- Konu Sahibi citaknuray
-
- #9.081
Sent from my i phone
Tesekkur ederim deneyecegim. 3 hafta sonra tr ye gidiyoruz orada baslarim diye dusunuyorum cunku aglarsa dayanamam, annemin yardimi olursa daha kolay olabilir .Ilk yazdigimda link cikmamis hakketten , tekrarladim
http://ebeveynlikakademisi.wordpress.com/2012/05/22/uyku-egitimi-1-ferber-yontemi/
Ferber teknigi anneler icin de zor yani bebisin aglamasina dayanmak cok zor oluyor , eger mira hemen uyum saglamasaydi ben de cok uzun dayanamayabilirdim 😳 biz 4.aya yakindi basladik.cok sukur bizim sandigimizdan daha kolay oldu.. Rutin olarak da banyo - masaj - biraz oyun en son da hikaye okuyoruz
Bi deneyin ama eger size gore degilse yada hic bir ilerleme goremiyorsaniz baska uyku tekniklerini denersiniz
Sent from my i phone
Tesekkur ederim deneyecegim. 3 hafta sonra tr ye gidiyoruz orada baslarim diye dusunuyorum cunku aglarsa dayanamam, annemin yardimi olursa daha kolay olabilir .[
İnsallah faydasi olur hnesli :)
Sent from my i phone
Merhab, birşeyi çok merak ediyorum çocuklarınıza konuşmayı nasıl öğrettiniz çift anadilleri mi var yoksa sadece türkçe mi konuşuyorlar bu süreçte nelerden faydalandınız? Merak ettiğim bir konu bu gerçekten, cevaplar mısınız?
Tesekkur ederim deneyecegim. 3 hafta sonra tr ye gidiyoruz orada baslarim diye dusunuyorum cunku aglarsa dayanamam, annemin yardimi olursa daha kolay olabilir .
Merhab, birşeyi çok merak ediyorum çocuklarınıza konuşmayı nasıl öğrettiniz çift anadilleri mi var yoksa sadece türkçe mi konuşuyorlar bu süreçte nelerden faydalandınız? Merak ettiğim bir konu bu gerçekten, cevaplar mısınız?
Esim 1 ay kadar izinli olacak dogum ve dogumdan sonra yanimda cok sukur insallah cok zorlanmam
Sent from my iPhone 5 S
Esim 1 ay kadar izinli olacak dogum ve dogumdan sonra yanimda cok sukur insallah cok zorlanmam
Sent from my iPhone 5 S
e ne guzel ıste :) olur olur halledersınız. arkadasların felanda olur zamanla ınsallah :)
Inan ki korkulacak birsey degil, yeterki sen ve bebis saglikli ol :)
Sent from my i phone
Buarada ben tr deyken menenjit asisi olmustum . Isimden dolayi seyahat ettigimden menenjit sari humma gibi asilar oluyorduk..bazi asilar 10 senelik bazilari 3 -5 senelik , kendi asimi da yenileyecegim ne olur ne olmaz
Canım bu menenjit aşısı bu hastalık bulasıcımıki benım bıldıgım yüksek ateşle olan bişey bulaşıcı degıl dıye bılıyoruz biz ama yanlısmı bılıyoruz yaptırmakmı lazım bılemedım şimdi bentabı bide tr 3. Dunya ulkesı oalrak gecıyo halen buarada
Buarada ben tr deyken menenjit asisi olmustum . Isimden dolayi seyahat ettigimden menenjit sari humma gibi asilar oluyorduk..bazi asilar 10 senelik bazilari 3 -5 senelik , kendi asimi da yenileyecegim ne olur ne olmaz
Canım bu menenjit aşısı bu hastalık bulasıcımıki benım bıldıgım yüksek ateşle olan bişey bulaşıcı degıl dıye bılıyoruz biz ama yanlısmı bılıyoruz yaptırmakmı lazım bılemedım şimdi bentabı bide tr 3. Dunya ulkesı oalrak gecıyo halen buarada
Bakteri bi cesit bildigim kadariyla,Bulasici derken hasta olan birinden degil de baska yollarla bu bakteriyi kapıyorsun.beyinde hasar veriyor ve sonuclari cok ciddi .5 yas alti cocuklarda daha sik görülüyor ama büyüklerde de görüldügünü duymustum. Yaptirmak önemli bence hele tr de yasiyor yada gidiyorsak
Sent from my i phone
Insallah hallederiz 😊 valla arkadas konusunda pek bi umidim yok cunku hic kimseyi tanimiyorum biraz zor olabilir 😊
Sent from my iPhone 5 S
Ne kadar zamandir burda yasiyorsun ? Nj de cok türk var aslinda
Sent from my i phone
6 aydir buradayim evet cok turk var ama bana denk gelmiyor sanirim 😊
Sent from my iPhone 5 S
Burda menenjit asisi yok, yapilmiyor.istesen de satilmiyor diye biliyorum..
Menenjit 3.dunya ulkelerinde gorulen bi rahatsizlik olarak goruluyor burda ve evet suriyelilerdeb gecmesi olagan ama onlar olmasaydi da genelde hac/umre seferleri icin gidilen yerlerdende gecebiliyor.
Su an tr de menenjit salgini varmis ama devlet sanirim sakliyor yada acil seviyesinde gostermiyorlar
Ben gittigimde yaptiracagim bebegime hatta burda olsa keske gitmeden yaptirsam
Sent from my i phone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?