- Konu Sahibi citaknuray
-
- #8.961
Kızlar öncelikle hepinize cook tesekkür ederim hamilelik ve doğum öncesi sonrası hep dertleştik paylaştık cok sağolun ıyıkı varsınız:) güzel dilekleriniz için tek tek tesekkürler:)
Gelelim doğumumuza öncelikle kimsenin doğumunun kimseye benzemediği ve olayını akılına bırakılmadı gerektıgını öğrendım kimsede korkması okuyanlar hamıleler bu bana özgü bişeydi benim vucudum böyleymiş böyle oldu sonuç melek geldi allaha şükğr oda bende ıyıyız cok güzel bı duygu bu yeter değer herseye bunu bilin
Cuma hastaneye yatış yaptık ve halağa 2 cm di açılmam ve suni sancı basladı bı saat sonrada doktor suyu patlattı tabi su gelince sancılar cok arttı suni olunca bıde dakkada bur geldi cok degıl 1,5 saat dayanabildim ve epidural aldım müthiş bişey herkeze tavsitem hiç bi sey duymuyosunuz takılırken ki bana 2 kere gir cık oldu yeri düzgün olmamış ve sonra 5 saat ıyı gerı kalan zaman yıne basladı yıne aldım ama sadece kasık ağrısını aldı cok vermemişler btun ıkınma hıssı ve badınc ve agrı vardı dayanamadım ıtmede dıyolar baya ıkınma ıle beraber 5 saat cok kotuydu ağrıdan atesım cıktı berbattı gecelım toplamda 14-15 saat sancı yani sonra tam 10 cm oldu bebiş kafası yanmış cevıremedıler zaten 4,250 dogdu cıkmazmıs yanı) dediler sezeryan ben zaten benı alsınlar hemen diye bagırıyom epidural diye esim delirdi bukadar cektırdınız nıye once almadınız dşye cok kırktular annem ve esım ki esim cok dırayetlıdır cık uzulduler derken hemen epidural anestezi benım acım dındı sukur hıc agrım kalmadı ben korkak amelıyata kuzu gıttım sadece tıtredım yoruldugumdan 15 dk mınnos gelmiştı hıç bişey duymadım cok guzel gecti suanda masallah cok ıı agrım baya az zaten kuzım 4,250 oldugundan kızlar normal olsada cok dıkısım olıcaktı belkı agrım daha cok olucaktı falan fılan hersey bahane o saatte doğucakmış öyle oldu napalım suan hastane psikolojısındeyız oda gecer ınsallah yarın cıkıcaz ınsallah bızden bu kadar buarada göğüslerım cok agrıyo uçları bı care lütfen zeytın yagı surucem baphanten suruyırum ama cok kotu dogru emsede ne yapabılırım baska yardım deneyımlı anneler:)
canimm dagumun baya zor olmus ama olsun prensesi gorunce butun agrilarin dinmistir. masallah lilya gokcene tombik prenses normal dogmazmis zaten annesi. benim oglanin da kafasi yandi canim cevirdiler ama ben 3250yi zzor dogurdum 4kusur u normal dogurman mucize olurduKızlar öncelikle hepinize cook tesekkür ederim hamilelik ve doğum öncesi sonrası hep dertleştik paylaştık cok sağolun ıyıkı varsınız:) güzel dilekleriniz için tek tek tesekkürler:)
Gelelim doğumumuza öncelikle kimsenin doğumunun kimseye benzemediği ve olayını akılına bırakılmadı gerektıgını öğrendım kimsede korkması okuyanlar hamıleler bu bana özgü bişeydi benim vucudum böyleymiş böyle oldu sonuç melek geldi allaha şükğr oda bende ıyıyız cok güzel bı duygu bu yeter değer herseye bunu bilin
