Amerika'da Hamilelik

Kızlar benım durup durup aklıma buseyler geliyo son gunlerya bişey sorucaktım hadtanede kaldığınuz sürede yemek verılıyo dimi tr deki gibi yani kahvaltı ögle aksam verıtolarmi bi de refakatcıda alabılıyomu tr de bi hastaya bude yakınına grlıyoya onu bılemedım burda nasıl annem yazık ac kalmasın gercı yemekletıde güzel dıyıl pek ama vermıyolarsa aryık caredıne bkıcaz tabi bide benim ingilizce zayıf annemın hiç yok esımde kalsa 2 refakatçi olmaz galiba onu nadıl yapcaz onuda bılmıyorum olmassa esım gec gıdıp etken gelıcek zaten 1-2 gun ınsallah gecer bi şekildr bakalım

:) canim ben cok iyi anliyorum seni,ben de artik son haftalarda kafamda bi suru soru isaretleri vardi,nasil olcak nasil biticek falan diye...hastanenin dogum bolumune turlari vardir onlara katildin mi ?orda butun sorularini cevaplarlar,hem de dogum yapacagin odalari falan gosterip bilgi verirler.gerchi her hastanenin de varmidir boyle bir turu bilmiyorum.cogunda oluyor diye duymustum.
benim hastanede sadece anneye verdiler ucretsiz yemek.refakatci icin para oduyorsun,ama oyle cok abarti pahali degil.disarisiyla ayni fiyatlar.menusu de gayet guzeldi yani oyle hasta yemegi gibi degil.kahvalti oglen aksam uc ogun...yalniz saatleri vardi o saatler arasinda siparis etmen gerekiyor.yani kahvalti ogunun saatini kacirirsan alamiyorsun olen yemegini veriyorlar.yada disardan piiza faalan siparis edebiliyorduk,asagida guvenliklikten sen kendn teslim aliyorsun.
sern de kendi hastanenin arayip kurallarini bir sor istersen ,icin rahat eder.ing icin de telas etme,onlar bi sekilde anlarlar.oda da yaninda bi kisi kalsin yeter.cunku bebis geldikten sonra hemsireler 2-3 saate bir yanina gelicekler.dogum ve bebegin evraklarini okuyup imzalamaniz gerekicek.dolayisiyla esin yaninda olsa iyi olur.hemsireler cat kapi geliyorlar kontrole zaten uyumak ne mumkun..ben bir an once eve gidip dinlenmek istemistim,hastane de cok yorulmustum.

bunlar zaten kendiliginden oluyor sen dusunme, herhastanenin prosedur isleyisi farklidir..orda halledilir sonra bebisinizi alip eve gidersiniz iste o zaman annecigin sana bakar bi guzel dinlenirsin :)

Ayy sagol canım he güzel anlatmusın tura gıdıcektık ama taşındık son ay hersey degıstı esımnde hıc vaktı yok kaldı öyle yani ama dediğin gibidir bilgiler için sagol canım:) olmassa ararız dediğin gibi zaten cok az kaldı bekliyoz bakalım minnoşu yürüdük bugün karnım cok sert hafıf agrılarda oluyo gecıyo bakalım ananasda yedım bakalım nezaman gelcek minnoş

Evt o zaman geldiginde zaten cabucak geciyor,merak etme ,ben biraz daha dursaydim evde dolma sararken dogurcaktim ahahahah,esimle hala guluyoruz...
bol bol yuru,saatlerce yuru hatta...:) dogumu cabuklastiriyor...
Saglikla al da bebiisini bir cirpida kolaycacik geliversin :)

görüşsek çok güzel olurdu valla, ama biz haziran ortasında geri döneceğiz buraya. uçakta wanilla ile marmariste senle görüşürmüşüz ohhhh....süper olurdu. ben de burda çok sıkıldım bian önce gitmek istiyorum bizde tam 1,5 sene sonra gitmiş olacağız...

