Amerika'da Hamilelik

Kizkar okudugum kadariyla cevap vermeye calisayim hatirlayamadim kimlerin yazdigini.
Sonda epidural verilince takilmisti dogumdan sonra cikardilar bir daha da bakmadilar.
Turkiyede bir yasina kadar her ay kontrole cagiriyor doktorlar.
Amerikadaki sigortalarla ilgili bi bilgim yok maalesef

Turkiyeye gelecek arkadaslar hangi sehire geliyorlar?

Sağol canım bilgiler için önemli bilgiler bunlar vallaha hepimize lazım biz izmir e gelıyoruz izmirliyim annemin evi orda ama teyzemler bırı dıdımde biri marmarıste oralarda gıdıcez buyuk ıhtımal canım bı kac sey sormak istedım ben kutuk 2 ayda geldı sonra nüfus cıkardık demişin basvurduktan sonra hem kutuk olup hem nufusu çıkarıp yollamıyolarmı eline yani nüfus için bidahamı gıdılıyo anlamdım? Bide ben bişey okumuştum doğum belgesini tescili için konsolosluğa verıyosun onlar onaylayıp nüfus müd yolluyomuş baglı oldugun sende tr deyken gıdıp ordanda cıkarabılıyosun kimliği ama. Bılmıyom tam yanı onaylayıp elıne verıyolarmı onlar ı yolluyo oyle daha mı hızlı olur onları sormak lazım bende nasılsa gıdıcez kayıda ozman sorarız dıye dusundum bide ben tr pasaport cıkarıcam babamız yanımzıda degıl onun ıcın muafakatname lazımmıs onuda alıcaz gıtmısken aman işler cok valaha allah bıtırmesın bide doğum parası demişssin ama çalısıyosun galiba tr de dimi çalışanşar alabıloyo sadece dıye bılıyorum ben yoksa bizde alabılıyomuyuz? Bende nufusunu yaptırmak istıyorum lazım cünki tr dede hem doktor ıcın hem pasaport için önemli dediğin gibi 3 ay veriliyo vize benimde bildiğim artık bızd eöyle giricez kimlik gelmezse sonrada tr pasaportu cıkarıcaz ozmana kadar zaten nüfsu cıkar heralde

Vizeyi uzat bence daha kolay olur canim pasaport cikartmak zorunda degilsin. Peki nufus cuzdani var mi tr icin?

Canım vize uzatmak daha rahat demişin nasıl oluyo o bılıyomusunuz benım hiç bilgim yok uzatmak kolaysa öylemı yapsak acsba? Cünki diyer girişlerde zaten nüfus cüz olucak gerçi onuda bılmıyorum ben şimdi usa pasaportuyla gırdınız tr kimliğide var kapıda bi üç ay vize bide kimlik olunca. Artı 3 ay dahamı eklıyolar yoksa direk kimşiği var diye işlem yapılıp süresiz vizemi basıyo pasaporta nasıl bi işlem yapıyolar ben onuda bılmıyorum bilen varmı?

Saol canim Cumartesi icin randevu aldik pasaporta hizlandiricaz herhalde. Kimligw basvurali bayagi oldu onun icin de konsoloslugu arariz artik.

Nufus cuzdani olmadan vize uzatilabiliyor mu peki ?

Dogru soyluyorsun nasibi ne kadarsa o kadar alacak. ben boyle canimi sıktıkca tr ye gidesim geliyor. Normalde Mayista gidecektik esimin tatili o zaman basliyor ama ben bu aralar nisanda ben onden gitsemmi diye dusunmeye basladim. Bir tarAftan da korkuyorum ilk defa bebekle gidicem ve esim de olmayacak kafam karisik anlayacagin. Evet biz de ic hatlardan ucus yapacagiz.

Duru'nun 6 aylik asilari trde olacak ins.

