Amerika'da Hamilelik

Canimmm Allah kurtarmis hayirlisiyla gelmis Allah anali babali buyutsun insallah.
Gogus uclarin icin hemen lansinoh krem al baska bsy surme. Her emzirmeden sonra bolca sur gogus pedile kapat bi sonraki emzirmeye kadar kalsin. Zaten vucut emio onu hemen. Bebegi emzirmeden silmene de gerek yok bi zarari yok merak etme. Gecene kadar kullan ilk iki ay da her gece yatmadan kullan geciriyor. İlk kullanmaya basla bir gunde farki anlarsin. Umarim isine yarar sana kolayliklar diliyorum hic merak etme cabucak geciyor zor gunler

Kizlaarrr kimler chicco liteway plus kullaniyor?
Memnun musunuz? Cift yonlu kullanilabilio mu? Tek elle kapanip acilabiliyor mu?
Acil cevaplayabilen olursa cok sevinirim en yakin zamanda almamiz lazim

canimm dagumun baya zor olmus ama olsun prensesi gorunce butun agrilarin dinmistir. masallah lilya gokcene tombik prenses normal dogmazmis zaten annesi. benim oglanin da kafasi yandi canim cevirdiler ama ben 3250yi zzor dogurdum 4kusur u normal dogurman mucize olurdu keske bastan bebisin kilosunu kontrol etselermis de o kadar agri sanci cekmeden sezeryana alsalarmis canim ya gerci hayirlisi boyleymis. minik prensesi opuyorum canim sana da cook gecmis olsun gogus icin kontrole glen hemsirelere soylersen ilac getirmeleri lazim canim. bana medela nin kremini vermislerdi cok iyi gelmisti silmeye de gerek yok onunla emzirebiliyorsun.insallah boool sutun olsun prenses hemencecik buyusun annesi :)

Canim cok gecmis olsun baya zor bi dogum olmus ama neyseki cok guzel biseye kavustun:) simdi iyi olmaniza sevindim.
Burdakilerin normal dogumda bukadar inat etmelerini anlamiyorum. Ayni durumu benim arkadasimda yasadi kendisi minyon yapili 4 kilodan fazla bebek 10cm acilma ve sonuc sezeryan. Bastan yapsalarya. Ozaman da sinir olmustum simdi senin yazdiklarini okuyunca da sinir oldum. Neyse gecti gitti sukur iyisiniz.
Gogus uclarindan ben cok cektim cok fena bisey cok ilerlemeden emzirme hemsiresinden randevu al dogru emzirdigin zaman cok acimiyor. Bana hic bi krem iyi gelmedi ama benimki baya kotuydu. Hastaneden medelanin kremini vermislerdi bende amazondan motherlove diye bi krem bulmustum mustelanin vardi arkadasimdan bepanten aldim hicbiri fayda etmedi. Oyuzden su iyidir diyemem. Ama antibiyotikli bi krem verdiler en son receteli. Ondan fayda buldum. Adi 'apno' eger cok kotu durumdaysan onu bi sor doktoruna. Dogum doktoruna yazdiriyorsun receteyi. Biraz pahali ama kucucuk bi kutu 125$ di. Gogus pedi kullanma derim ben sonradan farkettim onu kullandikca hic gecmedi. Yada kullanacaksan pamuklu olan varsa onu kullan. Ben sonradan pamuklu mendil kullandim. Cunku hava almasi lazim. Cok gecmis olsun canim cok iyi anliyorum seni insallah fazla ilerlemeden duzelir. Prensesi de op benim icin misss gibidir simdi:)

Hnesli kullaniyor oda cevaplayacaktir. Memnundu bende sormustum daha once. Bi arkadadima tavsiye etmistim almis memnun. Ama ben daha almadim. Sanirim tek yonlu benimde aklima bu takildi. Cift yon daha iyi olur sma bende bundan alacagim sanirim. Bide nicin acil merak ettim canim senin oglun daha kucuk. Ben almadim daha da oyuzden soruyorum.

biraz daha atlattik canim sukur daha iiyiyiz :) siz nasilsiniz prenses nasil annesi

Sevindim canim daha iyi olmaniza. Bizim hanimefendi de iyi ama emme problemimiz basladi. Gogsumu 5 dk emip aglamaya basliyor, sut kaliyor emmiyor ya da gogsume yatirdigimda aglamaya basliyor. Bi kac gundur boyleyiz cok canim sIkkIn anliyorum napmaya calisiyor umarim birakmaya calismiyordur. Yarin dr kontrolumuz var bakalim ne dicek .

