Amerika'da Hamilelik

Anladım canım bakalım bızde elden yapalım dıyoruz karıstırdım minnoşları ben pardon emme di sizin doğru ınsallah hallolur canım merak etme sıkılma lınki yaptım cok sagol canım bakalım oldumu blmıyorum denıcem

Sagol canımm cok tesekkür ederiz aynen zor ama hepsi gecıyo deger mınnoşlarımıza saglıkla buyusunler ınsallah:)

Hosbulduk ☺️ tesekkur ederim insallah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

Hosgeldin 😊 maalesef tr de ki gibi yaratici siteleri henuz bende bulamadim ayni kaderi paylasiyoruz seninle ayrica bebislerimiz de ayni tarihte doguyormus seninle ☺️ allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah

Tesekkurler cevabın ıcın :) Amınnn ınsallah hepımız saglıkla alurız kucagımıza :) ozaman bende almanyadn sıparıs verırım cok hosuma gıttı cunku :):):)
Senın kı kızmı erkek mı?

Tesekkurler cevabın ıcın :) Amınnn ınsallah hepımız saglıkla alurız kucagımıza :) ozaman bende almanyadn sıparıs verırım cok hosuma gıttı cunku :):):)
Senın kı kızmı erkek mı?

Rica ederim , biraz daha arastiralim bakalim belki buluruz bi site , benim ki erkek 😊 ya senin ?

Sent from my iPhone 5 S

Ek gida icin aslinda 4 aylikken bir basla dene dedi,miranin kabizligi icin cunku 3.aydan sonra bizimki iyice formulaya alismisti ve sutum azaldi benimde.suan tamamen formuladayiz.ama demir bebisleri kabiz yapiyor cogunlukla...mira kimi zaman kabizdi ama cogunlukla kaka yapma araligi azaldi.ilk mamaya basladigimizda ki gunde sadece 1 kere veriyordum nerdeyse 3 hafta kaka yapmadi :) cok korkmustum...denemedigimiz kalmadi ama sonunda kendi kendine duzeldi...sonra zamanla haftada bir e simdilerde ise 2-3 gune bir yapiyor..
bu yuzden dr basla demisti ama ben baslamamistim..gecenlerde tekrar kakasi sert cikinca dr biraz soylenir gibi oldu neden soyledigimde baslamadin diye :) bizde boylece basladik..gercekten de ise yaradi,keske daha onceden dr dinlyeip verseymisim..
bu arada ben kabizligin anlamini yanlis biliyormusum..kaka yapamamak degilmis,...kaka yaparken bebegin ikinirken yuzunun kizarmasi,aglamasi,top seklinde ve sert diski olursa kabiz oluyormus...bunun disinda eger 2-3 haftada gecse eger kakasi yumusaksa ve yaparken bebek zorlanmiyorsa kabiz olmuyormus sadece sindirme sorunu diyorlar burda..o da bebekler buyudukce duzeliyormus..

burda ilk 4-6 ay arasi basladiginda sweet patato,prune,elma,armut,yellow squash,havuc ,avocado gibi basliyorsun...ozellikle elma armut prune bagirsaklari hemen calistirdigi icin ,miniklerin mideleri daha rahat hazmediyor..bizim dr yesil sebzeyle basla dedi ama ben cogunluu gaz yaptigi icin vermedim.

oglen 12 ile 3 arasi bir ogun ile basladim...yakinda iki ogune cikaricam ...o zaman sabah ve aksam ustu vericem...1 su bardagina yakin yiyor ve kasikla veriyorum...bir saat sonrasinda tekrar mamasini istiyor doymuyor cunku sanirim...

yani anlayacagin burda da her dr farkli geneli 6 aydan once onermiyor eger bebegin duzenli emiyor ve kakasini yapiyorsa..

Jumperoo 3,5 aylik civariydi biz basladik ..cunku bizimki ne yatmayi seviyor,ne bouncer hep ayaklari uzuerinde dikilmek istiyor..dr deneyin zaten begenmezse aglar istemez dedi..ilk zamanlar bataniye ile sirtina destek koyuyordum artik kendi kendine duruyor..ama tabiki 20-25 dk dan fazla durmuyor.biizimkisi bu yerde yurutec gibi gorunenlerden,tr dekiler nasil bilmiyorum..coook eskilerde kapiya asilanlar vardi onlar icin burda da 7-8 ay diye duymustum..

evt o kolye dis icin ama emziriken de eliyle oynuyorlar oyalaniyorlar boylece dikkatleri baska seylere dagilmiyor..:) bende burdaki arkadaslarda gordum

https://www.etsy.com/listing/155820...auto1&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery

ben bu siteden cok alisveris yapiyorum,senin istediginden baska deigisk modellerde var..ben kumas uzerine isim yazilandan almistim..dunyanin heryeriinden saticilar var ve
cogu da heryere shipping yapiyor..

Rica ederim 😉

Hemde fıyatları daha uygunmus almanyadan. zaten geldıgımden berı en cok ılgımı ceken, Alman markalarının bıle burda daha uygun fıyata alınabılıyor olması. hayat yeterınce kazık mı dıyor devlet acaba :)

Evet malesef almanya cok pahali ablam hala orda yasiyor ve bazen konusuyoruz da arada inanilmaz bir fiyat farki var !

Yaa bu arada bu app olayi süper olmus, artik daha rahat takip edebilirim forumu..

Sent from my i phone

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…