Amerika'da Hamilelik

Kızlarr merhaba ben şuanda 6 haftalık hamileyim ama 8 temmuza türkiyeye dönüş biletimiz vardı. Bir an önce değiştirmemiz gerekiyor tarihi ama dönüş tarihini ne zamana değiştirsem karar veremiyorum. Bebeğimin beklenen doğum tarihi 17 ocak 2015 tavsiyelerinize çok ihtiyacım var şubat ortası çok mu erken olur? Siz ne yaptınız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhabaaa uzun suredir ne okuyabildim ne de yazabildim ama sizden de cok bir sey gelmemis.
Dogumgunu olanlara nice mutlu yillar dilerm insallah. Cok guzel olmus bu arada hazirliklar insallah biz denoylr bsyler yapcz.
Oglumun disi falan cikmadi daha. Hala salya kasinti devam ediyor.
Biz gecen ay 200 gr almistik maalesef dr ek gidaya baslatti 5. Ay bitince meyve ve yogurtla basladim aslinda biraz iyi oldu erken baslamamiz cunku ben ise basladim haziranin basinda. Ben baslamadan ek gidaya da alismis oldu.
Muhallebi veremiyorum asiri gaz yapio. Yogurdu da keci sutunden evde yapiyorum. Simdiye kadar elma sefali kayisi yedi elma haric hepsine bayildi.
İse basladim calisan anne olmak cok zormus. Resmen icim yanio birakip gidiyorum die halbuki annem bakiyor benden iyi baktigina eminim ama iste gorememek kucucukken birakip gitmek zor gelio ((
İs yerinde 3 saatte bir sutumu sagiyorum annem de gun icinde biberonla veriyir. Onun disinda emzirmeye devam gittigi yere kadar ins

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimsecikler yok muuu???
Bizim disimiz henuz cikmadi. 6. Ay asilari ates yapti 3 gun maalesef. Onun disinda her sey yolunda cok sukur. Buyumeye calisiyor iste :)))

Kizlar herkese selamlar. Uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum ama bir sey yazdigim pek nadir olmustur. Biz onumuzdeki ay syracuse ny a tasinacagiz esimle. Hm biraz heyecan hem de stres var. siz neler yaptiniz, arkadas olayini nasil hallettiniz sehir merkezinde olmayacagiz sanirim sikintidan patlar miyim ? Lutfen bir sey yazin. Hayirli ramazanlar bu arada.

Kızlar selam naıslsınız ben gıremıyorum bebıs buyuyo 4 aya gırdık sesler cıkarıtoz donuyoz cok hareketli gunduz uykular azaldı sımdılık boyle sut emmeye devam edıyo daha tr deyız ekım sonu donuyoz kısmetse:) 4. Ay asılarımız var sımdılık böyle sızın bebıslerde buyuyo masallah okudugum kadar hepsını öpüyorum :)

Merhaba kizlar
Herkescikler Turkiye de tabi ses soluk yok, issiz kaldi buralar herkesten once gittik herkesten once de donduk tabi geleli 3 hafta oldu. Cok cabuk gecti 2,5 ay bu surede oglumun 3 tane disi cikti pespese( 3 haftada 3 dis, biride yolda) Tr de sunnet yaptirdik,artik erkek oldu:)) bugunlerde ayakta durmaya basladi 5-10 sn kadar. Cok yaramaz olcak belli. Simdiden nerde bi yaramazlik var hemen orda bitiyor ve donup bide bana bakiyor:) zaman cok cabuk geciyor yani daha yeni dogum yapmistim yav:))
Ezocum ekim sonu donuyormussun masallah pek uzun sizin tatil ne guzel:)
Beaden bizimkinin de disi gec cikti. Tam 9 ayi bitirmeye 1 hafta vardi ilk disi gorduk merak etme yani canim:)
Bizden haberler boyle:)
Hnesli, swan, vanilla siz ve kuzularda iyidir insallah.

Kizlar merhaba herkes inzivaya cekilmis anlasilan 35. haftam oldu yavas yavas sona yaklasiyorum , sormak istedigim birsey var bizim ufakliga dogdugunda mi sunnet yaptirsak yoksa 2 sene sonra tr ye gittigimizde mi karar veremedim burda doktorlar soruyorlarmis sanirim sunnet yapalimmi diye , tecrubesi olan anneler bilgi verebilir misiniz

Sent from my iPhone 5 S

Kubra merhaba. Allah tamamina erdirsin insallah. Biz yaptirdik dogduktan ertesi gun yaptilar cok sukr bir sorun olmadi. Gobeginden once iyilesti :)) hem altini degistiriken temizlemesi de daha kolay oluyormus sunnetli olunca. Biz de son dakikada karar verdik ama iyi ki de yaptirmisiz

Oohh super o zaman bizde yaptiralim

Sent from my iPhone 5 S

Merhaba tatlı anneler,
Allah bebişlerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hamile anneler de kucağına kolaylıkla sağlıkla bebeklerini alırlar inşallah...

New Jersey de olan var mı? Ben orada doğum yapacağım Allah kısmet ederse ama doğum işlemleri nasıl oluyor hiç bilmiyorum hiç hastane tecrübem olmadı... Bilgi verirseniz sevinirim..

Kizlar selam, ben de yeni tasindim. Syracuse diye bi sehirdeyiz. Biraz yalnizlik cekiyorum ama insallah yakinda gecer.

Selam arkadaslar.teksastan yaziyorum.ben 2 dusuk yaptim.1. si turkiyedeydi.2. si amerikada oldu.acile gittik.ve hic dogru duzgun ilgilenmediler.simdi 7 haftalik hamileyim.ogrenir ogrenmez randevu aldik.ama 10 ekime verdiler randevuyu.halbuki doktor tekrar hamile kalinca hemen haber ver takibe alalim demisti.ama israr etmemize ragmen 8 hafta bitmeden bakamayiz dediler.dun cok acik pembe kanamam oldu gecti.karnim cokk gergin.hic istahsizligim yok.sadece sag kasikta batma ve tabii goguslerde asiri hassasiyet var.ayaga kalktigimda karnim kasiklarima baski yapiyor sanki.acaba rahim gerildigi icin mi oldu bu kanama?doktora hasret kaldik gurbet ellerde...

Ohhh birinden ses geldi sonunda:) bende herkes daha Tr de tatilde gelmediler diye dusunuyordum. Biz burdayiz canim nasilsin ne var ne yok Duru nasil?
Geldik canim 2 ay oldu, ama benim de iflahim kesildi. Duru cok hareketlendi emekliyor. Koltuklara falan tutunup ayaga kalkiyor sanirim yuruyecek yakinda. Asil yurumeye baslayinca yandim galiba. Daha simdiden o kadar hareketli ki. 9.5 aylik oldu. Turkiye de uzun bir tatil yaptik 3 aydan fazlaydi guzeldi ama cabuk bitti
Sen nasilsin Eminegul oglun nasil seninki artik kosuyordur sanirim :) Cok uzun zaman oldu yazmayali kimsecikler kalmamis galiba. Bu arada bayramini kutlarim.

Gecmis olsun arkadasim, yazali epey olmus umarim her sey yolundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…