Amerika'da Hamilelik

Bence baba olmak super hic bi sey yok onlara gore anca sevsinler :)))
Bence de bana buradaki dokorun dedigine gore 500 kusur gram cok az geldi ama Amerikalilar bu isi biliolar meraketme onlarinki dogru.
Bizim de disler gorunuo gibi beyaz beyaz aynen.
Ben vitamin almiorm hic o yuzden demek bebek alio.

Aa cok sevindim canim duzelince gogsun emzirmenin tadina varacaksin. Hneslinin de dedigi gibi tadini cikar buyudukce zorlasiyor emzirmeye konsantre etmek :)))

Buradaki doktorlar mi cok rahat bizimkiler mi cok abartiyor bilmiyorum ama dedigine gore daha da azalacak senin ki demis ya bi dahaki ay da az alirsa mama baslicaz bizim ki de daha az olabilir diyo tam tersi:) 6. Ayda pirincli cerealle baslicaz ek gidaya dedi. Tr de ne ile baslatiyolar biliyor musun ?

Arkadaslar merhaba , bende new jersey de yasiyorum araniza katilmak istedim
5 aylik hamileyim ve ciddi bir sorunum var dokundugum hersey beni carpiyor feci bir elektrik yuklemesi var uzerimde ne yaptiysam cozum bulamadim sizlerin fikirleri varsa lutfen yardimci olabilir misiniz

Canim yogurt veya meyve suyu diye biliyorum. Evet ya madem azalacak niye moralimi bozuo ki bu is moral isi. Peki uyku konusunda ne dedi? Gunde toplam kac saat ve uyku egitimiyle ilgili bir sey dedi mi?

Kubra merhaba hayirli olsun bebegin Allah tamamina erdirsin insallah.
Yok bana olmadi ama hep ciplak ayak cimlere bas veya topraga direk, elektrigini alir derler. Bir de yunlu gibi seyler giyme metale dokunma asansor, merdiven korkulugu gibi

Tesekkur ederim allah razi olsun .
Aslinda mumkun oldugunca bu soylediklerinden uzak durmaya calisiyorum tek cozum toprak ama yine de tekrar basliyor, zaten metal seylere korkudan dokunamaz oldum cok tedirginim :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kubra merhaba hayirli olsun bebegin Allah tamamina erdirsin insallah.
Yok bana olmadi ama hep ciplak ayak cimlere bas veya topraga direk, elektrigini alir derler. Bir de yunlu gibi seyler giyme metale dokunma asansor, merdiven korkulugu gibi

]Tesekkur ederim allah razi olsun .
Aslinda mumkun oldugunca bu soylediklerinden uzak durmaya calisiyorum tek cozum toprak ama yine de tekrar basliyor, zaten metal seylere korkudan dokunamaz oldum cok tedirginim :)

Canim yogurt veya meyve suyu diye biliyorum. Evet ya madem azalacak niye moralimi bozuo ki bu is moral isi. Peki uyku konusunda ne dedi? Gunde toplam kac saat ve uyku egitimiyle ilgili bir sey dedi mi?

Uyku konusunda bisey sormadim canim, randevumuzun buyuk bir bolumu adamin beni cocugun kilosu konusunda ikna etmeye calismasiyla gectigi icin, onlara sira gelmedi :))

Hayırlı olsun hamileligin ve aramiza hosgeldin :) ben de toprakla ugrasirsan vucuttaki elektrigi alir diye biliyorum canim.

Hos geldın canım hayırlı olsun bende toprak dıyorum ve musluk baslıklarını tut oda cekıyo elektrıgı bendede olmamıstı vucudun yapıyo demekki bıran önce toprakla haşır nesir ol

Cevaplar için tesekkür ederim kızlar:) buyudukce farklı seylerı huyları cıkıyo anladığım bu mınnoşların :) saglıklı olsunlarda napalım kıymetlılerımız bakıcaz artık:) kızlar sosyal sigorta num bı haftadamı gelmişti size?

