- Konu Sahibi citaknuray
-
- #9.121
Tebrik ederim canim kabul almissin, hadi gozun aydinOglun da 2 aylik olmus masallah. 1900 gr bence gayet iyi, asil 1 ayda cok bence bu kilo mamayla besleniyordur 1 ayda bu kiloyu alanlar :) bu arada beslenmene dikkat etmeye calis sutun azalabilir. Biz de optuk Yusufu :)
ezocum bugun pasaporta basvurduk canim evet postaneden ama sanrim her postaneden olmuyo merkezi bi yerdi bizimki. esim evrakklarin ciktisni alip doldurmustu ama orada da doldurulabiliyor sanirim, fotoyu walmarttan cekindik oglusum snir oldu foto isine :) birt certificcate bizim pasaport fotokopileri yusufun 1 fotosu 80+25 dolar odedik ama 80 dolar icin cek yazzmak gereiyomus cek yazdi esim. 4-6 hfta arasinda gelir dediler. hizli gelmesi icin extra 60dolar odemek gerekiyormus ama o zamanda 3haftada gelecekmis biz normal olsun dedik. ahh canim valla oglandan kendime ffrsatim olmuyo ki bi de sanirim ben cok pimpirikiyim ufacik seyi kafama takiyom su oglani bi hayrlisyla buyutseydim insallahh Gokcen nasill prensesi koccaman opuyoooz
cok tesekurler canim, valla mama mi anne sutu mu bilmiyorum da hispaniclerin cocuklari bi anda pofur pofur olunca benimki de ciroz kaliyor yanlarinda :) ayy evet canim gecenlerde sutum azaldi oglan sabahtan aksama uyuyamadi surekli emmek istedi hemen acil onlem plani yaptim kendimi bakima alaliyim bu arada kefir bulldum muthis sut yapiyor hnesli cim tavsiye ederim :)
hnesli canim bu arada merak ettim senin kuzucuk emmeyi mi redddeiyordu bi sorun ysamistiniz cozdunuz mu sorunlari canim?
Sağol canım bilgiler için:) biizm sertifıka daha ımzalanmamıs imzalıcak kadın izne cıkmıs haftaya kaldı komedi yanimecbur acil fazla ödemeli yapıcaz pasaportu bu gıdısle gec gelmesın dıye gercı 2 haftaya gelıyo dıyolar amam ben korkuyorum bıletı almam lazım artık cok az kaldı oyle yani aynen su forüt osı ne sacma dımı yazık nasıl cekıyolar dıyo esımde:) bızde sertıfıkayı allaım hemen gıdıcez
Buarada canım bişey sorucam sana ve kızlara bu kontrolde alttanda bakılıyomuşya benım kannamam bıtmedı daha azaldı ama suruyo yani bu sekıldede bakıyolarmı sızınkı durmusmuydu kanamanız kontrole gıttıgınızde onu merak ettım? Bide ebnim bebişin ateş yok kol bacaktada bısey yok ama sırt ve göğsünde kırmızılıklar cıktı yaanlamadım ben nıye olurki sizin bebişlerde olmusmuydu hiç bi kac kez kere elma yagı surdum ayagına bı damlacık omu yaptı anlamadım bende cok tatlı yıyorum ama o yapmaz galıba alerjı yapsa sute yapıyomuş gaz olarak ama öyle sıkıntımız yok bi doktoruda arıcaz ama bakalım bılemedım panık oldum sızlerede sorayım dedım:18:
Ben de, araniza katilayim dedim../:) 5 aylik hamileyim. simdilik hersey yolunda gibi.. daha cinsiyeti belli degil ama dr 13 haftalikken tahminen kiz olabilir demisti... i am from NJ.,.. :))
Herkese merhaba.
Gülsüm ben. 14 haftalık hamileyim. Eşim Amerika'da çalışıyor, ben İstanbul'dayım. Bir yıllığına gitmişti ama şimdi temelli kalmayı düşnüyor. Ben de yanına gideceğim muhtemelen. Bebiş biraz zamansız oldu iyi ki olmuş o ayrı. Her şey çok belirsiz olduğu için canım sıkılıyor ayrıca burada yalnızım zorlanıyorum. Amerika da beni korkutuyor hem bebek hem uzakta bir ülke kaygılıyım. Sizlere yazayım dedim üye olur olmaz.
Herkese iyi akşamlar...
