- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.901
Canım allah kolaylık versın zordur tabı yanlızlık bebişlede allah güç kuvvet versin canım bızde bugün kontrole gıttık baya asagıda dedı doktor artık bundan sonra beklıcez dedı heran acılma yok ama pozisyona gırmıs yani gelirmi dersiniz öbür kontrole kadar mınnosum:) acıdı zaten bakarkende dahada dedıkı doktor assgıda baya yukarda olsa daha cok acırdı dedi bakarken:)) böyle beklıyoruz dualarınızı esırgemeyin bizde burda esım işsiz gozukuyo suan basvurduk bakıyolar herseyımıze yuzde yuz sonra doğumdan sonra artık işe gırdıgını gösterıcez atlatalımda su dogumu bakalımpompa vermedılermi hastaneden onuda verıyolar dıye bılıyorum ama ben almadım oyuzden eyer vermezlerse ıkı dak alır gelır esım mamada aklımda canım yazık nıye vermedılerkı sıze onuda vermelerı lazım halbuki yazık yusufcuga tanı ılk gunler sut gelmıyomus zaten doğum sertifıkanız cıkmı pekı 15 gune cıkıyomus sanırım elden alabılıyomusun bız oyle yapalım dıyoruz canım
canim dogum sertifikasini elden aldi esim 5 dk bile surmemis :) haberin olsun senin kuzucuk da gelsi hemencecik alirsiniz sertifikayi
Ezoooo bebis geldi mi caniimm?
kizlarr sizler nasilsiniz ben pek giremiyorum kusurum bakmayinnn gecen gece saahladik oglumun gaz sancilari tvan yapti gazli bebek annelerini simdi daha iyi anliyorum bu kadar degildi kuzum... gunde 2-3 defa en cok 1er saat agliyordu gaz yuzunden amaaa ne zaman 1 ayi doldurduk gaz sancilarimiz cogaldiiii doktora gittik bebis uyumadi bize bi care diye... ama benim pasa doktorun kapisindan girince uyuyuverdi beni de yalanci cikardidoktorum birkac masaj gosterdi ilac damla istedim 2.aya kadar kesinlikle yasak dedi kullanma dedi masaj kucakta hoplatma hareket filan derken gunler geciyor bakalim bir de ben careyi yuz ustu yatirmada buldum gunduzleri basindayken yuz ustu yatiriyorum gaz sancisi girse de uyanmiyor guzel guzel uyuyor ama gece yuz ustu de yatiramiyorum... bir muddet kucakta bir muddet salincagida zaman geciriyoruz sabahliyoruzz benim rezene kimyon filn da ise yaramadi bu defa ( bir de kizlar benim bebisin kaka sayisi azaldi normal demiii eskiden 6-7 bez kakali oluyordu simdi gunde 3-4 defa ancak yapiyor...
canim dogum sertifikasini elden aldi esim 5 dk bile surmemis :) haberin olsun senin kuzucuk da gelsi hemencecik alirsiniz sertifikayi
Benimki de cok gazli maalesef biz de cok cekiyoruz ama gece de yuz ustu yatiriorum ben 20 gunlukten beri cunku baska turlu uyumuyor. İlk baslarda basinda bekliyordum uyumadan. Sonra baktim kafasini kaldirip ceviriyor dua edip uyuyordum ben de. Simdi buyudu hala yuzustu yatio hala gazi var ama kafasini daha yuksege kalddtio korkmuorm.
Uyumasi buyumesi ve gelismesi icin cok onemli o yuzden boyle yaptik.
Gaz ne yaparsan yap oluyor maalesef. Bana doktor ikinci ayda tavan yapacak ucuncu ayda tamamen gecer dedi ucuncu ayimiz 12 sinde bitio azaldi gibi ama bakalim insallah.
Daha once de yazdim humananin iyi geceler cayi var bir haftaliktan sonra kullanilabilio o iyi gelmisti. Bir de mommy bliss die bi damla vardi yanlis hatirlamiosam o iyi geliomus ama ben dondukten sonra ogrendim trde yok maalesef
Ayrica her damla her cocucga yarayacak die bsy de yok bazisi bazilarina yario bazilarina yaramio deneyip goreceksin dedi ama ben denemedim.
