Amerika'da Hamilelik

Kizlar benim kafam karisti. Wanilla eger istersek strolleri ucagin kapisinda teslim edebilecegimizi soylemis. Eminegul sen de sanirim bagaja veriliyor demissin. Ben kapiya kadar goturmek istiyorum bebegi strolleri ile mumkun mu acaba?

Evet canim mumkun tabii kapida teslim alirlar senden

Bir de kizlar x ray cihazindan gecerken bebekler nasil olacak ? Beaden sen uctun canim bebekle nasil oldu?

Turkiye'de bebisi gecirmiyorsun ama Amerika'da da baska daha az yayan bir seyden gecirdiler. Zaten x rayler zararli degilmis bu havalimaninda insanlarin gectikleri. Zararli olanlar bagajlari koyduklarimizmis

Öylede yapabiliriz canım sagol bakalım hastanedeki duruma göre bakarız artık sagolun bilgiler için kızlar:). Aynen tr de olsada ılgı yok derız:)) gercı tr de abım ve esım amelıyat olsu memorial da bırı oteki acıbademde onlarda aynı gece falam hep gelıyolar 2-3 kere bende uyamamıstım ama ılgı ıyıdır ılgısızlıkten bosver:)

Kızlar bızım minnoşa doktor 5 demişti ama yok daha bugun alışveriş mer. Gıttık annemle bıze yakın 15dk falan yuruduk orda gezdık donduk baya yuruduk yani ık gundur ananas yıyorum gelıncede ılık dusa gırdım sırtıma falamda tuttum su bakalım yani bugunde yine karın kadılması sabah cok az adet gıbı sancı belden az bısey öğlen sol kasıgıma bıcak saplanması gıbı oldu gectı dunde öyle olmıştu bu yani normali bumu yani günde 2-3 kez falam oluyo bazen 2 kez acılıyomudur yani sizinkidemi böyle oldu yoksa mesela son gün hissettinizmi artık geliceğini sanki bana hiç açılmıyo gelmicek gibi geliyoda:) annemin gece baslamıs ondan önce yojtu dıyo gece basladı yavaş yavaş arttı gıttık dedi suyu gelmemiş yani onunki gıbı olcak bılmıyom genelde kızların cogununda gece baslamıs suyu gelmişdi dıymi bakalım bı bakıyosunyz siz cevap atana kadar bızımki gece gelmeye kalkarsa bılmıyom artık:))

Gelcek artik merak etme normal hepsi :) benim de gece gelmisti suyum. Canim hurma varsa ye o da hizlandiriyormus dogumu.

Canim anlattiklarina bakilirsa eli kulaginda. Adet sancisi gibi sancilarim cogalmisti gece yarisi da suyum gelmisti bence bugun yarin dogar. Biliyorum insan gormek icin sabirsizlanio ama acele etme daha vakti var. Tam gununde dogcak die bsy yok bizimki 4gun gec geldi.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Turkiye'de bebisi gecirmiyorsun ama Amerika'da da baska daha az yayan bir seyden gecirdiler. Zaten x rayler zararli degilmis bu havalimaninda insanlarin gectikleri. Zararli olanlar bagajlari koyduklarimizmis

Tamam canim saol. Nasil oldu canim oglunun gaz durumlari var mi iyilesme? Ha bu arada irmigi denedim cok az bi artis var gibi ama o kadar cok sey yapiyorum ki hangisi iyi geldi bilemiyorum.

Kizlar benim kafam karisti. Wanilla eger istersek strolleri ucagin kapisinda teslim edebilecegimizi soylemis. Eminegul sen de sanirim bagaja veriliyor demissin. Ben kapiya kadar goturmek istiyorum bebegi strolleri ile mumkun mu acaba?

