- Konu Sahibi citaknuray
-
- #9.181
canim kroger markasini biliyor musun? onlarin marketi var smiths marketleri oradan almis esim. kroger in marketlerinde vardir canim. ben de ilk defa ictim bildigin yogurtla sut karisimi birsey ayran desem degil sut desem degil ortaya karisik :) evet anne sutunden tombik bebek beklemek imkansiz galiba canim saglikli olsunlar da onemli olan o aslinda
canim 3-4.aylardA emme skntisi her bebekte oluyormus sonra kendiliginden geciyormus bebislerin dikkati dagiliyor cevreye ilgileri artiiyor haliyle emmekle ugrasmak istemiyorlar sanirim
Saol canim iyiyiz ama emme problemimiz hala devam ediyo 5-10 dk emiyo o da uykusundan uyanirken baska zaman agliyo istemiyo kendini geri geri atiyo. Dikkati de cok cabuk dagiliyo . Gecici oldugunu bilsem stres yapmicam ama emmeyi birakacak diye korkuyorum. Senin ki kac dk emiyo? Bir yerde bir yazi okudum 45 dk dan daha az uyursa eger bebek uyandigi zaman pis pislayip tekrar uykuya gecmesine yArdimci olmak gerekiyormus cunku bu aylarda bebekler rem uykusuna gecerken zorlaniyorlarmis. Bizimki de 45 dk da falan uyaniyor ama geri uyutmaya calisiyoruz. Bizim ki de ayin 15 inde 4 aylik olucak . Pazartesi doktor randevumuz var, asilar var. gecenki asi da aksam ateslenip cok aglamisti bacaginin bir tarafi kizarip sisti. Asilardan yarim saat once de ates dusurucu ilac verilebiliyormus, bu sefer oyle yapicam.Kizlar merhabaaa
Yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz
Bebisleri buyutenlere kolay gelsinn wanilla swan hnesli eminegul ezoemo herkese selamm
Coktandir okuyamiyorum geriye donuk cok az bakabildim. Site guncellemesinden beri hep sorun yasiyorum sifremi kabul etmio reset atiorm falan neyse aliscam :))
Biz iyiyiz oglumla buyumeye calisiorz 4 aylik olcaz 12 side. Haftaya doktor kontrolumuz var asilarimiz var. İlk 3 ayda cektigimi sikintilarin cogu geride kaldi cok sukur. Simdilerde yatmaktan sıkildi oturasi kosasi var :))) bizden haberler boyle sizler nasilsiniz?
Swan ezo iyi misiniz atlattiniz mi dikisi kanamaydi vs gecmistir iyi olmussunuzdur.
Hnesli sen nasilsin kizin nasil? En son meme seciodu :)) gecmistir insallah. Seninle dogum tarihlerimiz cok yakin gelismeleri paylasalim. Mesela gunduz uykulari nasil benimki hic sevmio gunduz uykulari yarimsaat 40 dk maksimum. Gece fena degil ama gunden gune fark edio belli olmuo.
Wanilla mira da 6 aylik olacak 12 sinde nasil bir duygu rahatlanio ku 6 aylikken biraz? Bana hic buyumycekmis gibi ekio bi yandan da hic buyumesin istiorm :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ins biran once duzelir wanilla. Sen bebeginin emmeyi biraktigindan bahsetmistin, nasil davraniyordu bu donemde. Benimkinde de bi sIkIntilar var ama anlayamiyorum derdini. 5-10 dk emiyor o da uykudan uyanirken sadece. Mira hic mi almiyordu uykusunda falan?Beaden walla pek bi fark yok 4 aylik halinden :) biraz gündüz uykulari artti o kadar , hatta su son 10 gündür 6. Ay regression a girdi yine gece uykulari bozuldu ve cok acikiyor doymuyor ama bunlar gecici düZelir bi süre sonra , ben zombi gibiyim tabi uykusuzluktan :)
Sent from my i phone
Saol canim iyiyiz ama emme problemimiz hala devam ediyo 5-10 dk emiyo o da uykusundan uyanirken baska zaman agliyo istemiyo kendini geri geri atiyo. Dikkati de cok cabuk dagiliyo . Gecici oldugunu bilsem stres yapmicam ama emmeyi birakacak diye korkuyorum. Senin ki kac dk emiyo? Bir yerde bir yazi okudum 45 dk dan daha az uyursa eger bebek uyandigi zaman pis pislayip tekrar uykuya gecmesine yArdimci olmak gerekiyormus cunku bu aylarda bebekler rem uykusuna gecerken zorlaniyorlarmis. Bizimki de 45 dk da falan uyaniyor ama geri uyutmaya calisiyoruz. Bizim ki de ayin 15 inde 4 aylik olucak . Pazartesi doktor randevumuz var, asilar var. gecenki asi da aksam ateslenip cok aglamisti bacaginin bir tarafi kizarip sisti. Asilardan yarim saat once de ates dusurucu ilac verilebiliyormus, bu sefer oyle yapicam.
Evet canm gunduz 40 45 dkda uyanio pispisliorm bazen oluo bazen olmuodiger gogsunu de mi emmek istemio? Ben bu sorunu yalniz sessiz bi odada emzirerek yendim. Bazen 10 bazen 15 dk emio bazen de emzik olarak kullanmaya devam edio.
Basini arkaya cekiosa sut gelmio demisti doktor. Baktin mi sutun gelse bile mi oyle yapio? Emmiosa ac kalir bu yuzden de aglar hep ne yapio doyuyo mu?
