Amerika'da Hamilelik

Tmm canim aklimda bulunsun bir ara denerim tesekkurler.

Saol canim iyiyiz ama emme problemimiz hala devam ediyo 5-10 dk emiyo o da uykusundan uyanirken baska zaman agliyo istemiyo kendini geri geri atiyo. Dikkati de cok cabuk dagiliyo . Gecici oldugunu bilsem stres yapmicam ama emmeyi birakacak diye korkuyorum. Senin ki kac dk emiyo? Bir yerde bir yazi okudum 45 dk dan daha az uyursa eger bebek uyandigi zaman pis pislayip tekrar uykuya gecmesine yArdimci olmak gerekiyormus cunku bu aylarda bebekler rem uykusuna gecerken zorlaniyorlarmis. Bizimki de 45 dk da falan uyaniyor ama geri uyutmaya calisiyoruz. Bizim ki de ayin 15 inde 4 aylik olucak . Pazartesi doktor randevumuz var, asilar var. gecenki asi da aksam ateslenip cok aglamisti bacaginin bir tarafi kizarip sisti. Asilardan yarim saat once de ates dusurucu ilac verilebiliyormus, bu sefer oyle yapicam.

Ins biran once duzelir wanilla. Sen bebeginin emmeyi biraktigindan bahsetmistin, nasil davraniyordu bu donemde. Benimkinde de bi sIkIntilar var ama anlayamiyorum derdini. 5-10 dk emiyor o da uykudan uyanirken sadece. Mira hic mi almiyordu uykusunda falan?

Evet canm gunduz 40 45 dkda uyanio pispisliorm bazen oluo bazen olmuo diger gogsunu de mi emmek istemio? Ben bu sorunu yalniz sessiz bi odada emzirerek yendim. Bazen 10 bazen 15 dk emio bazen de emzik olarak kullanmaya devam edio.
Basini arkaya cekiosa sut gelmio demisti doktor. Baktin mi sutun gelse bile mi oyle yapio? Emmiosa ac kalir bu yuzden de aglar hep ne yapio doyuyo mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba , nasilsiniz ? Uzun zaman oldu yazmayali
5 ay bitti neredeyse ama hala bende hamileligime dair henuz bir gobek belli degil anlamadim gitti arkadaslarim cocuk nerede diye soruyorlar valla tekmelerini hissetmesem hamile oldugumu bende anlayamicam 😊 bu zamana kadar 3-4 kilo aldim yani bu normalmi icinizde benim gibi olan varmi

Sent from my iPhone 5 S

Bizimki o kadar emse bayram edicem. Artik iki gogsumde de bu problemi yasiyoruz. Sessiz odada emziriyorum ama hala ayni. Iste kafami karistiran da o aglamiyo gayet mutlu ama ben doymadigini dusunuyorum.

Normal canim ben de oyleydim. Aaa ne kadar kucuk karnin diyorlardi 5 aylikken, bazen acaba bebek kucuk mu diye dusunuyordum ama bebegim iri dogdu kilosu da iyiydi boyu da uzundu. Hamileligim boyunca ben hic kilo almadim sadece karnim buyudu.

Normal canim ben de oyleydim. Aaa ne kadar kucuk karnin diyorlardi 5 aylikken, bazen acaba bebek kucuk mu diye dusunuyordum ama bebegim iri dogdu kilosu da iyiydi boyu da uzundu. Hamileligim boyunca ben hic kilo almadim sadece karnim buyudu.

Ohh iyi icim rahatladi bende oyle olucam herhalde kilo almam sanirim

Sent from my iPhone 5 S

Bizimki o kadar emse bayram edicem. Artik iki gogsumde de bu problemi yasiyoruz. Sessiz odada emziriyorum ama hala ayni. Iste kafami karistiran da o aglamiyo gayet mutlu ama ben doymadigini dusunuyorum.

Canimm olur mu hic ac olsa susturamazsin doyuyor demekki veya hizli emiyor cabuk bitiriyor zaten kilosundan falan anlar dr da derdi sana ac bu diye. Ac kaldiklarini bir ilk dogduklarinda anlamazlarmis simdi vermesem meme bak sen nasil aglio

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kayinvalidem burada o da ayni seyi soyluyor. Doktor da eger mutluysa sorun yoktur demisti. Ama aklim almiyor ufacik bebek 5 dk da karnini doyurup 4, 4.30 saat nasil dayanabiliyor.
Yediklerime de dikkat ediyorum keskin kokulu seyler yememeye calisiyorum, belki onlarin kokusunu sevmiyordur diye ama degisem bisi yok.