Cuma hastaneye yatış yaptık ve halağa 2 cm di açılmam ve suni sancı basladı bı saat sonrada doktor suyu patlattı tabi su gelince sancılar cok arttı suni olunca bıde dakkada bur geldi cok degıl 1,5 saat dayanabildim ve epidural aldım müthiş bişey herkeze tavsitem hiç bi sey duymuyosunuz takılırken ki bana 2 kere gir cık oldu yeri düzgün olmamış ve sonra 5 saat ıyı gerı kalan zaman yıne basladı yıne aldım ama sadece kasık ağrısını aldı cok vermemişler btun ıkınma hıssı ve badınc ve agrı vardı dayanamadım ıtmede dıyolar baya ıkınma ıle beraber 5 saat cok kotuydu ağrıdan atesım cıktı berbattı gecelım toplamda 14-15 saat sancı yani sonra tam 10 cm oldu bebiş kafası yanmış cevıremedıler zaten 4,250 dogdu cıkmazmıs yanı) dediler sezeryan ben zaten benı alsınlar hemen diye bagırıyom epidural diye esim delirdi bukadar cektırdınız nıye once almadınız dşye cok kırktular annem ve esım ki esim cok dırayetlıdır cık uzulduler derken hemen epidural anestezi benım acım dındı sukur hıc agrım kalmadı ben korkak amelıyata kuzu gıttım sadece tıtredım yoruldugumdan 15 dk mınnos gelmiştı hıç bişey duymadım cok guzel gecti suanda masallah cok ıı agrım baya az zaten kuzım 4,250 oldugundan kızlar normal olsada cok dıkısım olıcaktı belkı agrım daha cok olucaktı falan fılan hersey bahane o saatte doğucakmış öyle oldu napalım suan hastane psikolojısındeyız oda gecer ınsallah yarın cıkıcaz ınsallah bızden bu kadar buarada göğüslerım cok agrıyo uçları bı care lütfen zeytın yagı surucem baphanten suruyırum ama cok kotu dogru emsede ne yapabılırım baska yardım deneyımlı anneler:)
Kızlar öncelikle hepinize cook tesekkür ederim hamilelik ve doğum öncesi sonrası hep dertleştik paylaştık cok sağolun ıyıkı varsınız:) güzel dilekleriniz için tek tek tesekkürler:)
Kizlaarrr kimler chicco liteway plus kullaniyor?
Memnun musunuz? Cift yonlu kullanilabilio mu? Tek elle kapanip acilabiliyor mu?
Acil cevaplayabilen olursa cok sevinirim en yakin zamanda almamiz lazim
biraz daha atlattik canim sukur daha iiyiyiz :) siz nasilsiniz prenses nasil annesi
canını sıkma ayı şeyleri bizde yaşadık canım geçiyor. etrafa ilgileri başladıkça daha kısa emiyorlar. bende mememi vermeye çalıştığımda ağlıyordu kendini geri geri atıyordu yay gibi. bende korkmuştum ama geçiyor.Sevindim canim daha iyi olmaniza. Bizim hanimefendi de iyi ama emme problemimiz basladi. Gogsumu 5 dk emip aglamaya basliyor, sut kaliyor emmiyor ya da gogsume yatirdigimda aglamaya basliyor. Bi kac gundur boyleyiz cok canim sIkkIn anliyorum napmaya calisiyor umarim birakmaya calismiyordur. Yarin dr kontrolumuz var bakalim ne dicek .
Kizlaarrr kimler chicco liteway plus kullaniyor?
Memnun musunuz? Cift yonlu kullanilabilio mu? Tek elle kapanip acilabiliyor mu?
Acil cevaplayabilen olursa cok sevinirim en yakin zamanda almamiz lazim
Hnesli kullaniyor oda cevaplayacaktir. Memnundu bende sormustum daha once. Bi arkadadima tavsiye etmistim almis memnun. Ama ben daha almadim. Sanirim tek yonlu benimde aklima bu takildi. Cift yon daha iyi olur sma bende bundan alacagim sanirim. Bide nicin acil merak ettim canim senin oglun daha kucuk. Ben almadim daha da oyuzden soruyorum.
Bizimki bundan canim bence guzel tek elle kapanip aciliyor ama cift yonlu degil. Youtube da videolari var ismini yaz cikiyor bi bak istersen orada fonsiyonlarini gosteriyor.
