınsallah gecer hastalığında kendıne iş bak buaralar yuruyus yap mutlaka rahat olsun doğum suyumuz gelince gudıcez artık gerısı inşallah epiduralle kolsy olur dua edıyorum nerde varsa içinde bizede sağlıkla alalım bebişlerimizi kucagımıza

Newyorkta degil mi dedigin yer. Ben de sicagi cok sevmeyenlerdenim, Floridanin sicagi yerine Newyorkun sogugunu tercih ederim yani :) Hayirlisi osun hakkinizda canim. Ay ben de dayanamayip bir suru sey aldim bebege kiz cocuklarinin kiyafetleri de ayri bi guzel oluyor. Benim annem de sasirdi buradaki cocuk kiyafetlerinin ucuzluguna :)

Ben de senin gibiydim ama sonra bi cesaret geliyor. Agrilarin normal canim acilmalarin baslamis olabilir ve insallah da oyledir. Acilman hizli ilerlemezse doguma gidince suni sanci teklif edecekler, eger epidural alirsan kabul et derim, cunku degisen bisi olmicak en azindan hizli ilerler, senin de enerjin kalir. Kolay gelsin canim... Bizi haberdar et gelismelerden...

Evet canım newyork un başkenti diye geçiyo ama newyork merkeze 4 saat falam öyle yani amin inşallah hayırlısı olur aynen burası baya ucuz tr göre insan dayanamıyoki akıyo:))

Swan25 canım nerelerdesin yazmadın 2 gündür ağrım falam var diyodun merak ettim iyisin dimi yoksa bebiş geldimi belli olmaz artık 38 sonra heran bekliyin diyolar çünki hayırlısıyla sağlıkla gelsinde yazmayınca merak ettim yoksa hazırlıklar devam edıyor ondanmı yemek koyucam diyodun buzlağa allah kolaylık versin canım tek başınada zor vallaha ben alıştım anneme ıyıce tembelleştim bişey yapmamktan bi yandanda iyi senin için hareket etmekte ii çünki bizim bızdıkta yuvarlanıp duruyo cuma kontrol var bakalım haftayada baby shower var bakalım nasıl olcak:)

selam kizlar, pazartesi kontrolum vardi, bebis iyi haftasiyla uyumlu, ben bu aralar almam gereken kiloyu biraz gecmisim doktor yeniden bir seker tehditi ile karsi karsiyamiyiz diye seker testi yapti normal cikti. ben kilo snirini neden gectigimi biliyorum turkiyedeyken sagolsun annemle kayinvalidemin zorla herseyi yedirmesinden oldu :) agrilarimi soyledim normal dedi, acikliga baktirdim ama acilma olmamis cok uzuldum. ben en az 1 cm acilma olur diye ummustum. agri sanci devam ediyor bakalim hazirlik sancilari bunlar biliyorum ama yavastan yavastan acilsam da mutlu olacgim artik. hnesli, beaden sizin acilmalar kacinci haftada baslamisti? insallah bende de caktirmadan acilmalar olur da rahat dogum olur. bu aralar yuruyus yapamiyorum bizim buralar soguk yerler buzlu esim de okulda oluyor tek basima disa cikmaya cesaret edemiyorum ama ev icinde hep mesgulum. ezoemo dolabi doldurdum canim valla. hastaneden geldigimde hersey elimin altinda olsun esim dolaptan cikarsin pisirsin istedim :) cantalarimiz da hazir. evi de temizledik. bakalim bebis ne zaman isterse artik gelebilir... bu arada sormayin kizlar arabamizin tamir isigi yandi tamir gerektiren bir durum olmus esim onunla ugrasiyor insallah bozulmaz su kis gunu doguma nasil giderim yoksa. esimin okulunun shuttle otobusleri var cok eskiler tingir mingir traktor gibi sallana sallana gidiyorlar esimle aramizda hep espri konusudur son ayimda shuttle'a binsem bu sallanmayla beni dogurtur diye :) olmazsa hastaneye shuttle ile giderim hem kolay dogururum haftaya carsamba tekrar kontrolumuz var o gun 39.hafta bitmis olacak insallah o gune kadar acilma olur dogum yolunda. dua edin kizlar bana lutfeen bu arada bebisler nasil? gazlari, tuzlari yerinde mi :) az kaldi uykusuz gunler beni bekliyor demi kizlaarr ezoemo, evaperon, irvine, ve diger hamisler uyuyun bool bool uyuyun benden size tavsiye :) ben hortlak gibi oldum gece en az 3-4 defa uyaniyorum uykum kaciyor gelmek bilmiyor sabah 7den sonra ne uyursam o. oncesinde ya saat basi tuvaletteyim ya da uykum kacmis evin icinde geziniyor haldeyim bu arada alaladebirinsan nerelerdesin canim? cok merak ediyorum seni. iyi haberlerini bekliyorum insallah.

