Amerika'da Hamilelik

Canimm cok tesekkur ederim bilgiler icin. Yumurtann sarisini da vermeyin demesi ilginc.
Valla hicbi bilgim yok ama rengi havuctandir herhalde korkma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağolun kızlar. evet çok yakınız:) 2-3 hafta önceydi galiba cts hava çok güzeldi yürüyüşe geldik oraya. evet cnm Tr ye gidiyoruz. 2,5 ay kalacağız. sen ne zaman dönüyorsun?

ne guzel :) bayagıda kalıyormussunuz, azcı kemıklerınız ısınır :):) bız hazıran sonunda donuyoruz nasıpse kısmetse :):)
o hafta bızde bayagı dolandık oralarda kampuste felan vakıt gecırık :)

sıze hayırlı yolculuklar sımdıden bebısınle :)

Ilk yazdigimda link cikmamis hakketten , tekrarladim
http://ebeveynlikakademisi.wordpress.com/2012/05/22/uyku-egitimi-1-ferber-yontemi/

Ferber teknigi anneler icin de zor yani bebisin aglamasina dayanmak cok zor oluyor , eger mira hemen uyum saglamasaydi ben de cok uzun dayanamayabilirdim 😳 biz 4.aya yakindi basladik.cok sukur bizim sandigimizdan daha kolay oldu.. Rutin olarak da banyo - masaj - biraz oyun en son da hikaye okuyoruz

Bi deneyin ama eger size gore degilse yada hic bir ilerleme goremiyorsaniz baska uyku tekniklerini denersiniz

Sent from my i phone

Evet canim baya kalacagiz:)) gidelimde bi gunes gorelim evet ya rahat rahat disari cikalim:) biz gelicegiz siz doneceksiniz ozaman. Sen almanya ya mi doneceksin? Bizde kampuste dolastik ogun:) belkide ayni anda oradaydik:)) sagol canim iyi dileklerin icin:)

Sizinde az kalmis canim hadi hayirlisi:) masallah minik prensese annesini uzmuyor demek:) aman gaz olmasin masallah.
Benim kontrolde cnm dedigin gibi oldu malesef,meme kontrolu yapmisti bide smear ornegi almisti canim. Senin de sezeryan dikislerine bakar muhtemelen.

Sagol canım inşallah:) az kaldı evet maşallah deyim şimdilik ıyıyız inşallah böyle gider prenses:) uff cok sevıyolar smear testini zaten hamilelik boyunca 3 kez yapıldı ayy alttan bakar belki yine ya gerçi benim sezeryan üstten de bakar ama bakalım artık sagol canım cevap için:)

Biz erken basladigimiz icin tahil grubunu cok detayli konusmadik.ama onumuzdeki 6.ay randevusunda sorucaktim ben de ..haslamadan ziyade firina atiyorum ben , haslayinca besin degerleri daha cok kayboluyormus ..
Birde sevmedigi hoslanmadigi birsey olursa icerisine bir kac dilim mango kesip ekliyorum o zaman herseyi yiyor.
Kakasi da normal havuc genelde yedigi zamanki sekli ve rengiyle cikiyor :) hic ogutulmemis gibi gorunuyor :)

Sent from my i phone

Kizlar icinizde benim gibi yalniz olan var mi ? Ben new jersey e gelin geldim esimle ikimiziz sadece burda kimsem yok aksama kadar evde vakit olduruyorum ustelik dogum zamani nasil olacak bilemiyorum kimse olmayacak yanimda tek basima nasil altindan kalkarim bilemiyorum yardimci olun lutfen 😔

Sent from my iPhone 5 S

Allahın ıznıyle esın olucak yanında. Ben dogumda gerı donmus olucam ama burda ayn ısenın gıbı olan bı arkadasım var. Ikıncı cocugunu dogurdu 3hafta once. Nasıl yaptın o kadar seyı yalnız dedım ( ben bıraz nazlıyımda) valla mecbur kalınca Allah oyle bı kuvvet verıyo kı dedı. Sımdı ıkıncı dogdu, yıne dogumda yalnızdı, evde yalnız. Ama halledıyor masallah. Sende halledersın esınle bırlıkte ınsallah :)

Insallah canim aynen dedigin gibi allah yardim eder bi sekilde altindan kalkariz ☺️ bir de insanin cevresinde kimse olmayinca cok sikiliyor caresiz oluyor uzucu bir durum aslinda

Sent from my iPhone 5 S

Canım hayırlu olsun bebişin öncelikle hoş geldin:) üzülme allah yardım eder eşinde yanında benımde kimsem yok anlıyorum seni ama annem geldı doğuma tabi cok yardımcı oluyo ınsana destek manevi ama eşinde sana olur hiç merak etme birlikte halledersınuz hem böyle durumlar eslerı daha cok baglıyo bırbırıne ınan benım annem geldı doğumda yanımda ol korkarım defim ama ben odadan yolladım dayanamıyo dşye rahatsız bide yine eşim destek oldu hep onla ıkındık:) allah kolaylığını verıyo sen merak etme alkah rast getırsın

Kızlar bebişleri uyku düzenine kacıncı ayda alıştırmaya başlıcaz şimdiden takılıyo kafama bu tracy hogg güzel aslında onun yöntemleri kitabınıda alabılırım ama orda 4 ayda baslıyo cok küçük degılmi 4 ay ben 6 ay düşünüyorum sizce? Nasıl yapıyosunuz kac kere uyanıyo gecelerı uyanınca meme verıyomysunuz kacta yatıp sabah kacta kalkıyolar deneyımli anneler

Sent from my i phone

Allah razi olsun hosbulduk canim , insallah dediginiz gibi allah yardim eder kolay olur bende anneme gel diyorum ama onuda suruklemek istemiyorum buralara kadar esim zaten hep destek sagolsun sanirim ben burda yalniz oldugum icin tedirgin oldum

Sent from my iPhone 5 S

Merhaba anneler ben Tr de yaşıyorum 2013 haziran annesiyim bir şey merak ettim. Acaba orada menenjit aşısı devletin aşı programında var mı. Buraya yeni geldi ve bazı bebekler Menenjit e yakalanmış. Suriye lerden gelmiş diye konuşuyor herkes. Burada devletin aşı programında yok. Ama doktorlar öneriyor yapılmasını. Aşı yeni olduğu için çok arada kaldım. Özel yaptırmalı miyim acaba bebeği olan ya da bilgisi olan anneler ne düşünüyor bu konuda. Sizler yaptirdiniz mi acaba 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burda menenjit asisi yok, yapilmiyor.istesen de satilmiyor diye biliyorum..
Menenjit 3.dunya ulkelerinde gorulen bi rahatsizlik olarak goruluyor burda ve evet suriyelilerdeb gecmesi olagan ama onlar olmasaydi da genelde hac/umre seferleri icin gidilen yerlerdende gecebiliyor.
Su an tr de menenjit salgini varmis ama devlet sanirim sakliyor yada acil seviyesinde gostermiyorlar
Ben gittigimde yaptiracagim bebegime hatta burda olsa keske gitmeden yaptirsam

Sent from my i phone

Buarada ben tr deyken menenjit asisi olmustum . Isimden dolayi seyahat ettigimden menenjit sari humma gibi asilar oluyorduk..bazi asilar 10 senelik bazilari 3 -5 senelik , kendi asimi da yenileyecegim ne olur ne olmaz

Sent from my i phone

Sent from my i phone

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…