Canim anakucagiyla kullanildiginda zaten sana donuk olmuyor mu? Bir yasina kadar anakucagiyla kullansak zaten sonra bana bakmak istemez sanirm :)
Evet anakucagiyla kullaninca sana donuk oluyor ama anakucagi olmadan kullanirsan cift yonlu degil. Dedigin gibi bu model carseatle beraber travel system oluyor. Evet buyuyunce disariyi gormek isteyeceklerdir :)
canını sıkma ayı şeyleri bizde yaşadık canım geçiyor. etrafa ilgileri başladıkça daha kısa emiyorlar. bende mememi vermeye çalıştığımda ağlıyordu kendini geri geri atıyordu yay gibi. bende korkmuştum ama geçiyor.
diş jelini aldım canım adı oraljel. gündüz ve gece için iki türlüsü var. gece için olan baya etkili demişti arkadaşım. walgreens te ikisi tek bi kutuda varmış ondan aldım ben canım. daha kullanmadık ama.
Sagol canm bilgiler icin. Son olarak kaca aldiniz?
Canm benm oglumun da ben emzirirken hep dilkati dagiliyor en ufak sese kafasini ceviriyor son zamanlarda. Hal boyle olunca da olmasi gereken kilodan biraz az kilo almis. Tehlikeli sinirda degil ama bir dahaki ay az alirsa yine ya mama ya da ek gida baslatacakmis doktor. Ben de vok uzuldum(( acaba bu bir gecici donem mi yoksa yavss yavas birakacak mi bilemiorm.
Doktor los ve sessiz bir odada ren az 10 dk ayni memeyi emzirmeye calis emmezse de bir sonraki emmede o memeden basla ki yagli sutu almus olsun dedi bilgin olsun.
Sen baska bir sey verio musun? Bu arada doktor ne diyecek beni de bilgilendirir misin?
Gule gule kullaninnnn arabaniziii bol gezmeler :))(
Canim biz 290 dolar civari almistik ama carseat le beraber. Neler yapiyorum emzirmeye calisirken sessiz ve daha los bir odaya geciyoruz ayakta emzirmeye calisiyorum onu yapiyorum bunu yapiyorum ayni. Uykudan uyanirken uykusu acilmadan emzirmeye calisiyorum uyku sersemi o da 5 ya da 10 dk. Dun doktora gittik 550 gr almis bir oncekilerden cok cok az ama dr normal zaten artik az alicak dedi. Gunde 10-30 gr falan alicak dedi. Iste emmiyo reddediyo falan anlattik, mutluysa aglamiyorsa doyuyor demektir dedi. Zaten artik geceleri 6 saate kadar dayanabilir acligina dedi. Gunduz 4 saati gecirmeyin ama dedi. Sag gogsunu emzirdikten sonra dedi bir de oyle dene dedi. Siringa verdi bununla akit agzina dedi. Doktora gore her sey normal. Ama nedense ben bir turlu ikna olamiyorum doyduguna. Yok ben baska bir sey vermiyorum. Sen veriyormusun ?
Gunde 10-30 gr yazmisim yanlislikla. 10-20 gr dogrusu
Anladim canim. Benimki de gunde 21 gr almis daha az alirsa mama veya ek gidaya geceriz bir dahaki aya dedi. Uzuldum ben de e normalse benmki nie oyle dediben de ek bir sey vermiorm
Ben de sakin bir yere geciorm. Emerken sallaniyorum oturur pozisyonda hafif hafif o zaman emiyor daha iyi. Ama emmeyecekse karanlik ortam da yaramiyor. Geri kalanlari aynen benimki de oyle soyledi canm. Ya cocuk buyutmek cok zor Allah hepimize kolaylik versin.
Bu aralar huysuz cok bizimki dis baslamis dedi yani salya huzursuzluk vs iki ay sonra ancak cikar dis dedi((
Kızlar hepinize tessekkür ederim sagolun bende hep guremıyom artık:) krem tavsıyelerı ıcın tesekkur ederım lansinoh krem almıştım basladım halkaten ıı geldı emdıkten sonrada hava aldırıyorum cok sukur cokbaz asagıdan kaldı gecer oda ınsallah kuzu emsınde:) kontrolumuz vardı hersey ıı masalkah sertıfikasınada acıl dedık beklıyoz elden alcaz bızde galıba sonra pasaport konsolosluk az kaldı gıtcegımız tarih:) kızlar benım ayak bılek fıl ayagı oldu sizin olmuşmuydu bırde kanama nezaman bıttı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?