Amerika'da Hamilelik

Oooo komsuymusuz :):) Harvard sq a yolun duserse dıcem ama yolculuk varmıs :) Trye dımı? ne kadar kalıcaksın :)

Sagol canim bir de uyku egitiniyle ilgili neler diyecek merak ediyorum.
Yok ya gelmemis msj bana? Okuyamiyorum yok bsy aa niye boyle olduysa

Uyku egitimi icin biz ferber method yaptik mira 1 haftaya uyum sagladi .simdi onu bi rutini car belli biliyorsundur, hergece o rutini uyulayıp mama verdikten sonra gazini falan cikariyorum uyanikken yatiriyorum sonra kendi kendine uyuyor birde white noise aciyorum oyle uyuyor onunla

Sent from my i phone

Cok agladi mi canim? Emzik alio mu? Uyku arkadasi var mi? :) ne cok sordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok agladi mi canim? Emzik alio mu? Uyku arkadasi var mi? :) ne cok sordum

Ay sor tabi nolcak :)
Evet emziksiz zaten hic düsünemiyorum .. İlk zamanlar cok cesit emzik denedik ama sonunda birini aldi

İlk günler agliyor tabi ama her aglamasinda yanina gidip emzigini verip basini oksayip onu ne kadar cokmsevdigimi falan söyleyip yanindan ayriliyordum, kucagina almiyosun zaten isin sırrı orda..:)
Hergün gün geçtikce aglamasi azalip uykuya daliyor
Uyku arkadasi whitenoise :)

Sent from my i phone

Ya benimki emzik almiyor da simdi sanki biraz biraz

Sent from my i phone

Ya benimki emzik almiyor da simdi sanki biraz biraz daha uzun tutuyor agzinda. Neyse insallah buyudukce gecer

Sent from my i phone

Merak etme insallah hersey yolunda gider :)
Sent from my i phone

Iyıyız canım sen nadılsın az kalmış yolculuğa ıı yolculuklar şimdiden ınsalkah olmaz atesi minnoşun korkma ii düşğn canım hersey yolunda gider ınsallah

Sessiz bi odada emziriyorum, bazen ayakta, bazen kucakta bi sekilde hallediyoruz canim. Evet sekilden sekile giriyorum :) Asilariniz varmis nasil oglun ins cok ateslenmemistir
sağolun kızlar. çok şükür aşılarımızı olduk. dün sabah biraz ateşi oldu bir sefer tylenol verdim. ozamandan beride olmadı şükür. sadece biraz mızmız. 2,5 ayda 1250gr almış. bana az gibi geldi ama doktor iyi dedi.
ezocum az kaldı evet, teşekkürler iyi dileklerin için:) darısı hepinize:) minik Gökçencik nasıl, iyi gidiyordur umarım.. Gökçen i, Duru yu, Mira yı bütün bebişleri öpüyorum

Oooo komsuymusuz :):) Harvard sq a yolun duserse dıcem ama yolculuk varmıs :) Trye dımı? ne kadar kalıcaksın :)
evet çok yakınız:) 2-3 hafta önceydi galiba cts hava çok güzeldi yürüyüşe geldik oraya. evet cnm Tr ye gidiyoruz. 2,5 ay kalacağız. sen ne zaman dönüyorsun?

Beaden sen sormuştun daha önce doktorumuzun dediklerini biraz aktarayım:)
ek gıdaya düzenli başlıyoruz artık. ilk başlarda tadı çok keskin olmayan gıdalardan başlayın ve püre olarak verin dedi. 2 hafta 1 öğün,sonra 2 öğüne çıkaracağız. 6-8 tatlı kaşığı oluyormuş bir öğün. klasik şeyler: elma,armut,muz,kabak,havuç,patates gibi şeyler. tuz yok. 1 yaşına kadar inek sütü ürünleri,bal ve yumurta yok. en çok yumurtaya şaşırdım özellikle dedim sarısını Tr de veriyorlar diye ama biz önermiyoruz dedi. sebze-meyve-tahıl olarak gruplandırdı. tahıl olarak cereal ı söyledi. biraz basit gibi geldi bana Tr ye göre ama tam da bilmiyorum.
wanilla sen çoktan başlamıştın ek gıdaya. cereal vermek istemediğini yazmışsın onun yerine tahıl grubu olarak ne verilebilir? bizimki zaten cereal ı sevmedi. bide dün öğlen havuç haşladım verdim çok az yedi sonra ağzını kapattı kendini geri çekti hep böyle mi olacak yemeyecek mi diye gözüm korktu bide dün yaptığım havucu bugünde versem olur mu sen nasıl yapıyorsun? bide dün azcık havuç yedi ya sabah ki kakası(kusura bakmayın kızlar) turuncuydu havuçtan mı oldu ki acaba?

Son düzenleme:
bide ben bu telefona indirdiğim application ı kullanamadım ??? giriş yaptım çıkış yapamadım:) alıntıyla cevaplama yerini bulamadım, karışık geldi bana. sadece okuyorum ordan. yardım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…