Battaniye isini cok guzel dusunmussunuz :) ben de dun uyku tulumu baktim polardi alacaktim ama arkasinda sapkasi vardi sirt ustu yatiyor rahatsiz eder diye dusunup vazgectim. Gerci bizimkinin o zamanlari nisan mayisa geliyor o zaman polar cok sicak yapabilir. Ince uyku tulumu da olmaz sanirim.

Bu arada bu bebiklerin disleri ne zaman cikacak :)

Canim dis jelinin adini ogrenince buraya da yazarmisin bizimde dis zamanimiz tr de olacak

File dedigin su emzik gibi ucu fileli bisiler var onlar mi canim?

Saol canim Cumartesi icin randevu aldik pasaporta hizlandiricaz herhalde. Kimligw basvurali bayagi oldu onun icin de konsoloslugu arariz artik.

Rica ederim canım ıyı yapmışın bencede hızlandır ne zaman basvurdunuz nüfus için haftaya geliyomuş wanilla öyle yazmıştı bi sor bakalım ne dicekler canım ne kadarda gelcek bizede yaz inşallah gelir hemen tez vakit:)

Sagol canım sondayı ben sormuştum cevap attınız herkeze tesekkürler

Tesekkur ederim yine de. Umarim bilgisi olan biri cikar

Canım slm vallaha burda tüm eyaletler farlı bizde albany deyız onceden florıdadaydık hepsi cok farklı sordugun yetlerı bende bılmıyorum ama zaten bılsekte esının calısma durumuna gelıre gore hersey degısıyo ınan cok acayıp sıstem var burda tr deki gibi degıl yani malesef inşallah bilen bırı cıkar ınsanın kafasına cok takılıyo anlıyorum seni

Bu caylari tr den istemistim ama kizlarin dedigine gore bunlarin tohumlari daha iyi oluyomus. Tohum sokulur mu buraya emin degilim ama sansini bir dene. Bir de tr de bi cay var cok meshur sut arttirmak icinmis humana still tea diye ondan da isteyebilirsin. Ben daha hic yan yatirmadim dr tavsiye etmiyor. Sirt ustu yatiriyoruz. Cribimiz var onda yatiyor. Chicconun carseati ve yine chicconun strolleri var chicco liteway plus hafif kolay katlaniyor . Car seat takiliyor travel set oluyor.

Canım hosgeldin hayırlı olsun burdao caylar karısık satılıyo genelde bebek magzalarında falam ben tek satılan gormedım kimyon vardır belki ama tek rezene anason hıc bılmıyorum ıstersen getırsınler ben acı elma yagı ıstemiştım gaz ıcın bebişe pişik için bephanten getırdı annem cok ıyımış pişik kremi hem normalide var oda göğüse sürmelilk bide lohusa şerbeti için lohusa lekeri getırdı annem aklıma gelenler bunlar canım benım bunları isteyebılırsın bide tulum burda hep polyaster satılıyo tr de pamuklu bulma imkanı var ondanda isteyebılırsın o yan yatma yastıgı bende burda goremedım pek dedıgın gıbı sırt ustu dıyolar bende korkuyom sırt ustu kussa cocuk allah korusun kuzlar siz nadıl yatırıyosunuz genelde yanmı?

Tohumu sokmak zor olabilir canım bencede sırt üstü nasıl yatıyo ben hiç görmedıgımden tr de genelde yan bılıyosun sag sol arada sırt ustu dıyolar şimdi sırt ustu yatınca kussa falam kafası yanamı yatık oluyo ondanmı bişey olmuyo? Bide sırt ustu olsada arada cevırın dıyolar kafsı arkası düz olmasın dıye bende dıyorum sabah falam sırt ustu gecelerı yan yatırıyım dıyom bilemedım yaa

Bide babiesrus da rEarth Mama Angel Baby Organic Milkmaid Tea
Varmış cok ıyıyımış kızlar yorumlarda o yönde ben almayı düşünüyorum sizinde aklınızda olsun

Son düzenleme:
güzel olur valla. bizim yandaki infant koltuğu boştu:) muhabbet ede ede, bebişleri seve seve gideriz denk gelirsek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…