canim ben her defasinda tek gogus veriyorum baslarda sol gogsumde sut daha az gbidi ama boyle yapa yapa esitledim ikisini de... eskidenmis o 15-20dk emismeler simdi en co k 7-8 dk sonra hoop agit figan kaldir beni doydum oynasalimm diyor :) tombis gokceni koccamaaan optuuk annesi

Ins gecicidir bizimki de

Hnesli caniim ayni sorun bizde de basladii oglan emmek istemiyo gogsumde ciglik cigliga agliyor kaldirinca hiic bisey yok gibi guluyor onceleri korktum bi yeri mi aciyo diye her yerine baktim ama yok biseyi... ben de hic ellemedim kendi acikana kadar.. acikinca da aldi memeyi ama en cok 5-6 dk sonra tekrar agit figan... etrafa bakayim agu yapayim benimle konusun derdinde...

Beaden benimki sut gelse de agliyo sut gelmese de... bizde de ayni sorun bas gosterdi bu bebeeler hergun yeni bi huy ediniyooor

Hepinize merhaba kizlar:)
Bayadir giremedim malum:)Tr ye geldik sagsalim sukur. Annemlere varana kadar baya yorulduk. Fazla aktarmali oldu evden cikisimizla eve girisimiz 21-22 saati buldu diyebilirim ama degdi tabiki:) oglum cok sukur uzmedi bizi. Ama sonlara dogru sikildi tabi.
Kizlar kesinlikle infant icin olan koltuktan alin onune basinet takiyorlar ucak kalktiktan sonra orada yatiyor, yoksa okadar yol,o dar koltuklarda bebek kucakta gitmez. Bide ucusu geceye denk getirirseniz uyuma ihtimali fazla. Oglum washington dan sonra uyudu ama 1-2 saate uyandi emzirdim uyudu. Wanilla ucusla ilgili bunlari soyleyebilirim. Hnesli strolleri kapida alip kapida veriyorlar canim. Cok sukur biz gelisi atlattik darisi size ve bizim donusumuze:)

Ezocum d vitamini bize 2 aylikken vermislerdi galiba 1 yasa kadarda kullanacakmisiz. Ben kendimde prenetal vitamin kullaniyorum. Emzirdigin surece kullan dediler. Cok duzenli kullanamiyorum ama aliyorum genelde.
Bende Beaden gibi dogdugundan beri tek gogsumu emziriyorum. Bazen doymazsa ikisini veriyorum.
Yeni gelen arkadaslar hosgelmis. Boston a bi arkadas geliyormus bana adini simdi hatirlayamadim ama hosgelsin:)
Beaden 4-6 ay arasinda uyku acisindan bi degisiklik yok bizde. Hatta 8. aya basladik yine yok. Hala duzensiz,hala sik uyaniyor,hala gunduz az uyuyor ve gunduz kurulu saat gibi yarim saatte uyaniyor uyku problemimiz cooook zorla uyutuyrm gozunden uyku akiyor uyumak istemiyor.gozunu korkutmak istemedim sadece dertliyim bu konuda napalim bizimkinin huyu da boyle Umarim sizin uykular duzelir.
Alinti yapamadim ama aklimda kalanlar bunlar:) hepinizin kuzucuklarini opuyorum😘

Bizim durumun aynisi nedir dertleri anlamak cok zor, yalniz benim canimi cok sIkIyor bu durum.

Ne guzel atlamissiniz, bizim de haftaya yolculuk var ve bizim kizla macerali bir yolculuk olacagini dusunuyorum emzirme isini nasil yaptin canim emzirme onlugu giydin mi? Darisi bize bakalim .

Arkadaslar herkese merhabalar. Ben hem foruma yeni bakmaya başladım hemde bu benim daha ilk mesajım. Biraz acemiyim. Benim 3 yasinda bir kızım var . Haziran ayında 1.5 sene süreliğine eşimle melbourne / florida ya yerleşeceğiz. Eşim M1 vizesiyle öğrenci olacak ben ve kızım da m2 vizesiyle giriş yapacağız amerikaya. Benim siz tecrübeli arkadaslara birkaç sorum olacak. Cevap verebilirseniz musait bir zamanında çok memnun olurum.
2. Çocuğuma orada hamile kalıp doğum yapmak istiyorum. Hem eşim yanımdan hamileliğim geçer ( ilk hamileliğimde eşim yanımda değildi maalesef) hemde 2. Çocuğum amerikan vatandaşı olabilir diye düşünüyorum. Bununla ilgili
Doktor seçimi
Hastane ve kontrol masraflari
Ilk doğumum sezeryandi o yüzden 2. Side olmak zorunda . Masrafları nelerdir?
Sizlerden öğrenmek istedim.
Biraz uzun oldu :)) ilk mesajim:))
Simdiden çok çok teşekkür ederim . Hoscakalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…