Hos geldın canım hayırlı olsun bende toprak dıyorum ve musluk baslıklarını tut oda cekıyo elektrıgı bendede olmamıstı vucudun yapıyo demekki bıran önce toprakla haşır nesir ol

Hosbulduk tesekkur ederim 😊 evet artik havalarin isinmasiyla yuruyuslerime basliyorum bugunlerde toprakla iyice bi hasir nesir olayim bakayim insallah kurtulurum bu elektriklenmeden , ayrica tesekkur ederim bilgi icin ☺️

Ezocum merak ediyordun ya pasaportumuz bugun geldi. Tam 2 hafta sonra elimizde oldu. Islemleri hizlandirmadik, pasaport islemlerini yapan adam simdi hizlandirmayin genelde 3 haftada geliyor, internetten takip edin eger hala isleme koymadilarsa hizlandirirsiniz demisti bizde bu ayin sonunu bekliyorduk eger hala isleme koymadilarsa hizlandiracaktik ama 2 haftada geldi. Siz de boyle yapabilirsiniz. Nufus cuzdanimiz da geldi gectigimiz haftaici ama o uzun surdu 4 ya da 5 hafta oldu. Bilgin olsun istedim canim
Minik gokcen napiyo , her sey yolunda mi ?

Süper canım gözünüz aydın darısı basımıza:) bizde sigorta ve doğum sertifıkasını beklıyoruz doğum sertifkasınıda acil rica ettık haftaya alıcaz galıba ınsallah sonrada pasaporta basvurcaz hemen sevındım cabuk gelıyomus sagol canım bılgiler için sonrada konsolosluğa gideriz artık ama bız gıdınce gelıcek kımlık kesın napalım artık saglık olsun siz kımliği postaylamı hallettınız peki? Minnoş ıı teyzesi maşşallah emiyo uyuyo cok tatlı doyamıyoruz:) senın mınnoş nasıl gazı düzeldimi? Gazı doğdugundamı basladı sonradanmı canım? Bide bu senın asagıda bebiş takvımı varya nasıl oluyo o bende ıstıyorum yapamadım

Evet canim postayla hallettik. Masallah doyulmaz bu minnoslara :) canim bizim gaz problemimiz olmadi, emme problemimiz basladi onu da bi sekilde halletmeye calisiyoruz. Bu ufakliklar buyuyunce cok kurnazlasiyorlar. Canim bak linki vereyim bu adimlari takip et yaparsin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=385814

ezoemo cok gecmis olsun,cok sevindim gokcenin saglikla gelmis ya gerisi hic onemli degil,zaten dogumdan sonra ne kadar uzun surmus yada zor gecmis hic dusunmuyorsun,
bebisinin keyfini cikar ,bol bol emsin annesi

Kubrausa hosgeldin sen de ,hayirlisiyla saglikla bebegin gelsin zamaninda :)

Bayagidir giremedim,misafirlerim vardi hep git gel...esim de yinde gorevde evde yalnizlari oynuyoruz mirayla...
nisan basinda tr ye gitme planlarim ertelendi,green card uzatma islemlerini beklemek zorundayim..

ek gida ya basladik biz ,avacado,mango,havuc,sweet patato veriyorum ...cok ise yaradi ozellikle miranin kabizligi tamamen gitti..severek de yiyiyor ,biraksam 1 cup tan fazla yiyecek..

cereal dr geceleri aglayip uyumazsa dige onerdi ama nutrition olarak hic bir degeri olmadigi icin vermeyi dusunmuyorum...
mira suan 5,5 aylik..6.aydan once mecburiyet yok solidler icin..dr kabizligi icin onerdi bize..

bir iki ay pure seklinde verip daha sonra baby led weaning yapicaz o daha iyi bebegin kendi gelisimi icin...

jumperoo sormustu birisi unuttum geriye donuk okurken kimdi , saatlerce zaten kalamiyor bebisler yoruluyor..dr bir sorun gormedi bizim..zaten en fazla yarim saat kaliyor orda da ..

emerken bebislerin dikkatini toplamasi icin teething kolyeleri var onlardan kullanabilirsiniz..

Merhaba wanillaek gida icin doktroun ilk basta ne kadar vermen ve gunde kac kez vermen gerektigini soyledi. Bir gunde neleri ne zaman yediriyorsun ne siklikla emziriyorsun bilgilendirir misin beni? Amerikada doktorlar ne tavsiye ediyor merak ediyorum.
Jumperoo yu ben sormustum. Kac aylikken basladiniz kullanmaya? Bizim buradaki doktor 8 aylikken dedi de dumur oldum. Ustunde 10 kg ya kadar kullanilabilir 4 aylikken baslanir yaziyor kafam karisti.
Mira'nin kabizliginin gecmesine cok sevindim. Benim bebisin de duzene girdi kakasi ve gazi cok sukur.
Theeting kolyesi dis kasima icin degil midir? Emzirme icin nasil faydasi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…