Amerika'da Hamilelik

Wanilla cok sagol cevabin icin. Peki doktor ne zaman oturtabilirsin demisti? Bizimki de hic sirti yere gelsin istemio yatmaktan cok sıkildi. 4. Ayda destekle
Oturtmak istiorum ayin 12 sinde 4. Ay bitecek insallh.
Bize hediye gelmisti zipzip kapiya asilanlardan amerikadayken. Ustunde 4 aylikken kullanabilio yazio ya yine kafam karisti sen oole diyince ordakiler de 7-8 aylikken demisler ya. Ama ustunde 10 kgye kadar dio o zaman da tasimas bebegi die korkuorm

Oturtmak icin ben sormadim hic .4 aya yakindi basladim destekle oturtmaya ama bizimki onu da pek sevmedigi icin malesef cok uzun süre kalamiyo :) 5dk bile oturmuyordu .ama benim kucagimda destekle oturuyordu eger ilgisini ceken oyuncak falan olursa..
Simdilerde 10 dk falan oturuyor destekle sepetin icine koyuyorum ama 10 dk sonra sıkılıyor

7-8 ay diye duymustum ama ben onu dr sorar sana daha güvenilir bir bilgi veririm istersen ? Ayin sonuna dogru rand var dr ile 6 ay asilari olacak

Mira da 11 inde 6 ayi dolduracak :)) tam 2 ay var aralarinda demek ki

Sent from my i phone

:) aa evet tam iki ayla abla oluosunuz. Canm sorarsan cok sevinirim kapiya asmali olanlardan bizimki hatta oturmayi da sorar misin?
Bu arada ozelden cevap yazmstim gordun mu?

:) aa evet tam iki ayla abla oluosunuz. Canm sorarsan cok sevinirim kapiya asmali olanlardan bizimki hatta oturmayi da sorar misin?
Bu arada ozelden cevap yazmstim gordun mu?

Tabiki de sorarim . 24 nisanda randevumuz o zamana kadr aklina baska bisey gelirse söyle onlarida sorarim 😉
Evt msjini aldim hatta cvp bile yazdim sen gördünmü 😁

Sent from my i phone

Peki ne kadar surdu bu durum canim ? Sen ne yaptin emmedigi zaman ? Off cok zor bir durum yaa . Canim ben senin dis jeline netten bi bakayim dedim gelatin varmis icinde gordun mu bilmiyorum, Sanirim sen de dikkat ediyordun buna.
çok hatırlamıyorum canım ama fazla sürmemişti galiba. nasıl oldu biraz düzelme var mı? ben ayağa kalkıp sallaya şaarkı söyleye bişekilde emzirmeye çalışıyordum süt gelmeye başladığı zaman biraz da kendi devam ediyordu.bu bücürükler şekilden şekle sokuyor insanı valla.
ayy ogün çok telaşlı bigün yaşamıştık jelin içeriğine bakmak aklıma bile gelmemiş. hemen alıp çıkmıştık.neyse uyardığın için çok sağol canım:)

hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun hamileliğin:) aynı sorunu bende yaşadım nereye dokunsam kıvılcım çıkardım:))) saçlarım tel tel havalardaydı:) ama geçmesi için hiçbişeyde yapmadım.. hamilelikten olduğunu düşündüğüm için hoşuma bile gitmişti:)

Cambrıdge/MA :) ya sen?
bende brookline dayım:)

herkesciklere merhabaaaa:)
nasılsınız kızlar, prens ve prensesler nasıllar:)

bugün öğleden sonra randevumuz ve aşılarımız var.off çok gerginim aşıdan dolayı geçenkinde ateşimiz çıkmıştı bir hafta geçmedi. yine olacak diye ödüm patlıyor tam yolculuk öncesi inşallah sorunsuz atlatırız..bakalım doktorumuz ne diyecek hem de çok meraktayım:)

Hosbulduk canim sagol 😊 toprak tek cozum hosuna da gitmis alemsin hele saclarin havalarda ucusmasi ayri bi sinir bozuyo yapisiyo suratima deli oluyorum 😄

Sent from my iPhone 5 S

Hosbulduk canim sagol 😊 toprak tek cozum hosuna da gitmis alemsin hele saclarin havalarda ucusmasi ayri bi sinir bozuyo yapisiyo suratima deli oluyorum 😄

Sent from my iPhone 5 S

Merak etme insallah hersey yolunda gider :)

Sent from my i phone

Iyıyız canım sen nadılsın az kalmış yolculuğa ıı yolculuklar şimdiden ınsalkah olmaz atesi minnoşun korkma ii düşğn canım hersey yolunda gider ınsallah

Tabiki de sorarim . 24 nisanda randevumuz o zamana kadr aklina baska bisey gelirse söyle onlarida sorarim 😉
Evt msjini aldim hatta cvp bile yazdim sen gördünmü 😁

Sent from my i phone

Sagol canim bir de uyku egitiniyle ilgili neler diyecek merak ediyorum.
Yok ya gelmemis msj bana? Okuyamiyorum yok bsy aa niye boyle olduysa

Hadi ya az bi sure kalmis e dogumu burda yapabilseydin bari

Sent from my iPhone 5 S

Yok canım ya, bız tam dogum burda olmasın dıye ayarladık gelıs ve donusumuzu :) bızım kız Allah nasıp ederse Alman vatandası olucak zaten, buranın bıze ek getırısı yok :) en ıyısı aıle yanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…