canını sıkma ayı şeyleri bizde yaşadık canım geçiyor. etrafa ilgileri başladıkça daha kısa emiyorlar. bende mememi vermeye çalıştığımda ağlıyordu kendini geri geri atıyordu yay gibi. bende korkmuştum ama geçiyor.
diş jelini aldım canım adı oraljel. gündüz ve gece için iki türlüsü var. gece için olan baya etkili demişti arkadaşım. walgreens te ikisi tek bi kutuda varmış ondan aldım ben canım. daha kullanmadık ama.

Canim cook gecmis olsun ve tombik prensesimiz de hos gelmiiis :) masallah kuzuya tombis tombis ne guzel. Allah hayirli uzun omurler versin. Zor olmus dogumun ama bitti gitti iste ben hatirlamiyorum bile artik. Ben de pushlarda artik son zamanlarda gozum kararmaya baslamisti ve acayip yorulmustum son ana kadar beklediler kesi yapmak icin. Esim korkmus artik bagirmak uzereydim neden kesi yapmiyorsunuz gormuyomusunuz halini diyecektim kestiler diyor sonradan. Ben de kizmistim sonradan neden bu kadar beklerler diye.
Ama bitti gitti iste ben hediyem aldim sen de oyle gogus yaralarina gelince bana da hastaneden lansinoh vermislerdi, iste hemsirelerden verirler krem. Ama canim ne surersen sur bir sure acicaklar malesef. Ben de eminegulun dedigi gibi ilk zamanlar ped koymadim acik tuttum, biraz daha iyi olduklarinda ped kullanmaya basladim. Gecicekler merak etme. Tombik prensesi kokla benim icin

Bizimki bundan canim bence guzel tek elle kapanip aciliyor ama cift yonlu degil. Youtube da videolari var ismini yaz cikiyor bi bak istersen orada fonsiyonlarini gosteriyor.

Canim liteway plus travel sistem olanlardan oldugu icin dogumdan itibaren kullaniliyor anakucagi takiliyor. Benim anakucagi ve araba ablamdan kaldi travel sistem degil o yuzden rahat olmuyor ayri ayri yer kapliyor. Bebis anakucaginda uyuyakalinca bebek arabasina yatirmak icin kucagina aliosun uyaniyor o yuzden acil lazim dedim :)
Tesekkurler cevabin icin bunu alcam sanirim en iyisi bu geldi butceme gore.

Bizimki bundan canim bence guzel tek elle kapanip aciliyor ama cift yonlu degil. Youtube da videolari var ismini yaz cikiyor bi bak istersen orada fonsiyonlarini gosteriyor.

Canim anakucagiyla kullanildiginda zaten sana donuk olmuyor mu? Bir yasina kadar anakucagiyla kullansak zaten sonra bana bakmak istemez sanirm :)

Canim anakucagiyla kullanildiginda zaten sana donuk olmuyor mu? Bir yasina kadar anakucagiyla kullansak zaten sonra bana bakmak istemez sanirm :)

Evet anakucagiyla kullaninca sana donuk oluyor ama anakucagi olmadan kullanirsan cift yonlu degil. Dedigin gibi bu model carseatle beraber travel system oluyor. Evet buyuyunce disariyi gormek isteyeceklerdir :)

Evet anakucagiyla kullaninca sana donuk oluyor ama anakucagi olmadan kullanirsan cift yonlu degil. Dedigin gibi bu model carseatle beraber travel system oluyor. Evet buyuyunce disariyi gormek isteyeceklerdir :)

Sagol canm bilgiler icin. Son olarak kaca aldiniz?
Canm benm oglumun da ben emzirirken hep dilkati dagiliyor en ufak sese kafasini ceviriyor son zamanlarda. Hal boyle olunca da olmasi gereken kilodan biraz az kilo almis. Tehlikeli sinirda degil ama bir dahaki ay az alirsa yine ya mama ya da ek gida baslatacakmis doktor. Ben de vok uzuldum (( acaba bu bir gecici donem mi yoksa yavss yavas birakacak mi bilemiorm.
Doktor los ve sessiz bir odada ren az 10 dk ayni memeyi emzirmeye calis emmezse de bir sonraki emmede o memeden basla ki yagli sutu almus olsun dedi bilgin olsun.
Sen baska bir sey verio musun? Bu arada doktor ne diyecek beni de bilgilendirir misin?
Gule gule kullaninnnn arabaniziii bol gezmeler :))(

Peki ne kadar surdu bu durum canim ? Sen ne yaptin emmedigi zaman ? Off cok zor bir durum yaa . Canim ben senin dis jeline netten bi bakayim dedim gelatin varmis icinde gordun mu bilmiyorum, Sanirim sen de dikkat ediyordun buna.

