Amerika'da Hamilelik

Sent from my i phone

Ya kabiz demiolar zaten de gece uykulari bozuldugundan beri yani 3 haftadr ilk baslarda bi gun yapio bi gun yapmiodu sonra 5 gun araya cevirdi simdi zeytin yagi rezeneyle yapio. Yani yine sivi kaka yine turuncu ama yapmio iste her gun

Yaa sizlere Allah kolaylik versin cok zor valla. Bizimki de sadece anne sutu aldgi icin bana tamamen bagli hazirabda ise baslycam son gunlerim bakalm ne olacak 😥
Mira nasil ne zaman geliosnz tr ye?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalarrrr aradan 1 sene geçtikten sonra tekrar döndüm, 6 haftalık hamileyken geçen sene nisanda düşük yapmış ve çok üzülmüştüm hemen tekrar hamile kalmak istemiştim aradan 6 ay geçtikten sonra yani yaz tatili için tr ye gidip gelmemin hemen ardından hamile kaldım şuan artık son haftalardayım 33+3 teyim, 39. haftada yani 13 haziranda yani tam da kendi doğum günümde sezaryen ile bebeğimi kucaklayacağım, erkek bebek bekliyoruz adı da Ateş Ares olacak. demiştiniz bana bu topik uğurlu diye sanırım öyle daha yeni aklıma geldi durum güncellemesi yapmak, dedim benim gibi başta üzülmüş olan kimse varsa yenilerde onlara da moral olsun diye yazayım sevgiler hepinize

Canm kabiz degil
O zaman , sindirim sistleri daha cok yavas anca ogrenirlermis..miraya ne rezene ne zeytin yagi hicbirsey islemiyor malesef. Dr miralax die bi ilac verdi , normalde cocuklar icin degil onu az dozda verdi.o bile ise yaramadi. En son alerjimi die dusundu testler yapili alerji de degil yani butun olasiliklara bakti hala kabiz :) bebek rahatsa mutluysa kaka yaparken hersey normal dedi..kaka yapaken agliyorsa asil kabiz grubuna sokuyorlar
Endise etme sende :)

Biz ayin 15 inde once almanya ayin sonundada trye gecicez , son dakka planlamiz degisti gecenlerde o yuzden bileti falan degistirmek zorunda kaldik

Sent from my i phone

Zorda olsa artik eve donunce alistirmaya calisacagim. Kendi kendine yemeyi ogrensin. Ben kendi basima olsam bu kadar cesaretli olamazdim. Aslinda tr de olmamiz iyi oldu. Pure yapacaktim, burda annemlerin sayesinde direk katiya gecis yapmis olduk. Herkes bisey tikistiriyor dedim ama zorla yedirmiyorlar allahtan. Nezaman oglum kafayi cevirse agzini kapatsa daha vermiyoruz. Bizim yedigimiz herseyi yiyor ve isteyerek masallah. Yemek yedirirken televizyon izletmeye bende karsiyim zaten evimizdeyken hic acmiyordum burda malum... Gozu daldigi anda dikkatini baska seye cekiyorum. Bilgi icin cok sagol kitabi okuyamasamda nette bakacagim detaylarina.

Evet canim cok sukr kabiz degil aglamio da ama ikinio habire :)))
Olsun az kalmis yine de buraya gelmenize. Ankaraya yolun dusersr goruselim sevinirim :)
Bu arada mama sandalyesi ne aldiniz canim var mi tavsiyen?
Bende bumbo seat var sende mama sandalyesi simdiden lazim mi ek gidaya gececegiz bi dahaki aya

