- Konu Sahibi citaknuray
-
- #9.201
canim ben her defasinda tek gogus veriyorum baslarda sol gogsumde sut daha az gbidi ama boyle yapa yapa esitledim ikisini de... eskidenmis o 15-20dk emismeler simdi en co k 7-8 dk sonra hoop agit figan kaldir beni doydum oynasalimm diyor :) tombis gokceni koccamaaan optuuk annesi
Bizimki o kadar emse bayram edicem. Artik iki gogsumde de bu problemi yasiyoruz. Sessiz odada emziriyorum ama hala ayni. Iste kafami karistiran da o aglamiyo gayet mutlu ama ben doymadigini dusunuyorum.
Hepinize merhaba kizlar:)
Bayadir giremedim malum:)Tr ye geldik sagsalim sukur. Annemlere varana kadar baya yorulduk. Fazla aktarmali olduevden cikisimizla eve girisimiz 21-22 saati buldu diyebilirim ama degdi tabiki:) oglum cok sukur uzmedi bizi. Ama sonlara dogru sikildi tabi.
Kizlar kesinlikle infant icin olan koltuktan alin onune basinet takiyorlar ucak kalktiktan sonra orada yatiyor, yoksa okadar yol,o dar koltuklarda bebek kucakta gitmez. Bide ucusu geceye denk getirirseniz uyuma ihtimali fazla. Oglum washington dan sonra uyudu ama 1-2 saate uyandi emzirdim uyudu. Wanilla ucusla ilgili bunlari soyleyebilirim. Hnesli strolleri kapida alip kapida veriyorlar canim. Cok sukur biz gelisi atlattik darisi size ve bizim donusumuze:)
Ezocum d vitamini bize 2 aylikken vermislerdi galiba 1 yasa kadarda kullanacakmisiz. Ben kendimde prenetal vitamin kullaniyorum. Emzirdigin surece kullan dediler. Cok duzenli kullanamiyorum ama aliyorum genelde.
Bende Beaden gibi dogdugundan beri tek gogsumu emziriyorum. Bazen doymazsa ikisini veriyorum.
Yeni gelen arkadaslar hosgelmis. Boston a bi arkadas geliyormus bana adini simdi hatirlayamadim ama hosgelsin:)
Beaden 4-6 ay arasinda uyku acisindan bi degisiklik yok bizde. Hatta 8. aya basladik yine yok. Hala duzensiz,hala sik uyaniyor,hala gunduz az uyuyor ve gunduz kurulu saat gibi yarim saatte uyaniyoruyku problemimiz cooook zorla uyutuyrm gozunden uyku akiyor uyumak istemiyor.gozunu korkutmak istemedim sadece dertliyim bu konuda napalim bizimkinin huyu da boyle Umarim sizin uykular duzelir.
Alinti yapamadim ama aklimda kalanlar bunlar:) hepinizin kuzucuklarini opuyorum😘
Arkadaslar herkese merhabalar. Ben hem foruma yeni bakmaya başladım hemde bu benim daha ilk mesajım. Biraz acemiyim. Benim 3 yasinda bir kızım var . Haziran ayında 1.5 sene süreliğine eşimle melbourne / florida ya yerleşeceğiz. Eşim M1 vizesiyle öğrenci olacak ben ve kızım da m2 vizesiyle giriş yapacağız amerikaya. Benim siz tecrübeli arkadaslara birkaç sorum olacak. Cevap verebilirseniz musait bir zamanında çok memnun olurum.
2. Çocuğuma orada hamile kalıp doğum yapmak istiyorum. Hem eşim yanımdan hamileliğim geçer ( ilk hamileliğimde eşim yanımda değildi maalesef) hemde 2. Çocuğum amerikan vatandaşı olabilir diye düşünüyorum. Bununla ilgili
Doktor seçimi
Hastane ve kontrol masraflari
Ilk doğumum sezeryandi o yüzden 2. Side olmak zorunda . Masrafları nelerdir?
Sizlerden öğrenmek istedim.
Biraz uzun oldu :)) ilk mesajim:))
Simdiden çok çok teşekkür ederim . Hoscakalin.
Insallah iyi gecer canim sizinde. Bende korkuyordum ama korktugum kadar olmadi. Emzirme onlugunu bizimki sevmiyor canim. Bi deneyim dedim huysuzlandi. Emzirme atleti giymistim hicbisey ortmeden emzirdim, ama emzirme atleti giydigim icin hicbiyerim gorunmedi. Duru biraz daha kucuk oldugu icin belki kullanabilirsin sen.Ne guzel atlamissiniz, bizim de haftaya yolculuk var ve bizim kizla macerali bir yolculuk olacagini dusunuyorumemzirme isini nasil yaptin canim emzirme onlugu giydin mi? Darisi bize bakalim .
Anladım canım sen hem vitamin alıyodun kendın hem bebişe verıyosun yani d vıtamınını bende sorucam kendım için doktora hiç halim yok emme işine bakıcam şuara bızımkı de cekıyo getıye bırakıyo tutmayS ugrasıyo olmassa tek göğse döniyim yıne bı bakıyım dıyorum buarada canım bu mınnoşlar şimdi 2-3 saatte bır verıyoruz ağlıyolar ama sonra buyudukce nadıl ayarlıyosunuz emme işini yine kendımı istıyo ağlayarak yoksa sizmi düzenli verıyosun yine?