En son care nurse harveys die bi surup var bitkisel onu verdi burdaki dokto iki gundur onu veriorm bakalim nasil iyi gelecek mi duzenli kullaninca fark ediliomus.
Ama en super gelen ayagina gece sicak su torbasi koymak bebeisler icin kucukleri var. Koy bak farki goreceksin kendi basina cikaracak gazini alttan kolayca.
Kakasi da azaliyor evet once gunde ikiye sonra teke dusecek benmki bazen onu da yapamiyor
Ay cok dertliyim ya cok uzun yazdim kusura bakmayin
Yook canım ya kızlar zamanında gelir derler bizimki nazlı cıktıhalaga yok beklıyoruz inşallah acılıyodur böyle bılgı için sagol. Canım hazırlanmadı 15 gun dıye bılıyorum bende ama siz hemen aynı gunmu aldınız öyleyse süpermiş gazlar gazlar allah kolaylık versın canım 3 aya kadar tum bebekler oluyo malesef ınsallah cabuk gecer acı elma yagıı olsa surerdın annem getırdı bıze bıde minik hindistan cevizi muskat denıyo bende korkudan hep onları istemiştim annemden bide gaz damlaları var kızlar kyllanmıştı sanki küçükkende ama tam bilmiyorum doktor önermedi diyosun allah yardım etsın cabuk gecer ınsallah canım
Kızlar benım durup durup aklıma buseyler geliyo son gunleryabişey sorucaktım hadtanede kaldığınuz sürede yemek verılıyo dimi tr deki gibi yani kahvaltı ögle aksam verıtolarmi bi de refakatcıda alabılıyomu tr de bi hastaya bude yakınına grlıyoya onu bılemedım burda nasıl annem yazık ac kalmasın gercı yemekletıde güzel dıyıl pek ama vermıyolarsa aryık caredıne bkıcaz tabi bide benim ingilizce zayıf annemın hiç yok esımde kalsa 2 refakatçi olmaz galiba onu nadıl yapcaz onuda bılmıyorum olmassa esım gec gıdıp etken gelıcek zaten 1-2 gun ınsallah gecer bi şekildr bakalım
Benimki de cok gazli maalesef biz de cok cekiyoruz ama gece de yuz ustu yatiriorum ben 20 gunlukten beri cunku baska turlu uyumuyor. İlk baslarda basinda bekliyordum uyumadan. Sonra baktim kafasini kaldirip ceviriyor dua edip uyuyordum ben de. Simdi buyudu hala yuzustu yatio hala gazi var ama kafasini daha yuksege kalddtio korkmuorm.
Uyumasi buyumesi ve gelismesi icin cok onemli o yuzden boyle yaptik.
Gaz ne yaparsan yap oluyor maalesef. Bana doktor ikinci ayda tavan yapacak ucuncu ayda tamamen gecer dedi ucuncu ayimiz 12 sinde bitio azaldi gibi ama bakalim insallah.
Daha once de yazdim humananin iyi geceler cayi var bir haftaliktan sonra kullanilabilio o iyi gelmisti. Bir de mommy bliss die bi damla vardi yanlis hatirlamiosam o iyi geliomus ama ben dondukten sonra ogrendim trde yok maalesef
Ayrica her damla her cocucga yarayacak die bsy de yok bazisi bazilarina yario bazilarina yaramio deneyip goreceksin dedi ama ben denemedim.
En son care nurse harveys die bi surup var bitkisel onu verdi burdaki dokto iki gundur onu veriorm bakalim nasil iyi gelecek mi duzenli kullaninca fark ediliomus.
Ama en super gelen ayagina gece sicak su torbasi koymak bebeisler icin kucukleri var. Koy bak farki goreceksin kendi basina cikaracak gazini alttan kolayca.