Kizlar merhaba , nasilsiniz ? Uzun zaman oldu yazmayali
5 ay bitti neredeyse ama hala bende hamileligime dair henuz bir gobek belli degil anlamadim gitti arkadaslarim cocuk nerede diye soruyorlar valla tekmelerini hissetmesem hamile oldugumu bende anlayamicam 😊 bu zamana kadar 3-4 kilo aldim yani bu normalmi icinizde benim gibi olan varmi
Sent from my iPhone 5 S
Normal canim ben de oyleydim. Aaa ne kadar kucuk karnin diyorlardi 5 aylikken, bazen acaba bebek kucuk mu diye dusunuyordum ama bebegim iri dogdu kilosu da iyiydi boyu da uzundu. Hamileligim boyunca ben hic kilo almadim sadece karnim buyudu.
Bizimki o kadar emse bayram edicem. Artik iki gogsumde de bu problemi yasiyoruz. Sessiz odada emziriyorum ama hala ayni. Iste kafami karistiran da o aglamiyo gayet mutlu ama ben doymadigini dusunuyorum.
Canimm olur mu hic ac olsa susturamazsin doyuyor demekki veya hizli emiyor cabuk bitiriyor zaten kilosundan falan anlar dr da derdi sana ac bu diye. Ac kaldiklarini bir ilk dogduklarinda anlamazlarmis simdi vermesem meme bak sen nasil aglio
Kızlar size bişwy danışmak istıyorum şimdi bizim minnoş daha 22 günlük ve emme olarak 2 saat 3 saatte bi emiyo yanlız tek göğüsden. Bazen 10 ama genelde 15-20 dk emiyo sonra uyuyo yoruluyo yani sonuçta bı ordan bı burdan veremıyorum ben bı sağ göğüs bi sonrakine emme saatınde öbürü şeklinde devam edıyorum siz iki göğüsdendemi verıyodunuz yenı doğduğundada yoksa 2-3 aylık oluncamı her ıkısundende verıcez 15 dk bi göğüs 15 diyer göğüs galib ozaman yorulmaz bılemedım sız nasıl yaptınız ve yapıyosunuz? Buarada kilosu ii şükür alıyo masallah zaten tombiş doğdu biliyosunuz
Ins gecicidir bizimki de
Evet canm gunduz 40 45 dkda uyanio pispisliorm bazen oluo bazen olmuodiger gogsunu de mi emmek istemio? Ben bu sorunu yalniz sessiz bi odada emzirerek yendim. Bazen 10 bazen 15 dk emio bazen de emzik olarak kullanmaya devam edio.
Basini arkaya cekiosa sut gelmio demisti doktor. Baktin mi sutun gelse bile mi oyle yapio? Emmiosa ac kalir bu yuzden de aglar hep ne yapio doyuyo mu?
Hnesli caniim ayni sorun bizde de basladii oglan emmek istemiyo gogsumde ciglik cigliga agliyor kaldirinca hiic bisey yok gibi guluyor onceleri korktum bi yeri mi aciyo diye her yerine baktim ama yok biseyi... ben de hic ellemedim kendi acikana kadar.. acikinca da aldi memeyi ama en cok 5-6 dk sonra tekrar agit figan... etrafa bakayim agu yapayim benimle konusun derdinde...
Hepinize merhaba kizlar:)
Bayadir giremedim malum:)Tr ye geldik sagsalim sukur. Annemlere varana kadar baya yorulduk. Fazla aktarmali olduevden cikisimizla eve girisimiz 21-22 saati buldu diyebilirim ama degdi tabiki:) oglum cok sukur uzmedi bizi. Ama sonlara dogru sikildi tabi.
Kizlar kesinlikle infant icin olan koltuktan alin onune basinet takiyorlar ucak kalktiktan sonra orada yatiyor, yoksa okadar yol,o dar koltuklarda bebek kucakta gitmez. Bide ucusu geceye denk getirirseniz uyuma ihtimali fazla. Oglum washington dan sonra uyudu ama 1-2 saate uyandi emzirdim uyudu. Wanilla ucusla ilgili bunlari soyleyebilirim. Hnesli strolleri kapida alip kapida veriyorlar canim. Cok sukur biz gelisi atlattik darisi size ve bizim donusumuze:)
Canim benimki 4 aylik oldu hala cogunlukla tek gogus emiyor cok nadir doymayip ikinciyi istiyor. Ben bi denemistim wanillanin dedigi gibi 10 dk biri 10dk digeri ama o zaman hep onsutu icti yagli kisma gecemedi cok az uyudu gibi geldi ve goguslerim de hicbi zaman tam bosalmamis oldu. Ben hala tek gogus veriorm diger emzirmede digerini degistire degistire. Sen de dene bebegin tercihine gore kendi yolunu bulursun ama genelde ikisini birden emzirin diger emzirmede son emzirdiginizden baslayin diolar bize bu uymadi
Evet canım bende öyle yapıyodum 15 dk 20 dk bi göğüs sonrakınde öbürünü ama bana annemde dedi her ikisinden ver diye daha cok süt olur dedi bende deniyorum kac gündür 10 dk falam birinden sonra öbürünü verıyprum öbüründende bazen 5 bazen 10 dk alıyo dediğin gıbı son kalandan devam edıyorum şimdilik iyi ikiside ağrıyo doluyo bakalım ii şimdilik sagol canım bılgı ıcın kanamamda baya azaldı bazen acık renk oluyo akıntı tarzı bıtıcek ınsallah az klamıstır bakalım kontrol var 15 ındede böyle canım lilya hanımda ii göbüşü düştü yıkadık dışarı bile çıktık bugün bizden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?