- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.941
Pedinemi geldi yani sarılığı ordanm gördün nasıl hissettin yani tam olarak ben ankamıcam diye korkuyorum kysura bakma onsan soruyorum hep yani idrar yaparkende gelebilir ozaman hiç anlamam zatensen otururkenmi sıcak sızdı hissettin
Pedinemi geldi yani sarılığı ordanm gördün nasıl hissettin yani tam olarak ben ankamıcam diye korkuyorum kysura bakma onsan soruyorum hep yani idrar yaparkende gelebilir ozaman hiç anlamam zatensen otururkenmi sıcak sızdı hissettin
Canim benim de once nisanim sonra suyum geldi ertesi gun. Suyu tutmaya calissan tutamazsin ve renksizdir bu sayede idrardan ayirdedebilirsin. Eger tuvaletini yaparken gelirse de sansina :) o zaman anlaman cok zor. İnan ki ben de cok kafayi takmistim nasil anlycam die ama anlamaman mumkun degil olagan disi bir sey oluyor nasil nisani anladiysan oyle.
Allah kolaylik versin ben tr deyim saati takip edemiyorum insallah kolayca olur dogumun alirsin bebisi kucagina
Canim ben gece uyandim lavaboya gittim baktim camasirimda biraz var sonra tekrar geldi hafif hafif lavabodayken anlamaman mumkun degil cunku sicak ve istemsiz geliyor idrardan daha yogun bi kivami vardi ve sari renkliydi benimki. Anlarsin muhakkak.
Anladım canım cok sagolanladsılır yani bi şekilde ılık da geliyomuş ben akıntıda gelıyoda sabah öyle oldu hafıf ıslanmısda ondN korktum ama ılık falam hıssetmedim zaten gelmedı bıdaha demekki değil yarın gıdıcez zaten artık :) aksam gelırse su aksam gıdetız bakalım hayırlısı canım :)
Kizlar d vitamini kullaniyormusunuz bebeklerinize ?
Canim bana amerikadayken muktivitamin vermisti doktor, o bitince buradaki de multitabs diye bir multi vitamin verdi demir d vitamini ve baska vitaminler de var icinde.
Ezoooo bebis geldi mi caniimm?
kizlarr sizler nasilsiniz ben pek giremiyorum kusurum bakmayinnn gecen gece saahladik oglumun gaz sancilari tvan yapti gazli bebek annelerini simdi daha iyi anliyorum bu kadar degildi kuzum... gunde 2-3 defa en cok 1er saat agliyordu gaz yuzunden amaaa ne zaman 1 ayi doldurduk gaz sancilarimiz cogaldiiii doktora gittik bebis uyumadi bize bi care diye... ama benim pasa doktorun kapisindan girince uyuyuverdi beni de yalanci cikardidoktorum birkac masaj gosterdi ilac damla istedim 2.aya kadar kesinlikle yasak dedi kullanma dedi masaj kucakta hoplatma hareket filan derken gunler geciyor bakalim bir de ben careyi yuz ustu yatirmada buldum gunduzleri basindayken yuz ustu yatiriyorum gaz sancisi girse de uyanmiyor guzel guzel uyuyor ama gece yuz ustu de yatiramiyorum... bir muddet kucakta bir muddet salincagida zaman geciriyoruz sabahliyoruzz benim rezene kimyon filn da ise yaramadi bu defa ( bir de kizlar benim bebisin kaka sayisi azaldi normal demiii eskiden 6-7 bez kakali oluyordu simdi gunde 3-4 defa ancak yapiyor...
Bizim bebege dr bisey vermedi. Bu aralar kafasi cok terliyor yastigini islatiyor o derece. Ben de biraz arastirdim netten d vitamini ve demir eksikliginden de olabilirmis o yuzden sordum. Bu hafta randevumuz var sorayim ben de
Demir eksikligi de uykusuzluk yaparmis ama bizimki demir almasa ne olur bilmem.
Benim oglumun da kafasi terliyor cok herkes erkek cocuklari boyle diyor. Bu arada yastik mi kullaniyorsun?
Kızlar gökçeniöiz bugün 08:45 de doğdu tabiöbiz dünden yatmıştık hastaneye biararabanlıtıcam ama hiç anlatmasamda olur bıldığiniz korku filmi ve sonun sezeryanşuan hastanedeyiz böyle bıara yazarım kızlar :)
Kızlar gökçeniöiz bugün 08:45 de doğdu tabiöbiz dünden yatmıştık hastaneye biararabanlıtıcam ama hiç anlatmasamda olur bıldığiniz korku filmi ve sonun sezeryanşuan hastanedeyiz böyle bıara yazarım kızlar :)
Bir anlasaydim nasil yaptiginizi denerdim ama :)
Ben de her alt degistirme de suruyorum ama bazen aklima takiliyor acaba bu kadar cok kullanmak zararli olur mu diye?
biraz daha atlattik canim sukur daha iiyiyiz :) siz nasilsiniz prenses nasil annesiCanim Allah yardimcin olsun. Insallah gecer biran once yusufcugun gaz sancilari. Normal canim daha da azalacak buyudukce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?