Evet canim o sekilde de bakiyorlar benim de daha devam ediyordu kontrole gittigimizde . Canim sen ayaklarim sisti diyordun nasil oldun, dikislerin nasil ? Canim bebegin vucudunda sicaktan cikmis olabilir cok mu giydiriyorsun ? endiselenme ama tabi dra git muhakkak.
Kızlar bebişlerınuze d3 verıtomusunuz bıze doktor basladı sırıngalı olarak 1 ml verıyoruz gunde sırıngayla 25 damla oluyomus galıba cok degılmı acaba tr de okuyorum yorum3-5-8 damla hep yorumlar ama vıramının ıcerıgıne gore degısıyo olabılır tabı sız nasıl verıyosunuz acaba? Buarada benım mınnosa elma yagı alerjş yaptı galıbaayagına bı damla surmustum bı kac kere dun surdum bugun göğsü kırmızı noktalar oldu ates yok ondan alerjıden süpelendık hattaga vıtamındende şüpelendım ama bıkemıyorum nırmelı bu yazıyo vüdoz olarak galıba yağ yaptı
Ayy cok kotu ben korkuyommminsallah acımaz ben kasıyom bıde ya kendımı offf neyse bakılcak mecbur ayaklarım ındı şükür bı hafta ıcınde konple varıs corabı falan gıydım:) dikişler ıı masallah bı sıkıntısı yok dıkkat edıyom ılaclarım var anlamıyorum yanı bı hafta hafıf sızladı dikkat ettım okadar sagol cannım sordugun için:) bencede sıcaktan yada elma yagı surmustum ayagına o yaptı ates yok sukur cunkı bı huzursuzluguda yok takıp edıyırum bugun sıldım guzel kremledım cokta gıydırmedım bakıcam canım goturucem olmassa zaten korktum ama herkez sıcaktan dıyo dedıgın gıbı bakalım şimdilik böyle
Sağol canım bilgiler için:) biizm sertifıka daha ımzalanmamıs imzalıcak kadın izne cıkmıs haftaya kaldı komedi yanimecbur acil fazla ödemeli yapıcaz pasaportu bu gıdısle gec gelmesın dıye gercı 2 haftaya gelıyo dıyolar amam ben korkuyorum bıletı almam lazım artık cok az kaldı oyle yani aynen su forüt osı ne sacma dımı yazık nasıl cekıyolar dıyo esımde:) bızde sertıfıkayı allaım hemen gıdıcez
Buarada canım bişey sorucam sana ve kızlara bu kontrolde alttanda bakılıyomuşya benım kannamam bıtmedı daha azaldı ama suruyo yani bu sekıldede bakıyolarmı sızınkı durmusmuydu kanamanız kontrole gıttıgınızde onu merak ettım? Bide ebnim bebişin ateş yok kol bacaktada bısey yok ama sırt ve göğsünde kırmızılıklar cıktı yaanlamadım ben nıye olurki sizin bebişlerde olmusmuydu hiç bi kac kez kere elma yagı surdum ayagına bı damlacık omu yaptı anlamadım bende cok tatlı yıyorum ama o yapmaz galıba alerjı yapsa sute yapıyomuş gaz olarak ama öyle sıkıntımız yok bi doktoruda arıcaz ama bakalım bılemedım panık oldum sızlerede sorayım dedım:18:
Herkese merhaba.
Gülsüm ben. 14 haftalık hamileyim. Eşim Amerika'da çalışıyor, ben İstanbul'dayım. Bir yıllığına gitmişti ama şimdi temelli kalmayı düşnüyor. Ben de yanına gideceğim muhtemelen. Bebiş biraz zamansız oldu iyi ki olmuş o ayrı. Her şey çok belirsiz olduğu için canım sıkılıyor ayrıca burada yalnızım zorlanıyorum. Amerika da beni korkutuyor hem bebek hem uzakta bir ülke kaygılıyım. Sizlere yazayım dedim üye olur olmaz.
Herkese iyi akşamlar...
Ben de, araniza katilayim dedim../:) 5 aylik hamileyim. simdilik hersey yolunda gibi.. daha cinsiyeti belli degil ama dr 13 haftalikken tahminen kiz olabilir demisti... i am from NJ.,.. :))
Selam kızlar Allah'a şükür biz 11 aylık oluyoruz zor ve keyîfli 1 yılımızı bitireceğiz.şimdiden doğumgunu heyecanı sardı nerde yapılacak nasıl olacak konsept falan ben şimdiden paniklemeye başladım.1 yaş doğumgunu yapanlar lütfen bana tecrübeleriniz yazın .kızım ilk doğumgunu cok güzel olsun istiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?