- Konu Sahibi citaknuray
-
- #9.301
Harika görünüyorlar, emeginize saglik.. :)
Biz de tr den dönüşte yapıcaz bakalim:)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kimsecikler yok muuu???
Bizim disimiz henuz cikmadi. 6. Ay asilari ates yapti 3 gun maalesef. Onun disinda her sey yolunda cok sukur. Buyumeye calisiyor iste :)))
Ayyy canım benım gecmıs olsun 4. Aydada varmıydı ates bızım ıkıncı ayda olmadı sımdı 4. Ay asıları var acaba ılurmu bılmem oyle canım bızımkıde buyuyo bakalım allah saglık versın dıslerde cıkar sızın yakında kıyamam cok öptümm
Kizlar merhaba herkes inzivaya cekilmis anlasilan 35. haftam oldu yavas yavas sona yaklasiyorum , sormak istedigim birsey var bizim ufakliga dogdugunda mi sunnet yaptirsak yoksa 2 sene sonra tr ye gittigimizde mi karar veremedim burda doktorlar soruyorlarmis sanirim sunnet yapalimmi diye , tecrubesi olan anneler bilgi verebilir misiniz
Sent from my iPhone 5 S
Kubra merhaba. Allah tamamina erdirsin insallah. Biz yaptirdik dogduktan ertesi gun yaptilar cok sukr bir sorun olmadi. Gobeginden once iyilesti :)) hem altini degistiriken temizlemesi de daha kolay oluyormus sunnetli olunca. Biz de son dakikada karar verdik ama iyi ki de yaptirmisiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ohhh birinden ses geldi sonunda:) bende herkes daha Tr de tatilde gelmediler diye dusunuyordum. Biz burdayiz canim nasilsin ne var ne yok Duru nasil?Kizlar kimse kalmadi mi ?
Hosgeldin arkadasim,Kizlar selam, ben de yeni tasindim. Syracuse diye bi sehirdeyiz. Biraz yalnizlik cekiyorum ama insallah yakinda gecer.
Geldik canim 2 ay oldu, ama benim de iflahim kesildi. Duru cok hareketlendi emekliyor. Koltuklara falan tutunup ayaga kalkiyor sanirim yuruyecek yakinda. Asil yurumeye baslayinca yandim galiba. Daha simdiden o kadar hareketli ki. 9.5 aylik oldu. Turkiye de uzun bir tatil yaptik 3 aydan fazlaydi guzeldi ama cabuk bittiOhhh birinden ses geldi sonunda:) bende herkes daha Tr de tatilde gelmediler diye dusunuyordum. Biz burdayiz canim nasilsin ne var ne yok Duru nasil?
Merhaba, hosgeldin. En zor tarafi da yalnizlik tabi ama zamanla alisiyor insan. Hangi eyalet ?Kizlar selam, ben de yeni tasindim. Syracuse diye bi sehirdeyiz. Biraz yalnizlik cekiyorum ama insallah yakinda gecer.
Gecmis olsun arkadasim, yazali epey olmus umarim her sey yolundadir.Selam arkadaslar.teksastan yaziyorum.ben 2 dusuk yaptim.1. si turkiyedeydi.2. si amerikada oldu.acile gittik.ve hic dogru duzgun ilgilenmediler.simdi 7 haftalik hamileyim.ogrenir ogrenmez randevu aldik.ama 10 ekime verdiler randevuyu.halbuki doktor tekrar hamile kalinca hemen haber ver takibe alalim demisti.ama israr etmemize ragmen 8 hafta bitmeden bakamayiz dediler.dun cok acik pembe kanamam oldu gecti.karnim cokk gergin.hic istahsizligim yok.sadece sag kasikta batma ve tabii goguslerde asiri hassasiyet var.ayaga kalktigimda karnim kasiklarima baski yapiyor sanki.acaba rahim gerildigi icin mi oldu bu kanama?doktora hasret kaldik gurbet ellerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?