- Konu Sahibi citaknuray
-
- #9.001
Evet canim postaylanladım a hallettik. Masallah doyulmaz bu minnoslara :) canim bizim gaz problemimiz olmadi, emme problemimiz basladi onu da bi sekilde halletmeye calisiyoruz. Bu ufakliklar buyuyunce cok kurnazlasiyorlar. Canim bak linki vereyim bu adimlari takip et yaparsin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=385814
ezoemo cok gecmis olsun,cok sevindim gokcenin saglikla gelmis ya gerisi hic onemli degil,zaten dogumdan sonra ne kadar uzun surmus yada zor gecmis hic dusunmuyorsun,
bebisinin keyfini cikar ,bol bol emsin annesi
Kubrausa hosgeldin sen de ,hayirlisiyla saglikla bebegin gelsin zamaninda :)
Bayagidir giremedim,misafirlerim vardi hep git gel...esim de yinde gorevde evde yalnizlari oynuyoruz mirayla...
nisan basinda tr ye gitme planlarim ertelendi,green card uzatma islemlerini beklemek zorundayim..
ek gida ya basladik biz ,avacado,mango,havuc,sweet patato veriyorum ...cok ise yaradi ozellikle miranin kabizligi tamamen gitti..severek de yiyiyor ,biraksam 1 cup tan fazla yiyecek..
cereal dr geceleri aglayip uyumazsa dige onerdi ama nutrition olarak hic bir degeri olmadigi icin vermeyi dusunmuyorum...
mira suan 5,5 aylik..6.aydan once mecburiyet yok solidler icin..dr kabizligi icin onerdi bize..
bir iki ay pure seklinde verip daha sonra baby led weaning yapicaz o daha iyi bebegin kendi gelisimi icin...
jumperoo sormustu birisi unuttum geriye donuk okurken kimdi , saatlerce zaten kalamiyor bebisler yoruluyor..dr bir sorun gormedi bizim..zaten en fazla yarim saat kaliyor orda da ..
emerken bebislerin dikkatini toplamasi icin teething kolyeleri var onlardan kullanabilirsiniz..
ezoemo cok gecmis olsun,cok sevindim gokcenin saglikla gelmis ya gerisi hic onemli degil,zaten dogumdan sonra ne kadar uzun surmus yada zor gecmis hic dusunmuyorsun,
bebisinin keyfini cikar ,bol bol emsin annesi
Kubrausa hosgeldin sen de ,hayirlisiyla saglikla bebegin gelsin zamaninda :)
Bayagidir giremedim,misafirlerim vardi hep git gel...esim de yinde gorevde evde yalnizlari oynuyoruz mirayla...
nisan basinda tr ye gitme planlarim ertelendi,green card uzatma islemlerini beklemek zorundayim..
ek gida ya basladik biz ,avacado,mango,havuc,sweet patato veriyorum ...cok ise yaradi ozellikle miranin kabizligi tamamen gitti..severek de yiyiyor ,biraksam 1 cup tan fazla yiyecek..
cereal dr geceleri aglayip uyumazsa dige onerdi ama nutrition olarak hic bir degeri olmadigi icin vermeyi dusunmuyorum...
mira suan 5,5 aylik..6.aydan once mecburiyet yok solidler icin..dr kabizligi icin onerdi bize..
bir iki ay pure seklinde verip daha sonra baby led weaning yapicaz o daha iyi bebegin kendi gelisimi icin...
jumperoo sormustu birisi unuttum geriye donuk okurken kimdi , saatlerce zaten kalamiyor bebisler yoruluyor..dr bir sorun gormedi bizim..zaten en fazla yarim saat kaliyor orda da ..
emerken bebislerin dikkatini toplamasi icin teething kolyeleri var onlardan kullanabilirsiniz..
kızlar, bı sorum olucak, uzerınde ısım yazan emzık tutacagı yaptırmak ıstıyorum. su sıtedekıler gıbı http://www.schnullireich.de/Schnullerkette-mit-Name:::17.html
acaba amerıkada bıldugınız bı sıte varmı bunu yapan? ben cok yenıyımde burda :)
Hosgeldin 😊 maalesef tr de ki gibi yaratici siteleri henuz bende bulamadim ayni kaderi paylasiyoruz seninle ayrica bebislerimiz de ayni tarihte doguyormus seninle ☺️ allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tesekkurler cevabın ıcın :) Amınnn ınsallah hepımız saglıkla alurız kucagımıza :) ozaman bende almanyadn sıparıs verırım cok hosuma gıttı cunku :):):)
Senın kı kızmı erkek mı?
Merhaba wanillaek gida icin doktroun ilk basta ne kadar vermen ve gunde kac kez vermen gerektigini soyledi. Bir gunde neleri ne zaman yediriyorsun ne siklikla emziriyorsun bilgilendirir misin beni? Amerikada doktorlar ne tavsiye ediyor merak ediyorum.
Jumperoo yu ben sormustum. Kac aylikken basladiniz kullanmaya? Bizim buradaki doktor 8 aylikken dedi de dumur oldum. Ustunde 10 kg ya kadar kullanilabilir 4 aylikken baslanir yaziyor kafam karisti.
Mira'nin kabizliginin gecmesine cok sevindim. Benim bebisin de duzene girdi kakasi ve gazi cok sukur.
Theeting kolyesi dis kasima icin degil midir? Emzirme icin nasil faydasi oluyor?
Evet canim postayla hallettik. Masallah doyulmaz bu minnoslara :) canim bizim gaz problemimiz olmadi, emme problemimiz basladi onu da bi sekilde halletmeye calisiyoruz. Bu ufakliklar buyuyunce cok kurnazlasiyorlar. Canim bak linki vereyim bu adimlari takip et yaparsin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=385814
kızlar, bı sorum olucak, uzerınde ısım yazan emzık tutacagı yaptırmak ıstıyorum. su sıtedekıler gıbı http://www.schnullireich.de/Schnullerkette-mit-Name:::17.html
acaba amerıkada bıldugınız bı sıte varmı bunu yapan? ben cok yenıyımde burda :)
Rica ederim , biraz daha arastiralim bakalim belki buluruz bi site , benim ki erkek 😊 ya senin ?
Sent from my iPhone 5 S
https://www.etsy.com/listing/155820...auto1&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery
ben bu siteden cok alisveris yapiyorum,senin istediginden baska deigisk modellerde var..ben kumas uzerine isim yazilandan almistim..dunyanin heryeriinden saticilar var ve
cogu da heryere shipping yapiyor..
Allah nasip ederse, bizimki kız :):)
cok ıyı ya, cok tesekkurler, hemen bı ıncelemeye baslayayım :):):) Sagol :)
Rica ederim 😉
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 😊 hangi eyalettesin ?
Sent from my iPhone 5 S
Hemde fıyatları daha uygunmus almanyadan. zaten geldıgımden berı en cok ılgımı ceken, Alman markalarının bıle burda daha uygun fıyata alınabılıyor olması. hayat yeterınce kazık mı dıyor devlet acaba :)
Cambrıdge/MA :) ya sen?
Yaa bu arada bu app olayi süper olmus, artik daha rahat takip edebilirim forumu..
Sent from my i phone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?