Insallah iyi gecer canim sizinde. Bende korkuyordum ama korktugum kadar olmadi. Emzirme onlugunu bizimki sevmiyor canim. Bi deneyim dedim huysuzlandi. Emzirme atleti giymistim hicbisey ortmeden emzirdim, ama emzirme atleti giydigim icin hicbiyerim gorunmedi. Duru biraz daha kucuk oldugu icin belki kullanabilirsin sen.
Canım mutluysa ağlamıyosa sorun yoktur merak etme bızımki bazen 5 dk ile 4-5 saat uyuyo düşün aç olsa uyumaz bazen cok emıyo 2-3 saatte uyanıyo kılodu ıyıse aglamıyosa takma kafana sıkma kendını stres cocugada gecıyomuş anlıyolar sütünüdd etkiler acıkınca alır zaten hem 10-15 dk masallah güzel emıyo doyuyodur annesı merak etme sen:)
Canim ben targettan aldim. sitesinde baktim bu galiba. Ayni bu fiyatti. Sadece atlet degil gogus alti lastikli oldugundan icine sutyen giymeye gerek kalmiyor. Ben disari cikarken hep kullandim cok rahat oluyor. Bi bak target a. Sadece atlet gibi olanlarda var. umarim bulursun. Amazonda da var benzerleri ama cok pahali.Emzirme onlugunde bizimki de huysuzlanicak heralde satin almadan o sekilde kapatip denedim evde dun agladi. Emzirme atleti nasil canim bana linkini atarmisin hemen alayim
Ezoemo çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar için yalnız söyle birsey var bana hiçbir yardımda bulunamazlar sanırım çünkü bir nevi turist vizesi gibi birsey sanırım bu m2 vizesi. Aşağı yukarı bana hersey cebimden ödemeye kalksam kontroller doğum ne kadara patlar bunu merak ediyorum. Çok teşekkür ederim canım. Hoscakalin.
Merhaba Gülsüm
Özelden mesaj atamıyormuşum. Tam bilmiyorum nasıl kullanmam gerektiğimi burdan yazıyorum o yüzden. Öncelikle Hayırlı olsun. Boston çok güzel bi şehir. Bildiğim kadarıyla da çok Türk var. Çabuk alışır, keyifli günler geçirirsin umarım. F2 vizesiyle geldiğim için medicaide başvuramadım. O yüzden sigorta hastane bütün masraflar bizden çıktı. Ama emergency medical assistance diye bir şey var. Doğum masrafını karşılıyordu ama hastanedeyken başvurmamız gerekiyormuş. O şansı da kaçırmış olduk. Şimdi aylık taksitlerle ödüyoruz Sigorta'nın ödemediği kısmı. Kızımın adı Duru. Amerikalı arkadaşlara yazıp verdim herkes çok güzel telaffuz etti. Öyle yapabilirsin. Aklıma deniz geldi. Isterseniz bi middle name koyabilirsiniz İngilizce. Burda herkesin iki ismi var. Zorluk yaşamaz o zmn oğlun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben L2 vizesine başvurdum. Bir sürü iş var buradan halletmem gereken. İnşallah sıkıntı çıkarmazlar. Çıkmaz diyorlar gerçi ama...
Doğum masrafları önemli değil sağlıklı olsunlar da diyorum. Sigorta ne kadarını karşılıyor çok iyi bilmiyorum henüz...
İkinci bir isim benim de aklıma geliyor. Annem Fransız bir ismim türkçe öbürü fransızca. Zorluk çekmedim bu bakımdan, bakalım bir yol bulacağız. Duru ismi çok güzelmiş sağlıkla mutlulukla büyüsün Duru'nuz.
Cok tesekkur ederim canim aldim. Haftaya yolculuk var eksikleri tamamliyorum yavas yavas. Siz nasilsiniz Berk sevdi mi Turkiyeyi?Canim ben targettan aldim. sitesinde baktim bu galiba. Ayni bu fiyatti. Sadece atlet degil gogus alti lastikli oldugundan icine sutyen giymeye gerek kalmiyor. Ben disari cikarken hep kullandim cok rahat oluyor. Bi bak target a. Sadece atlet gibi olanlarda var. umarim bulursun. Amazonda da var benzerleri ama cok pahali.
http://m.target.com/p/basics-women-...ursing-cami-7402-assorted-colors/-/A-14579249
Biciriklar buyudugu icin artik ortuyu istemiyorlar:)) daha fena aciliyor heryer :).
Ins biran once duzelir wanilla. Sen bebeginin emmeyi biraktigindan bahsetmistin, nasil davraniyordu bu donemde. Benimkinde de bi sIkIntilar var ama anlayamiyorum derdini. 5-10 dk emiyor o da uykudan uyanirken sadece. Mira hic mi almiyordu uykusunda falan?
Rica ederim canim. Insallah begenmissindir. Sizinde gelmis gununuz ne guzel:) kayinvalidenlerle mi donuyordunuz yoksa onlar gitmis miydi?.Cok tesekkur ederim canim aldim. Haftaya yolculuk var eksikleri tamamliyorum yavas yavas. Siz nasilsiniz Berk sevdi mi Turkiyeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?