evet canım dediğin gibiymiş bi tanıdık vardı eşim ona danışmış. çok teşekkürler bilgiler için:)
biz eşimle gideceğimiz için carseat ve frame ile taşıyacağız. ama senin yöntemde mantıklı.
ben daha carrier kullanmadım hiç. yeni aldık ama şu altı oturak tarzında olanlardan evde bi iki denedim ama bel ağrıtacak gibi geldi ya ne yapsam bilemedim :44:

canım bizde refakatçiye yemek vermediler ama telefonla arıyorsun istediğin kadar söylüyorsun öyleydi. biz ordan baya bişey söyledik annem eşim ben üçümüze de yetti:) ama genelde kuru şeyler vardı. çorbada vardı denedik ama bişeye benzemiyordu. bi arkadaşım sağolsun çorba yapıp getirmişti çok makbule geçti o benim için. varsa tanıdığın söyle çorba yapıp getirsinler sana önceden yapın diyeceğim ama bebişin ne zaman geleceği belli olmaz:))

Ayy canım inşallah yuruyorum ama cok soğuk burası yarım saat anca yurudum dun merdıven in çık yaptım bıraz ananas yıyorum öyle yani daha tık yok ama bakalım artık saatını bekliyo galiba amin nerde varsa ınsallah tum bekleyenlerle içinde bende kolaycacık saglıkla kavusalım inşallah

Vallaha güzel olurdu görüşmek canım kısmet napalım gidip hasret giderelimde onada şükür bende özledim cok gıt biran önce hayırlısıyla ordakilerde özlemiştir sizi bebişi ben cok kalıcam ama o bile yetmicek şimdiden biliyorum yani napalım saglık olsun bi gün inşallah temelli dönüceğim günleri düşünüyorum kısasından:) vallaha yemek yapcak yok kimse ama dediğin gibi yapıcaz artık napalım bi şekide doyarız :)

Wanilla supersin keske ben Amerika'dayken haberim olsaydi bi cogunu alirdim en almak istedigim de banyo yaptirmak icin kullanilan tube neyse bi dahaki bebise artik :)

Aynen canim rica ederim

Canim bizim hastanede refakatciye verilmiyordu yemek bilgin olsun bence de hastaneden hastaneye degisiyordur o turlar cok faydali her seyi ogrenebilirsin.
Kac kisinin kalabilecegini nobetci hemsire karar veriyordu bize hem edim hem de annem icin izin verdi normalde bir kisi kalabiliyormus.
Dil icin de korkma benim ne annem ne de esim ingilizce biliyor bir tek ben biliyorum. Benim de korkum buydu hep hatta korktugum da basima geldi dogumdan sonra kansizliktan bayildim ama bizimkiler bir sekilde anlasmislar help falan diyerek yani can havliyle hallediliyor :)))

Bebek dogmadan once ben de boyle endiseleniyordum sirt ustu nasil yatacak ya kusarsa diye. Ama bu bebisler kafalarini saga sola kendileri ceviriyorlar yatarken korkma. Gunduz sen yanindayken yan yatirabilirsin ama burada dr yani tavsiye etmiyor. Daha sonra yan yaticak demisti. Bizimkinin kada duz olmadi :)

Bizim 1 ay kadar fark oluyor orada yaptiricaz mecburen. Evet canim ayrintili anlatirsan sevinirim sizin su yontemi :)

Desitin benim kiza da iyi geldi cesitleri var bilmiyorum bizimkinin disi mavi.

Benim dogumda esimde annem de gunduzleri yanimdaydi. Esim kaldi gece yanimda annemi eve goturdu ertesi sabah yine getirdi ama annem de kalsaydi gece bence kimse bisey demicekti. Yemekler bize yetmisti zaten bizim damak tadimiza da uygun degildi istahla yemedik:) Daha sonra esim evden getirdi siz de boyle yapabilirsiniz. Kizlarinda dedigi gibi hastaneden biran once kurtulmaya baktik hemsireler gece gunduz durmadan odamiza girip cikti rahatsiz olduk. Bazen dusunuyorum da bize de iyilik yaramiyor. Turkiyede olsak ilgilenmiyorlar diye isyan ederdik burada da ilgiden bunaldik :)

Kizlar benim kafam karisti. Wanilla eger istersek strolleri ucagin kapisinda teslim edebilecegimizi soylemis. Eminegul sen de sanirim bagaja veriliyor demissin. Ben kapiya kadar goturmek istiyorum bebegi strolleri ile mumkun mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…