Amerika'da Hamilelik

bence annen hıc dayanamaz. sahsen benımkı olsa al cocugu aglatma, ben senı boyle mı uyuttum derdı :):)

Evet oyle dedi ve cocuk bacaklarda sallanmaya alisti annem sayesinde ki en sevmedigim seydi bacakta sallama isi. Kesinlikle alistirmicam diyodum ki alisti, bakalim nasil kurtulcaz simdi bundan

Oh ne guzel tecrube olmus. Ben bu yolculuk isini dusundukce stresleniyorum .

9. Aydan once olmuyor diye okudum nette, dogru mudur ?

Canım hayırlı olsun okulun:) yine tr yolları gorunmüş bizde mayısta gıdıcez kısmetse:) ıyı yolculuklar sımdıden canım oasapırt için nerden form doldurdunuz bızde basvurucaz postaneden basvuruluyo pasaport hız veren bıldıgım orda doldurulmuyomu acaba ben orda doldururuz dıye dusundu üm ama genelde 2 haftaya gelıyomuş ama eyer ıstersen Acil dıye ısteyebılırsın fark verip bılgın olsun merak etme cabuk gelır yusufcuga da masallah annesi buyuyo kıloda alır merak etme ama yemene cok ıı bakman lazım kahvaltı bıle cok gec yapıyosun cok ıyı yemen lazım hele bu aylar bu sutunu cok etkılıyo ınan bana canım bebiş için dikkat et bak farkı goruceksın rezene iç buarada ve bol su:)

Canım ya siz bu pasaporta nerden basvurdunuz postanedenmi? Bide ordansa evrakları ordamı doldurdunuz yoksa önceden cıktımı alıp doldurmak gerekıyo? Doğum belgesını ve ayak kartını fot ıstıyolar galiba dimi? Ve don olarak ayıptır sormadı ne kadar tuttu canım acil bilgı lazım bana:) cok sagol şimdiden

ezocum bugun pasaporta basvurduk canim evet postaneden ama sanrim her postaneden olmuyo merkezi bi yerdi bizimki. esim evrakklarin ciktisni alip doldurmustu ama orada da doldurulabiliyor sanirim, fotoyu walmarttan cekindik oglusum snir oldu foto isine :) birt certificcate bizim pasaport fotokopileri yusufun 1 fotosu 80+25 dolar odedik ama 80 dolar icin cek yazzmak gereiyomus cek yazdi esim. 4-6 hfta arasinda gelir dediler. hizli gelmesi icin extra 60dolar odemek gerekiyormus ama o zamanda 3haftada gelecekmis biz normal olsun dedik. ahh canim valla oglandan kendime ffrsatim olmuyo ki bi de sanirim ben cok pimpirikiyim ufacik seyi kafama takiyom su oglani bi hayrlisyla buyutseydim insallahh Gokcen nasill prensesi koccaman opuyoooz

Yan etkilerinin oldugunu hic duymadim. Sahsen ben 3 kere oldum bi yan etkisini de görmedim :) aama bebeklerde daha farkli olabilir burda dr a sorucam.

Sent from my i phone

Oncelikle hosgeldin ve hayirli olsun:)
Arkelog olmak ocukluk hayallerimden biriydi :)
Burda col ceşitli porselen tencere tava markalari var. Senin istedigin tarxda olanlari kendin bakip begenebişirsin . Aliminyum, teflon ,döküm cesit cesit var
Porselenlerde öyle belli bi marka veremem ama magaza isimleri verebilirim :)
Martha steward die bi teyzenin mutfak ürünlerini ben begeniyorum tek aklima gelen marka bu :)

Alisveris icin en uygun fiyatli magazalar

Home goods
Tjay max
Marshalls bu ücü zaten ayni sirketin magazalari
Bunlarin disinda ross , burlington gibi ucuz magazalarda var
Kıyafetten banyo mutfak cocuk bebek
Kücük ev esyalari her türlü seyi bulabilirsin

Bunlarin disinda tr deki ykm tarzinda bircok farkli markayi satan magazalarda var genelde mall larin icinde olurlar
Macys dillards nordstorm gibi , sezon sonu büyük indirimleri olur hatta bu magazalarin kendi kredimkartli müsterilerine ekstra indirimleri olur ben cok severim :)

Sent from my i phone

Masallah cogu gitmis azi kalmis , su bebeklerin ilk 3 ayi gecince hersey düzeliyor :) ahh ama o ilk üc ay yok mu cok fena :)
Okulun da hayirli olsun, vize bahanesiyle tr ye gidiceksin iste yine ne güzel :)
Boy kilo ölcümlerine de cok takilma derim her bebek farkli

Sent from my i phone

Sent from my i phone

Ben de biletimi aldim bugün cok sükür , 26 nisanda burdan önce almanya 2 hafta ordayiz sonra da tr ye ucucaz eylüle kadar ordayiz kizlar :))

Sent from my i phone

evet canım dediğin gibi hakikaten, her yediği şeye görede değişiyor :)
yaaa benim de kafam karıştı bunları okuyunca. ne yapcaz şimdi peki
Eminegul yolculugun yakindi sanirim, hayirli yolculuklar ve kolay gelsin bebekle.
evet canım yakın, hatta bu akşam yolcuyuz:) darısı hepinize:) bi atlatsaydık şu uzuuuuun yolu, gözümde çok büyüyor((
Ben de biletimi aldim bugün cok sükür , 26 nisanda burdan önce almanya 2 hafta ordayiz sonra da tr ye ucucaz eylüle kadar ordayiz kizlar :))
Sent from my i phone
hadi gözün aydın canım sen baya kalacakmışsın:)))

Son düzenleme:
Tebrik ederim canim kabul almissin, hadi gozun aydin Oglun da 2 aylik olmus masallah. 1900 gr bence gayet iyi, asil 1 ayda cok bence bu kilo mamayla besleniyordur 1 ayda bu kiloyu alanlar :) bu arada beslenmene dikkat etmeye calis sutun azalabilir. Biz de optuk Yusufu :)

Ezocum, Swan anlatmis biz de aynisini yaptik, fiyatta ayni. Fotoyu postanede de cektirebiliyorsun biz orada cektirdik. Bir de postanedeki gorevli bize hizlandirirsak hemen gelebilecegini soyledi, swana 3 hafta demisler. Siz yine de sorun.

Evt insallah kalicaz uzunca bi sure
Sana da kolayliklar diliyorum ucakta , vaktin oldugunda ucus tecrubeni paylas bizlerle :)

Sent from my i phone

oyle canim insallah 3.ayi da atlattik mi hersey daha kolay olacak diye umuyorum. evet vize bahane turkiye sahane bakalim bebisle o yolu nasil cekecegim inss oglan eziyet etmez ucakta... boy kilo takilmiyayim diyorum ama pofiidik giibi bebisleri gorunce canim skliyor canim. senin fistik nasil koccaman olsu artik annesi oyy op kuzumu benim yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…