Kakasi da azaliyor evet once gunde ikiye sonra teke dusecek benmki bazen onu da yapamiyor
Ay cok dertliyim ya cok uzun yazdim kusura bakmayin
Yook canım ya kızlar zamanında gelir derler bizimki nazlı cıktıhalaga yok beklıyoruz inşallah acılıyodur böyle bılgı için sagol. Canım hazırlanmadı 15 gun dıye bılıyorum bende ama siz hemen aynı gunmu aldınız öyleyse süpermiş gazlar gazlar allah kolaylık versın canım 3 aya kadar tum bebekler oluyo malesef ınsallah cabuk gecer acı elma yagıı olsa surerdın annem getırdı bıze bıde minik hindistan cevizi muskat denıyo bende korkudan hep onları istemiştim annemden bide gaz damlaları var kızlar kyllanmıştı sanki küçükkende ama tam bilmiyorum doktor önermedi diyosun allah yardım etsın cabuk gecer ınsallah canım
Kizlar bebisleri ne zaman destekli oturtmaya basladiniz?
Jumperoo kullandiniz mi kullandiysaniz kac aylikken?
Ek gidaya ne zaman neyle basladiniz?
Amerikadaki doktorlar ne diyor merak ettim bana anlatir misiniz?
Kızlar bugün sabah kalktım sıxıntı seklınde suyum gelmiş bacaklarım agrıyo şimdi tel sorucaz beklıyoruz ne dıcekler belki sancı gelınce gelın derler bılmıyorum acele etmıyoruz bosalmadı cunki su öyle bugun yarın gelıto yani dua edin bize:)
Kızlar bugün sabah kalktım sıxıntı seklınde suyum gelmiş bacaklarım agrıyo şimdi tel sorucaz beklıyoruz ne dıcekler belki sancı gelınce gelın derler bılmıyorum acele etmıyoruz bosalmadı cunki su öyle bugun yarın gelıto yani dua edin bize:)
4 aydan sonra basladik destekli oturmaya..jumperoo da 3.5 ay civari basladik,mira 2,5 aydan sonra ayaklarinin ustunde durmaya basladi uzun sure de kalabiliyor yorulmadan..oturagi biraz genis ben etrafina kucuk battaniye koyuyorum daha cok destek vermesi icin..dr bi zaman vermemisti dene bir bakalim zaten yorulursa aglar istemez demisti..
ek gidaya burda 6 aydan once tavsiye edilmiyor ama bu bebegin gelisimine gore degisyor.bir arkadasimin bebegi cok hizli gelisiyor suan 3 ay ve 19 lb,,diaper bile size 3 kullaniyor..9 -12 ay kiyafetleri giyiyor mesela ona da dr basla ek gidaya basla demis
bizim bu hafta dr basla dedi yesil sebzeyle yarin 5 ayini dolduruyor..
Kızlar bızım minnoş gökçen han yıne gelmedi yaasuyum geldı dıye cagırdılar bışdıgınız yattım hastaneye yani has. Gezı yaptım bıldıgınız bı doğum olmadı okadar yani güleyimmi ağlayımmı:)) yattık hersey baglandı monıtor doktor baktı örnek aldı negatif su degılmiş ama bıldıgınız su gıbı gelmıstı ama degılmiş velasıl yarın kontrol vsr bakalım ne dıcek doktor zaten bu kontrolede gelmedıyse bısey yaparız demişti suniyi söylicek büyük ihtimal bakalım yarın baksın barı ınsallah acılma olmuştur benden bukadar şimdilik
Kızlar bızım minnoş gökçen han yıne gelmedi yaasuyum geldı dıye cagırdılar bışdıgınız yattım hastaneye yani has. Gezı yaptım bıldıgınız bı doğum olmadı okadar yani güleyimmi ağlayımmı:)) yattık hersey baglandı monıtor doktor baktı örnek aldı negatif su degılmiş ama bıldıgınız su gıbı gelmıstı ama degılmiş velasıl yarın kontrol vsr bakalım ne dıcek doktor zaten bu kontrolede gelmedıyse bısey yaparız demişti suniyi söylicek büyük ihtimal bakalım yarın baksın barı ınsallah acılma olmuştur benden bukadar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?