Canim biz 290 dolar civari almistik ama carseat le beraber. Neler yapiyorum emzirmeye calisirken sessiz ve daha los bir odaya geciyoruz ayakta emzirmeye calisiyorum onu yapiyorum bunu yapiyorum ayni. Uykudan uyanirken uykusu acilmadan emzirmeye calisiyorum uyku sersemi o da 5 ya da 10 dk. Dun doktora gittik 550 gr almis bir oncekilerden cok cok az ama dr normal zaten artik az alicak dedi. Gunde 10-30 gr falan alicak dedi. Iste emmiyo reddediyo falan anlattik, mutluysa aglamiyorsa doyuyor demektir dedi. Zaten artik geceleri 6 saate kadar dayanabilir acligina dedi. Gunduz 4 saati gecirmeyin ama dedi. Sag gogsunu emzirdikten sonra dedi bir de oyle dene dedi. Siringa verdi bununla akit agzina dedi. Doktora gore her sey normal. Ama nedense ben bir turlu ikna olamiyorum doyduguna. Yok ben baska bir sey vermiyorum. Sen veriyormusun ?

Gunde 10-30 gr yazmisim yanlislikla. 10-20 gr dogrusu

Gunde 10-30 gr yazmisim yanlislikla. 10-20 gr dogrusu

Anladim canim. Benimki de gunde 21 gr almis daha az alirsa mama veya ek gidaya geceriz bir dahaki aya dedi. Uzuldum ben de e normalse benmki nie oyle dedi ben de ek bir sey vermiorm
Ben de sakin bir yere geciorm. Emerken sallaniyorum oturur pozisyonda hafif hafif o zaman emiyor daha iyi. Ama emmeyecekse karanlik ortam da yaramiyor. Geri kalanlari aynen benimki de oyle soyledi canm. Ya cocuk buyutmek cok zor Allah hepimize kolaylik versin.
Bu aralar huysuz cok bizimki dis baslamis dedi yani salya huzursuzluk vs iki ay sonra ancak cikar dis dedi ((

Son düzenleme:
Kızlar hepinize tessekkür ederim sagolun bende hep guremıyom artık:) krem tavsıyelerı ıcın tesekkur ederım lansinoh krem almıştım basladım halkaten ıı geldı emdıkten sonrada hava aldırıyorum cok sukur cokbaz asagıdan kaldı gecer oda ınsallah kuzu emsınde:) kontrolumuz vardı hersey ıı masalkah sertıfikasınada acıl dedık beklıyoz elden alcaz bızde galıba sonra pasaport konsolosluk az kaldı gıtcegımız tarih:) kızlar benım ayak bılek fıl ayagı oldu sizin olmuşmuydu bırde kanama nezaman bıttı?

Aynen zormus bir de benim yanimda 3 ay annem vardi simdi de kayinvalidem var, yalniz olsaydim napicaktim hic bilmiyorum. Turkiye dE olsaydik bu kilo ile dr kesin mama baslatirdi bilemiyorum hangisi dogru bizimkinin de alt 2 disi belirgin gibi geliyor bana beyazlasmis yerleri belli oluyor salyasi da basladi. Sorduk doktora daha cikmaz dedi. D vitamini sordum ben aldigim icin gerek yokmus ona da gecermis. Basinin terlemesini soyledim, artik 2 kat giydirin dedi. Ilk zamanlar 3 kat demisti boyle iste anne baba olmak ne zormus cocuk soz konusu oldugu zaman en ufak sey bile endiselenmemize neden olabiliyor.

Oh oh iyisiniz ana kiz :)) keyfini cikar emiyo olusunun bu ufakliklar sonra cok kurnazlasiyor ugrastiriyorlar suan bizim ugrastigimiz gibi. Canim benim oyle bi problemim olmadi, kanamam da 40 gun falan surdu, sonra tekrar 1 hafta daha olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…