- Konu Sahibi citaknuray
-
- #9.041
herkesciklere merhabaaaa:)
nasılsınız kızlar, prens ve prensesler nasıllar:)
bugün öğleden sonra randevumuz ve aşılarımız var.off çok gerginim aşıdan dolayı geçenkinde ateşimiz çıkmıştı bir hafta geçmedi. yine olacak diye ödüm patlıyor tam yolculuk öncesiinşallah sorunsuz atlatırız..bakalım doktorumuz ne diyecek hem de çok meraktayım:)
Sagol canim bir de uyku egitiniyle ilgili neler diyecek merak ediyorum.
Yok ya gelmemis msj bana? Okuyamiyorum yok bsy aa niye boyle olduysa
Cok agladi mi canim? Emzik alio mu? Uyku arkadasi var mi? :) ne cok sordum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya benimki emzik almiyor da simdi sanki biraz biraz daha uzun tutuyor agzinda. Neyse insallah buyudukce gecer
Evt bazi bebekler hic emzik almiyorlar yada kendi parmagini emiyorlar
Insallah zamanla alisir senin bebis de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hnesli cok sagol ,ben de yaptim sayende :)
çok hatırlamıyorum canım ama fazla sürmemişti galiba. nasıl oldu biraz düzelme var mı? ben ayağa kalkıp sallaya şaarkı söyleye bişekilde emzirmeye çalışıyordum süt gelmeye başladığı zaman biraz da kendi devam ediyordu.bu bücürükler şekilden şekle sokuyor insanı valla.
ayy ogün çok telaşlı bigün yaşamıştık jelin içeriğine bakmak aklıma bile gelmemiş. hemen alıp çıkmıştık.neyse uyardığın için çok sağol canım:)
Sessiz bi odada emziriyorum, bazen ayakta, bazen kucakta bi sekilde hallediyoruz canim. Evet sekilden sekile giriyorum :) Asilariniz varmis nasil oglun ins cok ateslenmemistir
Kızlaarrr, nasılsımız
Elıf ıstıyoruz. sız neye karar verdınız?Ben iyiyim valla sen nasilsin ? 😊 bu arada dun yazdigina yorum yapamadim app te sorun vardi program donup kaldi oyle , alman vatandasi olmasi da iyi sevindim adi ne olacak ?
Sent from my iPhone 5 S
Denis olacak ☺️Elıf ıstıyoruz. sız neye karar verdınız?
Gule gule kullan :) bu arada senin uyguladigin Ferber methodu biraz aciklayabilirmisin canim ?
Bu turkce linki guzel aciklamis :)
Sent from my i phone
Merak etme insallah hersey yolunda gider :)
Sent from my i phone
Iyıyız canım sen nadılsın az kalmış yolculuğa ıı yolculuklar şimdidenınsalkah olmaz atesi minnoşun korkma ii düşğn canım hersey yolunda gider ınsallah
sağolun kızlar. çok şükür aşılarımızı olduk. dün sabah biraz ateşi oldu bir sefer tylenol verdim. ozamandan beride olmadı şükür. sadece biraz mızmız. 2,5 ayda 1250gr almış. bana az gibi geldi ama doktor iyi dedi.Sessiz bi odada emziriyorum, bazen ayakta, bazen kucakta bi sekilde hallediyoruz canim. Evet sekilden sekile giriyorum :) Asilariniz varmis nasil oglun ins cok ateslenmemistir
evet çok yakınız:) 2-3 hafta önceydi galiba cts hava çok güzeldi yürüyüşe geldik oraya. evet cnm Tr ye gidiyoruz. 2,5 ay kalacağız. sen ne zaman dönüyorsun?Oooo komsuymusuz :):) Harvard sq a yolun duserse dıcem ama yolculuk varmıs :) Trye dımı? ne kadar kalıcaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?