Amerika'da Hamilelik

Evt 3 aydan sonra acaip degisiyor hersey :) pofidik bebislere takilma , mira da mamayla besleniyor ve pofidik falan da degil gayet ince bi bebek yani mamayla sutle alakali degil her bebisin kendi yapisi

Sent from my i phone

Evt bizd kullandik d vitamni ama anne sutunu birakip mamaya donunce d vitamini biraktırıyorlar

Sent from my i phone

prensesin dogum gunu simdiden kutlu olsun canim. valla burada ne gibi seyler yapilabilir hic bir fikrim yok ama sen dogum gununden sonra konsepti bizlere anlatabilirsen bize de tecrube olur cogumuz acemiyiz bebislerimiz cok kucuk :)

yapma yaa aksilik iste, neyse pasaportu hizli alirsiniz sorun olmaz o zaman. valla ben dogumdan sonra doktorumdan raandevu almamisim o kadar yogundum ki unutmusum yazik aradi beni 40im gectikten sonra. ben yine yogunluktan gidemedim iste pazartesi gittgimizde bakalim dedi haftaya geleyim dedim oylece kaldi haftaya gidecegim kanamanin bitmesini bekler doktor sanirim canim. bebisteki kizarikliklar yediginden olabilir inek sutu alerjisi olabilir ve cikolata.. benim bbebis cikolata yedigimde fisir fisir kabariyordu gerci simdi alisti da tatliyi bilmiyorumki canim her tatli yapmaz ama

canim hic merak etme buralar Turkiyeden kolay hersey sistemli duzenli hic birsey kolay kolay aksamaz sorun olmaz gelip de buranin rahatligina alistiginda donmek istemeyceksin :)bebis de hayirli olsun hem bebiisin burada dogmasi onun icin cok guzel bi firsat olur

Mamalar pofur pofur yapar canim anne sutu o kadar tombik yapmaz.Nerden aldin canim kefiri ictigim bisey olmadigi icin hic dikkatimi cekmedi simdiye kadar herhangi bir yerde.

canim kroger markasini biliyor musun? onlarin marketi var smiths marketleri oradan almis esim. kroger in marketlerinde vardir canim. ben de ilk defa ictim bildigin yogurtla sut karisimi birsey ayran desem degil sut desem degil ortaya karisik :) evet anne sutunden tombik bebek beklemek imkansiz galiba canim saglikli olsunlar da onemli olan o aslinda

Uykudan uyanirken falan emziriyorum , o zaman cok huysuzluk yapmiyor. Bi sekilde halletmeye calisiyorum canim.

canim 3-4.aylardA emme skntisi her bebekte oluyormus sonra kendiliginden geciyormus bebislerin dikkati dagiliyor cevreye ilgileri artiiyor haliyle emmekle ugrasmak istemiyorlar sanirim

yok canim ya bize doktor hicbirsey demedi hatta soracaktim unuttum TUrkiyede herkes kullaniyormus bebislere... yani havalar da bi isinsa oglani alip yuruyuse ciksam, en azindan gunesten alir vitamini...elma yagi ben de kullandim canim bize dokunmadi. dedigim gibi yediginden olabilir canim ya agir seyler dokunablir patlican avakado tahin cikolata vs...

Evt 3 aydan sonra acaip degisiyor hersey :) pofidik bebislere takilma , mira da mamayla besleniyor ve pofidik falan da degil gayet ince bi bebek yani mamayla sutle alakali degil her bebisin kendi yapisi

Sent from my i phone

haklisin canim babasi da ben de iri degiliz ben 160 babamiz 174 yani bizden de iri yari pofidik bi bebis olamaz aslinda :))

prensesin dogum gunu simdiden kutlu olsun canim. valla burada ne gibi seyler yapilabilir hic bir fikrim yok ama sen dogum gununden sonra konsepti bizlere anlatabilirsen bize de tecrube olur cogumuz acemiyiz bebislerimiz cok kucuk :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

swan25=wanilla
Sağolun kızlar ,doğumgunu için nerde yapacağımıza karar verdik.ilk doğumgunu olunca eşi dostu yaklaşık 40 kişilik bir davetli listesi çıkardım .süslemeler vs.party citi sen ve amazondan alacağım sanırım minni mouse karakekterli,yada prenses ikisinden karakterli birini tercih edeceğim .mezeler ,yemekler ,pastalar içinde menü oluşturmaya çalışıyorum açık büfe şeklinde sunum yapmayı planlıyorum .yani herseyi bizzat kendim yapacağım .( pasta ve kurabiyesi 1 rakımlı şeker hamurundan yapacağım .düşündüklerim şimdilik bunlar .doğumgunu resimleride ayrıca koyarım :)) .

Hoşbulduk hepinize çok teşekkürler. Doğumu orada yapmayı düşünüyorum her ne kadar burada yapmak istesem de. Annem ve babam gelecek doğuma.
Söyledikleriniz içimi çok rahatlattı çok sağ olun.

Bu arada hangi şehirlerdesiniz?
Eşim Boston'da.

Ohh masallah sen bayagi biseyler yapicaksin , party storelara da bak oralarda da güzel seyler oluyor
Fotolari bekleriz tabikisi de :)
Simdiden kolaylay gelsin serra

Sent from my i phone

Bizimki d vitamini vermedi hatta en son gittigimizde sorduk sen aliyorsun bebegede gecer dedi. Ben prenatal vitamine devam ediyorum onun icinde var. Sen vitamin almiyor musun canim?

Canım ben almıyorum vıtamin bana demır ılacı kabızlık ilacı bıde kasılma agrısı için ilaç verıldı onlarda az kaldı yani vitamın almıyorum ondan verıyoruz aslında emzırırkende vıtamın almak ıı bence ben bı doktora sorayım onu gıdınce sagol canım d3 arastırdım bu dız normal dıyo zaten ustunde de okadar yazıyo öyle verıyorum bakalım acaba sızlerınki nadıl dıye merak ettım bıde tr de bu vıtamınlerın ıcerıgı kotuymuş burdan goturucem artık bıde diş jeli ve ates düşğrücü götüreyım dıyorum buarada canım sıze doktor önerdımı bi ates dusurucu agrı kesıcı yanı asıdan sonra falan vermek için gerekirse bizim diyer asılarda tr de olcagından burdan götureyım dıyorum dr da sorucam Haklısın canm ya okadar doğum sancıdı amelıyat korkmadım ama o zaman allah bı güç verıyo sanki korku gecıyo cok acayip yani benm gözüm kararır hastanelerde düşün okadar seyı nasıl atlattım allah yardım ettı valksha şimdi kolaydan kırkuyom bakılcak mecbur dedıgın gıbı kısa suruyo artık dayancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…