- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
- Konu Sahibi citaknuray
-
- #9.321
new Jersey deim sen neresindesin ?Merhaba tatlı anneler,
Allah bebişlerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hamile anneler de kucağına kolaylıkla sağlıkla bebeklerini alırlar inşallah...
New Jersey de olan var mı? Ben orada doğum yapacağım Allah kısmet ederse ama doğum işlemleri nasıl oluyor hiç bilmiyorum hiç hastane tecrübem olmadı... Bilgi verirseniz sevinirim..
Ben
new Jersey deim sen neresindesin ?
Hosbulduk, ny stateMerhaba, hosgeldin. En zor tarafi da yalnizlik tabi ama zamanla alisiyor insan. Hangi eyalet ?
Teşekkür ederim ben burlingtondayım :)Clifton dayım, sen ne taraftasın.. Bir de ikinci bebeğini bekliyormuşsun Allah bağışlasın :)
Cok sukur bir sıkınti yok gibi..yarin doktorla randevumuz var.o zaman belli olacak durumumuz.Gecmis olsun arkadasim, yazali epey olmus umarim her sey yolundadir.
Baya olmus canim siz gelelide. Masallah Duru da yakinda yurur ozaman. Hareketlenince zor oluyor gercekten , surekli peslerinde:)Geldik canim 2 ay oldu, ama benim de iflahim kesildi. Duru cok hareketlendi emekliyor. Koltuklara falan tutunup ayaga kalkiyor sanirim yuruyecek yakinda. Asil yurumeye baslayinca yandim galiba. Daha simdiden o kadar hareketli ki. 9.5 aylik oldu. Turkiye de uzun bir tatil yaptik 3 aydan fazlaydi guzeldi ama cabuk bitti
Sen nasilsin Eminegul oglun nasil seninki artik kosuyordur sanirim :) Cok uzun zaman oldu yazmayali kimsecikler kalmamis galiba. Bu arada bayramini kutlarim.
Malesef buranin sistemi boyleAllahim ne kadar sacma bir saglik sistemi var buranin.bugun Allahin izniyle 2. ayim bitti ama daha ne keseyi gordum ne kalp atisini duydum.10 ekimde randevumuz vardi.sadece kan ve idrar testi yaptilar.beta hcg yi olctuler.ultrason icin 2 hafta sonrasina randevu verdilerr! Yani bebegim yasiyor mu, karnimda gercekten bir bebek var mi, bos gebelik mi ne oldugu bile belli degil! 1 kan testi icin 1000 $ istediler.zavalli insanciklarr..hersey para olmusss..
Bir de bizimki geceleri cok uyanmaya basladi, halbuki gece uykulari iyiydi. Disleri cikiyor ondan mi acaba? Evet bizde de oyle bos biraktigim an bi olay oluveriyor. Allah korusun hepsini.Baya olmus canim siz gelelide. Masallah Duru da yakinda yurur ozaman. Hareketlenince zor oluyor gercekten , surekli peslerinde:)
Biz de iyiyiz canim sagol. Bizimki artik kosuyor yani. Evde gezen bir tehlike var hic yalniz birakmaya gelmiyor. Az bi boslugumda hemen bi olay patliyor. Artik daha dikkatli olmamiz lazim. Bende cok yoruluyorum aksama kadar.
Kimsecikler yok gercekten. Bende hergun bakiyorum ama yazmaya firsat kalmiyor:)
Bende gecmis bayramini kutlarim canim.
Ins her sey yolunda gider. Yorulmamaya calis, imkanin varsa bol bol istirahat et.Cok tesekkur ederim. Beta hcg testi yaptilar gecen hafta.cok kotu degilmis ama olmasi gerektigi gibi de degilmis.dun tekrar kan verdim.daha arayip ta sonucunu soylemediler.ama accountuma yeni bir ilac eklemisler.progesteron... neyse en azindan yavas ta olsa gelisen bir bebek var demek ki karnimda muhtemelen dusuk riskine karsi verdi doktor progesteronu...
Cnm bizimkinin gece uykulari hic iyi olmadigi icin cok bisey diyemeyecegim ama disten olabilir dedigin gibi. Yatmadan once jel falan sursen belki biraz rahatlatir ben bazen yapiyorum.Bir de bizimki geceleri cok uyanmaya basladi, halbuki gece uykulari iyiydi. Disleri cikiyor ondan mi acaba? Evet bizde de oyle bos biraktigim an bi olay oluveriyor. Allah korusun hepsini.
Berk ne kadarlik oldu yasina girdi mi ?
Ultrasona girdim.ve bebegimin o gun 9.haftasiydi bizim hesabimiza gore.ama ultrasonda 6 hafta 3 gunluk gorunuyor dediler.kalp atislarini duyamasak ta ritmini ultrasondan takipettik:) bu haftaya gore beta hcg testim de aslinda gayet iyiymisIns her sey yolunda gider. Yorulmamaya calis, imkanin varsa bol bol istirahat et.
Cok sevindim guzel haberlerle gelmene:) hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah.Ultrasona girdim.ve bebegimin o gun 9.haftasiydi bizim hesabimiza gore.ama ultrasonda 6 hafta 3 gunluk gorunuyor dediler.kalp atislarini duyamasak ta ritmini ultrasondan takipettik:) bu haftaya gore beta hcg testim de aslinda gayet iyiymis
Tesekkur ederim :)Cok sevindim guzel haberlerle gelmene:) hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah.
Masallah kocaman olmus oglun. Evet bizim de az kaldı inş. Havalar sogumaya basladi, her gun disariya cikariyordum ufakligi ama soguyunca cikamayiz heralde. Napicaz bakalim evdeCnm bizimkinin gece uykulari hic iyi olmadigi icin cok bisey diyemeyecegim ama disten olabilir dedigin gibi. Yatmadan once jel falan sursen belki biraz rahatlatir ben bazen yapiyorum.
Oooo biz yasimizi gectik canim 14. ayin icinde. Zaman geciyor cabucak. Sizinde az kalmis yasina.
Sorma canim ya kis geldi bitmez artik bizim burda napariz evde bende bilmiyorum cok sikiliyor bizimki evde disari istiyor. Isin kotusu hava kotu olunca ben kendim cikmak istemiyorumMasallah kocaman olmus oglun. Evet bizim de az kaldı inş. Havalar sogumaya basladi, her gun disariya cikariyordum ufakligi ama soguyunca cikamayiz heralde. Napicaz bakalim evde
Aynen evde zaman gecmez bizimki de anlamaya basladi disaridan, merdivenlerin onune gelince heyecanlaniyor :)Sorma canim ya kis geldi bitmez artik bizim burda napariz evde bende bilmiyorum cok sikiliyor bizimki evde disari istiyor. Isin kotusu hava kotu olunca ben kendim cikmak istemiyorum
Ben stroller icin rain cover aldim. Yagmurlu ve cok soguk ruzgarli havalarda kullanirim diye onu deneyecegim canim yoksa evde zaman gecmez bu bidiklarla. Az bir zaman degilki kocaaaa kis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?