Canim hic uzulme her sey kendiliginden oluyor. Bence sen de uyumaya calis sonra cok lazim. Biz iyiyiz bebisle ugrasioruz iste gaz uyku sut falan:) Allah saglik versin hepsi olur insallah.
Benim 37. Haftada 1 cmdi canm 40 ta 1.5 olmustu 41+4 te suyum geldi 3 cmdi 7 saat sanci cektim ancak 4 olmustu. Sonra suni sanci ve epidural verdiler sonraki 7. Saatte bebis geldii her sey bitmisti.
İnsallah senin daha da kolay olur tum hamisleri Allah kurtarsin saglikla ins

Canim benim 38.haftada baslamisti sanirim. Doguma gittigim de 3 cm idi. Senin de olur merak etme ve ins. daha cok olur. Her seyini hazir etmissin ne guzel hem de tek basina bravo. Biz iyiyiz kizimla. 2 gun once aylik kontrolumuz vardi. Minigim kilo almis, boyu uzamis her sey yolunda Allaha sukur. Bugunlerde ses cikarmak icin buyuk bir mucadelemiz var agulara baslicaz galiba:) Boyle iste canim hadi artik siz de dogurun da gaz, sut vs. sohbetleri donsun :)

Allah razi olsun, pek bakmiyorum bu siteye artik ya da bakmamaya calisiyorum diyeyim. Hamile halinizle kimseyi uzmek istemedigimden yazmak istemedim baslarda, benim 7 ocaktaki randevumda melegimin kalbi durmustu, o gun hastaneye yattim, 20 haftalik oldugum icin suni sanciyla dogurttular, kucagima da verdiler.. bilmiyorum moral bozuklugundan mi, cok agrilarim var.. bir de ilk gun geldi sutum, 10 gundur hala agrisi var siddetli bir sekilde. ama Rabbimin takdiri.. insallah oteki tarafta kavusacagiz oglumla yeniden.
duanizi eksik etmeyin, Allah her isteyene bizlere de hayirli sihhatli evlatlar nasip eylesin. dogmuslari sizlere bagislasin, dogacaklari saglikli kucaklamak buyutmek nasip etsin..

Canimmm cok uzuldumm basin sagolsun. Melek o cennete gitti. Sen kendine cok iyi bak ki baska bebislerin olsun insallah. Allah'in takdiri belki yasasa her ikiniz icin de kotu olacakti. Bir an once toparlamaya calis biliyorum demesi kolay ama moral her sey biliyosun. Baska hastaliklara sebep olmasin.
Cok cok uzuldum inanki ne diyecegimi bilemiyorum.

Selam kizlar biz uzun bir aradan sonra geri donduk :) Kizim tum zamanimi aliyor haliyle hicbirsey ile artik ilgilenemiyorum.bizim afacan 8 aylik oldu seker gibi ama cok yaramaz 1 disimiz cikti uykularimiz duzensiz ve hala emdigi icin gece surekli kalkiyor ve ben yorgun savasci modundayim.gecen ay turkiyeye bebek gosteremeye nihayet gidebildik.Bebek mevlut falan yapildi kizimherkesi kendine hayran birakarak donduk evimize burdada simdi canimiz sikiliyor .Tr de kalabaliga alisti burda tek basina hemen bir arkadas bulmam lazim kizima .Newjersey de outran ve benim kizimin yaslarina olan kizlar lutfen kontak kuralim ufakliklar arkadas olsunlar .simdilik bu kadar gorusemek uzere selamlar

