Amerika'da Hamilelik

Evet canım tr dede hep verıyolarmış hattaga ben burdan gotureyım dıyorum gıderkende aynen güneş gördummu bende koyuyorum günese hemen. Mınnoşlar gunes alsın vallaha bılemedım canım ya ne yaptı ama abur cubur çikolata tatlı cok yedım ben buara oda olabılır dikkat edıyorum artık canımda istıyo ama napalım minnoş ıı olsunda sagol canım bılgı için

Aynen canım aksılık oldu ama dedıgın gıbı acıl yapıcaz artık pasaportu napalım sen gıdemedınmı daha ıhmal etme canım gıt tabı ıhmal etme onemli kontrol vallaha olabılır cıkolatada cok yedım buarar ben abarttım yanı kucukken banada alerjı yapıyodu zaten tatlı yemek cok o buyuk ıhtımal yagdanda korktum ama olmaz dıyo kızlar bak senınde olmus cıkolatadan yazık benımkıde ondan galıba sagol canım bılgıler ıcın artık az yıycez dayanamıyomda ama azalttım

Oncelıkle hayırlı olsun :) Bencede burdan yana hıc korkun olmasın. Burda hersey cok rahat. Hep benmı denk geldım bılmıyorım ama hosgoru sonsuz. Adamlar tembellıgın kıtabını yazmıs :) herseyın kolayı var. hamılelıgın ve bebegı buyutmen gayet rahat olu :)

aynen prenses konsepti benim de aklimdan gecti mini mause da guzel ama :) kuzucuk ikisinde de cok tatli olur eminim 40kisilik organizasyon seni biraz yorar ama evlatlarimiz icin herseye deger annesi. prensesin fotograflarini merakla bekliyor olacagz

Ezocum vitamin al istersen canim ya benim dogumdan sonra disler felaket agrimaya basladi ki agzimda hic curugum yoktu.. bir de vitaminler sutun kalitesini artiriyormus diye okudum bi yerde... doktora sor yazsin bir vitamin canim... gercekten sen neler atlattin ufacik 2 dk seyi de kolayca atlatirisin gerci sana diyorum ama kendim kaciyorum doktordan :))

gotur canim, agri kesici de gotur asilar orada olacaksa lazim olur ben Turkiyedeki ilaclarin icerigine guvenemiyorum artik bize doktor asidan sonra tylenol verebilrsin dedi... daha once de grip olmustu gittigimizde 2 aylik olana kadar hic bir ilaci kullanmayacaksin demisti canim ama bu defa ilac onerdi (2.ayi bitirince sanirim) oglusumun atesi biraz yuksldi bende tylenol verdim duzeldi canim.birde pisik kremi olarak desitin oneririrm harikaa giderken ondan da gotur canim... ben dogumdn sonra 20kisilik devasa bir yas pastayi 3 gunde tek basima bitirmistim :))) sonra da yusufun her yeri kabarmisti cocukken de ne zaman cikolata yesem kabarirdimm malesef kestim cikolatayi

Aynen canm ya neler atlattım onuda atlatıcaz ınsallah sagol ben bı sorayım vıtamını bencede ıyı almak ama bakalım ne dıcek sorayım bi:) aynen bende burdan goturucem zaten diş kremi ates düşğrücü hattaga d3 bıle burdan goturiyem en ıyısı destını bende cok duydum var bendede ama annem bephantol getırmıiştı onu kullanıyorum şuan oda süper ve zararsız aklında olsun tr de onuda alabılırsın hep suruyorum ben cok ıı vallaha bızım tatlı duskunlugunden kabardı bebişler hahaa:) benımde alerjen vucudum kucukken gözüm dudagım falan sişerdi o derece mınnoşlardada var demekki dikkat etcez artık baya azalttım söndü vucudu şükür

Çok teşekkürler. Evet eşim de öyle diyor...
İnşallah dediğin gibi çok çabuk atlarım alışma sürecini. Zaten düşünüyorum da bebekle ilgileniyor olacağım.

Daha önce eşimin taşınma sürecinde 2 hafta kaldım. Gerçekten dediğin gibi her şey çok rahat insanların hepsi birbirinden iyi, canayakın.
Bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz yakınmış, cinsiyet belli mi? :)

Herkese iyi pazalar...

Aynen oyle, bebısle ılgılenırken zaman akar gecer zaten. Allah nasıp ederse anasına cekmemesını umdugumuz bı kızımız olucak bızım :):):)
Senınkı bellımı?

