Amerika'da Hamilelik

Olsun canim sikinti yapma kendine her sey olacagina varir. İnsallah kolayca alirsin kucagina. Epidural aldiktan sonra suni sanci falan fark etmio.

Prova olmuş oldu canım zaten ne yapalım vakti var demekki amin inşallah sagol canım bende ona güvenıyom zaten epidural hayat kurtarıcısı:))

saglik olsun canim elbette gelecek Gokcen prenses. kontrolden guzel haberlerle doonersin inss.dualarimiz seninle kolaycacik doguruver canimm

Aynen canım napalım prova oldu amın ınsallah yarın ola hayır ola cok sagol canım bu arada canım evet yağ cok pis kokuyo ama napalım ıyı gelsınde sevındım işe yaramasına:) kimyonu bende okumustum yap bencede faydası olur zararı olmaz

Kızlar bugün gittik doktora 2 cm dedi baktık baya birazda tetiklenir şimdi dedi cumaya kadar doğması gerek hersey güzel dedi ama olmassa cuma ya suni sancı olcak gelmesse bakalım ınsallah gelır kendınden olmadı epiduralle alıcaz sancıyı bılmıyom artık baya oldu cunki artık beklemek istemıyoruz boyle kızlar dua edın bıze

Bizim 1 ay kadar fark oluyor orada yaptiricaz mecburen. Evet canim ayrintili anlatirsan sevinirim sizin su yontemi :)
Canim annemin getirdigi battaniyeyi nevresime gecirdim oyle kullaniyorum. Battaniyenin ayak kismini yatakla crib arasina sikistirdim. Ust tarafinda battaniyenin arka kosesini cribin parmakligina baglayip sabitledik koltuk alti hizasindan. On koseyede ipi baglayip uc tarafini halka seklinde biraktik cribin alt tarafinda bi parmakliga da oyuncak halkalarindan taktik. Oglumu alip yatirifken ordam acip kapatiyorum. Biraz karisik oldu galiba ama.. Biraz da eski usul oldu ama is goruyor simdilik. .Ip yerine kurdela ile daha iyi olur. O an yoktu bi daha da oyle kaldi. Bilmem dener misin:))

Desitin benim kiza da iyi geldi cesitleri var bilmiyorum bizimkinin disi mavi.
Benim kullandogim da mavi canim. Iyi geldi bize de. Ben her alt degistirmede suruyorum sen nasil kullaniyorsun?

Kizlar benim kafam karisti. Wanilla eger istersek strolleri ucagin kapisinda teslim edebilecegimizi soylemis. Eminegul sen de sanirim bagaja veriliyor demissin. Ben kapiya kadar goturmek istiyorum bebegi strolleri ile mumkun mu acaba?

Canim call center daki kiz oyle dedi ama tanidiga sorduk wanilla nin dedigi gibiymis. Bagaja vermeyecrgiz biz.

Ergobaby degil canim baby hip hugger seat diye geciyor. Alt tarafi bildigin oturak:) esimin bu dacha cok hosuna gitti aldik bakalim. Insallah bel agritmaz.

Kizlar bebisleri ne zaman destekli oturtmaya basladiniz?
Jumperoo kullandiniz mi kullandiysaniz kac aylikken?
Ek gidaya ne zaman neyle basladiniz?
Amerikadaki doktorlar ne diyor merak ettim bana anlatir misiniz?

Ben oglumu 3,5 4aylikken falan kucagimda oturttum. 4,5 ayliktan beride mama sandalyesinde oturtuyorum. Kendi kendine henuz dengeyi tam saglayamiyor.
Jumpero kullanmiyorum canim.
Ek gidaya daha baslamadim ben. Doktorumuz bidahaki randevuya kadar boyle devam demisti randevumuz da 6,5 aylikkenolacak bu ay sonu yani. Ozaman yazarim. 5 aydan sonra cereal oneriyorlar ama ben onu da pek vermedim. Simdilik tattiriyorum bazi seyleri.

Canim senin kiz oyuna getirmis sizi:)) ama acilma baslamis hadi hayirlisi. Gunun sayili zaten az kaldi yakinda kavusacaksin canim:)) allah yardimcin olsun canim...

Bak sen Gokcene kandirdi hepimizi :) olsun canim bak ne guzel istedigin gibi acilmaya da baslamisin gelir artik merak etme :)

Bir anlasaydim nasil yaptiginizi denerdim ama :)
Ben de her alt degistirme de suruyorum ama bazen aklima takiliyor acaba bu kadar cok kullanmak zararli olur mu diye?

Bir anlasaydim nasil yaptiginizi denerdim ama :)
Ben de her alt degistirme de suruyorum ama bazen aklima takiliyor acaba bu kadar cok kullanmak zararli olur mu diye?

Canim desitin mavi olan zaten pisik onleyici bu yuzden her alt degistirmede surulmesi gerekiyormus ki pisik olmasin. İnce bir tabaka halinde surebilirsin bir sey olmaz dedi doktor.

Bak sen Gokcene kandirdi hepimizi :) olsun canim bak ne guzel istedigin gibi acilmaya da baslamisin gelir artik merak etme :)

Aynen canım kandırdı hepinizi:)) aynen şükür başladı sevındım baya bugun sabahta nişan geldi tıkaç düştü baya:) şimdi bekliyoruz su gelırse yada sancı ki nişandan sonra baslarmış gidicez hemen kısmetse böyle olmadı zaten cuma kesin inşallah:)

Canim desitin mavi olan zaten pisik onleyici bu yuzden her alt degistirmede surulmesi gerekiyormus ki pisik olmasin. İnce bir tabaka halinde surebilirsin bir sey olmaz dedi doktor.

Tabi oyle ama sonucta kıimyasal bişey her alt degiştirmede surmesem mi acaba diye dusunuyordum ama dr sorun olmaz dediyse olmaz heralde

Benim nisanim olmadi ama nisan gelince cok durmaz diyorlar. Suyum da sizinti seklinde gelmisti.

Anladim canim cok tesekkurler

Benim nisanim olmadi ama nisan gelince cok durmaz diyorlar. Suyum da sizinti seklinde gelmisti.

Canım bu sızıntı seklinde suyu nasıl anladın bugün son gercı yarın artık kendımuz gıdıcez hastaneye ama bugun gelsede anlamıcam dıye korkuyorum dun nişan geldı öyle kanamam olmadı bugun sabah sancıyla uyandım hissetm bişey geldi afedersın tualete gıttım hafıf pede akıntı gelmiş kahve rengi iç çamadırımda azıcık ıslak yıne anlamadım tualetede düşmüş biraz kanlı skıntı sonra durdu yok bişey takip ediyorum şimdi su yada sancı düzenlımı dıye olmadı zaten yarın sabah yolcudur abbas

Sizinti seklinde suyun rengi sari gibiydi ve kaygandi canim ama bazen renksiz de olabiliyormus. Ve sicakti.

Sizinti seklinde suyun rengi sari gibiydi ve kaygandi canim ama bazen renksiz de olabiliyormus. Ve sicakti.

Pedinemi geldi yani sarılığı ordanm gördün nasıl hissettin yani tam olarak ben ankamıcam diye korkuyorum kysura bakma onsan soruyorum hep yani idrar yaparkende gelebilir ozaman hiç anlamam zaten sen otururkenmi sıcak sızdı hissettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…