Canım. Bende cook üzüldüm ama taktiri ilahi allah daha cok sevmiş almış yanına melek zaten allah sabır versin sana güç kuvet versin yine olur canım baedenin dedıgı gıbı belki doğsa daha cok sorunu olcaktı daha cok üzülcektin her serde bi hayır vardır allah tez vakitte sağlıklı sıhatli bi bebiş nasip etsin inşallah duamız allah güzel günler göstersin inşallah

Canım. Bende cook üzüldüm ama taktiri ilahi allah daha cok sevmiş almış yanına melek zaten allah sabır versin sana güç kuvet versin yine olur canım baedenin dedıgı gıbı belki doğsa daha cok sorunu olcaktı daha cok üzülcektin her serde bi hayır vardır allah tez vakitte sağlıklı sıhatli bi bebiş nasip etsin inşallah duamız allah güzel günler göstersin inşallah

Hnesli, Beaden iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar, bakalim carsamba kontrol var acilmis miyim acilmamis miyim gorecegim :) sancilar iyiden iyiye yoklamaya basladi ama. gunumuzde az kaldi, belki gununu gecer oglusum bilemiyorum ki, hayirli zaman ne zaman ise o zaman gelsin. bizim bebisler gelene kadar sizinkiler emeklemeye baslayacak bu gidisle. opun kuzucuklari benim icin kizlar.

Alaladebirinsan cnim cok uzulduk basin sag olsun, melekti cennete uctu kusun. seni orada bekliyor olacak. Rabbim saglikli uzun omurlu evlatlar versin inssss.

Cok uzuldum canim. Basin sagolsun, Allah sabirlar versin. Melegin size diger tarafta sefaatci olacak ins annesi. Allah saglikli evlatlar nasip etsin canim.

Canım sayılı günün kaldı allah kolaylık versin güzel doğumlar versin inşallah:) çarşanbada yaz mutlaka imşallah açılmışındır 1-2 cm açılmaya bakarken acımıyo dimi senden sonra sıra bende biliyodun bendede heyecan var bide taşınma cıktı basımıza bu ay sonu bskalım hayırlısı ağrıların nadıl regli gibimi kasılma falam badıl hissediliyo acaba ben hiç anlamıcam diye korkuyorum:)) bilmediğim için nadıl olduğunu gerçi ilk baslar hep regli sancıdı gıbı gitip cıkıyo diuo kızlar ama senonde öyle oluyo galiba dimi?

kizlar kontrolden geldim, cok sukur hersey yolunda, 1cm acikligim olmus... dun de hastanemizi gezdik ilgi alaka cok guzeldi... yarin da emergency medicaid e basvuracagiz Ezoemo kontrole gittigim health center randevu verdi oraya evraklarla gidecegim ve onlar benim adima basvuru yapacaklrimis. epidurali de karsiliyormus medicaid. bu arada aciklik muayenesi hiiic acitmiyor ama kendini serbest birakman lazim ben baska baska seyler dusundum tavandaki susleri filan inceledim aci olmadi. hastanemiz bebek bezi, mama, gogus pompasi gibi seyleri karsiliyormus. doktorum da gelecek dogumuma inss... kendim gelemezsem bile asistanimi yollarim dedi. asistanini da taniyorum cok seker bir kiz. bizde haberler boyle. sancilar ara ara devam ediyor oglusumu bekliyoruz artik :) bebisleri opuyoruz kendinize iyi bakin kizlarr

sancilar belden regl agrisi gibi giriyor canim kasiklarima karnima yayiliyor bazen karnimdan giriyor karnim tas gibi sertlesiyor agriyor bazen belim kopacak gibi agriyor yani degisiyor agrinin yeri. ama dayanilmayacak gibi degil canim. zaten en cok 2-3 dk sonra geciyor. bunlar hazirlik agrilariymis gercek agrilar biraz daha ust seviye olacakmis olsun dayaniriz artik acilmaya bakarken olabildigince rahat ol canim baska baska seyler dusun derin nefes al kendimi rahat birakinca bende hic aci olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…