Canim buranin tadini cikaracagiz ama yagmuru buraya getirdik 2 haftadir yagmur yagiyor sansimiza neyse sans napalim.
Canim adimlama derken artik kanepe kenarlarinda gidiyor hemde ne hirsla:) onu basarmanin verdigi mutluluk ve gazla bi gidiyor ki sorma. Eee bende malum pesinde, yoksa kafayi vuruyor dusuyor. Herhalleri ayri guzelmis valla. Mira da emekler gibiyse 10 gune ilerletir. Cok hizli farkediyor hareketleri. Cok farkli bisey onlari izlemek. Zamani gelince bi sonraki adimi yapmak icin ugrasiyorlar. Emeklemeye ugrasiyordu onu yapti, emekler durumdan oturmaya calisti. Onu yapti tutunup kalkmaya sonra adimlamaya. Bakalim bi sonraki adim ne olacak:) Dislerde erkenci Mira, masallah. Bizimkinde daha agiz akintisi ve kasinti disinda belirti yok. Oda 3-4 . ayindan beri var. endise etmiyorumda ciksada cocugum rahatlasa diyorum.
Kabizlik icin herseyi denemissindir ama ben yine de bildigimi okudugumu soyleyim. Zeytinyagi icirebilirsin, kuru kayisi kaynatip suyunu icireni duydum yada filenin icine koyup emebilir. Hurmada iyi geliyor sanirim filede onuda verebilirsin cnm. Kabizlik zor allah kolaylik versin cnm. Alerjik degildir insallah gecer. Oglumun yuzunde puturlukler vardi. Doktor egzama gibi bisey demisti. Duydun mu bilmiyorum ama hydrolatum diye bi krem var cok yogun onu onerdi baya iyi geldi. Egzama degil dedin ama kuruluguna iyi gelebilir. Sizin oranin havasi nasil bilmem ama bizim burada kis cok kuru geciyor. Benim yuzumde mahvoldu bu kremi kullandim baya nemlendirdi. Ilac degil vazelinle ayni icerigi hemen hemen onun krem halini dusun.
"Sen almanya ya gidecektin nisan sonu. Orda misin?" Diye soracaktim az once cevap yazmissin:)))

Mama sandalyesi al mutlaka ozellikle blw yapacaksab eger..sizinle sofraya oturmasi onemli cunku.
Ben chicco 360 hook chair aldim..
Masaya takiyorsun o yuzden yer kaplamiyor .ayrica tasirsin yaninda heryere gider tatillerde falan.
Bizimkisi etrafinda donuyor ama donmeyenleri de var .
Ona benzer bi urunu inglessia miydi neydi markada da gordum sonradan hatta renkleri de cook guzel ordakilerin :)
Yalniz bu blw isinde bol
Bol temizlik yapiosun masanin altina naylon masa ortusu koydum ben

Sent from my i phone

Ahh cok istiyorum aslinda ank gitmek , candan dostlarim var orda.
Insallah eger gelirsem seninle de gorusmek cok isterim ☺️
Bandirma ist izm ant da olucaz ama kesin . Eger senin yolun buralardan birine denk gelirse yine gorusuruz 😊

Sent from my i phone

Anladim canim bakayim bu markalara da. Bumbo seati masaya da koyabiliorm ben veya sandalyenin ustune yine bizimle oturuo table da var blw icin olr gibi ondan sormustum hemen almam lazim mi die bi inceleyeyim bunlari da.
Ya ben ise baslycam o yuzden bizim yol dusemez oralara herhalde ama sen gelirsen beklerim sevinirim :)
Mira'yi da cok optum dikkat edin kendinze sen de firsat bulduca dinlen

Cok sagol eminegul85 bakayim o kreme de..yaa kayisi sezonu daha acilmadi ya burda yok ..ama yakinda tr ye gidicez diye kuru kayisi falan da bakmadim...hurmayi da duymamistim..
Ay oyle cok seyler verdikki kabizligi icin artik unttun bile bazilarini.
Insallah tr de yazin taze neyvalar daha cok ise yariyacak diye dusunuyorum..

Siz nerdesiniz simdi muglaniydi ?

Sent from my i phone

Ayin 15 inde 6. Aya baslicaz ins. Yok henuz bisey vermiyorum. Gunde 1 kasik kadar pirinc mamasi veriyorum . Oo gozunaydin emeklemeler baslamis :) tutunup ayaga da kalkiyorsa yasindan once yuruyebilir :)

Kizlar merhabalar. Umarim herkes bebisleriyle iyidir. Biz iyiyiz Duru burada daha bir hareketlendi ve buyudu. Wanilla ve Beaden bebeklerinizin disleri cikmis, Allah kolaylik versin ins kisa zamanda uykulari duzene girer. Televizyonda bi programda cocuk doktorundan duydum. Dis cikarirken cocuklariniza hemen dis jeli vs. kullanmayin, pirasa verin eline kemirsin pirasanin suyu agri kesici ozellige sahiptir diyordu. Bir de hurmayi elinizde ezip dislerine surun o da agriyi keser dedi. Bir deneyin isterseniz belki faydasi olur.
Ezocum, yolculuk ne zaman minik gokcen nasil?
Swan uzun zamandir yazmiyorsun Yusufcuk ve sen iyisinizdir umarim.