Strolleri ister ucaga gecmeden checkin sirasinda bagajlarinla birlikte ,istersen ucagin kapisinda verebilirsin.ucagin kapisinda verdigin de ucagin alt kompartmanindaki kucuk bir bolume koyarlar ki ucak indikten sonra hemen ordan cikarilip yine ucagin kapisinda yolcuya teslim edilsin die.yani ucagin kapisinda ucaga girerken verdigin stroller ,ucak indikten sonra yine kapiya getirirler.
ama bu durum sirketten sirkette de degisebilir..bazi sirketler ozellikle amerika ve avrupadakiler umbrella tarzi stroller kabul ederler ucagin kapisi icin..eger strollerin sirketin ongordugu ebatlardan buyuk yada agir ise ,bagajlarinla beraber checkin yaparsin.yani ucak indikten sonrada bagajlarini aldigin banttan strollerini da alirsin...
ben thy icin konustum ornekte,hangi sirket kullanicaksin bilmiyorum ama thy de olsa arayip sormakta fayda var kizlar,ben thyden ayrilali 2 sene oldu kurallar sik sik degisiyor ..

Bir de kizlar x ray cihazindan gecerken bebekler nasil olacak ? Beaden sen uctun canim bebekle nasil oldu?

xray de bebegi kucagina alip geciyorsun,kotu yonde etkilenebilmen icin 1milyon dan fazla kez gecmen lazim o cihazlardan yani korkma :)

rica ederim ne demek :) alti oturak tarzda dedigin ergo baby gibi bisey mi ? onu da kullaniyorum ben cok rahat,saatlerce tasimazsan hic bir carrier aritmaz ,ama oyle 4-5 saaten fazla tasiyinca benim sirtimda agri yapiyor..
benim tr ye goturecegim stroller buyuk o yuzden asagida kargoya verecegim mecbur..ama amerika icinde seyahat ederken carseat ve frame kullaniyorum bende cok rahat oluyor o zaman
ben de dusunuyorum bu yolculuk nasil gecicek bakalim,4-5 saat uctuk ama bu sefer daha da uzun yolculuk

Wanilla supersin keske ben Amerika'dayken haberim olsaydi bi cogunu alirdim en almak istedigim de banyo yaptirmak icin kullanilan tube neyse bi dahaki bebise artik :)

:) insallah artik bi dahaki bebise,zaten ikinci bebislerde insan daha cok tecrubeli oldugu icin daha rahat oluyormus ...
Sen ne kadardir tr desin ? tekrar donucekmisin buraya ?

İnşallah canım aynen sabırsızlanıyoruz tüm sülalede soruyo herkez bekliyo amin inşallah sagol canım

:) insallah artik bi dahaki bebise,zaten ikinci bebislerde insan daha cok tecrubeli oldugu icin daha rahat oluyormus ...
Sen ne kadardir tr desin ? tekrar donucekmisin buraya ?
Canim ben dogum icin gelmistim turkiyede yasiyoruz ama kismet belki bi gun yasamaya da geliriz oraya

İnşallah canım aynen sabırsızlanıyoruz tüm sülalede soruyo herkez bekliyo amin inşallah sagol canım

Ayyy evet en sinir bozan da o iste gunu yaklastikca herkes soruo daha dogmadi mi die ben cok gicik oluyodum insan zaten stres oluo nie dogmadi die bi de ilk cocuk olunca bilmiosun da belirtiler nedir yakin mi gun uzak mi sanci nasil die ayy aklima geldi de o gunlerim ikinci cocuk olursa iki hafta gec soolycem millete dogum tarihini onlar sormaya basladiinda da dogmus olur 😁 cunku bizim oglus 4 gun de gec dogru hep ayni soruya maruz kaldim

Tamam canim saol. Nasil oldu canim oglunun gaz durumlari var mi iyilesme? Ha bu arada irmigi denedim cok az bi artis var gibi ama o kadar cok sey yapiyorum ki hangisi iyi geldi bilemiyorum.

İyi geldiyse sevindim biliosun bol su en cok ise yarayan neyse sen yapabildilerini yap zarar gelmez :)
Maalesef oglum hala gazli ama azaliyo gibi. Doktor nurse harveys die bi surup verdi tamamen bitkiselmis o mu ise yaradi yoksa 3. Ay bitmek uzere o yuzden mi duzeldi bilmiyorum ama gunduz uykulari hala yok gibi 10 dakika maksimum yarm saat uyuyor maalesef memede uyudugu icin gazini cikaramada yatiriyorum sonra da gaz yuzunden uyaniyor uykusu kaciyor

Cok tesekkurler. Arayip sorayim madem

Ins artik biter gazi canim, o zaman uyku sureleri de uzar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…