Masallah serra123 cok az kalmis yasina :) yurumeye basladi mi ?
Ben de simdiden dusunuyorum dogum gunu icin zira zaman supper hizli geciyor :)

Sent from my i phone

Wanilla:Henüz yürümüyor ,kanepe kenarlarında tutunarak yürüyor.doktor normal diyor :)
Evet cok çabuk geçiyor zaman .bugunlerde menu yapmakla geçiyor zamanım :) kızlar sizin doktor da tüberküloz testi yaptırdımı bebeklerinize? Türkiye'den olduğumuz için biz geçen gün yaptık şükür birşey yok .

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

cok az kalmis artik yurumesine annesi :)

tuberkuloz testi hem anne hem baba turk oldugu icin mi yapildi ? nasil oluyor ?

Kızlar size bişwy danışmak istıyorum şimdi bizim minnoş daha 22 günlük ve emme olarak 2 saat 3 saatte bi emiyo yanlız tek göğüsden. Bazen 10 ama genelde 15-20 dk emiyo sonra uyuyo yoruluyo yani sonuçta bı ordan bı burdan veremıyorum ben bı sağ göğüs bi sonrakine emme saatınde öbürü şeklinde devam edıyorum siz iki göğüsdendemi verıyodunuz yenı doğduğundada yoksa 2-3 aylık oluncamı her ıkısundende verıcez 15 dk bi göğüs 15 diyer göğüs galib ozaman yorulmaz bılemedım sız nasıl yaptınız ve yapıyosunuz? Buarada kilosu ii şükür alıyo masallah zaten tombiş doğdu biliyosunuz

cok az kalmis artik yurumesine annesi :)

tuberkuloz testi hem anne hem baba turk oldugu icin mi yapildi ? nasil oluyor ?

Evet canim.maalesef bana tuhaf geldi fakat turkiyede tuberkuloz fazla gorunuyomus bundan dolayi yapildi diyor Esim :))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

İki gögüsten verirsen daha iyi..cünkü birinden emmeye baslayinca diger gögüs de otomatik olarak süt toplaniyor.eger toplamda 20 dk emiyorsa bi gögsünden .10 dakika bir gogsunden 10 dk diger gogsunden emzir . İki gogus dogar dogmaz kullanabilirsin onun icin bebeklerde bir yas sınırı yok

Sent from my i phone

Canim benimki 4 aylik oldu hala cogunlukla tek gogus emiyor cok nadir doymayip ikinciyi istiyor. Ben bi denemistim wanillanin dedigi gibi 10 dk biri 10dk digeri ama o zaman hep onsutu icti yagli kisma gecemedi cok az uyudu gibi geldi ve goguslerim de hicbi zaman tam bosalmamis oldu. Ben hala tek gogus veriorm diger emzirmede digerini degistire degistire. Sen de dene bebegin tercihine gore kendi yolunu bulursun ama genelde ikisini birden emzirin diger emzirmede son emzirdiginizden baslayin diolar bize bu uymadi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhabaaa
Yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz
Bebisleri buyutenlere kolay gelsinn wanilla swan hnesli eminegul ezoemo herkese selamm
Coktandir okuyamiyorum geriye donuk cok az bakabildim. Site guncellemesinden beri hep sorun yasiyorum sifremi kabul etmio reset atiorm falan neyse aliscam :))
Biz iyiyiz oglumla buyumeye calisiorz 4 aylik olcaz 12 side. Haftaya doktor kontrolumuz var asilarimiz var. İlk 3 ayda cektigimi sikintilarin cogu geride kaldi cok sukur. Simdilerde yatmaktan sıkildi oturasi kosasi var :))) bizden haberler boyle sizler nasilsiniz?
Swan ezo iyi misiniz atlattiniz mi dikisi kanamaydi vs gecmistir iyi olmussunuzdur.
Hnesli sen nasilsin kizin nasil? En son meme seciodu :)) gecmistir insallah. Seninle dogum tarihlerimiz cok yakin gelismeleri paylasalim. Mesela gunduz uykulari nasil benimki hic sevmio gunduz uykulari yarimsaat 40 dk maksimum. Gece fena degil ama gunden gune fark edio belli olmuo.
Wanilla mira da 6 aylik olacak 12 sinde nasil bir duygu rahatlanio ku 6 aylikken biraz? Bana hic buyumycekmis gibi ekio bi yandan da hic buyumesin istiorm :))

Beaden walla pek bi fark yok 4 aylik halinden :) biraz gündüz uykulari artti o kadar , hatta su son 10 gündür 6. Ay regression a girdi yine gece uykulari bozuldu ve cok acikiyor doymuyor ama bunlar gecici düZelir bi süre sonra , ben zombi gibiyim tabi uykusuzluktan :)

Sent from my i phone

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…