Amerika'da Hamilelik

Anladım canım vallaha bende ıkı sını bırden verdıgımden betı gerı çekıyo kafayı bırakıyo tutuyo olmassa teke geri dönerim bilemedim yorumları okuyunca süt gelmesse ceker diyomuş doktor kafama takıldı göğüslerim güzel dolmuştu ama bakalım ben deneyım bı yıne safol canım:) bizde seni ve yusufçuğu öpüyoruz canım :)

Bizimki o kadar emse bayram edicem. Artik iki gogsumde de bu problemi yasiyoruz. Sessiz odada emziriyorum ama hala ayni. Iste kafami karistiran da o aglamiyo gayet mutlu ama ben doymadigini dusunuyorum.

Canım mutluysa ağlamıyosa sorun yoktur merak etme bızımki bazen 5 dk ile 4-5 saat uyuyo düşün aç olsa uyumaz bazen cok emıyo 2-3 saatte uyanıyo kılodu ıyıse aglamıyosa takma kafana sıkma kendını stres cocugada gecıyomuş anlıyolar sütünüdd etkiler acıkınca alır zaten hem 10-15 dk masallah güzel emıyo doyuyodur annesı merak etme sen:)

Ohh canım gözün aydın atlatmışın darısı badımıza:) bızımde 10 mayısda direk gıdıcez bılet bulduk o çok ii olucak ınsallah yolda ii gecer bakalım:)

Anladım canım sen hem vitamin alıyodun kendın hem bebişe verıyosun yani d vıtamınını bende sorucam kendım için doktora hiç halim yok emme işine bakıcam şuara bızımkı de cekıyo getıye bırakıyo tutmayS ugrasıyo olmassa tek göğse döniyim yıne bı bakıyım dıyorum buarada canım bu mınnoşlar şimdi 2-3 saatte bır verıyoruz ağlıyolar ama sonra buyudukce nadıl ayarlıyosunuz emme işini yine kendımı istıyo ağlayarak yoksa sizmi düzenli verıyosun yine?

Canım slm hoşgeldin hayırlı olsun umarım ıkıncı bebiş burda olur istedıgın gıbı bızde floridadaydık yanlız ben albany de doğum yaptım her yetın malesef kanunu işleyısı cook farlı senın kını hıc bılmıyom ama bızde florıdanın farklı yetındeydık yakındır belkı bıde sızın vıze farklı bızım green cardı ama basvuruyosun sonra esının gelırıne göre yardım edıyolar klınık var orda bakılıyosun ücretsız hersey ılaclarda ultrason 2 kez bakılıyo sadece yanlız bıde doğum onların anlaşmadı olan yerde oluyo onada ücret cıkabılıyo da cıkmaya bılıyoda ama mesela bız buraya geldıl burası cok kolay rahat herseyıme bakıldı doğumadada hersey bedava bende acil sezeryan oldum normal gelmedı ama herseyıme bakıldı halagada bakılıyo şükür senın ılkıde sezeryan buda sezeryan olur zaten dıyelım ücret cıktı doğumda ozaman ödemicem de mınımum ucrete kadar düşüyo fiyat ve ayda 50 dolar taksıtle bıle ödeyebılıyosun sorun olmuyo öyle icra falan yok burda hiç merak etme bıde wic verıyolar buda aylık süt yumurta peynır konfleks meyve bunları bellı ölcude ucretsız verıyo devlet böyle canım hayırlısı olsun şimdiden:)

Ezoemo çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar için yalnız söyle birsey var bana hiçbir yardımda bulunamazlar sanırım çünkü bir nevi turist vizesi gibi birsey sanırım bu m2 vizesi. Aşağı yukarı bana hersey cebimden ödemeye kalksam kontroller doğum ne kadara patlar bunu merak ediyorum. Çok teşekkür ederim canım. Hoscakalin.

Ne guzel atlamissiniz, bizim de haftaya yolculuk var ve bizim kizla macerali bir yolculuk olacagini dusunuyorum emzirme isini nasil yaptin canim emzirme onlugu giydin mi? Darisi bize bakalim .
Insallah iyi gecer canim sizinde. Bende korkuyordum ama korktugum kadar olmadi. Emzirme onlugunu bizimki sevmiyor canim. Bi deneyim dedim huysuzlandi. Emzirme atleti giymistim hicbisey ortmeden emzirdim, ama emzirme atleti giydigim icin hicbiyerim gorunmedi. Duru biraz daha kucuk oldugu icin belki kullanabilirsin sen.

Direk gidecek olmaniz cok iyi cnm. Sevindim senin adina. Sen alabilirsin vitamin bi zarari olmaz cnm. Ben trader joe's un prenetal multivitaminini kullaniyorum. Hem vegan o. Cnm benim oglum cok uzun sure emmeden durmuyor yani 3 saat anca disarda falan olursak buluyor. Evdeyken 1,5-2 saate huzursuzlaniyor bende ozaman emziriyorum. Bilmiyorum diger kizlar nasil yapiyor.

Emzirme onlugunde bizimki de huysuzlanicak heralde satin almadan o sekilde kapatip denedim evde dun agladi. Emzirme atleti nasil canim bana linkini atarmisin hemen alayim

10-15 dk degil canim oyle olsa keske ins dediginiz gibidir doyuyordur bebekleri anlamak cok zor. Annem de ayni seyi soyluyor stresini anlar bebek sutunden diyor. Ben biraz evhamliyimdir zaten oyle iste, ins duZelir. Bu arada seninki daha kucuk endiselenme daha sutunde iyi gelir, bebekte emer sonra sonra kurnazlasiyor bunlar.

Merhabalar,
Nasılsınız?