Canim merhaba iyiyiz iste biz fisimiz henuz cikmadi ama cok perisan etti bizi. Pirasayi degil de taze soganin beyaz yerini duymustum bir de havucu ama onlari elinde tutmuyor canm istemiyor maalesef sanirim sadece anne sutu aldgi icin aliskin degil.
Ya ben de vermek istemem zaten tr de organik yani ilacsiz dis heli bulamadim maalesef ama bazen oyle bir kasiniyor ki hirsindan ne yapacagni sasirio ciglik atio falan. Gece uykusundan uyanip battaniesini kemirio yavrum yazik
Sizin doktorlar hangi dis jelini onerio organik ki ilacli mi beni bilgilendirir kisiniz hangi markayi onerdiler ?

Duru icin ek gidayi ne zaman onerdi doktor neyle baslatacaksin?

Canım slm sağol bızde ıyıyız buyuyoruz anca gırebıldım bende yolculuk 41 kere masallah ii geçti uyudu pusette hep uçak sallandıkca beşik geldi ona:) ben hast aoldum cok yorgunluk terledım soğudum sıtma tuttu ğöğüslerim şişti falam ilaçla cok zor sursum taylonol aldım hep bugun ıyıyım daha asılarımızda ıı gectı şükür ateş olmadı yanlız bı gun süt ciğerıne kactı galıba sızde hıc oldumu bılmıyorum aklımız cıktı nefes alıyo ama alırken hııı dıye ses cıkarıyo sankı alamıyomus gıbı sırtına vurduk ters cevırdık falam oyle gectı heralde yatarak ıctı ondan sımdı dık tutuyorum sukur olmuyo diş jeli demır agrı kesıcı d3 hepsını ben getırdım gelırken amerıkadan diş jelide organık susam sokagının resmı var ustunde hattaga onu almıstım öyle canım

Kizlar selam
Cok sukur dis kasintimiz bitti .hemen disleri cikar cikmaz gecmedi yani biraz zaman aldi.Uykusu da duzene girmeye basladi. Ama o da bozulucak tabi .8-9 aylarda anneden ayrilma yalniz kalma anksiyetesi oluyormus o zamanda uykusuzluk mizmizlik olusuyormus . Yani Alistirmiyorum kendimi cok :)
Yarin almanyaya ucuyoruz :) uzun yolumuz kizlar sans dileyin
Umarim herkes iyidir hemen hemen herkes tr de sesi cikmiyor kimsenin.bende firsat buldukca yazarim ..
Hepinizi opuyoruz , sevgiler

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Selamlar kizlar ve nihayet 1 yasindayiz.cokguzel oldu Hersey cok yoruldum AMA kizim icin Hersey helal olsun.birkac resim dogumgunu den

Eklentiler

• $image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 96
  • $image.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 83
Selamlar kizlar ve nihayet 1 yasindayiz.cokguzel oldu Hersey cok yoruldum AMA kizim icin Hersey helal olsun.birkac resim dogumgunu den

Ayy canım maşallah cook güzel olmuş nice güzel yasları olsun uzun saglıklı ömürleri olsun ınsallah:) darısı basımıza bende isterım kızceme böyle yapmak kısmetse:)

Ayy canım maşallah cook güzel olmuş nice güzel yasları olsun uzun saglıklı ömürleri olsun ınsallah:) darısı basımıza bende isterım kızceme böyle yapmak kısmetse:)

Cok tesekkurler canim.yapmana yardımcı olurum :) üzerinden kocaman yük kalktı kaç aydır planlıyorduk ve sonunda yaptık .bitti :) şimdide Türkiye için hazırlık başladı .

Harika görünüyorlar, emeginize saglik.. :)
Biz de tr den dönüşte yapıcaz bakalim:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…