Amerika'da Hamilelik

Canim benim de once nisanim sonra suyum geldi ertesi gun. Suyu tutmaya calissan tutamazsin ve renksizdir bu sayede idrardan ayirdedebilirsin. Eger tuvaletini yaparken gelirse de sansina :) o zaman anlaman cok zor. İnan ki ben de cok kafayi takmistim nasil anlycam die ama anlamaman mumkun degil olagan disi bir sey oluyor nasil nisani anladiysan oyle.
Allah kolaylik versin ben tr deyim saati takip edemiyorum insallah kolayca olur dogumun alirsin bebisi kucagina

Canim ben gece uyandim lavaboya gittim baktim camasirimda biraz var sonra tekrar geldi hafif hafif lavabodayken anlamaman mumkun degil cunku sicak ve istemsiz geliyor idrardan daha yogun bi kivami vardi ve sari renkliydi benimki. Anlarsin muhakkak.

Anladım canım yarın yatıcaz hast. Ama gelirsede gıtmek lazım dıye korktum oyüzden yani endıselendım aminn canım ınsallah

Canim ben gece uyandim lavaboya gittim baktim camasirimda biraz var sonra tekrar geldi hafif hafif lavabodayken anlamaman mumkun degil cunku sicak ve istemsiz geliyor idrardan daha yogun bi kivami vardi ve sari renkliydi benimki. Anlarsin muhakkak.

Anladım canım cok sagol anladsılır yani bi şekilde ılık da geliyomuş ben akıntıda gelıyoda sabah öyle oldu hafıf ıslanmısda ondN korktum ama ılık falam hıssetmedim zaten gelmedı bıdaha demekki değil yarın gıdıcez zaten artık :) aksam gelırse su aksam gıdetız bakalım hayırlısı canım :)

Gelmeye baslasa azar azar da olsa devam eder canim merak etme anlarsin. Hayirlisi olsun canim Allah yardimcin olsun.

Canim bana amerikadayken muktivitamin vermisti doktor, o bitince buradaki de multitabs diye bir multi vitamin verdi demir d vitamini ve baska vitaminler de var icinde.

Bizim bebege dr bisey vermedi. Bu aralar kafasi cok terliyor yastigini islatiyor o derece. Ben de biraz arastirdim netten d vitamini ve demir eksikliginden de olabilirmis o yuzden sordum. Bu hafta randevumuz var sorayim ben de

Canim Allah yardimcin olsun. Insallah gecer biran once yusufcugun gaz sancilari. Normal canim daha da azalacak buyudukce.

Bizim bebege dr bisey vermedi. Bu aralar kafasi cok terliyor yastigini islatiyor o derece. Ben de biraz arastirdim netten d vitamini ve demir eksikliginden de olabilirmis o yuzden sordum. Bu hafta randevumuz var sorayim ben de

Demir eksikligi de uykusuzluk yaparmis ama bizimki demir almasa ne olur bilmem.
Benim oglumun da kafasi terliyor cok herkes erkek cocuklari boyle diyor. Bu arada yastik mi kullaniyorsun?

Kızlar gökçeniöiz bugün 08:45 de doğdu tabiöbiz dünden yatmıştık hastaneye biararabanlıtıcam ama hiç anlatmasamda olur bıldığiniz korku filmi ve sonun sezeryan şuan hastanedeyiz böyle bıara yazarım kızlar :)

Demir eksikligi de uykusuzluk yaparmis ama bizimki demir almasa ne olur bilmem.
Benim oglumun da kafasi terliyor cok herkes erkek cocuklari boyle diyor. Bu arada yastik mi kullaniyorsun?

Yastik kullaniyorum ama pamuk ici silikon degil, yani pamugun terletmemesi lazim.

Caniiim kavusmussunuz Allah hayirli uzun omurler versin:) olsun sen kizina kavustun ya onemli olan o, zor da olsa bitti gitti iste bak :) sana da cook gecmis olsun canim ins cabucak toparlanirsin.

Tebrikler canim Allah anali babali buyutsun. Olsun sonuc onemli ikiniz de sagliklisiniz cok sukur. Bir ara musait oldugunda paylasirsin. Lilya cok guzel isim kizim olsa ben de dusunuyordum :)

Canim hadi gozunuz aydin. Allah anali babali saglikla sihhatle buyutmek nasip etsin. Ikinizde iyisinizdir insallah. Saglikla almissinya kucagina gerisi gecti gitti. Bol sutlu gunler:)

canimm minik prenses hos gelmis sefalar getirms hayirli ugurl olsun upuzun cook guzel bir hayati olsun gokcenimizin sana da gecmis olsun canim guzel haberlernizi bekliyoruz

Kızlar öncelikle hepinize cook tesekkür ederim hamilelik ve doğum öncesi sonrası hep dertleştik paylaştık cok sağolun ıyıkı varsınız:) güzel dilekleriniz için tek tek tesekkürler:)
Gelelim doğumumuza öncelikle kimsenin doğumunun kimseye benzemediği ve olayını akılına bırakılmadı gerektıgını öğrendım kimsede korkması okuyanlar hamıleler bu bana özgü bişeydi benim vucudum böyleymiş böyle oldu sonuç melek geldi allaha şükğr oda bende ıyıyız cok güzel bı duygu bu yeter değer herseye bunu bilin
Cuma hastaneye yatış yaptık ve halağa 2 cm di açılmam ve suni sancı basladı bı saat sonrada doktor suyu patlattı tabi su gelince sancılar cok arttı suni olunca bıde dakkada bur geldi cok degıl 1,5 saat dayanabildim ve epidural aldım müthiş bişey herkeze tavsitem hiç bi sey duymuyosunuz takılırken ki bana 2 kere gir cık oldu yeri düzgün olmamış ve sonra 5 saat ıyı gerı kalan zaman yıne basladı yıne aldım ama sadece kasık ağrısını aldı cok vermemişler btun ıkınma hıssı ve badınc ve agrı vardı dayanamadım ıtmede dıyolar baya ıkınma ıle beraber 5 saat cok kotuydu ağrıdan atesım cıktı berbattı gecelım toplamda 14-15 saat sancı yani sonra tam 10 cm oldu bebiş kafası yanmış cevıremedıler zaten 4,250 dogdu cıkmazmıs yanı) dediler sezeryan ben zaten benı alsınlar hemen diye bagırıyom epidural diye esim delirdi bukadar cektırdınız nıye once almadınız dşye cok kırktular annem ve esım ki esim cok dırayetlıdır cık uzulduler derken hemen epidural anestezi benım acım dındı sukur hıc agrım kalmadı ben korkak amelıyata kuzu gıttım sadece tıtredım yoruldugumdan 15 dk mınnos gelmiştı hıç bişey duymadım cok guzel gecti suanda masallah cok ıı agrım baya az zaten kuzım 4,250 oldugundan kızlar normal olsada cok dıkısım olıcaktı belkı agrım daha cok olucaktı falan fılan hersey bahane o saatte doğucakmış öyle oldu napalım suan hastane psikolojısındeyız oda gecer ınsallah yarın cıkıcaz ınsallah bızden bu kadar buarada göğüslerım cok agrıyo uçları bı care lütfen zeytın yagı surucem baphanten suruyırum ama cok kotu dogru emsede ne yapabılırım baska yardım deneyımlı anneler:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…