Kısmetse temmuz'da Boston'a taşınıyorum. Daha önce de yazmıştım bu foruma. Biraz daha netleşti her şey şimdi...

Bebek için orada olmayan bir şey var mıdır ya da türkiye'de alsan daha iyi olur diyebileceğiniz... Gerçi sanmıyorum pek. her şey var orada
Alışverişi orada yapmayı düşünüyorum çünkü, siz ne dersiniz?

Herkese merhaba, bu başlığı yeni gördüm. 20 Ocak'ta doğum yaptım. Keşke daha önce görmüş olsaydım, deneyimlerinizden faydalanırdım. Biraz zorlandık sigorta, hastane masrafları, bebeğin sağlık harcamaları derken. Ama canımız sağolsun kızım sağlıkla geldi aramıza. Ben de tecrübelerimi aktarmak için yazmak istedim. Atlanta GA'dayım. Eşim öğrenci, yaklaşık 2 sene önce geldik. 1 ay snr geri dönüyoruz. Burayla ilgili sormak istediği bir şey olan olursa yardım etmek isterim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emzirme onlugunde bizimki de huysuzlanicak heralde satin almadan o sekilde kapatip denedim evde dun agladi. Emzirme atleti nasil canim bana linkini atarmisin hemen alayim
Canim ben targettan aldim. sitesinde baktim bu galiba. Ayni bu fiyatti. Sadece atlet degil gogus alti lastikli oldugundan icine sutyen giymeye gerek kalmiyor. Ben disari cikarken hep kullandim cok rahat oluyor. Bi bak target a. Sadece atlet gibi olanlarda var. umarim bulursun. Amazonda da var benzerleri ama cok pahali.
http://m.target.com/p/basics-women-...ursing-cami-7402-assorted-colors/-/A-14579249

Biciriklar buyudugu icin artik ortuyu istemiyorlar:)) daha fena aciliyor heryer :).

Merhaba Gülsüm
Özelden mesaj atamıyormuşum. Tam bilmiyorum nasıl kullanmam gerektiğimi burdan yazıyorum o yüzden. Öncelikle Hayırlı olsun. Boston çok güzel bi şehir. Bildiğim kadarıyla da çok Türk var. Çabuk alışır, keyifli günler geçirirsin umarım. F2 vizesiyle geldiğim için medicaide başvuramadım. O yüzden sigorta hastane bütün masraflar bizden çıktı. Ama emergency medical assistance diye bir şey var. Doğum masrafını karşılıyordu ama hastanedeyken başvurmamız gerekiyormuş. O şansı da kaçırmış olduk. Şimdi aylık taksitlerle ödüyoruz Sigorta'nın ödemediği kısmı. Kızımın adı Duru. Amerikalı arkadaşlara yazıp verdim herkes çok güzel telaffuz etti. Öyle yapabilirsin. Aklıma deniz geldi. Isterseniz bi middle name koyabilirsiniz İngilizce. Burda herkesin iki ismi var. Zorluk yaşamaz o zmn oğlun.

Canım bak bi arkadad daha yazmış oda turıst vızesıymiş ama bak hastanede acil medicaid basvurusu yaparsan bedavada olabılıyo hem statülerı nasıl olduğunu bılmıyorum ne desem yanlış olur oyüzden kanunlarda farklı çünki dediğim gibi ama ücret bıraz cok cıkıyo malesef 40 bin dolar vardır ama sezeryan normal daha ucuz ama olmaz zaten senın ılkıde sezeryan cunki en kötü cıksada taksit yaptırırsın dediğim gıbı merak etme canım

Ben L2 vizesine başvurdum. Bir sürü iş var buradan halletmem gereken. İnşallah sıkıntı çıkarmazlar. Çıkmaz diyorlar gerçi ama...
Doğum masrafları önemli değil sağlıklı olsunlar da diyorum. Sigorta ne kadarını karşılıyor çok iyi bilmiyorum henüz...
İkinci bir isim benim de aklıma geliyor. Annem Fransız bir ismim türkçe öbürü fransızca. Zorluk çekmedim bu bakımdan, bakalım bir yol bulacağız. Duru ismi çok güzelmiş sağlıkla mutlulukla büyüsün Duru'nuz.

Umarım bir sorun çıkmaz her şey istediğiniz gibi olur. Çok teşekkür ederiz darısı başınıza :)

Cok tesekkur ederim canim aldim. Haftaya yolculuk var eksikleri tamamliyorum yavas yavas. Siz nasilsiniz Berk sevdi mi Turkiyeyi?

Yok aliyordu uykusunda ama gunduz
son artik biraktigi donemde memeyi huysuzlaniyordu , memeden sut gelmesini beklemek istemiyordu cunku biberon daha kolay diye

Sent from my i phone

Cok tesekkur ederim canim aldim. Haftaya yolculuk var eksikleri tamamliyorum yavas yavas. Siz nasilsiniz Berk sevdi mi Turkiyeyi?
Rica ederim canim. Insallah begenmissindir. Sizinde gelmis gununuz ne guzel:) kayinvalidenlerle mi donuyordunuz yoksa onlar gitmis miydi?.
Berk sevdi valla. Herkes merakla onu bekledigi icin butun ilgi onda eee oda dort kose :) boston cok soguk oldugu icin disari ciksakta ustu kapaliydi hep. Buraya geleli gunes gordu yavrum ama sari oldugu icin gozler kisik kisik:) etrafi inceliyor merakla. Hemde daha hareketlendi geleli hergun yeni bisey ogrenip yapiyor:)
Duru icinde cok iyi olacak annesi. Sende rahatlarsin biraz. Prensesi de mincirmak icin bekliyordur herkes:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…